- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
apaszka #68629 üzenetére
Én nem ezt mondtam
Nyilván megkapjuk a KNOX-ot. A lényeg itt azon volt, hogy a külföldi ROMokban a KNOX hiánya számomra azt jelzi, hogy ezek valójában erősen beta állapotú buildek. Pont ez a lényeg, hogy a Samu szerint meg kell, hogy kapjuk a KNOX-ot, és mivel ezekben a ROMokból ez hiányzik, biztos bele fogják integrálni, és ha már ezt megteszik, remélhetőleg reszelnek még rajta, mert a jelenlegi állapotukban ezek használhatatlanok.Griff55: ezt nem lehet megjósolni, amíg meg nem érkezik. Véleményem szerint nem valószínű, elég megnézni az S2-t. 3 android verziót ért meg. Ha kiszámolod, az S3 is szintén 3-at kapott - igaz, a 4.2 kimaradt, épp ezért én pl jó néven vennék egy kitkatet, de valószínűleg ez csak álom marad
-
törölt tag
válasz
apaszka #68513 üzenetére
Csak a toltot csereltem el, mert a sracnak fekete teloja van. Am. S4 nem kell, ugyanez a muanyag, es nem is akkora elorelepes. Note 3at akartam nagyon, de a budos szolgaltatok nem adjak olcson, igy aztan notebookra koltottem a penzt. N5 is iszonyat tetszik, es nem is olyan draga. Most a zembert probalom rabeszelni, mert kijelentette, h iden o a soros
de legalabb ugy itthon tapizhatom. Szet fogom neki customize-olni, ra se isner majd, ha visszakapja
-
válasz
apaszka #68396 üzenetére
nem rossz ötlet...
off:
most atomra bejön nekem a Huawei P6 ! atom gyors , gyönyörű a kijelzője és nagyon szép!! ( persze ez elég szubjektív)
kegyetlen jó lett az IPS kijelzője! picit égő mellette egy S3!! A fehér az tényleg fehér, a fekete az fekete ( még s3 -nál is feketébb ) tehát semmi nem szól már az amoled mellett
-
törölt tag
válasz
apaszka #68111 üzenetére
Hamár Svájc.
Nekem ennyiért nem kell, amikor a Note3 720 körül van... (Persze az megint samu...)
(#68134) havri1: Én ebben csak azt nyelem le nehezen, hogy 1) szolgáltatókhoz nem jön, és 2) így itt iszonyat problémás lesz a garancia. Nekem nagyon tetszene, csak ezekért kompenzálni kellene mégiscsak. De ha van kereslet, hozhatok egy raklappal karácsonykor.
-
LouiS22
veterán
válasz
apaszka #68055 üzenetére
Rosszul állsz hozzá: olyan sosem lesz, hogy ugyanannyiért adod el, mint amennyiért megvetted. Ami pedig tömegtermék (és lássuk be: a Samung aztán tényleg az), arra hatványozottan igaz
Te megvetted kezdő áron, mert akkor nagy volt rá a KERESLET, most meg nagy a KÍNÁLAT. Egyszerű közgazdaságtan: kereslet és kínálat törvénye, tudod, a hülye görbék találkoznak egy ponton és az lesz a piaci ár
-
LouiS22
veterán
válasz
apaszka #68046 üzenetére
Én már régen eldöntöttem, hogy a következő telefon gyári Google lesz: nincs para a frissítéssel, mindig a legfrissebb verzió fut, stb. stb. Nyilván a Touchwiz kényelmi funkciói (fülhöz emelve automatikus tárcsázás, smartstay) hiányozni fognak, de cserébe nincs nyűglődés. Egyelőre most kivárok az NFC-s rész miatt, hova mozdul a piac a kártyaemulálással, mi lesz itthon a Mobiltárca sorsa, aztán döntök.
-
válasz
apaszka #67947 üzenetére
a fényképes tesztek nem ezt mutatják, meg azok véleménye sem támasztja alá, akik tudnak is fényképezni, és használták/használják is mind a két telefont.
azért viszont sok régebbi samsung típusra várós a 4.3, mert s4 alatt sokat javult az akkumulátoros üzemidő - pedig eddig sem volt rossz -, illetve a ram kezelése is jobb, valamint pörgősebb is lett a rendszer - bár már az utolsó 4.2.2 verziók alatt sem volt különösebb gond, de azokhoz képest is javult a sebesség és a gördülékenység.
a s3 tekintetében ezek pláne előnyös javulások lennének.
az tiszta sor, hogy nem minden (szoftveres) s4 képességet kap meg az s3, ez üzletpolitika, a többi gyártó is ezt csinálja, illetve az s4 sem kap majd meg minden s5 tudást, és így tovább... -
válasz
apaszka #67686 üzenetére
Felraktam egyből ki is fagyott, töröltem is. CM10,2 alatt, ez pedig már 4,3.
Szóval FELESLEGES felrakni.
Szerk. Köszönöm srácok
Rájöttem, hogy Uninstall gomb helyett, Uninstall Updates gomb van, amire ha rábökök akkor kiírja hogy "replace with factory app" szóval visszáll az eredeti!
Köszönöm
-
Drahcir
csendes tag
válasz
apaszka #67584 üzenetére
A visszaállítás előtt volt rajta magyar ,de most nem akar sikerülni ... super su ba grantoltam a language enablert ...csak a magyart pipáltam ki reboot
ezek után még mindig nincs listába a magyar :SMintha valami olyasmire lett volna hogy a Triangle away is kell vagy már nem is tudom :S
-
Ambavir
aktív tag
válasz
apaszka #67536 üzenetére
Nem vittem. Jöttek.
Kénytelen leszek hívni őket.flOwerstar Nálam testet öltött sajnos. Van itt egy Motorola Penge teló, előtte az volt ott rádugva. Aminek lehet valamije zárlatos. Mert közvetlenül utána ment rá enyém. Aztán....
Le is tettem a Moto rendbehozataláról. A zuramnak akartam megcsinálni. -
Joshi
titán
válasz
apaszka #67420 üzenetére
Köszi de azért ne készíts képet értem hogy hol lehetnek hibák, mondjuk az is igaz hogy én egy évben jó ha 2-3 alkalommal használom a navit. A rugós rész csak akkor sérülhet ha gyakran le és feltesszük a tartót különben nem. A műanyag fület pedig érzéssel kell felhajtani a telefon kivételénél. Na mind1 szerintem többet beszéltünk erről a témáról mint amekkora jelentősége van.
-
Joshi
titán
válasz
apaszka #67418 üzenetére
"A feszítője eltört egy-két alkalom után."
Hogy érted azt hogy egy-két alkalom? Én amikor megvettem feltettem a szellőzőnyílásra és azóta ott van nem kell azt piszkálni, csak külön a telefontartó részt emelem ki belőle mikor nem kell. Én Kínából rendeltem talán 3-4$-ért ha jól emlékszem.
-
válasz
apaszka #67320 üzenetére
Igen azt már én is észrevettem, hogy a GUI néha röcög, ami nem optimalizálás hiánya, hanem nem tudom... valamit elbacott a csákó. De én amúgyis 0,5x-ös animációkkal nyomom mindenhol, szóval alig látszódik valami
Neked be van kapcsolva a Force 2D rendering a Developer menünél?
-
válasz
apaszka #67283 üzenetére
Bátran!
Lekopogom, de nekem atomstabil, tényleg most mondani se tudok semmit, hogy mi bajom volt vele... Kb semmi!
Más: ti milyen CPU governor-t használtok? Alap PEGASUSQ az nem rossz, visszafogott használatnál ki is kapcsol néhány magot, szóval tényleg jó. De most kipróbáltam ezt a LULZACTIVEQ nevűt: hát ez döbbenet!
Ha nincs feladat, egyből kapcsol ki minden magot kivéve az elsőt, és azt is 200MHz-en járatja (legkisebb órajel, amit be lehet állítani) Nagyon tetszik! Majd még tesztelem hogy ennek van-e értelme, akksi időben számít-e valamit
-
dobobazsy
őstag
válasz
apaszka #67083 üzenetére
értem, utánanézek. köszi
#67086 mgTerminator: na ezt nem gondoltam, de legalább okosabb lettem megint valamivel.
köszi
#67099 frozzyZTE: én anno Sony (Ericsson) fan voltam, és Samsung gyűlölő, és épp a zárt bootloader miatt tértem át samsungra (xperia s után felüdülés az s3 lte), erre a samsung is behozza ezt
de ha valaki frissíti a telefont a knox-ot tartalmazó rendszerre, akkor még visszatérhet a régebbire, amiben még nincs? nem teljesen értem a dolgot -
válasz
apaszka #67080 üzenetére
passz, nem annyira követem a módosított firmware verziókat.
érdemes megnézni ezt; link
érdekes lenne ilyesmi tiltás az unióban, és azon kívül is.
sokan azt látják, hogy nem lehet majd bármilyen szinten módosítani a rendszert, de nem arra megy ki főként a dolog, hogy ellehetetlenítsék a romolgatást, hanem megfelelő alapot teremtenek egy jó biztonsági minősítéshez, amit a knox ad meg.
vannak már knox-barát módosított firmware verziók, de a knox 4.3 alatt indul be igazán, ha minden funkcióját nézzük, szóval az még nem sokat jelent, hogy most jelenleg mennyire kerülik meg. -
havri1
félisten
válasz
apaszka #66973 üzenetére
Grat hozzá, fosod Te is a szót
Amúgy nekem most marha jól sikerült az MG6 gyári stock rom kipucolása.
Még Greenify , Seeder sincs fent, és nagyon jó gyors volt ma egész nap a telefon.
200-350 mb szabad ram megvan, nem zárja be a böngészőt sem.
Fagyasztom ezt az állapototLátom megjelentek az MH5-ös romok, MH1 modemmel..valaki próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest