Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
SteveJobs #81996 üzenetére
Akkor próbáld meg az én módszerem...
Egyszer belassultam már így, és nem segített semmi, én is azt hittem, az érintő meghalt.. de nem.
Gyárira vissza állok, majd, amikor minden kész, teszem a custom dolgokat. (nem tudom, de gondolom, azt szeretnél, talán miui-t..)
Elsőnek is a cwm recoveryt odinnal. Azzal telepítem a philz tapis verzióját.
Azthiszem a blogomban találsz linkeket isAmit én kihagyok, és tudom, csak az én készülékemen hálás dolog ez, a mega/giga/stb wipe..
Max a philz-ben van a wipe data/factory menü alatt a Clean to Install New Rom +Dalvik törlést csinálok.
Amikor a custom rom, és a gapps fenn van, akkor csinálok egy wipe data/factory reset-et.
Most is így tettem, és minden (ami eddig nem ment) most sikerült.
Végre hívható vagyok ezen a romon, és hosszú idő óta, ne kérdd miért, települt a gyári sms alkalmazás is magától..Valamiért nem jó ennyire wipe-olni a Samut sem, mert olyan cuccost is töröl, amit egy custom nem tesz vissza.. csak anomália marad a telepítés után, akármit is csinálok.
Csak a gyári állapot, aztán lehet indulni elölrőlA többiek ne kérem kövezzenek meg, ezt tényleg csak így tudom megoldani, és máshogy csak bajt/gondot/efs hiányt csinálok magamnak.. Ez a 3-ik készülék tipus, ami android, és csak így sikerül..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest