Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Nova launcher 2.0-nál nektek is kifagy a teslaunread notification?
Próbáltam már mindent, de nem segített, emiatt biztos nem fogok wipe-olni -
kalapaacs
tag
válasz Koczó93 #27895 üzenetére
Figyelj előtte nem volt ilyen gond másfél hónapig. Utána igen. Természetesen azt. és ezt 2-3 hozzászólással feljebb írtam is..
Arra lennék kíváncsi hogy aggleány-nak milyen verzióju rendszeren és melyik root-tal csinálja ezt, mert ha ugyanaz mint nekünk, akkor már lehet komolyabb párhuzamot állítani a dologban.[ Szerkesztve ]
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
bbazsi85
csendes tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy eddig kaptam értesítéseket a Facebookon történtekről, hanggal és Led jelzéssel egyaránt! De egyszer a Facebook alkalmazásban kikapcsoltam az értesítéseket, utána visszakapcsolta és azóta nem kapok semmit sem, se üzenetnél, de megosztásoknál! Pedig minden ki van pipálva! Újraindítást és kikapcsolást már próbáltam de eddig semmi sem segített! Valaki esetleg tudna valami megoldást erre a problémára?
-
kalapaacs
tag
válasz Koczó93 #27882 üzenetére
De mégsem jó a cucc.. és root-olás után nem jó. És nem csak egy dolog, a live wallpaper is elhánnya magát mikor a kamerába lépek.. a samba meg nem listáz ki minden fájlt ami a mappában van, de ha másolok rá, akkor szól, hogy ez a fájl már létezik, felülírom?? de nem látszik.. szóval ez mind nem igazán stimmel, és root után.
Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
MunezXBK
nagyúr
-
apaszka
veterán
-
senior tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Siyah-S3 1.8.6 Rootolja a telefont? vagy előbb a CF Root kernelt kell felraknom, és utána jöhet másik kernel?!
-
Koczó93
őstag
válasz Robertoq #27880 üzenetére
A root nem ront el semmit ha csak nem húzod le kábelről közben
Felrakhatod telenorosra a független romot. A root el fog veszni de az egy pillanat alatt visszahozható.
Apaszka:
Nem kavar be a root után a gyári rom. Én is visszatettem már párszor. És még factory resetet sem csináltam mégis minden működik. Pedig már volt rootolva illetve costum romokat is pakolgattam.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Megjött a fóliám! Kérdezte egy tulaj,hogy milyen! Rápóbáltam és nagyobb mint amiket lehet venni ! Nem lesz akkora hézag a szélén! A telómért holnap megyek,és majd utána rakom fel! Majd csinálok képet!
Had kérdezzem ??? Root után gondot okoz a gyári ROMon ? Szinkronizálás megkeveredik???
Ja ez is megjött!
Dec 29.én rendeltem őket! Amit a gumitokhoz kaptam keskenyebb fólia,és a magassága is akkora mint a fiamén van! Viszont a full házra való,nagyobb![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
trigorin
aktív tag
Sziasztok! Kicsit lemaradtam az Android-hekkelésben, ezért volna egy noob kérdésem. Kies-en keresztül kétszer is frissítettem a firmware-t (jelenleg 4.1.2). Ha bármi bajom volna most vagy később a rendszerrel, a gyári visszaállítás mit eredményez? Ennél korábbi ICS verzióval vettem a telefont értelemszerűen, szóval erre áll vissza vagy a legutóbb telepített verzióra?
Egy érdekesség ezzel kapcsolatban, legutóbb, amikor csatlakoztattam a telót a géphez, a Kies azt írta, a telefonhoz nem tud kapcsolódni, mert le van tiltva. Nem volt időm mélyebben belefolyni a dologba, de ez mindenképp furcsa volt. Ugyanakkor Explorerben láttam a fájlrendszert a telón.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Tul vagyok az S3 halalon, szinte az egesz belsejet kicsereltek,kivancsi vagyok most meddig birja majd...
-
kalapaacs
tag
Igen hiányoznak, ugye bár a kontakt adatoknál ha felviszem az illető születés illetve névnapját, az megjelenik a naptárban. Ez így is volt jó darabig. Azután egy hogy-hogy, vagy hogy-sem, sok adat nem jelenik meg a naptárba. Hiába törlüm a kontaktból az adatot, majd viszem fel újra, nem akarja az igazamat. (Természetesen próbáltam restart, aqu ki-be, meg egyéb dolgokat, ami nem jár adatvesztéssel) És az az érdekes, hogy nem hiányzik minden, csak sok...
Persze mint mondtam a whipe, vagy a rom újrahúzása megoldja, de nem ezt akarom. Az okot, ami okozza...(#27875) Robertoq:
Én pedig nem zárom ki a dolgot, mert mintha nekem is ez után jöttek a problémák... Én a CF-Root-SGS3-v6.4.tar-al rootoltam, a I9300XXBLH1_I9300OXFBLH1_I9300XXLH1_HOME.tar.md5 romot.[ Szerkesztve ]
-
Robertoq
őstag
válasz aggleány #27847 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy a neten felvett eseményeket nem találtam a telefonon. Mentem is a google fiókba és a naptár szinkronizálásnál piros pipa, alul a következő megjegyzéssel:
"A szinkronizálás jelenleg problémába ütközik. Hamarosan újra próbálkozik"
Nekem az utolsó sync még dec 17-én volt és valamikor akkor, de ünnepek alatt nem volt semmi nagy event, most vettem csak észre. Mi okozhatja ezt? 14-én rootltam de gondolom annak nem kellene beleszólnia ebbe... -
Sógi
addikt
válasz kalapaacs #27860 üzenetére
Hiányoznak belőle adatok? Ilyennel sem találkoztam még a 2 éves androidos "pályafutásom" alatt...
Én csinálnék egy full resetet a helyetekben, nem egy nagy szám visszaállítani az appokat, mondjuk root nélkül, lehet időigényesebb(#27873) Gabesz77: Custom rom, ha esetleg érdekel, szólj, mert én már teszteltem I9305-ön párat.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Na, mától beléptem én is a klubba egy LTE verziós masinával
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
kalapaacs
tag
Én is és aggleány is az mondja, hogy látja a naptárat az alap is, de hiányoznak belőle adatok, ami valójában más úton létező adatok.... Ja és nem segít ha más naptárat teszek fel.. az is ugyanonnan szedi az infót és amiatt rossz mint a gyári... Na de mi miatt És hogy teszem helyre Persze már régebben is volt ilyennel gondom és már nem emléxem, hogy romot cseréltem, vagy csak whipe-oltam, de tudom mindent újra kellett pakolni, és állítani.
Na ennek elkerülése miatt izgatja a fantáziámat...Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
Peti N95
aktív tag
válasz Drbonci #27849 üzenetére
Mi a baj a Next-tel?
Én használom már pár napja, és szerintem nagyon jó!Más: neo hibrid tokot nem tud valaki olyan helyen pesten, ahol 5ezernél olcsóbban adják? Jók ezek a tokok egyébként?
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Anulu79
addikt
A gigateltől rendelt már valaki szilikon tokot a telefonra? Kedden rendelnék de nem tudom, hogy milyet lenne érdemes. Fekete vagy átlátszó kéne. (A feketét jobban pártolom.) Az lenne a lényeg, hogy minél vékonyabb legyen, hogy a belebújtatós tokomba még vissza tudjam tenni vele a telefont.
Közben nézegettem őket és jól látom, hogy ez az átlátszó és a kék gyári szilikon tok? Ezek azok a nagyon vékonyak?[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #27853 üzenetére
Teljesen jo amit mondsz, ha a kies a zarojelben btu-t ir akkor minden ok, akkor fog frissiteni ha az angolok kapnak ujjat, szerintem ez mindegy mert egy darabig biztos nem kapnak mert abban benne van mar a halal javitas is. Te meg addig meg felraksz meg vagy 6 romot ahogy latom
[ Szerkesztve ]
-
Intel q8200
senior tag
válasz Zsolaf #27852 üzenetére
Remélem jól értelmezem, amit írtál. Az angol romban nem tudom átírni a pc-t csak ha felrakom a magyar független romot és playről letöltöm a css changert. A kérdésem az lenne, ha eddíg jó vagyok, hogy most akkor az új angol rom nem fog nekem frissülni? Vagy ha igen, akkor milyen pc-nek kellene lennie kies-ben, hogy ez frissüljön nekem?
iPhone 14 pro
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #27851 üzenetére
Ha az uj BTU angol azon sajnos nem lehet mar valtani, megnezni a legegyszerubb ha radugod a kies-re ott zarojelbe irja a pc-t mert az nem minig all at attol h masik romot teszel fel. De ha felteszed amit belinkeltem utana a csc chenger nevu appot a play-en fent van akkor azon tudod majd allitani XEH-re.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Intel q8200 #27848 üzenetére
Tedd fel ezt ez a magyar független rom, ha függetlenül vetted ebbe nem kötnek bele garinál, és frissíteni fog mindig! De a product kód lehet csak egy reset után vagy programmal kell XEH-re beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
Drbonci
aktív tag
Felraktam ezt a Next launchert amiről a napokban szó volt, és hát senkinek nem ajánlom. Nova-t használom a mindennapokban ,de azt kell hogy mondjam sok ingyenes pl. Regina stb.. sokkal jobban személyre szabható mint ez a 3000ft-os f.s . Szóval SENKINEK még az ellenségemnek se ajánlom. Bedurrant az agyam hogy ezért még pénzt is mernek kérni és főleg ennyit. Pont annyit ér amennyit...........
-
Intel q8200
senior tag
Srácok! Azt hiszem szeretném visszaállítani a telefont teljes gyári állapotra. Nem rootoltam eddig sem, csak felraktam az aktuális gyári új romokat. Viszont így nem jelez bármilyen új frissítés is jönne. Ez zavar csak. Viszont voltam olyan hülye, hogy semmilyen mentést sem csináltam az eredeti romról. AP: i9300ZSDLK2 CP: I9300XXELJ2 CSC: I9300OZSDLK2 volt rajta előtte. Megoldható ilyen bonyodalmak mellett a gyári visszaállítás? :-)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro
-
aggleány
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz Zsolaf #27840 üzenetére
értem. örülök, h olvastad a tortúrámat, akkor nem kell bemutatnom semmit.
igen, nagyon korrektek a gyárosok.
most végigpörgettem a te menetedet, hát, az se volt egyszerű, de korrektek voltak, nagyon jót alkottak ismétén is kib... régóta DOOMozok, kb azon nőttem fel.
mostanában meg retrózom bele.
na de szerintem ne offoljunk többet, örüljünk egymásnak, és pont
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
törölt tag
válasz aggleány #27841 üzenetére
Ott, ahol a cache-t lehet törölni, lehet az adatot is. Nekem az a logikus, hogy csak az appból töröl, legalábbis a gmailem amúgy érintetlen maradt annakidején, utána meg az app visszaszinkronizálta. Ahh, a kis wildfire-ön ez mindennapos volt, ha látni akartam az uccsó méljeim... *szemforgatós smiley*
Szerk: ohh
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz Zsolaf #27837 üzenetére
Amúgy elsőre azt hittem Kasza Tibi az avatarod.
-
aggleány
addikt
válasz #01696768 #27839 üzenetére
Anno én is Jorte-t használtam, benne is van a progiajánlómban. Amúgy az sem ismeri fel most a Google Naptár bejegyzéseit. Egyedül az aCalendar érti, de én a Smooth Calendar Widgettel akarom használni, és ez a kettő nem szereti egymást.
A cache-t még nem próbáltam, eszembe sem jutott. Mindjárt rázizzenek, hátha nekem is bejön. Köszi a tippet. Milyen adatirtásra gondoltál?
Szerk.: cache törlés nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
-
Yeffy
veterán
válasz Zsolaf #27837 üzenetére
váóóó, naggyon keméény...
én is gondolkoztam, h magamról menjen-e, de úgy voltam vele, h legközelebb...eredetileg a kedvenc játékomból, a DOOM-ból lett volna egy karakter, aztán volt több verzió belőlük, de kicsiben sajna egyikük sem mutat itt jól...
szal lett másik kedvencem, a Pit
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
aggleány
addikt
válasz kalapaacs #27676 üzenetére
Előfordul, hogy nem kap választ az ember. Vagy nem tudják, vagy nekik nincs ilyen problémájuk, vagy ez itt olyan pitiáner dolognak számít, hogy senkit sem érdekel. Találtam egy ingyenes aCalendar nevű appot (zöldes az ikonja), és az képes felismerni a Google naptárban lévő dolgokat. A widgetje ronda és nagy, de hát ez van. Kipróbáltam jópárat, és eddig ez az egy volt jó.
-
Zsolaf
addikt
-
róland
veterán
válasz maxim01 #27831 üzenetére
Valamelyik tisztességesebb grafikai programmal. (Pl.: GIMP) Kicsit próbálgatni kell, hogy melyik effektek tetszenek. Arcképnél vagy cartoon/képregény vagy olajfestmény effektből érdemes kiindulni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Zsolaf
addikt
válasz MunezXBK #27824 üzenetére
Kössz!
Igen kicsit sok lett az árnyék, de így is sok volt vele a gond mire átvittem az ítélőtáblán de Te tudod mi van ott (láttalak) nem kell mondanom, ezt egy fotóból csinálták 2 napig könyörögtem hogy engedélyezzék, mert eleve fotót nem engednek.
más: az oldal két napja úgy belassult alig jön be az oldal, nektek is? más minden megy és jó a netem is.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Na milyen az új avatarom?
-
@chain
csendes tag
Feltettem a gyári 4.1.2-t, de ezen sem tudom kikapcsolni az exponálási hangot. Viszont az osztott képernyő nagyon jó!
-
dobolson
senior tag
Tegnap kérdeztem Tőletek, hogy mennyibe kerülhet egy s3 kijelző cseréje gari nélkül. Ma megkaptam a választ a szervizben: 55 ezer magyar forint.
-
manokaki
addikt
válasz feketepeti #27806 üzenetére
Ha küldesz egy email cimet priviben elküldöm neked és az fog települni !
Attila
Attila
-
Devid_81
félisten
Egy honapon belul a masodik frissites akar jonni....az ejjel akart bejonni, de reggel amikor mar ranyomtam, hogy johet mar csak azt irta sorban allas van...igy most passz, hogy mi akart jonni...majd irok ha lejott.
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Proxmox VE
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Külpolitika
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest