- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Ugy nez ki marad a plugin-es megoldas a total commanderben.. pedig dijaznám nagyon a mass storage módot!!
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Ma vettem meg az S3-at és igencsak nem bántam meg valami eszméletlen végre megy a céges hidden SSID wifi hálózat is 4.0.4-el,S2 sajnos nem szerette csak GB alatt
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Safari
tag
lehet buta kérdés, de mitől jobb egy omega v8.1 rom, mint egy alap gyári?
és mitől roszabb??
nekem előtte s1-em volt, az szanaszéjjel romoltam, és ugy kurva jo volt, de ezen a gyári is elég jo szerintem -
okoska74
senior tag
Valószínűleg kell mert nálam csak azt írja ki, hogy Usb Mode: Usb mode és nincs mit csinálni vele.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
A leírás alapján :
A telefonunkat, adattár módban csatlakoztatjuk a géphez
Ezt hogy kell? Nálam csak MTP illetve PTP módban engedi, egyikben sem rendel betűjelet a telefon meghajtóihoz.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
zozyk
addikt
-
gedemmm
csendes tag
Sziasztok,
az USB aljzat valszeg gyári hibás a telómon, mozog benne a kábel, gyakran megszakad pl a másolás. Hogy intézzem a garanciát? Futárt ki lehet hozatni, vagy valami?
2 év Samsungos garim van, garancialevél, minden oké, de a lehető legkevesebbet szeretném utazni, és várni.
Köszi a segítséget! -
okoska74
senior tag
válasz kelzsoca #4348 üzenetére
adb shell
error: device not found
ilyenkor mi a teendő?iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
bordi10
senior tag
-
-
Pro!Petya
addikt
Nah ezzel a plugin-nel lehet látni a telót Total Commanderben!
Hálozat->MediaAudio ![ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz okoska74 #4373 üzenetére
Rájöttem!!!
Nem tudom, hogy mi történhetett de a telefon újra indítás után működik. Mát több mint egy hónapja nem volt kikapcsolva.
Működik.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Miért van az, hogy amióta telepítettem a kiest nem ismeri fel a win 7 a telefont (unknown device) akármit csinálok nem megy. Már eltávolítottam a kiest, felraktam a samsung usb driverét de semmi nem segített. Előtte minden driver nélkül kezelte a windows.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
laca.1
aktív tag
válasz #74266624 #4358 üzenetére
en egy hete vagyok tulaja s3-nak es a haver s2 bizony fenyerö tekintetben,odaver,+ ott a ram 1g indul,...viszont s3 GPS brutal jó lett.(ez a ram kerdes marhára idegesit de majd meg szokom) mas:amugy van gyari frissites mar? kiessel?meg egyenlore nem akarom rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
állítólag ezzel jön majd a Galaxy S4
-
zeroo5ux
aktív tag
másnál se jön be az lcd test omega (8.1) alatt?
-
-
Pro!Petya
addikt
Egy kérdésem lenne!!
Hogy tudom megoldani hogy Total Commander is lássa a telót?? -
Pro!Petya
addikt
Szerintem root után ez a legelső app amivel lehet gyomlálni felesleges dolgokat!!
Legfőképp a Tré mobilosoknak jön jól!! (túmáccs Tré alkalmazás)
-
leslien
nagyúr
válasz FragMaster #4360 üzenetére
köszi
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
üdv,lcd test hogy is kell? pls vki
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
Több helyen próbálgattam az S3-at, de a kijelző max fényereje nekem kevésnek tűnik S2-höz képest. Ha meg kb. 2/3-ra állítom, mint ahogy S2-n használom, már abszolút sötétnek tűnik.
Miközben egy gyönyörű színekkel bíró, nagyon finom felbontású kijelző. De emiatt, plusz a nem túl jó ram kezelés miatt, még nem szántam rá magam, hogy vegyek. Pedig nagyon tetszik, de ez lehet az idén kimarad, majd jövőre az S4.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz ForRedGlory #4300 üzenetére
krály vagy ez idegesített a legjobban!!!!!!!!!
-
R2D20208
addikt
[GT-I9300] CheckROM EvoHD valaki már nézte ?
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
p87
senior tag
Samsung sold 6.5 million Galaxy S IIIs in Q2
Ha ez igaz akkor elég durva eredmény.
Mióta is lehet kapni, kb. 40 napja nem?Összehasonlításképp S2-ből 55 nap alatt kelt el 3millió, 3 hónap alatt 5millió és 5 hónap alatt 10millió.
[ Szerkesztve ]
-
krisz073
tag
Sziasztok,
2 napja boldog tulajdonosa letten egy Fehér S3-nak
Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
nggabi
félisten
válasz C.Brigante #4346 üzenetére
üdv, ha már senki se köszön nekem sincs, nem is lesz sztem
Lujdzsi: nehéz ügy. a nót olcsóbb, nagyobb és nem szappantartó formájú
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Gigabyga
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
sziasztok! én is megjöttem, de nekem nincs s3-am!!! (ha már mindenki itt van b@ssza meg)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
manokaki
addikt
Már annyi embernek van SIII veszek egy SIV-t inkább !!
Attila
Attila
-
-
mycso
veterán
válasz Gigabyga #4336 üzenetére
Rootra millió lehetőség van, a legegyszerűbb a CF-root, vagy valamilyen custom kernel pl: siyah, ez utóbbi automatikusan csinál EFS mentést is.
EFS mentéshez root kell, amit lehet kézzel, adb-n keresztül, vagy az említett kernellel, vagy Play-en is van kismillió program hozzá pl.: [link]
Természetesen a függőséget/függetlenséget egy romcsere nem befolyásolja.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Luissimo
veterán
nobasszus, nehogymán nejussakhozzá énis egyhez a trémobilnál :-)
bár lehet hogy inkább a Note-ot választanám , nemtom.
mavalahogy olyan határozatlan vagyok.
vagy mégsem? :-) -
Gigabyga
aktív tag
Most állnék neki a frissítésnek,
De ez egy tmobilos függetlenített készülék... :S (garancia van,mert így vettem boltban.)
A kérdésem az lenne milyen progival mentsem le az EFS mappát,illetve van root nélküli lehetőség? (még nincs rootolva)
Ha a sammobile oldaláról letöltöm a Júniusi PDA/ I9300XXALF5,CSC/I9300OXFALF1 Romot odinnal,megmarad-e a függetlenítésem vagy újra függő lesz a készülék?!
Ha root akkor melyik kernelt ajánlanátok hozzá?! ami root jogosultságot ad?Köszi előre is!
-
bordi10
senior tag
válasz R2D20208 #4331 üzenetére
Ugyanúgy megy, mint S2-n. CWM->zip->install.
1 hónapja Omegát használok(jelenleg még a v6.0-át), de már elérhető a v8.1 a legfrissebb fw-vel+Ninphetamin3..nagyon bejött az S2-es időkbenSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #4325 üzenetére
Ne csalódj. Sajna imádtam a HTC rengeteg jó tulajdonságát, de még nyitva, optimalizálva sem értem el akksiügyileg azt amire minimum vágyom, elvárok. Amúgy príma telefon. Legalább tudtam volna pótakksit venni, el nem adom ! Ez van.
DrBonci én nem s2 ről váltottam. Most mind a kettő készülék jó lett volna. Ha s2 - t kapok jó áron , azt veszek. Viszont 125 K ért a 3 hetes S3 - at nem akartam kihagyni.
Más : Milyen Romot pattintsak fel ? Melyik a legstabilabb ? MIndegy ugye az FW verzió ? Elég a szokásos módon : recovery full wipe install ? Vagy van vmi újdonság számmra ?
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Na nekem a kékkel egy picit több gondom van mint az előző fehérrel. Szebb, meg minden, de nagyon sérülékeny a hátlap, lett rajta 1-2 olyan karcnak és foltnak látszó valami, amit nem is lehet kitapintani (bár úgy tűnik mintha mély sérülés lenne) de le sem jön. Fehérnél mondjuk nem jött elő ilyen.
A pontos *#1234# adat.
De mintha ez az előző fehérnél máshogy írta volna ki nem AP/CP/CSC, vagy mindenkinél így van?ja és jobban eszi az akksit. levettem a töltőről 10 perc wi-fis netezés után 95%-volt. Remélem a pár töltés után beáll, de elsőre nem túl biztató...
Más, megtehetem, hogy jelen állapotban odin-ból csak egy multiCSC file-t önmagában feltolok a telóra? olyankor elvileg maradnak az adatok? Vagy mindenképpen full telepítés kellene?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
veterán
-
Drbonci
aktív tag
Érdekes 1,5 hónapja arról szólt a fórum hogy nem éri meg váltani 2-3-ra , de azért sorba érkeznek az S2 tulajok az S3 klubba
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Hali urak ! Hát megpróbálom ezt a Samsung izét Kéne egy kis Rootolási segédlet, leírás. Szeretnék egy EFS - t menteni. Gondolom azzal kéne kezdenem. Nincs 1 - es hsz még ? Ha valaki linkel vmit megköszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
válasz ForRedGlory #4317 üzenetére
egész szép eredmény! akkor most mondjam le a biztosítást?
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
ForRedGlory
félisten
Nem gyenge
Mit ki nem bir a telefon...
[link] -
haxxika
senior tag
válasz rolcsibácsi #4314 üzenetére
Csak nekem az AOKP-s felépítés sokkal jobban bejön, mint a gyári.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
haxxika
senior tag
Felraktam este az Omega féle AOKP-t, előbb abban nem ment a kamera. Aztán wipe majd átraktam a Milestone 6-os buildet, itt viszont a telefon nem jó, konkrétan semmit nem hallok a másikból, és ő se engem. Most visszaraktam megint az Omega féle AOKP-t, de kiírja folyamatosan, hogy a kamera alkalmazás leállt. Tudtok erre valamit?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Safari
tag
válasz rankesz #4310 üzenetére
és hogy tettél rá LFB modemet? és hogyan lehet kikapcsolni a zajszűrést? :$
ha lenyomom a hangeerőszabályozó gombokat és rámonyok a beállításokra, akkor kijön három dolog amit lehet szabályozni... azok micsodák?
vettem rá egy tokot, meg egy foliát, és a tok egy picit lentebb van, néha mintha eltakarná a pci mikrofon lyukat... lehet ezért, vagy azért nem hallottak, mert ha rámentem az előbb említett ikonra és kiijött az a 3 dolog, aközépsőt levettem 0-ra? -
rankesz
veterán
válasz tortaur2006 #4307 üzenetére
Gyári rommal nekem az asszony panaszkodott a vonal másik végén hogy olyan mintha dobozból szólnék.
LFB modemmel, és zajszűrés kikapcsolásával azonban azóta tökéletes -
R2D20208
addikt
Az egyedi gond volt. 7 db S - 2 volt a tulajdonomban ( ) , de egyik sem volt mikrofonproblémás.
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
nekem még senki nem mondta h nem érti azt amiről beszélek
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
tortaur2006
tag
HALI!
Infot szeretnék kérni, mi a tapasztalat a mikrofonnal.
Ismerősömnek, valamint nekem is volt SGS II, ami elég gyatra volt állandóan panaszkodtak, hogy beszéljek hangosabban mert nem hallanak.
Kedves tulajok! Mit tapasztaltok a III -nál?
Köszi előre is!!!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz ForRedGlory #4303 üzenetére
Ja igazad van gyorsabb ugy
-
ForRedGlory
félisten
válasz Keksz03 #4302 üzenetére
S-Voide -> menü -> settings/beállítás és itt kiveszed a pipát innen: "Launch S Voice". Magyarul gondolom valami olyasmi lehet, hogy "S-Voice indítása".
(#4301) rolcsibácsi: akkor sem reagál egyből, kivár a telefon, hogy lesz-e második kattints. Próbáld ki, majd meglátod a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
Keksz03
senior tag
azt hol találom?
-
rolcsibácsi
őstag
En szeretem hogy dupla klikkel elojon mert igy a tobbi felesleges szarral egyutt eltuntettem az ikonjat, de nekem igy sem laggol, 2napja frissitettem kiessel a telomat es azota jobb lett sokkal. Elotte igaz hogy probalgattam mindenfele launchereket, progikat de szuzen csak azokat rarakva amit hasznalok igy nem lassul be. Elotte meg par nap hasznalat utan minden akadt mint a fene, egy sima avi filet nem tudtam megnezni, de azota remek. A brightness csik meg csak hab a tortan..
(Off: nezegettem enis a nemgyari romokat de semmi olyan nincs amiert fel kene raknom barmelyiket is. Altalaban mindnek van valami baja. Lehet hogy csak annyi hogy nem megy az fm radio vagy nem lehet tv-re kotni vagy laggol a kamera stb demindegyik bugos, ennyit meg nem er nekem az hogy kivettek a kamerahangot amit amugy is le tudok nemitani meg ilyen aprosagok.. legyen inkabb stabil es teljes erteku hogy akarmire hasznalhassam amikor epp kell.)Nem tudja valaki hogy lehet az s voice-ot headsettel aktivalni hogy ne kelljen elovenni a telot zsebbol ha csak fel akarok hivni valakit? Enelkul nem sok ertelme van az egesznek mert ha mar a kezedben van es hasznalod akkor ugyis gyorsabb ha magad csinalod, keresed stb a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest