Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous

senior tag

válasz Venyera7 #2353 üzenetére

Összecsukva pont hogy rásimul a képernyőre, úgy nem jut be alá semmi..

Egy apró beszámoló, hátha érdekel valakit:
    Én végül a 2es és 3as után átmentem s22ultrára, most meg egy Fold 4-re. Na ez már egész jó cucc. Az akkuidő szerintem pazar: [kép] Én főképp a zoomobjektív miatt váltottam korábban 22-re, de aztán hiányozni kezdett a nagy képernyő.. így jött a Fold 4-es. Ebben már 3X-os a zoom, ami csak egyel komolyabb, mint a 3asban lévő 2x, de adott körülények között sokat jelent, de sajnos még mindig nem elég :((( . Hátha a Fold 5 kapna 5x-öst, azzal már kibékülnék.

A külső képernyő szélesebb, ez is kellemes update, illetve a 8+gen1 már tsmc node-on készül, és ez szerencsére érezhető a melegedésen (pontosabb annak hiányán) illetve fogyasztásban is. Gyorsaságban nem volt panasz a 3ason sem, de ez még rátesz egy lapáttal, és van az s23 szeriából megörökölt energiatakarékos teljesítményprofil is. Szerintem az ufs 3.1 leváltása 4-esre nagyobb gyorsulást fog eredményezni, mint amit az új soc. Kicsit magasabb mindkét kijelző fényereje is, ez ebben a napos időben jól is jön.

A hangzása is jobb, de ez lehet csak placebo.. A belső képernyő viszont alacsonyabb, ez az egy dolog zavar benne :"D A zsanér teljesen másmilyen, érzésre is máshogyan viselkedik, kicsit gagyibb hatása van, de elvileg tartósabb.

És van egy ilyen érdekesség is: a belső képernyő támogatja a "force touch"-ot.

Ha találok még valami különbséget, és érdekel valakit, leírom. Bár eléggé halottak ezek a foldos topikok... :C

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák