- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
(#20222) ollie & (#20223) Lacno: Kaptam választ a garanciális kérdésre, beillesztem.
"A Samsung készülékekre 24 hónap EU garancia tartozik, a második évben hozzánk kell visszaküldeni a készüléket garanciális meghibásodás esetén , azután mi javíttatjuk a Samsung németországi hivatalos szervizekben és amint elkészült a készülék visszaküldjük a futárszolgálattal."
Németországi szerviz még mindig jobb mint a Magyarországi TMX nem?
MD
L -
-
jose999
senior tag
-
Kils
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat.
ollie : Tudsz mondani valamit arról, hogy milyen következményei lesznek egy ilyen törlésnek?
icemad : A programokat átnézem, hátha... A takarékos üzzemód meg ki van kapcsolva, ha csak egy takarékos üzzemód van, és jót néztem
( de ha be is lenne, akkor a kikapcsolás bekapcsolás miért segít?).
-
icemad
nagyúr
Windows van mindegyik droidos eszközre, kérdés, hogy mennyire használható. Dexxel már lehet értelme is akár... Arról is volt szó, hogy az s8 nativan is tudja futtatni majd a windows 10et, legalábbis a snapdragon verzió. Nem kell emulátorral szórakozni. Én próbáltam emulátorral egy alap windows XP-t telepíteni, de nem jött össze.
-
frischmannak
csendes tag
Nekem is egy autó arányai lettek volna az egyik érvem, de nem akartam még ilyenekbe is bele bonyolódni, úgyis valaki kereset volna rajta fogást és persze talált is volna.
De most eljutottunk egy lamborghini TUNING show-ra (Én, ha látok néha egy-két példányt az is ritka), de itt most konkrét tuning verziókról van szó, ahol még fellelhetőek 6 sebességes Trabantok is
Én ide nem csak a telefonomat vinném hanem mindjárt egy konkrét filmes stábot, na majd azok csinálnak háttérképeket is -
Weareus
addikt
-
martin0297
tag
-
törölt tag
Na most itt egy jó kérdésbe ütköztünk, ugyanis a Telekomtól szereztem hozzá, "gyári Samsung üvegfólia" név alatt, viszont most hogy utánanéztem, lehet neked van igazad, nem igazán találok gyári Samsung üveget. Bár érzésre viszont annak tűnik. Kerek 10 ropi volt, ennyiért lehetne üveg.
-
Gabmami
tag
Igen az s7 edge-n az is volt többek közt. Ott nem működött sem a led cover sem pedig a flip view cover órája folyamatosan csak pár másodpercig, hiába volt bekapcsolva az AOD. Az s8 edge-n működik! A flip view cover tokon biztosan, mert most is használom. Azért gondoltam, hogy a led coveren is működnie kell. Ha nem működik akkor gáz, hiszen közel egy árban vannak, ennyit elvárna az ember tőle!
-
a510
aktív tag
Például filmeket/zenéket másolnék az otthoni hálózatomon lévő fájlszerverről a telefonra wifin keresztül. Annyira lassú az átvitel, hogy egy 720p-s filmet sem lehet megnézni. Pl. amíg egy TabS2-re egy 70 MB-os fájl másolása sambán (Windows-os megosztáson) keresztül 23 másodperc, addig S8-ra 3 perc 17 másodperc (!) ugyanazon a hálózaton. Szerintem ez
-
S e t h
nagyúr
1998-ban tiltólistás lettem, utána kifizettem a majd kétszeresére duzzadt összeget, aztán vándorolgattam a szolgáltatók között.
Pár éve karácsonyra akart a feleségem telefont venni a húgának, de nem volt nála okmány.
Akkor legyen az én nevemre, hát azt nem lehet mert tiltó listán vagyok.
Majd 20 év után?
Röhögtem egyet, vettem máshol függetlenül, de azért pár sort írtam nekik, elnézést kértek.
Tanulság?
Max annyi, nem szabad megvárni amíg végrehajtásra kerül az egész. -
DoubleW
csendes tag
Vissza állitottam a gyári launchert és ott is megmarad ez a probléma hogy az értesitési sáv szine nem fekete hamem szürkés. Most töltöttem le a samsung themesben egy sötét háttérképet és ott a gyári és a nova launceral is fekete az a sáv de amit nem onnan töltök le azzal baszakodik
-
-
-
Persze, hogy van. Írtam is, hőkemence és vákuum tappancs. Mégis van itt olyan fórumtárs, aki belül karcosan kapta vissza... Szóval hiába célszerszám, egy IP68 védett, egyszer a gyártó soron pormentes környezetben összeragasztott telefon megbontása után szerintem soha nem lesz 100%. Sőt, az enyém eleve nem is volt az. Por mentes gyártósor ide vagy oda, nekem volt egy porszem az optika üveg belső felén. Már eltűnt, most valahol bent van a szerkezetben. Lehet ezért akad 😁.
-
Trigo
csendes tag
nem csak házasságban használható az app, és igazából nem csak házasságra gondoltam
De mivel a kolléga nős, ezért írtam csak így
A normális házasság vs normális biológiai viselkedés témát meg valóban ne itt kezdjük boncolgatni.
A lényeg, hogy egy ilyen appet max a nő irányába alkalmaznák, visszafelé soha. De ilyen gondolom nem kivitelezhető nagyonszóval messziről kerülném
-
Tomiii258
tag
Vagyis külön lehet, hogy nem is használható?
Elsőre jobb tippem nekem sem volt, ezért is írtam, hogy hol láttam, de igazából kétlem, hogy csak Bixbyn belül működik. Galaxy Apps-ban a leírás alapján szerintem működnie kéne Bixby nélkül is.
Esetleg használja ezt a Remindert valaki?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest