- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
én mondjuk elég sokat nyúzom, mert bkvzás közben filmet nézek. kb 1,5 film megy el 3-4 óra folyamatos használat, otthoni kis wifizés mellett.
szerintem a rommal lehet valami gond, gondolkodom hogy újra rakom.
Az ár:
régebben 35-40 körül ment, én is 35-ért vettem használtan (4 hónapos volt, 2 év garanciával).
Én lennék pofátlan és hirdetném 45-50 körül, mert az iponnál sem kapható már (06.28-tól). Egyébként szerintem ár-érték arányban szenzációs cucc, pl egy notehoz képest. Tőlem mindenki kérdezi mekkora?
És mikor meg tudják mennyiért vettem... Nekem bkv-n a tablet azért nagy...
Szumma: amire használom (navig, zene, film) szenzációs és ötös. -
nexus6
aktív tag
kb. két hete vettem észre, hogy a 4.2-es gépnek az ára 50 e, míg az 5.0 felment 75 ezer Ft-ra... A kétmagos 5 colos sajnos még mindig nincs eu-ban.
Más téma:
nekem párszor töltéskor felmegy 100%-ra az akkumlátor, majd nem megy le, azaz két nap után is 100 %, majd egyszer csak kikapcsol, mert lemerült... egy 2.3.6 van rajta... -
@matthew@
őstag
Igen az van is itthon
de sajnos repülőre nem mászkálhatok a 42"-os TV-mel
ezért is nézegetek valami tablet-et az ilyen repülőn, hosszabb buszúton történő filmezéshez valamit, de az 5" ahogy nézegettem nem lenne nagy megváltás a 3,7"-os mostani telómmal szemben, úgyhogy ebből mindenképpen tablet vásárlása lesz, csak azoknak kisebb az üzemidejük sajna
na mind1 azért köszi a helpet, bár lehet megnézem valahol élőben és megnyomkodom és eldől elég-e vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest