- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz SteveJobs #81996 üzenetére
Akkor próbáld meg az én módszerem...
Egyszer belassultam már így, és nem segített semmi, én is azt hittem, az érintő meghalt.. de nem.
Gyárira vissza állok, majd, amikor minden kész, teszem a custom dolgokat. (nem tudom, de gondolom, azt szeretnél, talán miui-t..)
Elsőnek is a cwm recoveryt odinnal. Azzal telepítem a philz tapis verzióját.
Azthiszem a blogomban találsz linkeket isAmit én kihagyok, és tudom, csak az én készülékemen hálás dolog ez, a mega/giga/stb wipe..
Max a philz-ben van a wipe data/factory menü alatt a Clean to Install New Rom +Dalvik törlést csinálok.
Amikor a custom rom, és a gapps fenn van, akkor csinálok egy wipe data/factory reset-et.
Most is így tettem, és minden (ami eddig nem ment) most sikerült.
Végre hívható vagyok ezen a romon, és hosszú idő óta, ne kérdd miért, települt a gyári sms alkalmazás is magától..Valamiért nem jó ennyire wipe-olni a Samut sem, mert olyan cuccost is töröl, amit egy custom nem tesz vissza.. csak anomália marad a telepítés után, akármit is csinálok.
Csak a gyári állapot, aztán lehet indulni elölrőlA többiek ne kérem kövezzenek meg, ezt tényleg csak így tudom megoldani, és máshogy csak bajt/gondot/efs hiányt csinálok magamnak.. Ez a 3-ik készülék tipus, ami android, és csak így sikerül..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest