- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomiii258
tag
válasz
polonic #36138 üzenetére
Nekem is valami ilyesmi van a hétvégi Oreo frissítés után FR-t is csináltam.
Éjszakára repülőre szoktam rakni én is, tegnap este 10 körül töltöttem, utána már nem is használtam, lényegében egyből ment repülőre.
Most nézem, hogy 82 %-on áll, mondom ezt hogy?
Akkuhasználatban ha összeadom a fogyasztókat, akkor 8% jön ki ((képernyőidő 15 perc...), mondom jó, de akkor hova tűnt a maradék 10%? -
janosibaja
őstag
válasz
polonic #35628 üzenetére
@polinic: Megnéznéd, hogy azonosak-e az OTA frissítésed adatai ezzel?
@batai15: Abszolút! Igazad van.
De azért tökre örülnék, ha vki, akinek OTA-n jött, megnézné a fájlneveket, hogy azonosak e.
-
SkylineGTR76
tag
válasz
polonic #30669 üzenetére
Cáfolom ezt, lassan de tölti a telót Waze-val vezeték nélküli töltőn... Óránként kb 5%-ot beletol, nekem ennyi elég is, hogy nem merül (kikapcsolt képernyőnél). Melegedés: szellőzőre rögzíthető tartó megoldja a problémát
Persze vezetéket rádugni is egy mozdulat, de ha sokat ki-beszállsz, akkor praktikus a vezeték nélküli tartó.
-
kislaci
senior tag
válasz
polonic #29458 üzenetére
Azért az elég gáz, hogy majdnem február van, de még decemberi frissítés sem jött. Tudom, fel lehet rakni odinnal stb, de ez akkor is elég gáz.
Nekem van ilyen gyári screen protector, ha valakinek kell viheti miskolci vagy ceglédi átvétellel. Felraktam egyet, de annyira nekem nem jött be, úgyhogy második megmaradt dobozzal stb. Meg van egy bontatlan valamilyen üvegfóliám is amit a telefonhoz adtak, azt ingyen is viheti aki akarja.
-
lanszelot
addikt
válasz
polonic #28651 üzenetére
Biztonsagi javitasnak irjak, mivel biztonsagi problemat old meg, elvileg ez a januar 9 frissites azt tomi be. Nalunk a spectre van. De ezeket az android oldalarol szedem, nem vagyok szaki. Par napja megcsinalta az android es az osszes gyarto dobalja ki a frissiteseket. Alma nal is kint van mar, windows nal is (ossze is csuklott a rendszer tole). Tehat minden gyarto kitolta.
-
oil120
senior tag
válasz
polonic #25399 üzenetére
Tudom, hogy a gmail nem exchanget használ.
Azt mondtam, vagy akartam, hogy az exchange leveleim megjönnek rendben, míg a gmail csak random szinkronizál.
S7E-nél nekem nem volt ilyen problémám, bár azóta eltelt fél év, végül is a gugli is besz@rhatott.
De szerintem ez az S8-on jelentkező hiba. -
janosibaja
őstag
válasz
polonic #24791 üzenetére
Én anno itt vásároltam.
Nem egy nagy szám, amit vettem, de korrekt áron és oda lehetett menni a boltba, nem kellett kiszállításra várni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
polonic #24386 üzenetére
Biztos, hogy ez az ok. Xda-n megélt pár száz hozzászólást a téma. Még hivatalos Samsung vélemény is érkezett, ők közölték az általam írt okot. A védelem a Note7 kigyulladásos ügye okán került bele a frissebb szoftverekbe.
Egyébként lassú töltésnél meg az történik, hogy 40 foknál bekapcsol a töltő ventilátora, így vissza tud hűlni valamennyit a telefon, és nem éri el a 42 fokot (amely elérésekor a lassú töltést is lekapcsolná).
-
janosibaja
őstag
válasz
polonic #24253 üzenetére
Nekem ha lassan is, de még rá is tölt egy picit navi használat közben ennél gyengébb töltő. Anno kifejezetten ajánlották a nyári hőségekben amúgy is túlmelegedésre hajlamos Samsungok autós töltésére a kis teljesítményű töltő használatát. Szakszerviz szerelte be, műszerfal alatt megy a vezeték.
-
icemad
nagyúr
válasz
polonic #24267 üzenetére
Annyit tud a töltő, de a telefontól függ, mennyi energiát vesz fel. Ráadásul a töltési görbe nem is lineáris, egy csomó minden befolyásolja. Vezeték keresztmetszete, aksi/telefon/környezet hőmérséklete, a hálózat terheltsége, stb. Ez azért nem ennyire egyszerű.
Az én tapasztalatom is az, hogy aktív waze használat közben, kb. 5-6%-ot tud tölteni óránként egy ilyen töltő.
-
dnelb
veterán
válasz
polonic #24265 üzenetére
Mert túlmelegedne. Nekem már így is zárt be minden appot autós töltés közben, pedig ~20 fok volt belül, ment a maps + BT zene.. Nem bírta. Töltés nélkül semmi probléma. nexus 5 meg ki is kapcsolt, mondjuk ott még mertem a klímával telibe nyomni, itt már az üveg hátlap miatt nem ajánlott.
-
WiZARD
addikt
válasz
polonic #24253 üzenetére
Hiába tud annyit a töltő, ha bekapcsolt kijelzőnél le van korlátozva a töltés.
Csináltam gyorsan egy videót. -
válasz
polonic #24021 üzenetére
Nekem is a QI autós töltőm. (Samsung replica) Érdekessége, hogy tapadó korongos (szélvédő) és rácsba dugható adaptere is van (elég jól oda rögzíti),sőt asztali tartó is. Működött is, ha bele teszem a telefont rögtön tölti vezeték mentesen.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #24021 üzenetére
Bocs, de erről a tartóról egyből ez jutott eszembe!
(Man of Steel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged