-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézd, én nem tudok, komoly érveket felsorolni egy szifon mellé, ha lenne ilyenem akkor szifonom is lenne. Ettől még nem ördögtől való egy alma birtoklása, nagyon is megértem az ő érveiket is, de nem vagyunk egyformák.
Kerdezősködj odaát is aztán a hallottak alapján dönts egyedül -
törölt tag
Ha a fájlok mozgatása stb nagyon fontos akkor a szifon nem játszik hacsak nem akarsz hülyét kapni.
Itt van otg, egy áldásos fájl(bármilyen) átviteli lehetőség.
A kamera itt, jobb.
Az üzemidő szintén itt jobb.
Szoftveres támogatás ügyben is vitatkoznék az előttem szólókkal mert 2 év itt is biztos(s szériáról beszélünk) , ami almáéknál megy a második upgrade után abból nem kérnék, egyszerűen használhatatlan lesz a készülék, egy idő után annyira belassul. Láttam i5öt a legfrissebb ios-szel, vicc, akkor inkább maradt volna le de igy....
Annyi, hogy az androiddal sokrétűsége, viszonylagos nyitottsága okán törödni kell.
Az ios viszont egyszerű, aránylag stabil, akadás mentes. Szabadságot nem nagyon ad.4 évre telefont venni? Csónak motort maximum..
Ha abszolút nem erdekelnének a részleteke, a háttér, ha nem lenne a mobiltech világa valamennyire hobbim akkor biztos, hogy valamilyen almás telefonom lenne. -
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor vegyél szerintem is inkább iPhone-t, ott biztosan megvan a 3 év szoftveres támogatottság. Azt mondjuk nem tudom, hogy az iPhone-ok hogyan viszonyulnak a ppt és hasonló fájlokhoz (bár több almás telóm is volt), mivel az Apple cuccokra komplikáltabb és korlátozottabb a fájlátvitel számítógépről, de ebben egy iPhone topikban biztosan tudnak segíteni neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged