- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sca
csendes tag
válasz ForRedGlory #5093 üzenetére
Ok:-) Kiváncsian várom.
-
bigdigit
addikt
tegnap frissítettem telenoros új szoftra.....ma meg kapcsolnám be a közeli eszközöket és nem lehet bekapcsolni.
ez valami bug vagy valami más beállítás is beleszólhat a bekapcsolásba?csak úgy megjegyzem továbbra se tudom faccel szinkronizálni a telót.azt írja megy de képek sehol contactba.
[ Szerkesztve ]
-
Mic ACE
aktív tag
Ööö, azt hiszem az én laptop képernyőm elég vacak ahhoz, hogy lássam a különbséget: a bal oldali háttér sávos szürke átmenet, a jobb szinte teljesen egyenletes szürke átmenet.
Olyan mintha majdnem teljesen megszűnt volna a sávosodás, alig vehető észre.[ Szerkesztve ]
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
Piwi
veterán
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
mycso
veterán
Teljesen mindegy, hogy ki mit hoz ki győztesnek. a tesztek maximum, csak irányt adnak.
Elég sokrétűek az emberek, így nagyon nehéz egy bizonyos telefonra azt mondani, hogy az a legjobb/jobb, hiszen ha a nézőpont/felhasználás más/változik, akkor borul az egész rangsor.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Sca
csendes tag
válasz ForRedGlory #5079 üzenetére
Csodálkoznék ha sgs tulajdonosként a hox-ot hoznad ki a jobbnak. Amúgy meg a befektetett rengeteg munka ellenére sincs értelme az ilyesminek. Mindig szubjektív szempontok döntenek. Bocs.
-
1F2X5
csendes tag
Csak hogy meglegyen.
28-ig külföldön vagyok. Ritkán/nem leszek net közelben.
-
bordi10
senior tag
válasz ForRedGlory #5081 üzenetére
Mi az a TW?!
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
róland
veterán
Valószínű, a névjegyek vannak rosszul elmentve. (Használtál korábban SonyEricsson telefont? Azok fordítva mentették a neveket, s az onnan átvitt névjegyzék mindig hibás lesz.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Lehet ,hogy ez eddig ez csak velem fordult elő de elég érdekes a dolog és nem találtam eddig rá megoldást.Hátha valaki már itt találkoztat ilyennel.
A névjegyzékről lenne szó.Mégpedig ,hogy a névjegyzékbe a nevek normális sorrendben jelennek meg (családnév majd kereszt-/utónév), viszont a hívásnaplóba ez felcserélődik!! Erre tudja valaki a megoldást,vagy netán valami ötlet, hogy mitől lehet??
KöszönömSzerk: Még annyi, hogy gyári rendszeren van valami megoldás arra, hogy kilehessen kapcsolni a 3G-t? Csak azért mert ahol lakom elég gyenge a 3G és ide-oda ugrál,így gyakran előfordul, hogy nincs térerőm.
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
nggabi
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Na lassan elkészül végre a HTC One X vs. SGS3 tényleg
Kész van már 8 oldal, eddig 30.000 karaktert tartalmaz
Persze ezeknek egy része a képek linkjéből adódik, nem tisztán ennyi sztori van benne
A HTC mobilarénás tesztje volt 28000 karakter összesenMár csak 2-3 oldal van hátra
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Piwi
veterán
válasz Jeanne d'Arc #5071 üzenetére
Ma jelent meg az új Batman gameloftos játék 1.7giga sd tartalommal..
-
rankesz
veterán
válasz Jeanne d'Arc #5071 üzenetére
Nekem most a shadowgun van fent. Asphalt 7 mar mintha kijott volna ugy lattam. Multkor lattam egy baromi hangulatos sidescroll platformrol trailert de elfelejtettem a nevet sajnos. Az volt a lenyeg hogy full sotet szallta meg a vilagot es meg kellett tisztitani a gonosz eroktol stb. Ha valaki tudja hogy mi a cime az ne tartsa magaban. Multiplatform volt ugy emlekszem
-
addikt
Nálam most jól szól a music, fenn volt egy másik progi is, lehet az zavart be, mert mióta leszedtem azóta dübörög.
Amúgy milyen gameket toltok a telón? Asphalt7 mikor jön? Én a The Adventures of Tintin HD-t nyomom, és eszméletlenül szép. Csak sajna majdnem 2gb-ot foglal.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv:
Csatlakoztam én is a táborba. S2 mellé kellett egy S3 is.
Eddig minden szép és minden jó. -
persil
nagyúr
"Hátlapokat meg igenis cseréljenek, mert ez nem normális, hogy pár hét alatt ez történik!"
OFF ugyan, de két munkatársamnak is a htc one v(alul ez a puha anyag van) és htc one x(a teljes hátlap) is pár nap alatt teljesen elszíneződött, szimplán a zsebbenhordás miatt.
Boltban kis túlzással kiröhögték a dolgot, mert ez "ilyen anyag".Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zeroo5ux
aktív tag
jó nem kell fel fújni ennyire a témát. a backupot csak azért írtam mert kismilliószor leírtad a szervizes történetedet és már kicsit kezdett unalmassá válni. a restore-ról szó se volt (a lényeg az lett volna hogy egy teljesen szűz rendszeren is csinálja-e), hülyének meg végképp nem néztelek. leírtam hogy nálam ilyen probléma nem áll fent és egy lehetőséget most ebbe igazából azt magyarázol bele amit akarsz.
2-3 felhasználónál fordult elő eddig ez a hiba, gondolom a többi user aki ide jár szintén hallgat zenét és ha náluk is előjött volna akkor már biztosan írtak volna hibajelenségről DE miután ilyen nem fordult elő ezért következtettem arra hogy user error...
téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
Eli577
senior tag
-
pzstm
titán
nem tudom itt volt-e már, de elég hamar jöhet JB S3-ra hivatalosan.
Galaxy S III will get Android 4.1 soon Samsung test Android 4.1 for Galaxy S IIiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Piwi
veterán
Félre ne érts, de attól hogy felső kategóriás telók fordultak meg a kezedben az semmit sem jelent... Tudnék neked mutatni jó pár olyan usert és hszt akik ugyanúgy felső kategóriás telefonnal rendelkeznek, de halvány lila gőzük sincs semmihez..
-
Eli577
senior tag
válasz zeroo5ux #5062 üzenetére
Kösz a bizalmat. Érdekes, az elmúlt fél évben megfordult a kezeim között 7 db felső kategóriás androidos telefon, egyiknek sem volt ilyen problémája. Amúgy meg leírtam, hogy teljesen random csinálja. Nem tartom túl valószínűnek hogy abból az 500 számból, amik eddig normálisan mentek most valamilyen rejtélyes oknál fogva véletlenszerűen a kódolásukban hiba lépett volna fel. User error my ass.
És még ha hibás is lenne egy-két file, az akkor sem indokolja a program behalását olyan szinten, hogy csak cache-törléssel lehessen feléleszteni. IMO
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
update-nél nem veszik el semmi (de azért felhívták a figyelmemet rá, hogy jobb ha csinálok egy backupot)
feltettem mind a 2 updatet, és a fórumtársak által már leírtak mind igazaktalán a legszembetűnőbb, hogy a fényerőt lehet állítani a not. bar-on
az app monitor nálam se működött, de a reboot, uninstall, reboot, install segített.
mintha tényleg jobban kezelné a memóriát - eddig TW újraindulás nem volt, de ez majd hosszútávon fog kiderülni
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Eli577
senior tag
-
bigdigit
addikt
mondjuk én elég sokat hallgatok rajta zenét gyári lejátszóval de nem vettem észre ugrást.
kifagyást már annál inkább...vagy csak a szokásos launcher újraindulás jön elő közben.sőt tegnap kínlódtam a face szinkronizálásával(ami még most se jó mert nem teszi ki a képeket contactba)és közben tiszta symbianos érzésem támadt.kivettem első körben a facet a kapcsolatok közül majd próbáltam újra hozzá adni.erre gondolt egyet a teló és újraindult.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Piwi
veterán
-
addikt
-
Eli577
senior tag
válasz bigdigit #5048 üzenetére
Az lehet, de nálam teljesen random módon csinálja. Van, hogy a szám felénél lépteti a következőre, van hogy 5 mp-re elakad a lejátszás, aztán folytatja, aztán megint megakad....roppant idegesítő tud lenni. Először a memóriakártyára gyanakodtam, átmásoltam mindent a telefon belső memóriájába, de ugyanúgy csinálja. Gyári SW-vel és custom-mel is fennáll (mindegy volt milyen verziószámú). Ötletem sincs mi okozhatja.
-
Piwi
veterán
Szia.
T-mobilosba lesz pár plusz alkalmazás amit a szolgáltató belerak,tehát semmi másban nem más
A voodoo sound már készül rá,de mivel elég új a teló így idő kell amire olyan jó lesz mint SGS-re,viszont ha kész lesz akkor simán hozni fogja azt a minőséget
-
bigdigit
addikt
válasz Jeanne d'Arc #5046 üzenetére
érdemes lenne első kőrben vissza tekerni ahol érezted ugrik.igen sok silány mp3 létezik....
-
rankesz
veterán
válasz Jeanne d'Arc #5046 üzenetére
lehet a lejatszotol, elso korben kiprobalnek a helyedben egy masik programot
-
addikt
Ma vettem észre zenehallgatás közben hogy néha megugrik a zene, vagy valami ilyesmi, nagyon idegesítő szerintetek mitől van?
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
p06
senior tag
Sziasztok!
2 év GalaxyS után lehet váltok erre. De arra lennék kiáncsi, hogy a gyáriak mit hoztak ki a wolfson audió chip-ből (már ha jól tudom, hogy az van benne) mennyivel szól rosszabul mint a a sima S.
A T-mobile-os mennyiben különbözik a függetlentől (a kártya "zároláson" kívűl)?
Előre is köszi!
-
Fotozgato
tag
"Egy Fém hátlap beszerzése megoldás lehet,"
------------------------------------------------------------
Szerintem se a WiFi, se a BT, se a 3G romlani fog a fémháztól.
Tudod, tanultuk gimiben. Faraday-kalitkaSamsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
bigdigit
addikt
maximálisan egyet értek veled.a fél topik másról sem szól mint az itt reped ott karcolt rinyálásról na meg jajj 0.005mm rést látok 10x-es nagyítás alatt.komolyan kezdek aggódni néhány ember egyáltalán minek vesz telefont.legyen mit cirógatni simizgetni törölgetni?
nekem már rég dobott egyet betonra az élével na és akkor mi van?viszont még mindig nem találtam én sem megfelelő tokot.ezek a slimes pofámba lifegőssek valami katasztrófák.ha csak szilikon a hátlapra akkor még a kijelző kaphat egy komolyabb sérülést is akár.nem is beszélve róla ha gyári autóstartóba szeretném rakni vehetem majd le róla mert úgy nem fér bele.
kellene egy külön topik a jajj a telóm karcos lett részlegnek.
-
Fotozgato
tag
válasz cool19790831 #4608 üzenetére
Lehet, hogy túl hosszú, nagy méretű az mp3-ad.
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
Bastee
tag
Ezekben a tokokban, meg tisztító-védő cuccokban én nem hiszek... Minden ami ellen hasznos annak a telefon magától ellenáll (SGS3 konkrétan) kivétel az elejtés, ott egy bőrtok, vagy vaskosabb egyéb tok sokat segíthet. Ezen felül csak a baj van mindegyikkel. A kényelmes fogásnak annyi, ergonómia romlik, lifeg, ezt-azt eltakar, egyik sem tökéletes. Amelyik elszínezi a telefont, vagy kárt okoz a lakkrétegen, már nem is említem. Nálam az előző Galaxy S -ek is zsbben voltak mindenféle tok és fólia nélkül. S1-et ejtettem el egyszer nagyon csúnyán, mikor hanyagul "zsebből előrántom min Lucky Luck a pisztolyt" mozdulat sor közepette a lendület nem a fülemhez emelte a telefont, hanem előre a betonra. Mi más, mint a krómkeret bánta Vannak hibás darabok, a krómkeretnél tényleg, ez magától is potyoghat, de napfény, illetve a tisztítószerek miatt leginkább!!! Kirakod a napra pár órára, rá sem ismersz a telefonodra... Attól, hogy hajlítgatva van a hátlap nem lesz baja, mert bár leírták az anyagminőséget, mondván műanyag, de attól még napjaink egyik legszuperebb műanyagja! Nem törik, és nem deformálódik el, rendkívül ellenálló, és az is amivel be lett vonva. A lényeg, hogy ezek a tokok jobban valók olcsóbb modellekre, mintsem a felső kategóriának! Sosem óvtam a széltől, esőtől, sosem lett baja egyik S-nek sem. Állják a karcot, zsebet, a normális használatot. Nálam szerintem nem sok ember veszi ki és teszi zsebre a telefonját egy nap munkámból adódóan (sokat unatkozom, de mindig van más is a kezemben, ezért kis nyomkodás és zseb sűrűn váltogatják egymást) Nem lett zsebkopott még a régi S1-em se, pedig közel 2 évet élt velem. Hajszálkarcok voltak rajta, fénynél látható.
Az S3-om mérete nagyon határeset, "zsebrerakó" pózban kell fogni, hogy simán becsusszanjon, lépcsőn 1lépcsőfoknál nem zavaró, kettesével lépve már ott az érzés, hogy "mingyá" kettétörik. Szal 3-at ugrálva ki sem próbálnám. (Majd a hajlékony telefonnal lehet atletizálni is, gátfutás közben sem lesz lehetetlen a telefonálás, vagy az mp3 hallgatás). Tokok, és társaik inkább a védtelenebb telefonokra kell, ahol nincs aktív védelem. Illetve főleg nőknek. Leggyakoribb problémák, fülbevalókarc, körömlakk folt (kapard le nem karcálló kijelzőről, és tuti visszakívánod a körömlakkot inkább) na meg persze akad még 2-3 jellemző "baleset" ezek megelőzésére kell a védelem. Aki fóliát vesz Gorilla Glass-ra a maximális védelmet akarja elérni, de lehet nem segít semmit, csak majd csúnya lesz és első perctől kisebb a "tapizás élménye". Normális esetben ezek a telefonok sem cukorból vannak, nem kell folpack-ba csomagolni és levegőben lebegtetve hordani. Nem kell olyat csinálni ami neked se jó. Napon órákat tölteni (leégsz lehámlasz, a telefonod is) víz alatt több percig (megfulsz, hát a telefon is) követ ráejteni, nagyokat esni (neked kórház, neki kijelző cs.) naponta vegyszeres mosás (tévedés, ez nem olyan mint neked a fürdés, hanem mintha folyamatosan fertőtlenítenéd magad! Néha hasznos élő szervezetek is elpusztulnak fertőtlenítéskor, ez ha állandó akkor nem hasznos) illetve amikor csak tehetjük, tiszta kézzel nyúljunk a telefonhoz! Nyár van, ilyenkor a testnedveink is árthatnak a telefonnak. De másé is. Kezet fogunk 5-6 emberrel ne szégyelljünk kezet mosni utána (még ha a Monaco-i herceg akkor se). Nekem se jó, ha tisztán szép ingben kilépek, az utcára, és egy maratoni futó odafut és átölel A telefonnak sem. Persze 1-2 kivétel nem szabad, hogy hibát okozzon. Nem burok kell, csak minimális odafigyelés. Ha nem gyártási hiba, akkor minden kis extra nélkül is szép marad. Hátlapokat meg igenis cseréljenek, mert ez nem normális, hogy pár hét alatt ez történik! -
FragMaster
addikt
Tés készülékekre nem érkezett még frissítés?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
hardtem
csendes tag
Telenoros mai UPDATE-et érdemes feltenni? Rendesen működik, nincsen benne kardinális marhaság? Mert jelenleg hiba nélkül üzelem a cucc, nem szeretném ha valamit elkefélne.
-
Eli577
senior tag
válasz lafaty80 #5026 üzenetére
Hiába. Korábban nekem hasonló problémám volt, csak nem festéssel, hanem illeszkedéssel, a felső jobb saroknál nem volt teljesen passzentos a hátlap. Fent volt négy napig Bp-en, a problémát csak félig oldották meg (kisebb lett a rés a ház és a hátlap között, ami nem tudom hogy lehet, mert másik hátlappal próbáltam én is, de ugyanúgy elállt...lehet, hogy kicist megkalapálták a házat ) és persze amit kértem és két helyen is felírtuk a garanciaszelvényre, hogy ne csináljanak semmit a szoftverével....csak lefrissítették a szépen belakott SW-met.
knyitogato: itt Szegeden nem tartanak alkatrészeket a szervizben, mindig küldik fel, vagy legalábbis várni kell arra, ha valami cserealkatrészt kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. X
aktív tag
Ez engem is érdekelne. Felajánlott egy 27MB-os frissítést. Miután azzal kész volt lenyomtam egy frissítés keresést és talált még 70MB letölteni valót. Az egyetlen különbség amit látok, hogy a legördülő menüben lehet állítani a fényerőt ami nekem nagyon nem tetszik. Egyszerűen útban van ott.
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
és (#5021) knyitogato:
72 órán túl vagyok, 8 nap ma jár le...
Nem tudom mit tegyek, ugye ez már 2. sgs3-asom. Ugye a hátlapot nem nagyon nézegetem, de ha T-nél cserélik így is, akkor talán beviszem oda.
Samsung szervíz miért küldené fel szervízbe? Ez működési hiba... ezt elsőre is látni lehet és tapintással megállapítható hogy nem én okoztam. De hát MO-ágon vagyunk...Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Gold_fish
tag
Egymás után kettő is lesz. Első az lf5 második az lfb.
-
lafaty80
addikt
válasz knyitogato #5017 üzenetére
Ez az én telóm, kézben és asztalon( képernyő tisztító kendőn) tartott 2 napos kék hátlap:
Élőben úgy néz ki mintha leejtetem volna, de tapintásra nem lehet érezni, és persze leszedni sem lehet. Kb olyan mintha a műanyagban lenne a hiba, amit lefújtak mondjuk aztán lakkal. Amikor megvettem nem nézegettem, de mintha nem lett volna rajta. Aztán hogy hogy került oda....
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Gold_fish
tag
Telenorra lejött az lf5. Ez a legfrissebb függetlenre?
Közben jön valami más is még...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tortaur2006 #5015 üzenetére
Nekem kék van és semmi probléma nincs vele. Iphone 4-nél volt visszahajlós tokom( nem oldalra nyílt) ott bejött, csak néha idegesített a lifegés.
Most jelenleg olyan tokom van amibe csak beleteszem, és a tetején van egy tépőzár amivel lezárom. Tökéletesen megfelel, elsőnek nem tetszett de megszerettem.iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
tortaur2006
tag
válasz tortaur2006 #4995 üzenetére
Nem sok választ kaptam...
Viszont az alábbiakra nagyon kíváncsi vagyok:
- előjöttek -e a festék, meg a keret gondok a kék színű modellnél, már az újaknál?
- van-e a valakinek tapasztalata a visszahajthatós (oldalirányú) hátlapról/tokról?
- valami jó bőrtokot tud-e valaki?Üdv. és köszi!
-
persil
nagyúr
A cikket csak most sikerült elolvasnom, a telóhoz nem szólnék hozzá sokat, szép, jó, erős, nem kéne.
De:
"Az S III ugyanolyan könnyen csusszant be a farmerzsebbe, mint bármi más"
Könyörgöm ne rakjunk már farzsebbe egy 200 ezres telefont...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mycso
veterán
-
animoo
senior tag
Az nem a festek, hanem a lakkreteg, ami fedi a hatlapot, csak a lepattogzas menten elkoszolodott. sanszos, hogy leejtette, de koszos kezzel nyulkal a keszulekehez is:-) ha kicsit megserul a lakk a szelen, akkor konnyen lepattog, de csak akkor, ha valami eloszor felsérti. nem olyan veszes, nem is latszana, ha letakaritotta volna a kep tulajdonosa.
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
haxxika
senior tag
válasz bordi10 #4996 üzenetére
Na ugyanezt rendeltem le én is. Anyunak fehér van, ráraktuk neki a laptophoz, kábellel összekötöttem. Először rárakom, otthagytam, szépen ment. Másodjára ráraktuk, laptop kikapcs. Vmi biztosítót kiüthetett, de egy akksi ki-be megoldotta. Lehet a dokkoló volt a hibás, vagy a laptop, nem tudom. Nekem tökéletesen működött az én gépemmel.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
R2D20208
addikt
válasz rankesz #5005 üzenetére
De a kedvedért olyant használok amit te Én amúgy azokat sem szólom meg, akik azt a cifra kunkori, kézzel írottat használják, mert az tetszik nekik ( hát hol foglalozok azzal, kinek mi tetszik te ufo ? Téged érdekel én mit használok ? Nem is értem. És még le is írod nyilvánosan )
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
gedemmm
csendes tag
Hat nem hiszem el... itt varok fel orat az otezredik posztra, frissitgetek osszevissza, erre csunyan megeloznek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Stellar Blade
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest