- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz Venyera7 #2353 üzenetére
Összecsukva pont hogy rásimul a képernyőre, úgy nem jut be alá semmi..
Egy apró beszámoló, hátha érdekel valakit:
Én végül a 2es és 3as után átmentem s22ultrára, most meg egy Fold 4-re. Na ez már egész jó cucc. Az akkuidő szerintem pazar: [kép] Én főképp a zoomobjektív miatt váltottam korábban 22-re, de aztán hiányozni kezdett a nagy képernyő.. így jött a Fold 4-es. Ebben már 3X-os a zoom, ami csak egyel komolyabb, mint a 3asban lévő 2x, de adott körülények között sokat jelent, de sajnos még mindig nem elég . Hátha a Fold 5 kapna 5x-öst, azzal már kibékülnék.A külső képernyő szélesebb, ez is kellemes update, illetve a 8+gen1 már tsmc node-on készül, és ez szerencsére érezhető a melegedésen (pontosabb annak hiányán) illetve fogyasztásban is. Gyorsaságban nem volt panasz a 3ason sem, de ez még rátesz egy lapáttal, és van az s23 szeriából megörökölt energiatakarékos teljesítményprofil is. Szerintem az ufs 3.1 leváltása 4-esre nagyobb gyorsulást fog eredményezni, mint amit az új soc. Kicsit magasabb mindkét kijelző fényereje is, ez ebben a napos időben jól is jön.
A hangzása is jobb, de ez lehet csak placebo.. A belső képernyő viszont alacsonyabb, ez az egy dolog zavar benne :"D A zsanér teljesen másmilyen, érzésre is máshogyan viselkedik, kicsit gagyibb hatása van, de elvileg tartósabb.
És van egy ilyen érdekesség is: a belső képernyő támogatja a "force touch"-ot.
Ha találok még valami különbséget, és érdekel valakit, leírom. Bár eléggé halottak ezek a foldos topikok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs