- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
srq
tag
válasz Pro!Petya #5690 üzenetére
Ahogy látom neked XX?LFB van, lehet azért nem ment, mert amit feltettem SecBrowser.apk-t az az XXBLG8-ból van. Gondoltam először, de mivel visszatetted a gyárit és az is FC-olt, nem lehet, h nem figyeltél a permissions-ra (rw-r--r--)? Ha valamit visszaállítasz 100% eredeti állapotába, akkor olyan nincs h ne működjön. Nekem amúgy azóta is tökéletes.
A metódus annyi volt, hogy kimásoltam a system/app-ból a SecBrowser.apk-t, Total Commanderben megkerestem benne az összes ikont, .png-t, megláttam az origót, kicseréltem az eredetire, ugyanaz a név, mappa is maradt, utána a resources.arsc-ben Dos Navigatorral rákerestem az "[origo]"-ra és hexában (F3>F4) a "[" karaktertől kezdve átírtam "Internet"-re, a lényeg, hogy az Internet utolsó karaktere után kell egy hexában "00" karakter, ami amúgy egy pontnak látszik a DN-ban.
Utána visszatettem a helyére a SecBrowser-t, visszaállítottam a Root Explorerben permissions-t "rw-r--r--" állásba, restart és kész, azóta minden jó. -
Pro!Petya
addikt
Mára már csak egy noob kérdést tennék fel!
Mikor megvettem az S3at akkor megörültem hogy azokat az appokat elkezdte magától letölteni amik megvoltak anno S2őn , (a kettő közt volt egy fél éves 3310 retróm) most ha a beállításokban a Biztonsági mentés mellet bepipálom akkor elvileg ha ujrahúzom a tellát akkor most is visszarakja az appokat?
(én és a titanium az 3) szval ennyi. -
Pro!Petya
addikt
Igen a Homescreen-ről be lehet húzni ,De én arra gondoltam hogy az alkazmazások menüjéből hogyan lehet de ugy néz ki nincs rá más megoldás csak ha kiteszem valamelyik screen-re aztán tudom csak lehúzni oda !
Más!. Melyik böngésző kezeli normálisan a weblapokat már mint hogy megjelenít minden (többnyire) plugint ? Sajnos a Crhome -nak bajai vannak a flasshel!!
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Nem, nem tudom csak úgy behuzni mert nem a Homscreenre akarom hanem az alsó ikonsorra gondoltam..
Telefon , névjegyek, Origo, Üzenetek
(akkor az előbb rosszul fogalmaztam sry)Jah még valami.. nem tud Valaki egy olyan linket ahol fennt vannak a a gyári apk-k??
[ Szerkesztve ]
-
Moszkvics
tag
Áldás az SGS-re! Üdv!
2 év sgs I utan eljott az ido, hogy valtsak. Mivel lojalis lettem a Samuhoz (bar szemeztem az LG Opti 4x es a HTC One X keszulekekkel is), igy nem tehettem maskent, minthogy beszerezzem a nagytestvert (Esgées III). Meg kell vallanom, hogy lenyugoz a kulonbseg. Egyelore csak szuperlativuszokban tudom rola beszelni (talan meg ROMbolni sem fogok :-). Nyilvan ennek is vannak, lesznek hibai, de a szerelem pont arrol szol, hogy a masikat a hibaival egyutt fogadjuk el. Szoval csak igy tovabb Samu bacsi!
Na pá!
SGS - Forever!
-
shaggy
aktív tag
hol lehet azt beállítani , hogy amikor hív valaki kimondja a nevét?
Mint a nokiáknál volt régen hívó nevének kimondása sehol sem találom benne? -
-
tatomi92
aktív tag
Valaki esetleg próbálta már a miui oldalán található miui verziót? A link: http://miuiandroid.com/community/threads/miui-rom-2-7-27-release.17405/
iPhone 14 Pro & Google Pixel 7
-
mpetrooo
tag
Ez a teló nagyon király hardver ügyileg, de ez a dizájn..., egy vödör csiga szebb ennél
-
bigdigit
addikt
létezik olyan root ami után nem lesz felkiáltójel?vagy nem is lesz?
-
tyaptyap
csendes tag
-
No.01
őstag
Na rezges visszajelzes ujra mukodik hard reset utan... lehet a sok app valamelyike zavarta csak meg a rendszert...
Probalgatok keresgelek, de meg nincs meg a tokeletes app... Hatha itt v.ki ismeri: profil kezeles kene de ha lehet olyan ami annak tukreben valtoztatja magat, h helyileg hol tartozkodom, de ugy h a GPS nem aktiv. Anno mintha v.hol olvastam volna rola h letezik ilyen progi es cellainformaciok alapjan mukodik. Tipp?Ha nem akkor szivesen vennek Timereificen kivul mas profilkezelot is.
-
adamho
tag
Bocsánat a nagyon hülye kérdésért, de hogyan kelp OTA update-et csinálni? Kell hozzá valami program, vagy bárni, vagy min keresztül történik ez? mennyivel jobb, ment az odin?
És még egy kérdés: a product code-ot hogyan tudom átállítani tmh-ról xeh-re?
És mycso által leírt visszaállítás eredeti t-mobile állapotra akkor is jó, ha product codeot átírtuk?[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
Koszi... Akkor valami nalam nem smakkol, mindjart meglesem az S2-vel. Lehet a kabel lett kuka.
szerk: csak talaljam meg elotte
Miota az uj megvan, a masik allandoan lemerul, leteszem valahova, ugy kell hivogatnom hol van.Piwi.
En hirtelen csak azt lattam, nem tudom mikor dobtak ki az 5.4-et. De gondolom ezrek meg nem tettek fel, annyira nem olvastam utana.
Csak ez jott ki belole.
S2-nel volt torok romnal nalam sokszor olyan, hogy nem volt gps, meg dobalta a wifit.
v25 kornyeken..23 es 26 stabil volt. Sokaig azt hasznaltam.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz fRooStzzZ #5661 üzenetére
Én gyári rommal néztem annó az S3-on, de előszedtem megnéztem megint.
Most WanamLite rom van rajta, pendrivet felismeri a rajta lévő filmet tökéletesen játssza, és rádugtam egy egeret, azzal is boldogul.
Sőt USB hub-al, egér + pendrive + billentyűzet is megy egyszerre.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Piwi
veterán
5.4 Criskelo is kint van már, épp most szedem le. Sok finomsággal lett megszórva
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
fRooStzzZ
senior tag
Igen, nekem is ez remlik.. De hat nem akar felismerni semmit.
De a gyari rom nem latott semmit, se a Crsikelo. Azert is kerdeztem, hogy az S2 kabele jo-e hozza, vagy valami mas gebasz van itt, hogy nem lat semmit.
Neztem ytb-n egy videot, hogy contollert is radugott, meg usb hub-ot is, meg amit meg talalt a szobaban. -
fRooStzzZ
senior tag
Kellett valami emulatorba? irogatni azt hiszem. Ugye az ntfs vackok miatt.
Akkor latta rendesen a mappaknal a pendrive-ot is.
meg is van...
Megprobalom meg igy, hatha fog sikerulni.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
(#5627) srq: a siyah-nak rootolnia kell ez tuti!
(#5634) srq: a cf, itt nem nyúl a kernelhez, csak rootol. Nekem eddig még nem jelentkezett kopás a telefonon.
(#5652) fRooStzzZ: nálam működik az S2 OTG kábele, legalább is pendrive-al biztosan
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
fRooStzzZ
senior tag
Erre valaki??
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok
Most vettem én is egy Galaxy S3 at az lenne a kérdésem , hogyan lehet le frissíteni kiesen keresztül ? Rá dugom és azt írja nem támogatott Ezzel a rommal adta a T mobile I9300XXLEF 4.0.4 ettől van újabb vagy nincs ? Hálás lennék a segítségért
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kisfundy
aktív tag
sziasztok! Egy Szervizes kollégát keresnék,aki képes lenne megállapítani egy kijelző nélküli,(betört) galaxy s3-rom működését!
bármilyen megoldás érdekelne!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
-
ystuc
tag
Hogy tudok a vágólapról törölni print screen-t? Hiába bökök rá hosszan, nem dobja fel a lehetőségeket, mint sima szövegnél. Konkrétan nem csinál semmit. Én pedig törölni szeretném a korábbi print screen-eket.
Köszi!Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Piwi
veterán
-
Fotozgato
tag
Az S3-on ezt a WidgetLocker-t használom.
[link]Sokszor előugrik az eredeti is.
Hogy lehet kilőni az eredetit?Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
teo77
őstag
Kedves hölgyek, urak!
Mennyire stabil és sokoldalú a MIUI a Galaxy S III-on? Illetőleg melyik módosított rom jelenleg a legstabilabb SGS III - ra? Mennyire éri meg lecserélni a gyári romot?
Tisztelettel köszönöm! Szép napot!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
srq
tag
Az [origo] problémát sikerült megoldani egyelőre úgy néz ki nem változik vissza Internetről origóvá, sem az ikon, sem az ikonfelirat. Sem a feladatkezelőben, sem az alkalmazásfiókban. Ha valakit érdekel, rootolt, csinál(t) másolatot az eredetiről és tesztelné, akkor itt van. XXBLG8-ból van, tehát nem tudom mással működik-e... Annyi h a system/app-ba felülírás után a permissions-t "rw-r--r--"-be kell tenni és restart.
Első próbálkozás:
Második:
Köszi mindenkinek a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
srq
tag
válasz makaveli666 #5636 üzenetére
Szerintem meg igen. Ugye nem arra akarsz célozni h nem értek hozzá? Még új és más mint az S2 vagy a Galaxy 3, csak pár napja vettem.. Itt egy link még régebbről, amit én írtam, csakh ne nézzél légyszíves analfabétának. Velem csak annyi a baj, hogy azonnal akarok mindent és utálom az idióta dolgokat, pl origo ikon stb... de mindjárt kész van a SecBrowser.apk "origótlanítva", majd felteszem ha sikerült és érdekel valakit. A lényeg h meghagyom a res\mipmap-mcc216-mnc30 mappát amiben tárolja azt a rohadt ikont, nehogy rá akarjon frissíteni, csak kicserélem a normálisra. A resources.arsc-ben pedig az [origo]-t átírom Browser-re, vagy ha enged annyi karaktert, akkor Internetre egyelőre hexában, mert most nincs kedvem/időm szétszedni elegánsan és visszapak...
-
srq
tag
Most azt kezdte el, hogy bármire állítom, 1800 Mhz min-max, akkor is valamiért nagyon belaggol a menü itemek kiválasztásánál. Tehát annyit teszek, hogy rábökök a 'Display'-re a beállításokban és így lassan és átmenet nélkül tűnik el a kijelölés és csak utána, viszont az már szépen és gyorsan, animálja be az almenüt. Elég irritáló, kedvem lenne már falhoz csapkodni ha nem lenne ilyen drága, ezután a délelőtt után. Úgyhogy most visszateszem a gyári romot, kernelt, kíváncsi leszek visszakapom-e a kiválasztás normál sebességét.. amúgy azóta csinálja ezt hogy Siyah után feltettem a CF-Root-ot. Amíg csak Siyah volt (és nem is rootolódott a teló) addig nem szaggatott.
[ Szerkesztve ]
-
srq
tag
Most rátoltam a cf-root-ot, úgy látszik itt nagyon másképpen megy mint S2-n.. Most azt írja továbbra is a névjegyben hogy Siyah kernelem van és végre van root is úgy tűnik. Totál nem értem. Mindegy. Más. Nektek is napról napra kopik a keret? Főleg az előlapi illesztéseknél, pedig nem rakom egybe a kulcsaimmal, tehát van egy külön "S3-zsebem".
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Én azt javaslom - ha már van root a telón - hogy Titanium-al fagyaszd le a gyárit a francba, meg sem fog jelenni az alkalmazások között és használd az Opera Mobile-t. Én is így használom, bár nekem nem T-s a simem. Miért? Csak egyszerűen azért, mert az Opera mindent visz, a gyári hááát...sz*rt sem ér(nem tördel helyesen..stb)
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Bagoly81
aktív tag
szerintetek az mért van, hogy 3-5mbit tel tudok letölteni wifin 20 al meg fel?
-
srq
tag
Ááá, kezdek kiakadni.. Az app drawerben, hiába van angolra állítva a teló, restart után is "Alkalmazások és Modulok" vannak! Ennek mi az oka?
Másik: szépen ott figyel a vágyott Internet ikonom. Igen ám, de a Home gomb nyomva tartására megjelenő feladatkezelőban, vagy alkalmazásváltóban már megint [origo]-t ír, azzal a nyomoronc [o] ikonnal!! Ilyen nincs be kell vegyek valami nyugtatót, itt küzdök egy százakárhányezres telóval ilyen alsókategóriás baromságokkal, Rdj+ T!! Inkább azzal foglalkoznának h legyen mindenhol hsdpa!
UPDATE: újraindítás nélkül (!!!) egyik pillről a másikra, mire megint rányomtam az alkalmazásfiókra ismét van egy szépséges [origo] ikonom az Internet helyett! Na ez már mindennek a teteje... Honnan a fakingból szedte ezt most elő?? Mondjuk nagyon ment a wifi, de nem tudom, ez kész...
Ez egy röhej...
[ Szerkesztve ]
-
srq
tag
Értem. Erre a root nélküli Siyah-ra tudsz mondani valamit? Nagyon idegesít... Normálisan Odinnal feltettem mint régen és semmi. Mondjuk sárga háromszögem sem volt restartnál, pedig számítottam rá. Viszont az Aboutban azt írja hogy Siyah a kernel... De mintha fel sem ment volna. Nem értem.
Most néztem, hogy a Siyah oldaláról letöltött fájl egy boot.img-t tartalmaz, míg a cf-root-ban teljesen más fájlok vannak (param.bin, cache.img, recovery.img)... hú, kezdek elveszni a ködben
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Most vettem csak eszre, h erintesre nem rezeg a telefon. Sem email irasnal sem sehol.
Hol tudom ezt bekapcsolni?
-
srq
tag
Feltettem a Siyah 1.4-et, de nincs root. Ezt hogy? S2-n ilyenkor egyből rootolva voltam.. HLP!
Amúgy az XXBLG8-ra való frissítés után így néz ki a fényerőszabályzás... A magyar elég gagyi és nem igazán találom hogy le lehetne venni..:
"Autom
atikus"Nem értem miért nem lehetett Auton hagyni..
[ Szerkesztve ]
-
ibenny
senior tag
Sziasztok,
Az létezik, hogy a telefonon nincs Polaris Office? Eddig minden Galaxy S-emen volt..
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Hamarosan azt hiszem én is váltok ide... Az érdekelne, hogy van-e S3-ra olyan atombiztos rom, mint S2-n a kk5? Jkay van hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat.
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
srq
tag
Na tehát, elvileg ezzel kaptam a T-től (a rendszerbeállítások > az eszköz névjegye > build száma szerint legalábbis):
Base Firmware: I9300XXALEF (4.0.4)
Region Asia
Country: Sri Lanka
Carrier: Unbranded
Build Date: 22 May 2012
Modem: DDLE9
CSC: ODDALE7
Change List: 611327Ez persze az xda-ról van, lehet a T valamit alakított rajta, azért ez csak nem Sri Lanka, vagy az xda leírás nem korrekt, mivel ha jól tudom az XX eddig nem éppen az ázsiai régióra utalt de XXALEF-nek XXALEF volt! És volt kamerahang akkor is ha lenémítom. Illetve a Cam FW alapból GDFD06 volt, a telón pedig pihent egy GDFE01. Ezt frissítettem, utána kb. semmit nem vettem észre, bár nem is vizsgáltam meg a képeket és a körülményeket részletesen..
Most tettem fel ezt:
Base Firmware: I9300XXBLG8 (4.0.4)
Region Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 26 July 2012
Modem: XXLG8
CSC: OXABLG8
Change List: 928452Kamerahang problémám megoldódott! Ha kell van hangja, némítás után nincs, így tökéletes! Illetve a *#34971539# menüben megjelent egy újabb Cam FW: GDFF03. Szóval úgy tűnik ez így fog működni ezután, hogy az újabb rommal együtt jöhet újabb Cam FW, amit utána kézzel kell frissíteni. Nem mint az S2-nél volt, hogy közük nem volt egymáshoz.. Érdemes vetni egy pillantást a change listre Na akkor elkezdem használni
Gyors észrevétel megjelent egy fényerőt szabályzó sáv az értesítési panel kapcsolói alatt. Bár nem tudom eddig be lehetett-e oda kapcsolni őket, mert annyira még nem turkáltam a menüben, de most az új rommal alapból ott van. Remélem ki lehet kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
Nekem 1 hetes T-s de nincs rajta újabb verzió: ZDFE02 , a kamera hangon kívűl eddig nagyon más beállítással nem orvosolható bajom nincs
rankesz: szerintem is kicsit az elején felfújták, de a nézve a képeket szinte ugyanolyan képet készítenek ha nem ugyanolyat.
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
én ha lehalkítom a telefont, akkor nincs kamera hang
(Telenor)"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
okoska74
senior tag
válasz makaveli666 #5607 üzenetére
telefon gomb/ bal oldali menű gomb /beállítások/ hangerő növelése zsebben pipa
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
makaveli666
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom azt, hogy ha a telefon érzi, hogy mondjuk a táskában van, akkor alapból hangosan kezd el csengeni? kb 4 szer futottam már át a beállításokat, de nem találom....
-
p06
senior tag
Hát nagy különbség nincs szinte nincs sőt
Képes összehasonlítás GD<-> ZD utcsó komment
[ Szerkesztve ]
-
-
mycso
veterán
Igen, mert ha rajta van a hang a telefonon, akkor van fényképezés közben zárhang. Nekem így tökéletesen meg is felel.
Egyébként te azt szeretnéd, hogy egyáltalán ne legyen, mert akkor simán töröld a hozzá tartozó hangot, vagy tegyél be a helyére egy néma hangot....[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest