Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
delbarta
üzenetére
Ez rendben is van. Kivéve ezt: az se baj ha csak 5 percig töltöd vagy csak félig töltöd fel, ezzel abszolút nem ártasz neki!". Sajnos a (többszörös) tapasztalat mást mutat. Úgy értem, ha valaki sűrűn tölt rövideket.
Egyébként meg lehet nem nekem kellett volna címezni, mert nagyjából ugyanezeket szoktam leírni, amikor valaki formázni akarja a Litiumos akkut. -
Joe bácsi
őstag
válasz
delbarta
üzenetére
Nekem a csipogás nem jó! Csak fénnyel jelezze!
Amúgy meg az úja telók szarok, mert tök fekete a képernyő és mindig nyomkodni kell a gombok vmelyikét, h. lássuk volt-e vmi esemény. Nem lehet beállítani mint pl. E51-nél, h. kiírja az időt, a dátumot egy keskeny csíkban és ha volt vmi. A céges Nokia 5000-sem egy kalap sz@r. Tök fekete a kijelző, ha a billentyűzár rajta van. Így állandóan vmelyik billentyűt meg kell nyomnom, h. keresett-e vki.

Én karórát használok, a telefont telefonálásra használom.
Az autóval sem fogok repülni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mangerd
aktív tag
válasz
delbarta
üzenetére
na ilyen kéne a telefonomba, úgy kivágnám mint macskát...
Sok-sok évvel ezelőtt (utána számolva 6 éve) a szobatársamnak volt Samsung C100-asa (akkor még nagy szó volt, hogy az már színes kijelzős volt) ami alapból azt csinálta, hogy kb 5 percenként jelezte az olvasatlan sms-t, mintha újat kapott volna. Amíg ő nem volt bent és két óra alatt 25ször csörgött az sms, azt hittem kalapáccsal verem szét...
Hihetetlen, hogy vagy valaki annyira lusta legyen, időnként ránézzen a telefonjára (ha más nem az óra miatt csak ránéz néha, nem? Vagy 10 percenként bemondatja egy programmal a Greenwich-i időt?)

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)