- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
szilrobi
aktív tag
-
daty5
tag
Igen tudom, hogy megadhatja magát a SIM, de mivel nálam még ilyen nem volt, így kockáztatok.
Azt szintén tapasztalatból tudom, hogy kevés karaktert lehet írni egy kontakthoz, főleg ha használod a hosszú magánhangzókat.
Meg adatot is keveset lehet felvinni rá.Igen, anno próbáltam a Gmailt, de azzal is voltak problémáim.
A SIM-mel nincsenek. -
daty5
tag
Tényleg nem.
A "messages"-nek több beállítási lehetősége van a 3 felső pontnál, mint az "üzenet"-nek, még úgy is, ha SIM-re mentem a számokat.
Úgy néz ki, lassan sikerül beállítani, csak ehhez a jelzőhangot is át kell másolni más mappába.
Ha sikerül, megírom.
Persze, lehet, hogy ez annyira nem érdekeli a profikat, akik komolyabb problémákat oldanak meg, de nekem fontos.Így tok nélkül elég nehéz kinyitni a telefont, és bárhogy ódzkodok ellene, kénytelen leszek venni rá valami nagyon vékony tokot, ha másért nem, azért, hogy könnyebben ki tudjam nyitni.
Tudom, hogy egy vékony tok annyira nem véd, de vettem rá biztosítást is.
Ez kicsit megnyugtat.
Most tudnék rá olcsón gyári szilikon tokot is venni, meg gyári Aramid tokot is.
Melyiket javasolja valaki tapasztalatból?Köszönöm!
-
daty5
tag
En is arra alapoztam hogy masok is hasznaljak kijelzovedo nelkul es semmi baja.
De ami leginkabb a vedofolia nelkuli hasznalat fele terelget az az, hogy meg nagy varosokban is maceras feltetetni egy ujat.
En az isten hata mögött lakok egy kilometerrel.
Itt meg az osszehajthato telefonról sem hallottak meg a gsm boltokban sem.
Akkor most 3-6 havonta utazzak Pestre foliat csereltetni?
Vigyem fel, majd 2 het utan menjek fel érte?
De ha van jo otleted, szivesen meghallgatom. -
-
helixP
nagyúr
Mégis csak létezik?
Nyilván a 0 feedback nem olyan jó.
-
Decske
senior tag
Nekem a OneNote vált leginkább be, mert platformfüggetlen. A gyári se rossz, viszont az csak Samsung terméken használható, Windowson trükközve lehet csak beszerezni a Store-ból.
Ritkán még az Office appot szoktam használni, ha nyomtatni kellene a jegyzetet vagy mondjuk ppt-re kell firkálgatni.Közben megjött a szeptemberi frissítés, az új OneUI-al.
-
Decske
senior tag
Én a Fold 2-nél mondtam anno, hogy ha lesz toll támogatás, csak akkor lesz hajtogatós telefonom. Tableten már lassan 5 éve jegyzetelek digitálisan és meguntam, hogy mindig két eszközt kell magammal vinnem. Szóval én inkább jegyzetelésre használom. Nagyon ritkán szoktam rajzolni.
A telefonnal együtt kaptam Note pakkot és az abban lévő tollat használom.
A kijelzőn igazából semmi nyoma sincs, a gyűrődésnél talán egyszer vagy kétszer fordult elő, hogy rosszul érzékelt, de valamelyik tavaszi frissítés óta már az sem fordult elő. -
bcl
senior tag
Nekem 2017, a Note 8 óta ceruzás telefonjaim vannak-voltak. Azt szoktam mondani, hogy nekem nem létszükséglet, de amikor kell, akkor nagyon-nagyon jól jön. Elég sok megbeszélésen ücsörgök, jegyzetelni szoktam vele. Igazából a Note10+ után a toll, meg a vízállóság volt, ami "rábeszélt" a Fold3-ra
A Fold3-hoz, most a 4-hez is van tollam, egyik kijelzőjén sem okozott semmi észrevehető elváltozást.
A 3-hoz a Note pack-et vettem meg, a 4-hez a tollas-kick-standes tokot (akkor még nem volt note pack hozzá), mindkettő SES beszerzés. -
szalai112
senior tag
off on
Ezz egy másik készülékel volt
Reklámozni nem akkarok községet, de T dolgzó mondta OS rendszere, fejlesztői nyitva nincs gari .
A knox nem sérült csak a samsung saját szervíze mondta akkoris ugrik a gari ha knox nem sérült
Elégé furán kezelik a magyar garanciát.off no
-
-
Valószínűleg jönni fog valamikor rá igen.
Nem tudtam, hogy az Edge panel is ki tehető fixre, mert nem használtam kB sosem.
Viszont ez, hogy össze megy és gesztusokkal is vezérelhető kB olyan, mint egy tálca a gépen ami szerintem tényleg nagyon hasznos. Ezen kívül két nap után az akksi idő ami tényleg javult nálam. Mindenféle kímélő mód nélkül és 90% fényerő mellett használom AOD mellett ahogy mindig szoktam és tegnap pl reggel 9kor vettem le a töltőről és este 7 körül tettem fel rá átlagos nap használtom mellett 63% körül. A 3 ilyenkor már bőven 50 alatt volt nálam. A kamera az ami rengeteget javult és számomra nagyon nagy pluszt jelent mert az egyik fő gondom a hárommal az volt.Ezeken kívül még a külső kijelző szélesítése nekem tényleg pont eleget tett hozzá a kényelmesebb gépeléshez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest