- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60392 üzenetére
Hát én a fagyasztgatást/eltávolítást ezzel a módszerrel csináltam amit írtam azt,hogy a titanium al mit lehet azt nem tudom, nem próbáltam még..
Viszont ha tényleg full üres gyári rendszerről akarsz mentést készíteni akkor én csinálnék egy fr-t és utána menteném le. Recoverytől miért szállna el a telefonkönyved? Max az fr után ha a belső memórián van de általában vagy sim-en vagy google fiókban tárolják az emberek. Gyári recoveryből nem tudom,hogy lehet e mentést készíteni mert nem is néztem ezt majd a többiek megmondják, cwm most meg twrp recoveryt használok..
-
dancsuri
veterán
válasz
bajszatlan #60386 üzenetére
recoveryböl tudsz teljes mentést csinálni, természetesen az aktuális romro
roberto221
az ő gyárija nem az mint a mi gyárinkl -
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60386 üzenetére
Szia. Gyári rendszert úgy tudsz feltelepíteni/letölteni,hogy első hsz.-ben linkelve van egy gyári visszaállítási "cikk". Ott találsz 3+1 fájlos gyári romokat(én feltennék egy rendes magyar romot ) letöltöd a neked szükséges romot odinnal felteszed és kész. Csak a gyári samu logo lesz ,semmi más.
Ha viszont mentést akarsz csinálni az ír o2-es romról (nem tudom,hogy van neked a gari de akkor lehet ez miatt akarod lementeni) akkor gyári állapotába teszed a telót és vagy cwm vagy twrp recovery alól csinálsz egy mentést. Röviden ennyi.
Fagyasztgatás alatt viszont nem tudom mit értesz ez miatt"be tudjam fagyasztani a felesleges gyári alkalmazásokat.". Gyári cuccokat letiltani(de még itt sem mindegyiket) vagy eltávolítani lehet én az utóbbit csináltam. Fagyasztani greenify al tudsz appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest