Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
sziasztok uj sgs 3 tulaj lettem,mindjárt el is akadtam egy alap dolgon csatlakozok pc-hez és mivel tcup-ot használok ott sehogy nem bírom megjeleníteni a belső memóriát mit hol állítsak???
-
laca.1
aktív tag
hali.arulja mar el valaki hol tudom megnezni mennyi ram van a teloba abbol mennyi szabad. no meg neztem 779.ltezik ez miert nem 1g??????
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
jo az ha 780 ir miert nem 1g???
-
laca.1
aktív tag
hali kérdés,miért nem tudok fölmásolni pl.egy 4gb mkv filet?másik kell-e valamit állítani hogy menjen a 3g mert nekem még nem jelezte sosem,persze van lefedettség.Még valami olvasgatok itt és már ti rootoltátok az új telót???És mi lesz a garival nem érdekel titeket.ezt azért kérdem mert bennem is motoszkál a rootolas.amúgy három napos tulaj vagyok,előtte samu 1 volt:...
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
en ma vettem egy fekete szilikon tokot matt a hata. sokkal jobb igy a kezben nem csuszik, vedve is van nekem igy az igazi .(1500 ft)a srac ki dobott vagy tiz fele szint . ok de mar csak holnap .
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
segitseg kell,a zene lejatszoba hogyan tudom folismertetni pl.egy mappat amit mondjuk en keszitettem mp3 .de a zeneimet mar bemasoltam a music mappaba akkor sem latja.????
-
laca.1
aktív tag
no meg allapitottam hogy a gyari zene lejatszo semmire nem jo.csak az az egy szamot latja amit a samsung beletett.idiota barmom aki ezt a lejatszot tervezte.miert nem lehet egyszeruen ki valasztani mi legyen a lejatszoba amit en akarok halgatni.mindjart folrobbanok.most keressek egy playert? fa...om.
-
laca.1
aktív tag
válasz #74266624 #4358 üzenetére
en egy hete vagyok tulaja s3-nak es a haver s2 bizony fenyerö tekintetben,odaver,+ ott a ram 1g indul,...viszont s3 GPS brutal jó lett.(ez a ram kerdes marhára idegesit de majd meg szokom) mas:amugy van gyari frissites mar? kiessel?meg egyenlore nem akarom rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
szetvag az ideg hogy pl. nem masolhatok barmijen kiterjesztesu videot a telora szar intezovel vagy a telo nem engedi .pl.tennek mpg aztan azt kapom hogy intezo le all mi van?fol kene menni nem?legfeljebb nem jatszana le,de mkv sem enged miert?ne keljen mar ezert rootolnom.en ugy gondoltam ez sima ugy sgs3-nak.de nem igy van.ossze vissza mokolni kell.
-
laca.1
aktív tag
sgs3 easy ehez ugye kell root???
-
laca.1
aktív tag
hali segitseg kellene. van ez a (call meter 3g )van is hozza leiras de nem ertem.tud e valaki egyszerubb segitseget hozza,hasznalja e valaki???arrol vanszo hogy telenor 90 be vagyok 45pe.halon belul ingyen 45pe.halon kivul.ingyen ezt szeretnem beallitani rajta de nem ertem mit hova irjak. vagy jo lenne egy link export beallitashoz.mert ugye lehet exportalni.inportalni beallitast.elorre is koszi.
-
laca.1
aktív tag
hali,egy kérdés mert nem találom a leírásában a call meter 3g esetében meddig nem törölhetem a híváslistát,ugy hogy a call -ból ne törlődjön értitek mit akarok,mert valahol olvastam hogy egy bizonyos ideig meg kell tartani de meddig is????
-
laca.1
aktív tag
hali tud e valaki segiteni call meter 3g beállításban ?amúgy minden ok már sikerült letölteni az okos tarifa 90 beállításokat csak kimaradt belő a vezetékes hívás,már egy hete állítgatom de nem tudok rájönni hogyan kezelje a hálózaton kívüli (45 p) hívásokba a vezetékes irányba történő hívást?mert ugye az más tarifával megy, ha esetleg valaki értene hozzá amúgy tök jól működik tetszik ezért szeretném ha teljes lenne,hálás köszönet aki tud benne segíteni.
-
laca.1
aktív tag
hali. no skacok szeretném ha tanácsot adnátok,de komolyan mégpedig, össze vissza vitázok magamba de nem enged egyik felem sem,azon hogy rootoljam vagy ne.egyik felem mondja hé bukod a garit!!(amúgy titeket nem érdekel a gari) a másik pedig meg sok mindenhez root kell. most mit tegyek???
-
laca.1
aktív tag
válasz ForRedGlory #5885 üzenetére
a call meter 3g elég sok időt tettem bele de most már profi módon betudtam állítani,mindent centre pontosan számol, Pl.Telenor hívás,,,vezetékes hívás, vodaf.t-mobil,,egyben külön külön kapcsolási díj stb... telenor okos t.90 jelenleg de amúgy mindre jó csak az értékeket kell átírni.így már nyomon tudom követni a perceimet meg milyen számlára számíthatok,ezt azért írtam le hátha tudok valakinek segiteni,az kérdezzen bátran.
-
-
laca.1
aktív tag
en meg varok ezekkel a romolasokkal,egyszeruen nem tudok mondani semmi rosszat a gyarira sem, egy go launcherrel kicsit latvanyosabba tettem ikonok stb..minden tokeletes,minden szepenfut .itt meg csak panasz van ez sem jo ,az sem jo,persze vannak akik szeretik probalgatni a romokat . amugy arulja mar el valaki mi az a nagy kulombseg amiert mindenki azonnal csereli a romot, ?
-
laca.1
aktív tag
hali telenoros vagyok es mareggel folajanlott szoftver frissitest.eloszor egy 6mb frimvaret aztan egy 73mb szoftver.fol is pakoltam mindent .(xxxLFB)lett jo ez vagy gyariba nem is ez a legfrisseb?
-
laca.1
aktív tag
miert nem talaljak mar ki hogy valahova eldugva napelemeket a kijelzokorul mindig toltodne egy picit az aksi .persze nem a zsebben.barhol ahol feny eri tok jo lenne.
-
laca.1
aktív tag
hali tudvalaki segiteni?nekem a TW.ben levo idojaras windget kellene mert go launchert hasznalok es igy nincs a windgetek kozt.de miert?
-
laca.1
aktív tag
hali nem tom mi ez a sok panasz a hatlapra meg minden en masfel honapja vettem .kapott egy kilyelzo foliat meg egy szilikon tokot aztan kesz ,meg mindig olyan mintha most vettem volna.az s1--em is igy volt egy ev mulva bolti allapotban volt.
-
laca.1
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #9328 üzenetére
hali en is hasznalom a call meter 3g.csak annyi hogy probaltad mar letolteni a bealllitasokat .1-call m.indit.2-menu.3-inportalas.aztan foldob egy oldalra ott talalsz telenor,t-mobilos beallitasokat.leszeded es utanna mar csak atirod a bennelevo parametereket a te tarifadhoz.
-
laca.1
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #9328 üzenetére
3 perc hivas 1 percnek akkor szerintem nem jol van allitva a szamlalo perc alapura kell allitani az az 60/60 ha nem itt van akkor szokott ossze vissza szamolni.lehet nem vagyok valami agymeno de egy het intenziv call meter allitgatas utan ertettem meg mit hova, miert kell irni.tenyleg nem egyszeru.de most mar mindent tokeletesen mer.
-
laca.1
aktív tag
mondjon mar valaki valami biztatot kb.mikor varhato hogy a telo jelez hogy frissites erkezett.(telenor)mar varom a hivatalost. JB.
-
laca.1
aktív tag
hali no tegnap sikerult eletre keltenem a telon amit mar rég szerettem volna meg pedig azt a bzonyos "harom" betus navit persze (primo)verziot. vagy en lemaradtam es nktek mar re ez megy?no esetleg ha valakit erdekel.
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
JB mizeria,en rajottem miert nincs meg magyar.mert lehet ezert a rom ert is sujos adot szed majd ......ban.
-
laca.1
aktív tag
hali. valaki segítsen az történt hogy nem tudok belépni a google play re el indítom aztán kidob meg ide sem tudok belépni mi a f... történt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest