-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mit és hol kell beállítani hogy beszélgetés közben és utána jelezze a nem fogadott hívásokat. Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
https://tech2.hu/januar-vegen-johet-az-oreo-samsung-galaxy-s8-ra/
-
ahnaelei
tag
Hát akkor ez nem járható út, de mindenkinek köszönöm az ötleteket.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan app-ot, amivel időzíteni lehet a net, hang, stb. ki-be kapcsolását. Vagy esetleg tud ilyet a telefon? Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan app-ot, amivel időzíteni lehet a net, hang, stb. ki-be kapcsolását. Vagy esetleg tud ilyet a telefon? Előre is köszönöm.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt hol kell beállítani, hogy felgyulladjon a képernyő, ha hívást kapok, vagy bármit. Előre is köszönöm a választ.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Egy pendrive-t csatlakoztattam a telóhoz és formázást ajánl fel. Ez nem lenne baj, de egyszer régebben azt hallottam v.milyen telóval kapcsolatban, hogy ha formáz utána csak azzal a telóval lehet használni.Ez igaz, vagy hülyeség, rosszul emlékszem? Lehet hogy TV-vel kapcsolatos a dolog? Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet azt beállítani, hogy az új képek, zenék hova kerüljenek automatikusan. Úgy értem, hogy memóriakártyára, vagy a teló memóriájába. Előre is köszönöm!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Most tértem át A5-ről S8-ra és rögtön felvetődött egy számomra fontos dolog. Hívásrögzítőt használtam az A5-ön és ugyanaz az app nem működik ezen az S8-on. Már kipróbáltam néhányat, de nem jók. Tudna valaki tippet adni, hogy ezen melyik megy és van-e valami más tudnivaló az A5-höz képest. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest