- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
nekem hálisten ezzel nincs gondom. feltöltöm 100-ra, kb negyed óra után lemegy 95-re, majd szépen lassan megy le 60%-ig. 60-ról kicsit gyorsabban megy le 30-ig, onnan viszont rohadtul lassan akar lejjebb menni 25%-ra.
általában 15-25% között dugom töltőre, eddig talán 1x merült le 5%-ig, de akkor már a képernyőhasználat 9 óra felett volt, általában 6-7 óra között dugom töltőre, ekkor van az említett 15-25%.
én csak otthon használom, szóval általában nappal töltöm (heti kb 2x). ha reggel rádugom, és csak este húzom le (12 óra töltés), valamivel jobban feltölti, mintha csak mondjuk 8 órát töltöm éjszaka. pedig már 6-7 óra után kiírja a 100%-ot, de valamiért mégis tovább bírja.
tipp az eladási árra?
-
Tin
veterán
van egy tavaly évvégén vásárolt, fekete, fóliás karcmentes kijelzős (hátlapon van pár karc), 8-9 órát bíró aksis 8 gigás példányom edigitalos + kiterjesztett garival.
szerintetek mennyiért lehetne eladni?
-
Tin
veterán
felrakta valaki a legújabb gyári firmware-t?
kies-en frissíttem volna, de eldobta a telót frissítés elején, és download módban ragadt. nem bírtam kikapcsolni, de a szervizes srác igen... balfi voltam, nagyon sokáig kellett nyomni a kikapcsolót.
NE FRISSÍTSETEK KIES-EL!!!!
utána felraktam simán a telefonos menüből wifin, 12 MB az egész, 5 perc sem volt.
firmware 2.3.6, kernel 2.6.35.7 se.infra@SEI-43 #2, build GINGERBREAD.XWKP6
új lett a lock screen, a belső menü, meg egy-két apróság. megnéztem utána kiessel, legfrissebbnek írja, szóval tényleg ekkora csak a frissítés. szerintem ez ugyanaz a frissítés, mint a nyugati régió XXKPH-ja, csak ebben a keleti nyelvek vannak benne.
fogyasztásról, memóriahasználatról még nem tudok nyilatkozni. ha valaki igen, szívesen veszem.
-
Tin
veterán
válasz
@matthew@ #1088 üzenetére
filmezésre a 40 colos tévé az igazi, vagy még inkább a mozivászon
5" nem erre való, de a 7" sem, szerintem. de, youtube videókra, vagy ha várakozol valahol, bkv-zás közben, vagy olyan helyen ahol el kell ütni az időt, biztos jó. nekem tökéletes a mérete, igaz én inkább olvasgatok rajta.
egy feltöltéssel kb 8 óra használatot bír. ez a gyári adat is, ezt szerintem bírja is, nekem a kijelző 8 órányi használata után szokott 10% alatt lenni, de volt már 9 óra is.
-
Tin
veterán
válasz
gyuri2008 #453 üzenetére
Rákerestem én is, semmi. Elvileg 2500 mAh-s Li-Polymer aksi van benne.
Szétcsavarozni tuti szét lehet, egy utángyártott aksi meg mennyibe kerülhet, 5000 forint mondjuk?
USA-ban Galaxy player néven 2 hete kezdték forgalmazni, előbb-utóbb megjelennek majd az aksik is ebayen.
-
Tin
veterán
válasz
gyuri2008 #427 üzenetére
Netre kiváló, ezen már állítva is tudok gépelni, pedig nagyok az ujjaim. 5"-ban a 800x480 már egy picit pixeles a 3.5-4"-os telefonokhoz képest, de vannak 7"-os táblagépek is ezzel a felbontással, szóval nem zavaró.
Navigációra is jó elvileg, de ennek sima kijelzője van, így erős napfényben nem az igazi a fényerő, illetve tükröződik is a felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest