Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gold_fish
tag
válasz makaveli666 #4577 üzenetére
Expansys-nál vettem. Egész jó vétel volt, mert előrendelés alatt úgy volt hirdetve, hogy autós töltő is van a csomagban, aztán végül kiderült, hogy nincs benne. Így kaptam egyet ingyen. De ha rendelsz, figyelj, hogy csak a tartó van a csomagban, és ezt már az adatlap is feltünteti.
Az a legjobb benne, hogy párnázott, jó minőségű, és lényegében univerzális tartó. Sok telefonhoz jó lehet még.
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4732 üzenetére
Ok
(#4731) Piwi épp tesztelem Amúgy itt van Wanam alias Mohammad Karami from Marokkó
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4736 üzenetére
Csak nincs kedvem vitatkozni. Nagyon régóta Samsungos vagyok, csak a véleményem írtam előtte. Te azt írtad nem úgy van. Akkor nem úgy van. Irónia nélkül .
-
z0d1AK
nagyúr
válasz makaveli666 #4742 üzenetére
Csak hozzátenném, hogy amikor megjelent a Galaxy S, akkor még a habokban nem volt 20-30 ezres androidos telefon, sőt, 2010-ben talán a Commtiva Z71 volt a legolcsóbb telefon hazánkban, az is 50 felett volt. 2011 elején jelentek meg inkabb a filléres androidos telefonok.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Inferno69
csendes tag
válasz makaveli666 #4745 üzenetére
Itt nem is lehet kinyilvánítani a véleményed, ne is próbálkozz, mert annyi "hozzáértő" ember van, hogy ha esetleg más a véleményed azt egyből támadásnak veszik, és akkor véged van!
Régóta olvasgatom a topicokat, nem igazán szoktam hozzá vagy bele szólni a dolgokba, de kritikán aluli ahogy egyes emberek mit meg nem engednek a másikkal szemben, így arctalanul persze megtehetik, de azért élőben szívesen elbeszélgetnék egy párral -
lafaty80
addikt
válasz makaveli666 #4754 üzenetére
Igen titaniummal. 10 lapos chrome + játékkal sikerült reloadod elérnem de ez mndennapos hadználatnál nálam nagyon ritka lesz, szóval nekem eddig jó így
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
válasz makaveli666 #4802 üzenetére
Szerintem ez ki lett gyomlálva a gmail-ből, régóta nem jelzi nekem sem már, talán már SGS1-en is zavart
Pontosabban: "Not possible on Gmail app. Google removed the third party notification API. You have to use a different email app."
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4802 üzenetére
Ha véletlenül pl Apex vagy Nova launchert használnál, azoknál alapból ott van a Haladó beállításoknál az "olvasatlan gmailek száma". Pipa be, és oksa.
(#4801) rankesz + 1. Nálam is ok. Nem kéne Romot cserélned ? G-Talk sem volt ok tegnap nálad.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #4811 üzenetére
nem rossz. én valami neoprene anyagból szeretnék,de nem nagy a választék
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Mic ACE
aktív tag
válasz makaveli666 #4816 üzenetére
Nem tudom ezért érdemes-e a cserével próbálkozni (német Amazon), mert amúgy csak a szokásos "Launcher lag" a probléma, más gondom nincs.
Nekem olyan, mintha a Wi-Fi-t egyszerűen nem lehetne kihozni a mély alvásból (rövid, pár perces alvás után felébred), de ha nem alszik el nincs gond vele. Más fórumokon olvastam, hogy működés közben eldobja a hálót, de nekem nem ez a gond. Az én problémám szinte sehol sem olvastam. Nem örünlék egy csere utáni komolyabb problémának.
Amúgy a teló eredeti német független szofveres root nélkül.[ Szerkesztve ]
"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
Mic ACE
aktív tag
válasz makaveli666 #4819 üzenetére
Hát a resetet megpróbálom, de a custom rom-ra most se időm, se hangulatom nincs.
Azért örülnék ha egy-két emberke kipróbálná, hogy nála produkál-e ilyent, és visszajelezne, hátha nem is olyan ritka eset. Így tudnék tippelni, hogy szoftveres-e.[ Szerkesztve ]
-
Mic ACE
aktív tag
válasz makaveli666 #4819 üzenetére
Úgy néz ki a factory reset megtette a hatását, most nem tapasztalok wifi problémát. Kösz a tippet makaveli666, hasznos volt.
-
Mic ACE
aktív tag
válasz makaveli666 #4876 üzenetére
Megint visszajött a Wi-Fi gondom sajnos, úgyhogy megy cserébe az Amazonhoz. Meglátjuk, hogy a következő produkál-e hasonlót. Mindenesetre nem volt jó jel, hogy itt sem panaszkodott senki hasonló problémára.
Amúgy fórumokat böngészve elég sok a problémás készülék (jellemzően egy-egy gyári selejt), bár lehet a nagy számok törvénye alapján tűnik csak így. Mondjuk még így sem ér nyomába HOX-al kapcsolatos hibamennyiségnek illetve hibaesetek számának. Azért ennyi pénzért elvárnék a Samsungtól egy kissé komolyabb szűrést a gyártósor végén."De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
rankesz
veterán
válasz makaveli666 #4924 üzenetére
+1 en is programra gyanakodnek, masodsorban a routerre
megneznem masik routerre felmaszik-e.
igen kicsi a valoszinusege ezesetben szerintem hogy a telefon hardvere legyen bugos -
Mic ACE
aktív tag
válasz makaveli666 #4924 üzenetére
De gondolkodtam azon is, hogy valami futó program okozza, nem is telepítettem, csak ezt-azt reset után (Google progikat). Ettől függetlenül megjelent a probléma, csak olyan, mintha most tovább kellene aludnia ahhoz, hogy ne ébredjen a Wi-Fi. Előtte kb. fél órán-órán belül megfeküdt, reset után viszont több, mint egy órát vagy lehet, közel kettőt (csak saccolni tudok) is simán elment hiba nélkül. Valószínűleg ezért is gondoltam, hogy megoldódott a baj. Ezt én inkábba annak tudom be, hogy több letöltés, frissités, szinkronizálás miatt később hagyta elaludni a Wi-Fi-t a cucc, ezért húzta tovább.
A gond egyébként nem azzal van, hogy nem megy fel a routerre, hanem egyszerűen nem kapcsol be a Wi-Fi. Ezt onnan tudom, hogy semmilyen routert, vagy AP-t nem lát, nem frissül a lista, csak tekereg a job felső sarokban megállás nélkül az Ellenőrzés ikon. Normális esetben az pár másodpercig csinálja csak aztán abbahagyja, és újra ellenőriz pár másodperc múlva. Egyszóval a rendszer meg van győződve róla, hogy a Wi-Fi egység működik, az viszont nem ad vissza semmi infót, csak annyit hogy be van kapcsolva. Szerintem simán beragad alvó módba és csak a Wi-Fi ki-be kapcsolás ébreszti fel.
Egyébként nem tudjátok a Wi-Fi-nek több alvási szintje van? Mert rövid alvás után is eltűnt a Wi-Fi ikon, csak akkor vissza is jött és fel is ébredt rendesen, illetve csatlakozott ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz makaveli666 #4955 üzenetére
Nekem meg nem csinálta és pár napja elkezdte...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
rtommy1
csendes tag
válasz makaveli666 #4955 üzenetére
Hard reset már volt,de még így is rosszalkodik...
Szervízfutár lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz makaveli666 #5193 üzenetére
Azert nem scrolloz, mert az uj Motionwiz UI alapbol egyoldalas hatterkepeket hasznal scroll lehetoseg nelkul.
Omega romokban mar meg van moddolva a launcher, ott scrolloz rendesen kepernyovaltasnal is. Vagy masik launcher, pl Nova vagy Apex, en elobbit hasznalom, a tw indito teljesen le is van fagyasztva titanium backup-almycso: erdekes en is t-s kartyat hasznalok es megis sima foldgomb ikonom van internet nevvel, mondjuk a telom ir fuggetlen szarmazasu, ezert is gondoltam hogy a csc csinalja
-
Tibee86
nagyúr
válasz makaveli666 #5243 üzenetére
Főleg, hogy ő kérdezte meg akkor is
-
oyko
tag
válasz makaveli666 #5243 üzenetére
Én úgy érzem nem kaptam választ!
Ajánlottak egy szoftvert ami kezeli!
De arra nem,hogy ki lehet-e kapcsolni!M.
-
Piwi
veterán
-
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #5247 üzenetére
Led jelzések, az első pipát kiveszed, reboot a telefonnak (a művelet közben ne legyen csatlakoztatva a géphez), és nekem innentől kezdve nem világít a led ha rádugom a gépre.
-
okoska74
senior tag
válasz makaveli666 #5607 üzenetére
telefon gomb/ bal oldali menű gomb /beállítások/ hangerő növelése zsebben pipa
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
srq
tag
válasz makaveli666 #5636 üzenetére
Szerintem meg igen. Ugye nem arra akarsz célozni h nem értek hozzá? Még új és más mint az S2 vagy a Galaxy 3, csak pár napja vettem.. Itt egy link még régebbről, amit én írtam, csakh ne nézzél légyszíves analfabétának. Velem csak annyi a baj, hogy azonnal akarok mindent és utálom az idióta dolgokat, pl origo ikon stb... de mindjárt kész van a SecBrowser.apk "origótlanítva", majd felteszem ha sikerült és érdekel valakit. A lényeg h meghagyom a res\mipmap-mcc216-mnc30 mappát amiben tárolja azt a rohadt ikont, nehogy rá akarjon frissíteni, csak kicserélem a normálisra. A resources.arsc-ben pedig az [origo]-t átírom Browser-re, vagy ha enged annyi karaktert, akkor Internetre egyelőre hexában, mert most nincs kedvem/időm szétszedni elegánsan és visszapak...
-
Piwi
veterán
-
Piwi
veterán
-
Psytech
őstag
válasz makaveli666 #8593 üzenetére
Szerintem csak nem akart szégyenben maradni, de nekem is elindult végre a torrent normál sebességgel. Ami a melós nettől kitelik....
-
makaveli666
senior tag
-
Psytech
őstag
válasz makaveli666 #8598 üzenetére
Így elsőre amúgy tényleg úgy tűnik a leírtakból, hogy nincs rootolva, vagy nem látja, hogy lenne. Mivel lett rootolva? Mert nekem root explorer simán látja az efs mappát és tartalmát.
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #8602 üzenetére
ha már ennyit nyúztad a root miatt akkor nem csoda hogy nem működik rendesen...
-
Psytech
őstag
válasz makaveli666 #8602 üzenetére
Innen a legfrissebbet?
-
Zsolaf
addikt
válasz makaveli666 #8608 üzenetére
És mit mutat? Én eddig ami kijött már kettőt feltettem, de mindben volt hiba úgyhogy leszedtem.
(#8607) CsiguszBaba
Írták is valahol, hogy az S3 nyújtott változata de milyen jogon?[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
válasz makaveli666 #8675 üzenetére
Hát ha i 9000 re tettél i9300 as romot akkor ne csodálkozz hogy nem megy.
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Psytech
őstag
Beakadt bootnál, nem is megy tovább és nem is indul újra. Próbáld újra ráküldeni odinnal. Általában megoldja.
-
Zsolaf
addikt
Recovery-ben wipe kell neki ossze akadt az elozo rommal.
(#8678) Ceko a totalcommander beallitasaban van egy olyan hogy root jogok egyszer utana mikor beakarsz masolni valamit a mappanal fekvo e kell tenni a keprnyot ott ahova akarsz masolni es alul lesz egy olyan gomb hogy w vagy mi azt ha megnyomod rw-re valt es csak utana enged oda masolni.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #8849 üzenetére
Criskelo-bol vam JB? Én nem láttam
-
72mviktor
senior tag
válasz makaveli666 #18847 üzenetére
Felrakod a siyah kernelt,abban lesz egy stweaks alkalmazás. Indítod és állitgatod.Ennyi.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest