- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Yettel topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
Ballistic SG MAXX a tokról mi a véleményetek?
Defyről váltanék S3-ra, és a Defy-t nem volt igazán pátyolgatva, így szeretném megóvni a telefontVan aki használja a telefont futáshoz is? GPS miatt nélkülözhetetlen
''I am the world bigest washed up SUPERSTAR!''
-
spence225
aktív tag
valaki tud megoldást arra hogy gyári romon go launcher alatt hogyan tudnám a gyári időjárás widgetet beállítani ? (nincs rootolva). Mert ugye csak a gyári touchwiz alatt érhető el de jó lenne go launcher alatt is.
-
agent11
tag
válasz premete #29670 üzenetére
premete
Perseus alpha31 (09/01):
Removed my own security fixes and replaced them with the official Samsung one"Magyarul az a változás, hogy az előző próbálkozása helyett visszatette a hivatalos Samsung cuccot.
A changelist-et olvasva itt az történhetett, hogy ő jóval korábban csinált egy fixet és később amikor a Samsung kiadta a hivatalos verziót akkor cserélte ki a fixet a hivatalosra. Valószínűleg az ő verziójával sem volt gond csak mégis a Samsung verziója a hivatalos...
Nem kötözködésből írom, csak szerintem itt ez történt!
-
Frozzy
őstag
válasz apaszka #29687 üzenetére
így csináltam és nem volt jó. volt régen egy progi ami felismerte milyen driverek vannak fent és törölni is tudtam belőle.. tehát pl nem csak 1 progit mutatott hanem az összes usb drive illesztőket az kéne nekem és kitörölgetném ami samsunghoz kapcsolódik majd KIES feltelepítése és elvileg már menne. de mindig szarakodik sajnos már vagy 3x megcsináltam :S
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
apaszka
veterán
válasz Frozzy #29683 üzenetére
Én is friss vagyok itt!
De Azt tudom,hogy először drájv,aztán dugd rá a telót!
Tehát ha rádugsz a winre egy eszközt,és engeded rá a mit akar! Abból nem mindig lesz jó! Tehát én először a drájvot telepítettem,,pl a KIEST, is annó és csak utána dugtam a telót rá! Ez sok webkameránál,is így van! Utána nehéz haverítani őket!
Kezd előröl,és jó lesz!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
-
apaszka
veterán
válasz premete #29664 üzenetére
Nekem abból lett elegem,hogy felraktam az Omegát,és pár napra rá frissítettem! Akkor meg jöttek a BUG_ok!
Inkább vissza tértem a gyári Romra,csak van Recoverym,és Rootom + ba! De míg nem mondjátok,hogy x a tuti jó ROM,és tényleg mindenbe tuti,és akár frissíthető,ha van hozzá valami addig nem fogok kipróbálni mást!Bár ezt nem ígérem! 100% raDe az előző Drioidos telómnál,kipróbáltam minden létező ROM ot,és azt mondtam,hogy mind nem jut az eredeti közelébe! --Na ezt nem akarom! A fiammal együtt nyomjuk ezt a típust,,és ő kicsit jobb nálam,(1000 rel )mivel ezt is tanulja,de tényleg nem jutunk vele dűlőre! Én még a SIM első berakása előtt ROOToltam,és ment rá egyedi ROM! Aztán vissza tértem pár kiruccanás után!
A fiam,meg a gyárit használta,s utána ment rá főzött,aztán a gyári,és most vissza a főzött!
???????????????????????????????[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Frozzy
őstag
valaki segítsen már.
akárhogyan próbálom rádugni a telót USB-re nem ismeri fel :S már minden slotba bedugtam próbáltam más drivert felrakni de semmi.. :S
win8 x64-em van..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
HUTCHDB
nagyúr
ha valakit esetleg meg erdekel a miui rajtam kivul....egy kis erdekesseg:[link]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
RockCNC
senior tag
Van valakinek HDMI csatlakozója?
Van valami tapasztalat, hogy mit kell beállítani a telefonon?
Kaptam egy eredeti Samsung csatlakozót, de nincs jel a tv-n. -
Beca1990
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kedden én is megkapom a hírhedt sgs 3 at!
remélem nem csalódok, S Advance-ról váltok... -
Yeffy
veterán
válasz premete #29670 üzenetére
végülis lehet benne valami, nem ismerem a perzsát, Gizmo mester ajánlására Siyah-ot használok hónapok óta, és hibátlan. semmi gond, restart, ilyesmi nincs vele.
egyedül nekem a boot anim nem tetszik, meg állítólag fogyiban nem a legjobb.perzsát ajánlották még helyette, de ha tényleg ilyen "bugos", akkor szijá-s maradok
szerk.: amúgy nagyon raj ez a fehér S2... jó kis gép, de azért S3-tól látszik, h "gyengébb", főleg kijelzőben, hiába RGB-s...
meg úgy mindenben. patent teló, csak már hozzászoktam ehhez a nagy döghöz, még ha tokbasn is kell hordanom, meg berepedt is a rohadtja...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
premete
veterán
Belepakolnak olyan dolgokat, amelyeknek haszna kétséges, a rendszer pedig instabillá válik, és random újraindulgat. Példaképpen idézem a Perseus legújabb "eredményét":
"Perseus alpha31 (09/01):
Removed my own security fixes and replaced them with the official Samsung one"Magyarul az a változás, hogy az előző próbálkozása helyett visszatette a hivatalos Samsung cuccot.
Ha ez a fejlődés, akkor mi értelme volt?Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Laraxior
titán
válasz premete #29666 üzenetére
Itt elég sokan használják, de panaszt még nem hallottam róla. Lite-ről nem beszélt itt senki, csak te. Normális telepítőről van szó, mert kétlem, hogy ez amit te linkeltél az 3-400MB lenne.
Szerk.: Igen, 1.1GB...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz premete #29664 üzenetére
Ez az aroma telepítő, hogy lehet válogatni. Az Ultima rom is ilyen amit linkeltek feljebb kicsivel. Kb 20 percet rá kell szánni, mielőtt elindulna a tényleges telepítés. Mondjuk 1.2GB-ba vígan fér minden. Nagyobb mint egy WinXP telepítő
-
premete
veterán
válasz migabi24 #29662 üzenetére
Ez egy tuti romnak néz ki, itt tényleg mindent testre lehet szabni telepítéskor, launchertől a kernelig. Majd lehet csereberélni is.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
veterán
akkor egy kis amator kerdes
ha masik kernelt dobok fel a gyari 4.1.2-re akkor milyen valtozasokat fogok tapasztalni?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
premete
veterán
Nem, bocsi, véletlenül ment.
@ Laraxior:
Szerintem éppen fordítva van, a quadrantot sokkal könnyebb átverni, erre még külön apk is van, a quadrantbooster.
Az Antutu nálam a gyári romon 16100-16300 körüli értékeket produkál, értelemszerűen a 2. érték a magasabb mindig, és csak újraindítás után mérem.
Ezekkel a perseus-és hasonló kernel-tákolmányokkal 1600 Mhz-en mind 13-14000 közötti, és nincs energiatakarékos módban, 1600 Mhz-et mutat a setcpu is és az antutu is.
Ki akartam próbálni az ultimarom 8.1.1. lite-on is , de az annyira lite, hogy még google play sincs benne, sem fájlkezelő, tehát gyakorlatilag a nokia 3310 szintjét hozza,
Mondjuk nem is nagyon értem, hogy mi szükség van ilyen eszközön erre a rengeteg custom romra, itt már a készülék gyenge paraméterei nem indokolják, ráadásul egyik xarabb, mint a másik, ezer sebből véreznek.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
Laraxior
titán
Átlátszó statusbar pl, aztán feltettem az AC!D Soundot, akkor eltűnt a hang a bootképernyőmről, majd az átlátszóság is megszűnt a statusbarnál hiába telepítgettem Talán a frekvenciával is gond volt. Száműztem sajna, pedig nekem is tetszett. Azóta az Ultima van, sokkal jobb és bizony hibamentes
Razr boot: Ultima rom 8.1.1-ben megtalálod. választható a bootképernyő is. 1.2GB a pakk, szerintem próbálj rá, csalódni nem fogsz hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz tucsok. #29647 üzenetére
finngom sincs, megmondom őszintén...
mikor az "első" SG3 ment javításra, akkor ugye csináltam system restore-t, akkor eltűnt.szóval a ROM-olásban van valami, de hogy mi, sose nem jöttünk rá...
Laraxior: nemá'... nekem pedig pont az tetszene eddig kinézetre...
mik nem települtek fel neked?szerk: gyohh, ez a Droid boot anim nagyon tetszik, kell!! honnan szedted/hogy telepíthető? valami CWM-es cucli?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz tucsok. #29647 üzenetére
Nekem is van, vagy a root miatt, vagy a custom rom miatt. Nem kell aggódni emiatt.
Így bootol az enyém is Razr Droid
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz premete #29639 üzenetére
Persze, ne AnTuTu-t futtass, mert ott nem nagyon jelentkezik a többletpont, hanem Quadrantot. Azonfelül az energiatakarékosságot kapcsold ki, mert, hiába van húzva a processzor, akkor csak 1000MHz-en fut. Azonkívül állítsd át performance-ra a pegasusq-t, tehát állandóan járjon a max frekvencián. Teszt után visszaállíthatod. Tesztelni mindig közvetlen restart után tesztelj, ne indíts el előtte semmiféle programot. Így kapsz a legtöbb pontot benne, de egymás után kétszer lefuttatva sosem fogsz AnTuTuval hasonló pontszámot szerezni. Bugos szar. Quadrant az jól mér.
-
veterán
valakinek van kedvenc betűtípusa? ha igen ,melyik?
(nehéz olyan betűtípust találni ami dizájnos is illetve jól olvasható )
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zsolaf
addikt
válasz SzlobiG #29606 üzenetére
Nagy rohanás nem hiszem hogy lesz Sony Xperia Z
"Ami csalódásra ad kicsit okot, hogy ha nem is egy kutyaközönséges TFT-vel van dolgunk, de azért kontrasztosságban, telítettségben a Sony által használt OptiContrast panel nem tudja felvenni a versenyt sem az AMOLED megoldásokkal, sem pedig az IPS-sel. Önmagában persze megállja a helyét, ám amint mellékerül mondjuk egy HTC One X, egy LG Optimus L9, vagy egy Samsung Galaxy S III, egyből látszik, hogy a Sony kijelzője fakóbb, s bár a fehér tényleg fehér, cserébe a fekete csak sötétszürke. Ez a fakó érzés a betekintési szöggel együtt erősödik, azaz kicsit oldalról nézve még inkább ködösnek érezhetjük a felületet."
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz Varszegig #29628 üzenetére
Ahogy Varszegig is mondja, ennel jobbat nem talalsz raadasul 2-t kapsz egy csomagban.
Sajna vagy nem sajna de a tobbi gyart fittyet hanyt a hajlitott kijelzore azert a tobbi folia olyan amilyen. Leginkabb sz*r.
En 50EUR koruli osszeget dobtam ki az ablakon mire megtalaltam ezt.
Igen valoban karcolodik, de en most tervezem a cserejet es mar 7 honapja rajta van.[ Szerkesztve ]
-
pierci
csendes tag
válasz mondomén #29626 üzenetére
Köszi, azt tudom De a jobb felső sarokban, a megnyitott lapok számát mutató kis ikon mellett kéne lennie 3 vízszintes vonalkának (mint a számítógépes keresőnél is),ez a menü. Innen olyan beállítások is elérhetőek, amelyek a lentiből nem. Elméletileg mellékeltem egy képet, amin látható, h az nincs ott. Ha megnézzük a program bemutatóképeit, vagy a Play-en azt a néhány fotót, ott látható.
[ Szerkesztve ]
-
pierci
csendes tag
Bocs, h beírom még egyszer ugyanazt, de nem kaptam választ és a megoldásra azóta sem jöttem rá!
Sziasztok!
Alig egy hónapja kaptam meg a már régen áhított S III-at! Azóta kis sem szakad a kezemből, egyszerűen imádom! Tegnap telepítettem a 4.1.2.-es rendszert. Tetszenek a változások. A Chromenak különösen örültem, de nem sokáig. A problémám az, hogy a menü gomb, aminek a jobb felső sarokban kéne lennie, nincs ott. Sehogy sem tudom előcsalni. A bemutató beállításokban látom, hogy annak ott lenne a helye. Próbáltam leszedni. A frissítéseket engedte csak, de úgy sem volt jó. Tapasztalta ez valaki más is? Vagy csak én vagyok béna és elő lehet valahonnan varázsolni azt a gombot?
Valamint az alkalmazás kezelőben látom, hogy rengeteg minden fut. Ha leállítom, akkor is visszamásznak. Van olyan, amiről nem is tudom mit csinál, így nem is merem bezárni. Erről írnátok pár sort?
Köszönöm a segítséget!
Szép napot mindenkinek! -
Sógi
addikt
Nem védi a telefont, azért az enyhe túlzás..Tedd be egy páncélszekrénybe és akkor tuti védve lesz
Azt elfelejtetted hozzátenni , hogy az oldalát is védi +, ha kijelzőre fordítod, akkor azt is(#29618) Yeffy DJ: Számláló mennyin áll? Nézted már?
Mázlista! Ace/S2[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
na, elvitték a telómat, és megjött a cseregép.
hét elején kiderül, mit alkotnak.de beszarok amúgy a Samun, nem ÉSZ-t kaptam, hanem egy (nyilván független) hófehér S II-t! komoly kis gép, bár könnyebb az S3-tól...
Root-oljam?
-
Andreas2
tag
Brando Ultraclear. Ujjlenyomatokat törölgetni kell, de nem rontja le érezhetően a kijelzőt. A szélekig nem nyúlik ki a lekerekítések miatt és a kamera lencséjét sem takarja. Én elégedett vagyok vele, ami talán annak is köszönhető, hogy ez az első fólia amit sikerült tökéletesen feltennem
-
Sógi
addikt
válasz SzlobiG #29606 üzenetére
Nincs hardveres home gomb, nem kéne Meg aztán minek lecserélni ezt a hibátlan kis S3-at..?
Amúgy jó kis telefonnak tűnik, sőt!
Bár sosem szerettem a sonyt telefonban...(#29608) t.imi: "Gyorsabb", mert nem töltögeti újra az appokat...Mivel memóriában tudja tartani azokat a droid..
[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Az s3 lte csak a 2gb ram, gyorsabb töltögetésben, fm rádio hiányában tér el a sima verziótól v. van valami hardveres eltérés is?
-
SzlobiG
félisten
Kíváncsi leszek ki lesz az első aki rohan az S3-at leváltani.
-
Sógi
addikt
Ez nem a rock, hanem egy olcsóbb noname változata, de nem érzek különösebb különbséget a kettő között!
SGP Ultra Thin Air Slim Skin Case Cover for Galaxy S III, de nagyon érdekes, mert most már nem találok ilyet ebay-en...Elvileg ez már az alját és a tetejét is jobban védi, mint amiket eddig linkeltem képeken...Még nem érkezett meg sajnos...
-
Osz24
tag
Ki milyen vedofoliat hasznal szabad tudni????ujlenyomaht mentesbol ajanlat?
-
Osz24
tag
válasz billywood #29578 üzenetére
sztem s3 .en is a ketto kozt vacilaltam.de maradt az s3.
s3tovabb birja.habar lemeritem a telot 3-4 ora alatt ennyit bir ez a telo el kell fogadni persze.3gfolyamatosan be es fenyero felig.
ami engem eltantoritott htc tol.hogy a wifijuk szeria hibasak.1ik naprol a masikra meghal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HONOR 200 Lite 5G 256GB Midnight Black - Bontatlan/Független/2 év gari/Letiltás elleni garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest