- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mi a koppintás? Azért, mert fejlődnek és fejlesztik a szolgáltatásukat?
Szerintem ez nem koppintás. Inkább fejlődés. Az elmúlt 1 évben elég sokat fejlődtek sok tekintetben.
Manapság nincs új a nap alatt így ha több gyártónál megjelennek bizonyos dolgok az a fejlődés része.
Vagy esetleg mindegyik autógyártó koppint a másiktól, mert 4 kereket szerelnek az autójukra ők is? -
törölt tag
Sértődik a f*szom, nem erről van szó, hanem arról, hogy ne cigánykodd tele a topikot külföldi és egyéb kétes eredetü szarokkal. Jópáran megtapasztalták már, hogy mit honnan kell venni. Aki akar veszi kéz alól aki nem at nem, mindenki ismeri a forrásokat. Hirdetésr nem akarsz itt feladni?
-
törölt tag
-
törölt tag
És memmaao.
A webshopok postáznak, nem ugyanaz.
A Samsung a házhozjövős szolgáltatással indított ami pár éve megszünt és eljutott odáig, hogy a hiba bejelentése után pár nap mulva jön a doboz (mpl hozza) majd ülnek egy kicsit rajta és 1 hét után visszaküldik. Elérhetőségük persze nincs viszont felárat azt fizetünk a nagy szolgáltatásért.
Néha jó a Samsung garancia de egyre többször lórépát sem ér. Az utóbbi időben nem, hogy átlag feletti, hanem még az átlagot sem éri el.
Idén az S7-emet 2 hét alatt javitották, az alphámat másfél hónap alatt (alkatrész hiány miatt) cserélték.
A Samsung vonzó szervize már a multé messze nem az történik ami anno s2, 3,4 idején a márka szárnyalásához vezetett.
Not4-emet javitották utoljára korrektül, azóta spórolás van, de mobájlszolűsön cimmel a support fel van számolva.
A jövő a Xiaomi, Nokia, Huawei hozzáállásában keresendő, valamikor a Samsung is igy állt a dolgokhoz, egyszerűen el akart adni. -
-
Mr.Silkó
veterán
Jelen esetben én örülök, hogy - ahogy te fogalmaztál - a Telekom "beszivatta" a forgalmazókat, mert vásárlóként jól jártam vele, persze gondolom az MM és társai szívták a fogukat rendesen miatta.
Más:
Lehet valahogy állítani a gyári billentyűzetnél, hogy a felugró buborékok (hosszú magánhangzók kiválasztásához) gyorsabban nyíljanak meg? Mert elég lomhák alapesetben, és hiába van beállítva nálam a szójavaslat sáv a billentyűk felett, gépelhetnék gyorsabban is, ha gyorsabbak lennének a "buborékok". Eddig nem jöttem rá a megoldásra.
-
Peddy789
őstag
Nagykereskedes oke.. Csak elegge felvezeto azt irni hogy nemetben 155, mert nem annyi. Ugyanugy 700+ euro . Ado nelkul talan annyi, de normal korulmenyek kozott nem engednek annyira konnyen adot csalni ugye
-
Peddy789
őstag
Kuldj mar legyszives egy linket errol a 155000es nemet forrasrol, mert hollandiaban en meg mindig 700euro-ert vettem meg a tmobiletol kedvezmennyel. Neha valaki beloki ezt a legendas olcso arat, de senkise linkeli. Ne legyunk link irigyek. Amugy meg senki se hiszi el, igy csak a halottam a haverom egyik ismerosenek regi szobatarsatol kategoria. (es adoval egyutt, mert adocsalalasal ertheto lenne)
-
-
-
SonyNex7
senior tag
Ezen az oldalon van a leírás.[link]
Nem a legjobb az angolom de úgy értelmeztem(újabb telefonok esetében,method 2) ha nincs kártyád írd be a kódot és ha az a felirat jön be hogy írd be a feloldó kódot akkor függő?!Én egyébként az S7 edgemet is így oldottam fel gyári kóddal.
Nektek jobban hiszek szerzünk egy kártyát és kipróbáljuk. -
-
SkyS1gn
félisten
Csak sms-nél? Hívtak felfelé nézve de egyből a hívás képernyő jelent meg.
Wifi megosztás-ra valaki? Csak 2.4Ghz-t tud? Fura...
Meg annyi hogy elég sokat lesz megosztva a net mert telenor hello datán vagyok és ezzel használom laptopot is. Károsodhat az akksija a telónak jobban ha sokat meg van osztva? Illetve ha fel van töltve az akksi és úgy van megosztva, akkor is az "akksin megy keresztül az áram" vagy direktbe tudná hasznosítani a töltést? Mert akkor érdemes elötte feltölteni.
-
-
tomcruise
tag
Ez magyar sim-el is működik?
(#7019) killerjohn: Totál egyetértek Veled! Az S8-nál ugyanazt a romot tolják ki az egész régióra. Miért nem lehet akkor frissíteni a régión belül minden országot?
A magyar telókon még mindig az áprilisi bizt. frissítés van....és ez a flagship. -
-
törölt tag
Mindegy. Szerintem a független a legjobb megoldás. Mivel az hamarabb jön ki odinra. Pl németben már tegnap elérhető volt az új szoftver, ami hozzánk kb a jövő héten jön ki. Személy szerint én nem vagyok az ota frissítés pártján. Abból vannak mindig utólag a szoftver problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest