- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57135 üzenetére
Lassan idegbeteg leszek, kidobálgat minden appból vétlen érintésre. 2* próbáltam feltölteni a képet, hogy semmi nem bacakodik a háttérben, mind2* újratöltötte az oldalt és eltűnt a hsz, pedig tegnap ez még működött, bár ez lehet rios hiba is. Mindenesetre a max akkuhasználó a képernyő 10%-kal, firefox 7, rendszer 4, aod 2%, a többi 1, semmi nem lassít6ná a telót. Ha csak nem direkt az update.
Azon tűnődöm, melyik google kémprogram próbálkozhat folyamatosan adatküldéssel, amit a tűzfal letilt. pc-n szokott a chrome ilyet csinálni, már akik vannak elég maflák feltenni. -
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57113 üzenetére
Nincs letiltva semmi, gyári alaphelyzet után vagyunk (előtte sem volt). Elfelejtette a feloldó kódot. Alternatívaként van lehetőség a Google fiókkal bejelentkezni, de arra hibát dob, és visszaugrik az elejére.
Ügyfélszolgálat szerintem erre nem sokmindent tudna mondani, nem nagyon szoktam őket kérdezni. -
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #57094 üzenetére
Nálam nincs változás. Szerintem is inkább a sok kézmosás lehet a magyarázat. Most itt csináltam egy próbát, 10-ből 10-szer gond nélkül feloldotta. Azért ez kezdettől a gyengébb ujjlenyomat-olvasók közé tartozott, de miután kitapasztaltam a használatát, már nincs vele soha problémám.
Szerk: nem a vizess ujjról van szó, hanem hogy túl száraz ujjal soha nem működött ez az olvasó, a sok mosás pedig erősen szárítja a bőrt.
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #57048 üzenetére
Lehet hülyeség, de gondolom most te is gyakrabban mosol kezet, vagy használsz valamilyen fertőtlenítőt. Ezek megviselhetik az ember bőrét, lehet, hogy ezért nem működik megfelelően az ujjlenyomat olvasó. Én már nem is próbálkozom az s10+-on, mert csak idegesít ez a sz@r.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #57045 üzenetére
Ami elromolhat, el is romlik.
de látod, akár előnye is lehet.
A másik kérdésedre kítérve. Én egyébként nagyon szerettem az LG-t , mielőtt Samura váltottam. Ott csak a frissítések elmaradása idegesített. De már gondolkodtam rajtuk újra. A baj, hogy a legjobbakat nem hozzák ide hivatalosan. -
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57029 üzenetére
Tévedtem, továbbra sem megy a msngr-be küldés.
Viszont egyre gyakrabban csinálja, hogy 5* sem olvassa be egyik ujjlenyomatomat sem. Aztán belépek pinnel, lezárom, és gond nélkül elfogadja bármelyiket, szóval nem koszos.
A kameraképe is sokszor homályos a legújabb frissítés óta, pedig hónapok óta egyszer sem jött elő a hiba.
Ez már az avultatás?Túl régen használjuk a telefont?
-
hevepapa
senior tag
válasz
Predatorr #56976 üzenetére
Ezt írják róla:
Compatible Models
FAST CHARGE compatible with Galaxy Note9, S9, S9+, Note8, S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 5, S6 Edge+ / Qi compatible with Galaxy S6, S6 Edge and Qi certified devices
Input Voltage (Max, Normal Charge) 5 V
Input Voltage (Max, Fast Charge) 9V
Input Current (Max, Normal Charge) 2 A
Input Current (Max, Fast Charge) 1.67A
Output Voltage (Max, Normal Charge) 5 V
Output Voltage (Max, Fast Charge) 10V
Output Current (Max, Normal Charge) 1 A
Output Current (Max, Fast Charge) 0.9A -
hevepapa
senior tag
válasz
Predatorr #56974 üzenetére
Gyári Samsung a Samsung boltból: https://sestore.hu/termek/ep-p1100bbegww-ulc-wireless-charger-pad-black/
Az S8-al kapott töltőfejjel használom. Megy a gyorstöltés is. -
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #56908 üzenetére
Ahogy az ötösre is, különben már ezer darabban lenne a Samsungom. De nincs olyan varázslat sem a hármas, sem az ötös mögött, ami az üveget valóban törhetetlenné tudná tenni, a szerencsefaktor mindig ott lesz, hogy nem a következő eséstől fog-e eltörni. Nincs olyan, hogy hány esést vagy milyen magasról él túl, hanem egyszer (elsőre, századszorra, egyszer sem) szerencsétlenül esik, és eltörik. Mert üvegből van.
-
-
hunluigi
senior tag
-
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #56881 üzenetére
Nem megtévesztő a 9H üveg, csak meg kell érteni, hogy semmi köze az edzett üvegnek a törésállósághoz, simán csak karcállóságot jelent.
A gorilla glass kicsit más, konyhatechnikából indultak, és tényleg nehezebben törik, vagyis esélyes, hogy a napi használatot jobban kibírja, de olyan technológia nincs, aminél ezt garantálni is lehetne.
Igaziból a fogyasztók magukat tévesztik meg a csodavárásukkal, senki nem hirdeti ütésállónak a Samsungokat, és főleg nem az edzett üvegeket.
-
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #56876 üzenetére
9H üveg: minél keményebb, annál kevésbé karcolódik - és annál könnyebben törik. Viszont amikor eltörik, elnyel egy csomó energiát, így a telefont megvédheti.
Gorilla üveg tervezése: nincs törhetetlen üveg. Lehet nehezíteni a törést, hogy az esetek jelentős részében kibírja az esést, de ha pont olyan szögből éri a sokkhatás, akkor szétüti, ezzel nem lehet mit csinálni. Teljesen random a dolog, lehet, hogy százszor leejted a földre, és semmi baja nem lesz, meg lehet, hogy 30 centiről egyszer asztalra esik, és vége van.
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #56876 üzenetére
Nekem az s10+ esett le 4-5 méter magasból és kutya baja. Spigen Crystal clear tok és gyári fólia van rajta. Kamera zoom és fókusz is működik. Ha jól emlékszem neked már nem ez az első eset. Kicsit vigyázhatsz jobban is. Azt nem hiszem, hogy a Samsung úgy tervezi a telefonját, hogy direkt szarrá törjön. Ez felesleges flame keltés.
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #56790 üzenetére
Nem vesztettem még, mert nem volt mit.
De azt miből gondolod, hogy a system fájlok okoznak gondot? Itt valami program kavar be, amivel sem a gyári tisztító, sem az user nem tud mit kezdeni. Minek cifrázni? Kell egy factory reset és kész, problem solved. Playből mindent vissza tud rakni. Nálam családi könyvtár is van, azzal sem volt gond soha.
Rákerestem erre a viber stickers dologra is, mert itt hallottam róla először. Na ez egy olyan dolog, ami totál felesleges, és a létét sem értem. -
icemad
nagyúr
-
lanszelot
addikt
válasz
Predatorr #56763 üzenetére
Hello,
Nincs data/obb mappám
Nincs felhő mentés
És az alkalmazás dolgai még akkor is vesznének.
Tiny room /folyamatosan jön ki a játék, így kitolni se tudom/
pl Viber sticker-s /ezt biztos mindenki ismeri azért írom/, rajzoló programban dolgok, Jó pár pro program amit vehetnék ismét meg, mert akkor épp ingyenes volt. Ez mind egyszeri dolog volt, le van töltve addig az enyém, ha törlöm meg kell vennem.
Van amihez a jelszót nem tudom, se a felhasználó nevem. Így azokat is buknám. -
Kroni1
veterán
válasz
Predatorr #56440 üzenetére
Szerintem is az egyik legjobb telefon még mindig a piacon! A jelenlegi ára mellett pedig ahogy korábban írtam is, igencsak bestbuy. Azt sajnálom, hogy Dual SIM-es kevés belőle már ami jó állapotú, tartalékba vennék egy ilyet, de aprón is alig van néha jó állapotú. Amúgy az egyik amit használtan vettem 1 éves korára már be volt égve, de az eladónak nem tűnt fel. Szerencsére beadtam és kicserélték a kijelzőt gariban, akksival együtt.
-
mrThomi
addikt
válasz
Predatorr #56394 üzenetére
Áh köszi ~70k az nagyon sok. Kb a teló ér 90-et. Használja apám így amíg szét nem esik vagy el lesz adva beégéssel olcsóbban aki amennyit ad érte. Van aki játszósnak használja építkezésen oda meg úgy is mind egy. Csak szar ügy ez mert egy darab karc nincs a telefonon végig tokba volt
-
martonl
senior tag
válasz
Predatorr #56316 üzenetére
Eddig én úgy tudtam, hogy a szolgáltatós ROM-okat is a Samsungnál "állítják elő". Legalábbis ha letöltöd pl. az Updato-ról, vagy máshonnan a gyári szolgáltatói régiós ROM-ot, ugyanúgy benne lesznek a szolgáltatós app-ok. Tehát utólag a szolgáltató semmit nem rak bele.
Vagy lemaradtam valamiről?
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #56316 üzenetére
Nem mellesleg olyan nincs, hogy valamit feltesznek, te meg nem tudod leszedni. Max akkor, ha lecserélik a romot a saját telekomos (vagy bármilyen szolgáltatós) verziójukra, amiben rendszeralkalmazásként van benne egy-két alkalmazásuk. Ez esetben fogod, és visszarakod a függetlent.
De amúgymeg tilthatók is a rendszeralkalmazások. -
Ateszzero
őstag
válasz
Predatorr #56255 üzenetére
Igazából en nem is tamaszkodtam eggyikre sem , volt Honor 9-em is , az is szamolt 3 lepest hogy a kezemben volt a telefon es a helyemet valtogattam a heveron csak , a samsung se tökéletes es eggyik se sztem . En inkabb a veroxigen es pulzus mérést hianyoltam meg koffein , viz bevitel se rossz dolog , azokat is szoktam toltogetni a saját szokasaim megfigyelesehez is jo ...
Vannak egyebkent egesz jo mas progik is , szoval azert nem lessz ez miatt almatlan ejszakam ... -
Kroni1
veterán
válasz
Predatorr #56219 üzenetére
Ne haragudj, hogy nem olvastam el a X+1-edik problémádat a telefonnal, csak már unalmas, mert szinte minden ideböfögéseddel úgy szídod a márkát, mintha kötelező lenne őket választani... Ha neked nem felel meg, hogy 2 évig kapnak új főverziót és utána csak biztonsági frissitést, ha bajod van a hajlított kijelzővel is, (nekem évek óta semmi gondom velük) akkor tényleg vegyél mást!
Sokan elégededten használjuk az S8-ast, remélem ez azért nem okoz gondot neked. Az én igényeim: kompakt méret, korrekt kamera, elfogadható üzemidő, QI, AoD, értesítő LED, stabil rendszer, (tökmindegy hogy hányas főverzió) és hogy ne legyenek olyan hálózati hibák vele mint pl. iphone-ok és S10-ek esetében.
Én fenntartom, hogy ezen igényeknek jelenleg a leginkább megfelelő telefon az S8, és hogy jelenleg 50-60k közt kapható használtan egyenesen bestbuy telefonná teszi. A tesómat is most beszéltem rá egy ilyenre.
Peace! -
Kroni1
veterán
válasz
Predatorr #56208 üzenetére
Miért, szerinted az S10 széria kijelzője kevésbé sérülékeny mint az S8-é? Én nem hiszem.. Vagy nem értem mit akartál ezzel mondani.
Én 50-ért vettem egy S8-at asszonynak teljesen jó állapotban, még fél év hivatalos garival. Ennyiért szerintem most nagyon jó ár-érték arányú telefon. A kijelzőcsere valóban drága lenne bármelyik samsung-on, ezért én inkább ha összetörik veszek megint egy használtat és kész. De 150-200e ft egy telefonért irreális, amit vettem azon 150e-t bukott az eladó 1.5év alatt.. Hát nekem ennyit nem ér.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Predatorr #56143 üzenetére
Kedves Vili! Talán azért nem érteni mert összevissza hadoválsz a memória pucolástól snowdenig összefüggéstelenül. Mondandód bűzlik, mint a sellő segge. Mivel másnál nem jellemző ez a hiba így a hiba az ön keszülékében lehet, ami jelenthet hardveres hibát, vagy szoftverest. Mivel nem tudjuk milyen szoftveres verzión vagy, mert azt a diagnosztizálás szempontjából nem érezted fontosnak megosztani ezért általánossagban csak annyi, hogy egy teljes recovery visszaállítasnak meg kell oldani a szoftveres hibát a szartelnél. Ha mégsem, vagy esetleg már megtetted, ez esetben hardveres hibáról beszélhetünk, amit nem mi fogunk itt megoldani, tűzfaltól függetlenül.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #56143 üzenetére
Én Samsung gyárit használok most már régóta. Szerencsére tölt gyorsan és mindent amit rárakok. Előtte rendeltem valamelyik kinti oldalról , amire rá volt írva, hogy tudja, de nem akarta tudni a gyorstöltést semmivel. Igy a biztos mellett döntöttem. Nekem tetszik is. A felhajtható változat. De szerintem az Aldis sem lehet rossz.
-
Balzak83
senior tag
válasz
Predatorr #56138 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem... Vagy csak én vagyok így ezzel?
toto0569: öcsémnek médiás biztosítása van telefonjára, már vagy 4-5 alkalommal összetörte, mindig csak javították, persze önrészt kértek hozzá. Nem tudok róla, hogy egyszer is cserét ajánlottak volna, viszont 1-2 hónapig ültek rajta (Waytek)
-
viktorhu
veterán
-
Probert75
addikt
válasz
Predatorr #56045 üzenetére
Nem barátom, ő kérdezett tőlünk! Senki nem cseszegette, hanem csak megjegyeztük!
Ha már volt olyan kedves és elvárta volna a fórumozóktól a segítséget, akkor ha maga megtalálta, akkor magának válaszolva le is írhatta volna a megoldást.
Ezzel én nem is OFFolok tovább!
A topikgazda törölheti is az ehhez fűzött hozzászólásaim, ha lehet vagy zavarja. -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #55820 üzenetére
A következtetésed önmagában nem állja meg a helyét! A formázást ugyanis a Ni-Mh és a Ni-Cd akksik esetében volt fontos megtenni. A maiak Li-Ion vagy Li-Polymer akkuk, amik teljesen másképp viselkednek.
Ezzel nem az állításod akarom megcáfolni, csak a következtetésed problémás, mert annak alapjaként több tényező is változott az idő múlásán kívül. -
tgabe25
tag
válasz
Predatorr #55820 üzenetére
Telekom készülékbiztosítás szervize volt. Postafutár hozta szóval annak fölösleges reklamálnom mivel nem volt mivel reklamálni. Igazából észre sem vettem csak amint sötétben nagy fényerő mellett világos tartalmat nem néztem. Ezért írtam, hogy külsőleg, érintésre tökéletesnek tűnik az illesztés. Mintha gyári lenne, de kiszűrődik mégis egy kis fény. Megpróbálom majd ha olyan viszonyok között leszek lefotózni a telefont.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #55796 üzenetére
Ha nekem szántad a tudatlant, akkor kösz.
Nálam biztos nincs fent más tesztprogram, mert kb egyik sem ér semmit. Egyébként is használom őket, nem tesztelgetni szoktam. Azért több, mint két év alatt elég jól megismertem az s8-akat, arra amire nekem kell. Egyébként az s8+-ra most 96.3-at ír. Egy lassan 2,5 éves készüléktől ez nem is rossz szerintem. De használatban is jól bírja. Nekem legalábbis megfelel. Persze jó lenne ha egy hétig bírná, úgy, hogy hasznàlom is, de olyan telefon nincs. Legalábbis ilyen tudással.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Predatorr #55479 üzenetére
Kérdésedben benne van a válasz is.
Próbáld ki a telefont pár napig úgy, hogy leszeded a mi-fit-et, ugyanis annak erőforrás használata nem biztos, hogy a saját nevén jelenik meg.
Illetve a messengert is vedd le pár napra.Ha ezek után megjavul a telefon, akkor egyértelmű mi okozta, ha nem, akkor lehet gyanakodni már akár egy öregedő akkura, vagy más alkalmazásokra.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #55216 üzenetére
Azért is lehetnek adott esetben közel egymáshoz, mert messze nem biztos, hogy a fali töltőről 2A-rel tölt, sőt! Szinte biztosan nem, ráadásul a töltés teljes időtartama alatt is változhat az érték. Egyébként az USB 3-asok ha jól rémlik, már tudnak nagyobb áramerősséget leadni. Az elektronikai összefüggéseket szükségtelen vitatnod.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #55213 üzenetére
Persze, hogy azokról lassabban tölt, mert a készülék nem tud felvenni nagyobb teljesítményt, mint amennyit a táp forrás tud. De hiába van nagyobb töltőd, nem fogsz bele tolni nagyobb teljesítményt a készülékbe töltéskor, mint amennyit az maximum fel szeretne venni.
A kolléga jól mondja, az igényt a telefon dönti el, amit vagy tud teljesíteni a töltő, vagy csak kevesebbet tud. Többet nem tudsz neki adni, mint amennyit kér.
Feltehetően a gyári töltő azért ilyen teljesítményű, mert ez elegendően ki tudja szolgálni a készülék töltéskori teljesítmény igényét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged