- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukika009
tag
Srácok nem mennek a push üzenetek pl face, face messenger, gmail, mi lehet az oka szinkron bekapcsolva appokon belül belőve Viber működik
-
Yeffy
veterán
válasz
kelzsoca #28476 üzenetére
Isstenem, h én mnnyire egyetértek!! hattalllmasss +1!
f_szért nem lehet ezekre fektetni inkább a hangsúlyt, az idióta, és értelmetlen e-f_szverés helyett... barmokaki írta, h tesztelésre viszik a kijelzőt: sok sikert, haver, majd mesélj, mi lett vele.
én is leadtam a futárigénylőt, gondolom kedd körül elviszik, addig visszaállítom gyárira.én is naggyon kíváncsi leszek...
-
RockCNC
őstag
Nálatok is be van lassulva a market?
-
-
törölt tag
4.1.2. verziónál hogyan kell hard reset-et csinálni?
-
iOnizer
tag
Sziasztok!
Arról tud valaki valamit, hogy mikor lesz a T-Mobile-nál hivatalos Jelly Bean update? -
vivi433
tag
Sziasztok milyen színben érdemes venni ami kevésbé kopik mert most már van színválaszték rendesen.
Bocs majd elfelejtettem kék fehér és fekete tetszik így már teljes a kérdés!
-
zozyk
addikt
válasz
MPeter87 #28561 üzenetére
Nem kell hozzászokni,ha nem használod az S-voice-t,akkor ki is kapcsolhatod...
(én nem beszélgetek a telefonnal,törölni is szoktam)
frozzyZTE
Akkor így?
[HowTo] Reduce Home Button Lag - Disable Home button double click -
Frozzy
őstag
S-voice-t nemis találok az omegában.. dupla homera sem jön be.. akkor elvileg rajta sincs.. de ha rajta van honnan tudnám előcsalogatni ?
egyébként a power gombra is ugyan ez a helyzet arra pedig nem indulna az s-voice :S
(#28561) MPeter87: legeslegidegesítőbb dolog szerintem... az se érdekelne ha valami más nem megy. de ez nagyon sz4r dolog, hogy megnyomom és 2-3ms és bejön írtóan gagyi 30ezer forintos telefon hatást kelt.. utoljára a ZTE-SKATE-m csinálta ezt.. (800mhz armv6, 512mbram..) de ezt hiába állítom performance 1400mhz-ra ugyan az a helyzet. semmit nem tudok vele csinálni.. idegölő.. megoldást kell valahogyan rá találni.. :S
-
Hina
aktív tag
Sikerült végre kapcsolódni a telefonhoz, a telefonkönyvet és az sMemo-t vagy mi a halált sikerült lementenem, de a naptárt nem. Azt mondja hogy a szolgáltatást nem sikerült elindítani vagy mit...
-
MPeter87
őstag
Ma is megtudtam valami újat
, viszont nem erre gondoltam, lehet félreértettem a dolgot. Ha megnyomom a power gombot, akkor eltelik 1-2 mp, mire feléled a teló, bekapcsol a kijelző.
SGS-nél nem ehhez voltam szokva.
Azt hittem egy főzött rom megoldja a problémát, de úgy látszik hozzá kell szokni a dologhoz...
-
MPeter87
őstag
válasz
Frozzy #28553 üzenetére
Ez szerintem mindegyik S3-ason ilyen, sajnos! Valóban baromi idegesítő a dolog.
Az S1 gombnyomásra előhozza a zárképernyőt, feléled szinte a gomb megnyomásának pillanatában.
MÁS: Aki UltimaRom-ot használ: az sms app nálatok rendesen csoportokba/szálakba rendezi az sms-eket? Nálam valamiért elfelejti összerendezni őket. Pl ma a bankos sms-ek szépen sorban jöttek, de mind külön jelent meg.
-
Caaabi
senior tag
Szép estét, 4.2.1 es rendszerre feltudom rakni a note 2 galleryt és note 2 camerát ? 4.2 es kamerával az a bajom hogy alig van benne beállítási lehetöség... ( Ressurection Remix 3.1.4 )
-
okoska74
senior tag
Ha valakit érdekel, kint van az új Perseus kernel amiben már javították a memória lukat.
Perseus.alpha31.2-i9300
Én már felraktam. -
Hina
aktív tag
Mit állíthatok a telefonon, ha a kies kifagy mikor rádugom? Az enyém (LTE-s) simán megy, de ha az asszony s3-asát dugom rá, lefagy...
-
Frozzy
őstag
nektek amikor lenyomjátok alvóba a telefont ébresztésnél amikor tértek vissza a lockscreenhez akkor egyből bejön a kép vagy várni kell 2-3ms-t ? mert nekem amikor megnyomom alvásból a home gombot vagy a power gombot ilyen (idegesítően) később jön fel a kijelző (vagyis a lockscreen :/)
-
Drbonci
aktív tag
Böngészőbe beírt jelszót utólag meg lehet keresni? Nem lett rányomva hogy jegyezze meg, de úgy emlékszem vmi mappába ideiglenesen menteni szokta.( Crome böngésző)
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
gyuri2008
veterán
Köszi mindenkinek
-
Habsteve
tag
500 mb szabad ROMnál kiírja h nincs elég hely felrakni új alkalmazást
WTF
Somebody vmi megoldást? -
SzlobiG
félisten
Voodoo Soundról tud valaki linket adni? Mer nem igen találom, a marketen lévő fizetős nem tudom hogy jó-e nem akarom potyára megvenni, mert S3-at nem írja.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan progi S3-ra, amivel tudom szabályozni a proci magokat?
Köszi
-
blt.62
őstag
Nem jutottam előrébb az Fm transmitterrel kapcsolatban. Egy barátom azt mondta, hogy hiába veszek bármilyet is, mindig zajos lesz mert bármerre megyek az országban, mindig zavarni fogja valami a vételt a rádióban. Ezért arra gondoltam, hogy létezik olyan szemellenzőre kapcsolható kihangosító ami bluetooth-on keresztül kihangosítaná a hívásaim, viszont lejátszaná a mobilomról a felvett anyagokat?? Mondjuk aminek jó is annyira a hangszórója, hogy élvezhetően lehessen hallgatni másoknak is a kocsiban. Ha valakinek van ilyen egy típus számot és egy megközelítő árat tudna mondani? Gondolom itt Szegeden is kapnák.
-
hurenzon
senior tag
Hogyan tudom eltüntetni a billentyűzetet pl mikor most írók? Mert magától sok idő.
-
FuRiONight
addikt
Nah kb. eddig élveztem a gyári room-ot, most már felraknék valami fözött rom-ot. Mit ajánlotok ilyen témában?
-
Tompo92
senior tag
válasz
Gizmo94 #28432 üzenetére
Egyébként most vettem észre ,hogy a kamera nem akar üzemelni ezt írja ki "a galéria alkalmazás sajnos leállt"
Mikor fényképezni akarok, nem történik 2-3 másodpercig semmi, majd kidobja ezt a hibaüzenetet.Az általad linkelt ROM van feltéve.
Esetleg erre van valami megoldás? -
gyuri2008
veterán
Vérző szívvel távozom.
Vettem egy Note 2-öt
Jó társaság van itt.
Néha vissza nézek -
törölt tag
válasz
#07400704 #28468 üzenetére
Nem tudom, mennyire szántad provokatívnak
de nem véletlen, hogy ilyen telóm van. Még semmit nem láttam, ami belsőre felülmúlná, mert hiába jobb ez vagy az ilyen-olyan téren, az összhatás mégiscsak ennél a legjobb. (Tőlem aztán lehet a nóta2 brutálabb, az már igencsak nagy nekem.) Az anyaghasználatot (nem csak személyes) sértésnek érzem, de ezen nem tudok változtatni, ill. a hátlapot cseréltem, de ennyi. Nem akadtam ám ki annyira a gépre, de azért valljuk be, mégiscsak nevetséges amibe csomagolták. De, mint tudjuk, a belső számít. Szóval tényleg nem tudom, mit vennék helyette, nexus4 se vett le a lábamról a videók alapján, a hox+ (vagymi) meg sense-t futtat, amit útálnék leirtani, mert nagyon tetszik, csak bloatware az egész. Tehát így maradok, a kis hímestojással. És remélem, nem esik mégegyszer a sílift fémpadlójára, mert mostmár tudom, hogy járhattam volna (akkora mákom van, hogy nem igaz!).
Tolom is bele a friss 32 gigás kártyát, hogy érezze a törődést.
-
oggy71
tag
Meg jött nemrég egy e-mail is:Tárgy:Samsung helyszíni javítás.Emlékeztetőül küldjük a munkatársunkkal egyeztetett találkozó adatait, ahol kollégánk felkeresi Önt, hogy a meghibásodott GT-I9300 (Galaxy S III) készülékét javítsa.Kérjük, készítse elő a hibás készüléket, az esetleges hibás tartozékait és a készülék számláját, garanciajegyét és a garanciahosszabbítást igazoló lapot.
-
Hina
aktív tag
válasz
Laraxior #28507 üzenetére
Jó de mondjuk ha gyáriban gondolkozom?? mivel van jKay-em, mert anno megvettem, és ezzel a gyári is testreszabható.
Mondjuk ez:
Luxembourg 2013 January 4.1.2 I9300XXELLA I9300OXXELL1
vagy man ami jobb? ez már az a XELLAs.. de hogy van spanyol is, az meg XELLCs.. az újabb? jobb? -
Hina
aktív tag
melyik romot célszerű feltenni egy 0xf1 csippes független S3ra?
Nem az egyémre, hanem a feleségemére ami nem LTEs
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest