- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
k810
aktív tag
Nem, csodát nem várok, OP előtte Note 4-em volt (szerelem telefon) és volt szerencsém most 2 hétig használni egy Note 8-at, így bőven van tapasztalatom vele. Remegő kézzel adtam vissza, imádom a nagy telefonokat.
Valamivel jobb lesz az akkuidő, mint az S8-nál, bár nem ez a fő szempont ebben az esetben sem, (sőt).
-
k810
aktív tag
Olvass még vissza a posztjaim között nyugodtan.
Az 5-6 egy atom alap nap, tartalékkal leginkább, S8-nál meg nem. Lehet, hogy az idő 1-1.5 órát már szépít az emlékeimen, de az biztos, hogy nem volt szükségem este 8 körül töltőre tenni.
Sajnos ebben az S8 szignifikánsan gyengébb. De nem trollkodásból írtam, oka volt, hogy otthagytam az OP-t (ha visszaolvasol, ennek az okát is megtalálod
) és az akksin kívül más bajom nincs az S8-cal.
BTW nem is biztos, hogy sokáig nyígok emiatt, a jesszuskát nagyon tolom egy Note 8 felé (bár egyelőre kiröhögött sajnos
).
-
iOS-ről jöttem, ott elég smooth volt, de abban az iOs mindig jó volt, hogy ezeket elrejtse és a folyamatosság érzését keltse. Droid (chrome is) gyors, de van, hogy anim nélkül, vagy minimális animmal csak odab*ssza az arcod elé a kontentet és szétesik az egész folyamat. Szokni kell. Ezzel most nem vitát akarok indítani, azt mondom, amit tapasztalok. pár nap után még nem mondok véleményt, gyűlnek a pro és kontra érvek mindkét oldalon.
Jut eszembe, köszönöm ismét a válaszokat mindenkinek.
Csak ha egyesével megköszönöm, nekem is megköszönik a részvételt a topikban.
-
firemanus82
senior tag
OFF : Nem kell mast tenni csak tavaly julius kornyeke utan beleolvasni a g5 forumba.
És Igen emlékszem h a túlszaturált színeket nem -bírod és valami night progit ajánlgattál. Oh itt ez fícsör bocsi... eletemben nem hasznaltam. a gps a nagy többségnek problémamentes Volt, a frissítéssel kapcsolatban a helyre rakással vannak tévképzeteid... De elég csak beleolvasni a g5 fórumába h ki is volt a troll és ki is kötött bele szinte mindenkibe...
Tudod okos enged... 😉 -
firemanus82
senior tag
Éjjeli módon mit is értesz? Rendszer eq nekem meg egyáltalán nem fontos. De annál fontosabb lenne h ha lenémítom a telefont ne adja magától vissza a hangot, illetve ha egy eszközt hozzáadok akkor jegyezze már meg. A G5 dizájn nekem tetszett. Ahogy a nagylátószögű kamera is...
Tudom h volt G5-od mert emlékszem h akkor még az volt neked a csucsmobil -
Köszönöm
Bluetooth fülhallgató esetén azt vettem észre hogy ha megállítom a zenét a headset play/laude gombjával, majd újra elindítom, akkor előbb nagy hangerőn folytatja a zenét majd visszahalkul az eredetileg beállított szintre. Ezt hol lehet orvosolni? Igen zavaró és a fülemet kicsinálja.
Nem tudom vezetékesnél csinálja-e.
-
Csak akkor lesz, ha neten rendelem meg, és úgy veszem át személyesen. Ha csak odamegyek a T-be és elhozom, nem lesz elállási jogom.
Viszont 14 nap ide, vagy oda, addigra megveszik az iPone 7 plus-omat, már most van jópár érdeklődő, ennyiből egy biztosan megveszi. Eredetileg cserélni akartam, az kevesebb macera, de nem nagyon jött ajánlat samsung irányból.
-
-
badxgirl
aktív tag
Már ne is haragudj, de balgaságokat írsz. Nekem úgy van átlag 4.5-5 óra sot-om reggeltől estig, hogy megy az fb, messenger, aod, gmail, gps, majdnem minden szinkron be van kapcsolva, megy a wifi és mobilnet váltásban de azért zömében wifi, világos téma...általában facebookozok böngészek messengerezek, és napi 1-1.5-2 óra játék is beleesik( real racing 3).
Neked úgy van ennyi kijelzőidőd hogy nem megy az aod, nem facezel(ami rohadt nagy fogyasztó).
Tehát lehet nem pont neked kéne pálcát törni az üzemidő felett. -
-
-
frischmannak
csendes tag
Nálam wifi javarészt, ha nem akkor 4G vagy 4G+. Bt, AoD off. GPS ritkán. Max napi 1 óra. FB alkalmazás van. Fekete téma, már böngésző is fekete. Bixby off. Resi még egyszer nem volt mióta megvan. Így szokott az átlag 3 óra körül mozogni.
Most járok 86 százaléknál 50 perc Sot-tal. Így ki jönne 6 óra plusz is. Ha használom akkor normál ütemben merül, csak a készenlét gyors szerintem. -
Stukker1987
senior tag
ujjlenyomat olvasó rossz helyen van,írisz szkenner nem érzékel rendesen,arcfelismerést át lehet verni ez mind IGAZ bizonyos esetekben,de ami furcsává teszi a helyzetet az az,hogy még mindig ebben a telefonban van a lehetőségek legszélesebb tárháza ha feloldásról van szó és pár egyedi esetet leszámítva gyorsan és viszonylag pontosan működnek.
Szerintem összességében konkurencia előtt járnak,ha minőségben nem is egyértelműen de a lehetőségek számában mindenképp...A FaceID jobb megoldás amennyiben az íriszszkennerrel hasonlítjuk össze,de a telefon megfelelő pozícióba irányítása ennél is feltétel
By the way nálam nagyon jól működik az írisz cucc...
-
Mr.Silkó
veterán
Egyelőre ezek a biometrikus azonosítási lehetőségek vannak a mobilpiacon, amint megjelenik a kijelző "alá" építhető ujjlenyomat-olvasó, majd visszatérünk erre a témára.
Elfogultnak meg nem hiszem, hogy lehetne engem nevezni, ha bármi probléma vagy gond merül fel ezzel (vagy bármelyik másik) készülékemmel kapcsolatban, akkor azt is ugyanúgy leírom, hiszen ez továbbra is csak egy telefon, nem egy szent ereklye.
-
hunluigi
senior tag
Ezt azért cáfolnám. Ugyan sötét a szemem, de a szemüveg pl. nálam nem okoz neki gondot (olvasó szemüvegre gondolok). Széles a távolság és a szög tartomány is ahol már működik. Egyénenkénti szem szín, és a megvilágitási viszonyok fügvénye mennyire működik stabilan. Az erős napfény valóban kifekteti... Amúgy az alma X 3d arcfelismerése életképesebbnek tűnik annak alapján amit eddig láttam róla.
-
Mr.Silkó
veterán
Mielőtt megvetted a telefont, nyilván tájékozódtál ezügyben is. Az ujjlenyomat olvasó sem hibátlan ezzel az erővel, mert nedves kézzel nem igazán olvas be, plusz tok nélkül alig lehet elsőre eltalálni.
Maradjunk annyiban, hogy neked nem nyerte el a tetszésedet ez a fícsör, de ettől még nem lesz használhatatlan. Az írisz szkenner egy normálisan használható extra biztonsági megoldás, amit nem kötelező alkalmazni, mivel bent maradt az ujjlenyomat érzékelő is az S8 repertoárjában. Sajnálatos módon a világos retinájú embereknél nehezen azonosít a rendszer. Ez tény. Viszont a kényelmi megoldások terén például a konkurens Apple se jár előrébb, hiába újabb és állítólag pontosabb a X-ben debütáló FaceID, az első felhasználói tapasztalatok alapján azt is az arcod elé kell emelni az azonosításhoz, akárcsak az írisz szkennernél.
-
Mr.Silkó
veterán
Azért az erősen szubjektív, hogy a te szemszíned és egyedi tapasztalatod alapján hulladéknak nevezed az írisz azonosítást. Nálam hibátlanul és villámgyorsan működik, ahogy a fórumozók többségénél szintén. A telefon megfelelő tartása a használatához meg csak megszokás kérdése.
A világos retinájúak némi hátrányt szenvednek ilyen téren, ezt a Samsung is elismeri.
-
w333
félisten
Én a 7.1.1 -nek jobban örülnék ... mert sokkal gyorsabb !
-
RaveForce
veterán
Portre mod= bokeh effekt? Fentebb azt irtak az amire gondolok es irtam/mutattam. De akkor mi is a kulonbseg? Te valszeg akkor tudod, szal elmagyarazhatnad, mert most mar tenyleg nagyon belekavarodtam mi van es mi nincs es kinek mi hianyzik es hany lencse, es miert jobb a 2 es hogy lesz a frissitestol 2 es a pixel bezzeg 1-gyel is. Nah asszem osszefoglaltam a katyvaszt, tehat varom egy valoban hozzaerto rendbe tetelet
-
<Lacy85>
addikt
Használható a többi is. Munkatársam mostanáig használt egy S4-et, és semmi baja nem volt vele. Azért lett csak cserés, mert összetörte.
Az előző telóm is most volt 3 éves (Sony Z3), és a mai napig patent kis telefon.
Csak hát azóta annyit fejlődött / változott minden, hogy azért cserélget az ember na.Meg azért az elmúlt pár évben még elég durván fejlődött a hardver is, ami most kicsit lassulni látszik. Úgy, mint a PC-k esetén pár éve. Egy mostani flagship szerintem tovább lesz használható, mint a 4 évvel ezelőttiek.
-
<Lacy85>
addikt
Ahogy előtted is írták, azért az a 4 év frissítés...
"nincsenek random akksi beakadások"
Tényleg. Ilyet tapasztalt már valaki S8-on? Mert anno Sony-nál baromi gyakori volt, hogy valami beragadt, és merült a telefon, mint terminátor a medencében, de S7 Edge-en, S8-on ilyen még nem fordult elő. Pedig az S7 Edge már majdnem 1 éves, és asszony szó szerint minden szart feltelepít rá.
-
WiZARD
addikt
Ez a gumi réteg sajnos ilyen, főleg ha sikerül 1x megfogni olyan kézzel, amit nem szeret, akkor vége.
Pl naptejes kézzel 1x odébbtettem nyáron egy ilyen tokot (Ringke slim, de lényegében ugyanez), és kuka volt utánaVettem helyette egy clear covert és azzal azóta megvagyok. Féltem, hogy mennyire lesz karcos, de egyrészt egész jól bírta, másrészt annyira nem feltűnő rajta...
-
BeastMode
őstag
-
leslien
nagyúr
csak leszedtem innen a 1.8.aztán a többit meg a kép alapján..
-
Trigo
csendes tag
úúú apám ez aztán komoly érv volt
szerinted hányan vannak itt, akik úgy istenigazából megengedhetnének maguknak egy ilyen telefont úgy, hogy az ne legyen túlköltekezés? Ne vicceljünk már. Értjük, hogy te ekkora király vagy, hogy naponta cserélhetnéd, és telibeszarod, ha karcos. De akkor ezennel tájékoztatlak, hogy nekünk - a pórnépnek - ez sajnos fontos. És -
bár megesküdni nem mernék, de - úgy veszem észre, hogy ezen a fórumon inkább mi vagyunk többen, és a pórias problémák és azok kitárgyalásai vannak túlsúlyban.
Meg ez hol érv arra vonatkozóan, hogy mitől sérült? Én is kifejtettem napokkal ezelőtt, hogy olyan karc van a telefonomon, amit máig nem tudom hogy került oda (az iránya, a nagysága, a mélysége nagyon fura). Könnyű erre a port hozni megoldásként, de ahogy a srácnál is, úgy nálam is az a helyzet, hogy érdekes módon egyik telefonunk sem karcolódott így soha. Ez meg most igen. Holott pontosan ugyanúgy bánunk vele.
Az egy dolog, hogy én ezen azért annyira nem problémázok már, de ettől még a kérdés és a probléma adott.
Szóval egy kis empátia... ;-) -
norcu2
újonc
Nem volt kár, kb. 8 éve regisztrált vagyok, csak nem engedett freemailről belépni a rendszer. azért van a 2. szám a nevem után.
Milyen porról beszélsz??? A kínai telefonom miért nem karcolódik???
Azért van ez a fórum, hogy másokkal információkat cserélhessünk, hogy minél többet, minél jobbat tudjuk kihozni az összespórolt pénzünkből.
Kérlek máskor ne írj ilyen semmit érő választ! -
tasakos
tag
Mindenhogy csinálja (vagyis nem fókuszál), ahogy nagyon közel viszem 1-2 centire a fényképezendő felülethez. Viszont, manuálisan rázoomoltam több lépésben is, így már éles, nem értem... A kicsit távolabb fényképezendő (kb 7-8 centiről, vagy távolabbi) tárgyak viszont mindig élesek.
-
törölt tag
Elég sokan vannak akik ékezet nélkül írnak, nem bajlódnak vele. Sokszor észre sem veszem, ugyanúgy olvasható mintha lenne ékezet. Egy hivatalos levelet viszont nem illik így megírni.
Nem találtam jobbat a SwiftKeynél, túlságosan megszoktam a szolgáltatásait. A szójavaslatok egy idő után majdnem tökéletesek. Néha felhuzom magam rajta de a végén mindig a SwiftKey marad. -
Trigo
csendes tag
Én mindig ilyen tokokat használtam, és sosem volt baj belőle. Ráadásul (mivel S8-hoz nem gyártanak ilyen bőrtokot - legalábbis hiába kerestem nem találtam a világháló) a régi LG-tokot (univerzális) használom, amivel nem volt gond. De ahogy írtad is, a keresztbe-nyomot nem magyarázza.
Az LG-m kijelzője 3 év alatt sem lett karcos. Se a becsúsztathatós tokban, se tok nélkül.A S3-om sem, és a régebbiek sem.Ollie: Igen, a porszem lehet mindig forrás, de erőből kellett akkor lesöpörnöm.
De nem zárható ki, mivel más magyarázatot az istennek sem tudok adni.
-
thamasz
senior tag
Ezeket a bemegy a tok alá a finom por és mikro karcokat okoz nem igazán értem. Nálam is vannak 3-4-5 centis mikro karcok a hátlapon amik csak lámpafényben látszanak, de nem hiszem hogy egy betévedt porszem ilyen szabályosan egyenes vonalban végig vándorol a tok alatt... 1 hónapos a telefon végig tok(ok)ban volt. Lehet hogy már gyárilag ilyen vagy csak ennyire puha az anyaga a marketing ellenére, és törölgetésnél karcolódik. Most a fém kereten is lett nálam egy picit mélyebb karc, de el nem tudom képzelni azt a porszemet a tok alatt. Sony Z5 volt előtte ami lassan 2 éves és nincs rajta annyi mikro karc mint az 1 hónapos S8-on. Mindegy én vigyázok rá de ennél többet nem tehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest