-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
lanszelot #58752 üzenetére
Ez igazából semmi fontos dolgot nem töröl, csak a programok gyorsítótárazott dolgait. Nem fontos mentést csinálni előtte. Ha ezt megcsinálod, utána használd a telefont ahogy szoktad (kb 2-3 napig) és figyeld, hogy van e változás. Nem biztos, hogy megoldja a gondot, de érdemes megpróbálni teljes törlés előtt.
Itt bemutatják videón, hogy hogy néz ki a művelet. [link]
Mindenképpen nézd meg, nehogy meglepetés érjen. -
icemad
nagyúr
válasz
lanszelot #58746 üzenetére
Én első körben csinálnék egy cache törlést. Menteni meg PC-n a Smart Switchel, de csak azt, ami nagyon kell. Ha mindent mentesz, akkor sokáig tart. Smart switchel viszont óvatosan, nem vagyok biztos benne, hogy az nem frissít automatikusan. Elméletileg nem, de már régen használtam.
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58698 üzenetére
A későbbi esetek elkerülése végett, nem csak neked, de másnak is jó szívvel ajánlom a FolderSync nevű alkalmazást, illetve annak fizetős változatát. Én régóta ezt használom, gyakorlatilag minden igényt kielégítő mentési logika beállítható, nagyon sok mindent tud! Képes helyi NAS-ra (pl.: FTP, SFTP, SMB, SMB2, stb.) vagy akár felhőbe (pl.: Google Drive, OneDrive és rengeteg másik) is menteni, de még a készüléken belül könyvtárak kötött is, ha éppen erre lenne szükség. Feltételek is beállíthatók, így akár azonnali, vagy bizonyos időközökben történő mentés is lehetséges az eredeti meghagyásával vagy akár törlésével is, de számos egyéb kritérium beállítható még. Érdemes megnézni!
Azt is lehet, hogy naponta (vagy ritkábban) beledugsz egy pendrive-ot, és arra kimented. -
válasz
lanszelot #58689 üzenetére
"Feloldás a Mobil megkeresése használatávalKattints az Összecsukás gombra
A Mobilkereső segíthet a készülék megtalálásában, illetve lezárásában vagy teljes körű törlésében, ha elveszett vagy ellopták. Továbbá, a készülék feloldásához is használhatod azt.
Az eszköz távoli feloldásához:
Az eszköznek csatlakoznia kell egy Wi-Fi- vagy mobilhálózathoz.Samsung-fiókodat regisztrálni kell a mobil eszközön.Engedélyezned kell a távvezérlés és a távoli feloldás lehetőséget.Meg kell adnod a Samsung-fiókod felhasználónevét és a jelszavad"Itt azt irja, hogy elég a wifi is,nem kell a szolgáltatói hózat.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58586 üzenetére
Valóban félreértettelek, mert ilyet még sosem próbáltam eddig, de most, hogy mondtad, megnéztem.
Ugyan nekem 9-es androidom van, de simán működik a lassított felvétel szerkesztése.
Először elindítom a lassított felvétel módban a kamerát, felveszek valamennyi videót majd utána akár sima galériában megnézem a felvételt. Ha rábökök a videóra vagy mondjuk megállítom, akkor alul látszik egy idősáv, amin ki van jelölve egy lassított rész narancssárga kerettel, de ha arra a területre hosszan nyomok, akkor lehet húzni a lassított rész széleit, lehet állítani a lassítás sebességét (1/2; 1/4; 1/8) és a kijelölt részt simán el lehet menteni.
Vagyis az egész videóból kijelölhető, hogy mit és mennyire akarsz lassítani.
Ha ez működött 7-esen és működik 9-esen is, akkor elég valószínű, hogy megy ez 8-ason is. -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58583 üzenetére
Nekem is 9-es van már és csak párszor használtam ezeket a lassított dolgokat, de nem nem tűnt fel, hogy 8-ason ezek ne működtek volna. Nem lehet, hogy egyszerűen csak be kéne raknod a választható módok közé?
A fényképező beállításai között van a Fényképező üzemmódjai menü, ott tudod beállítani, hogy az app használatakor milyen üzemmódokat tudsz használni pl Panoráma, Professzionális, Hyperlapse, Lassított, Szuperlassított stbMondjuk a szuperlassított mindig is időkorlátos volt, erre biztosan emlékszem, csak vmi 1-2 mp-es lassít le, nehéz is vele elkapni egy spontán pillanatot (pontosabban egy spontán pillanatot nem is lehet elkapni vele, max olyat, amire előre készülsz
).
A szerkesztés meg annyi, hogy zenét meg ilyesmiket lehet a videó alá rakni. De az tuti, hogy 8-ason működik, mert nekem 2018 októberéből vannak ilyen videóim, amikor egész biztosan 8-as android volt a telómon (2017-ben vettem 7-essel, valamikor 2018 tavaszán kapta a 8-ast) -
laszlolczka
őstag
válasz
lanszelot #58348 üzenetére
1. Fejlesztői opció engedélyezése (beállítások - a telefonról - Szoftver információk - Érintse meg 7-szer a buildszámot a fejlesztői opció aktiválásához a beállítások menüben) 2.
Engedélyezze az OEM feloldását a
3. fejlesztői opciótól .Download és másolja Pie_G955F_Root_for_OEM_issue_devices_V * .zip az Ext SD kártya
4.Download TWRP az S8 hivatalos oldal https://twrp.me
5.Switch Off készülék
6.Press Vol le + Bixby + Power to újraindítás download módban nyomja meg a hangerő amikor felkérik, hogy folytassa a letöltési módot
7 Töltse le az Odin programot és nyissa meg, tiltsa le az „Auto reboot” funkciót az Odin
8 opció menüjéből. Válassza a TWRP (tar image) lehetőséget az Odin és a Start AP fülével
9. Miután sikeresen villogott, az Odin fülön megjelenik a „
Megengedett ” felirat. Csatlakoztassa le az eszközt, és tartsa lenyomva a Vol + + tápfeszültséget, amíg a képernyő kialszik. Most azonnal nyomja meg a Vol Up + Bixby + Power gombot, hogy újrainduljon a TWRP 11-re. Válassza
ki a módosítás engedélyezéséhez
12 .A TWRP-ből válassza a WIPE menüt - majd FORMAT DATA - A wipe végrehajtásához be kell írnia az „yes” szót. FIGYELEM: Ez törli az összes adatot, beleértve az Int SD tárolást is a
13. eszközről. Miután a formátumú eszköz elkészült, lépjen vissza, válassza a REBOOT menüpontot, majd a „
FELHASZNÁLÁS ” elemet, ez újraindul a TWRP-re. SD-kártya - Pie_G955F_Root_for_OEM_issue_devices_V * .zip, korábban másolt
15. Miután a Magisk sikeresen villog, indítsa újra a rendszer
fontos megjegyzését a Pie számára- Ott lesz OEM feloldási lehetőség a fejlesztői beállításokban, de le lesz tiltva, és nem lehet engedélyezni, ez azért van feltörve. Ne törődj vele. Az eszköz nem indítható TWRP-vel, ha az valóban le van tiltva. Ha a magisk alkalmazás nem jelenik meg, akkor egyszerűen töltse le a Magisk_for_Pie.apk fájlt az alábbi mellékletből, és telepítse szokásos alkalmazásként.Ezután inditod a romot TWRP alól.A rom aroma telepitős,itt azokat választod ki amiket telepiteni szeretnél.Javasolt romok:hades rom,alexis rom stb.Mindegyik rom tartalmazza a hivás rögzitést,tökéletesen működik.Ezek a romok a gyárira épülnek,plussz funkciókkal.Megéri váltani. -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58333 üzenetére
Korai A8 romról van visszaút.
Továbbá korai A8 romon tuti működik a hívásrögzítés, ha egyszer késői A8 romon is (RED visszatért A9-ről A8-ra, de ezt csak késői A8 romra tudta megtenni).
S8 és S8+ között gyakorlatilag semmi eltérés nincs, csak a méret. Ha egyiken megy, a másikon is menni fog...nem tudom, én még nem hallottam olyat, hogy S8-on valami nem ment, ami S8+on meg igen (bár persze ettől még lehet ilyen).De sokadszor mondom a tuti kockázat nélküli megoldást:
1: Odinnal menj korai A8 romra
2: utána Odinnal menj vissza A7-re
Így tuti menni fog a rögzítés és felülíródik a teljes rendszer, tehát az is megtörténik, amit akarsz (vagy persze maradhatsz akár a korai A8 romon is, ha minden OK)Ebayen ez itt economy shipping worldwide:
[link]
Szállítással együtt kevesebb, mint 3,5 GBP. -
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58325 üzenetére
Nem böktünk választ, hanem adtunk egy megoldást. Számon meg ne kérj senkit, mert itt mindenki szívességből segít, nem pénzért! Ha valamire nem kapsz választ, azt lehet, hogy nem tudja senki, ezért nem kapsz. Azt nem fogja írni senki, hogy "nem tudom", csak szimplán nem jön válasz.
Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy "fillérekért" ne kapnál egy üres SIM-et. Csak lehet, hogy még nem találtad meg a legkedvezőbb kínálatot. Nálam rögtön az első találat kb. 1200 Ft. Economical international shipping van, így gondolom UK-be is ugyanannyiért szállít. -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58325 üzenetére
Az A8-as romon működő hívásrögzítést már hetekkel ezelőtt leírta neked RED, aki azt is írta hogy A9-ről ment vissza A8-ra pont a hangrögzítés miatt.
Ebből követkzőleg a frissebb A8 romokon is működik a hangrögzítés, ha egyszer A9-ről tért vissza.Továbbá itt írtam pár hozzászólással előbb, hogy akkor menj egy korai A8 romra, arról meg vissza arra az A7-re, amin most vagy: hangrögzítésed is lesz, meg a a teljes rendszered is frissül.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58316 üzenetére
Ez a videó meg kínai vagy valami ázsiai az akcentusból ítélve, tehát ugyanúgy nem európai.
A lényeg, hogy ha nem szerzel izraelis simet, az android 9 felejtős és Odinoznod kell.Ha meg Odin, akkor azzal azt is meg tudnád csinálni, hogy felraksz egy korai 8-as romot, aztán arról meg visszamész Android 7-re...beszéltük már, hogy mi jelzi a ROM-ok verzióiban, hogy melyikről tudsz még visszamenni a korábbira.
Ezzel így igazából maradnál a mostani Adnroidon, tehát tuti menne a hangrögzítés, de a teljes rendszer felül lenne írva (korábban írtad, hogy ezt akarod, mert valszeg valami nagyon alap dolog akadt be nálad, ami a hibákat okozza).
Kockázat lényegében nulla, mégis mindent elérnél, amit akarnál. -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58311 üzenetére
Európai simmel egyik Adnroid 9 ROM-ban sincs benne a hívásrögzítés, legalábbis S8-on tuti, mert One UI 2.0 nincs is S8-ra, szóval nem az a frissítés vette ki (hanem egyszerűen az európai sim...).
Mint írtam, meg már mások is írták hetekkel ezelőtt is, android 9-en egyszerűen nincs hívásrögzítés az EU-ban és pont, csak EU-n kívüli simmel megy ROM-tól függetlenül.De ezt szintén hetekkel ezelőtt már én is leírtam neked, konkrétan emlékszek rá, mikor felvázoltam neked a 3 lehetőséget (1: Root. 2: Izralei sim és akkor android 9-re akár OTÁ-n is frissíthetsz. 3: android 8-ra frissítés Odinnal).
Most rákérdeztél erre a videóra, de a helyzet ugyanaz, andorid 9-en nincs hívásrögzítés, csak EU-n kívüli Sim-mel. A linkelt videódon valszeg indiai kártya van a telefonbna, azért látszik rajta a rögzítés menü (pont úgy, mintha izraeli lenne benne). -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58309 üzenetére
Android 9-ről volt szó,nem? Azt kérdezted
Azon izraeli Sim nélkül nem jön elő az a menü.Magyarul android 9-en muszáj izraeli simet szerezned (amit egyszer kell csak betenned a telóba, utána használhatod EU-s simmel is).
Ha nem tudsz szerezni izraeli simet, akkor mondj búcsút az android 9-nek, vagy a hangrögzítésnek. Vagy-vagy, együtt nem megy a kettő izraeli sim nélkül. -
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58301 üzenetére
Egy független ROM tartalmaz sok CSC kódot. Az, hogy melyikre áll be, a SIM kártya régióján múlik (pl. a magyar az XEH). Az aktuális CSC kódon múlik, hogy mikor érkezik meg hozzád a frissítés, illetve milyen funkciók engedélyezettek a ROM-ban.
A frissítési időkülönbségek miatt szoktuk adott esetben a német (DBT) kóddal "lekérni" és telepíteni a frissebb firmware-t, mert abban a régióban általában hamarabb jön ki - egyébként ugyanaz - a frissítés.
Az izraeli SIM azért kell, hogy beállítsd izraeli régióra (ILO - ahol nincs tiltva a rögzítés), utána beteheted a magyart, mert ha nem nyomsz SIM resetet, akkor marad az ILO régión. Ha nyomsz, átvált a kártya szerinti XEH régióra, és eltűnik a rögzítés (no meg gyári alaphelyzettel jár együtt a művelet).Dkvozoli: szerintem ugyanarra gondolt ő is, csak nem volt pontos a végén a magyarázat.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58301 üzenetére
Ha nem tudsz izraeli sim-kártyát szerezni, akkor nem lesz ilyen menüd soha, semmilyen ROM-on.
Az általad linkelt felvevő menü megléte ugyanis nem csak a ROM-tól függ, hanem attól is, hogy milyen Sim-kártyát raksz bele. Ha európait, akkor a ROM "tudja", hogy az EU-ban nem lehet beszélgetést felvenni és meg sem jelenik neked az a menü, hiába tudná maga a ROM a felvételt. -
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58232 üzenetére
Sajnos már nem tudtam szerkeszteni és az kimaradt, hogy a 7-es androidhoz 3.12-es Odin kell, a 8-ashoz már 3.13-as!
Illetve, hogy addig tudsz visszafelé menni a romok között, amíg a rom kódjának hátulról 5. értéke nem vált. Pl ha az még egy 8-as androidos Rom estében 1-es (G950FXXU1CRD7), akkor arról még vissza tudsz menni 7-es androidos romra, mert azoknak is 1-es. Ha már 2-es (G950FXXU2CRED), akkor már nem tudsz visszamenni olyan romra, aminek ez a száma 1-es.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58232 üzenetére
Az FD az DulaSim-es, ami csak néhány országban jelent meg, európában pl egyáltalán nem, szóval ott se magyar, se angol romot nem fogsz találni.
Ha maláj a teló, akkor rakj rá mondjuk malájt, a lényeg, hogy 950FD romot rakj fel, az ország mindegy, úgyis átáll majd a sim berakásakor és újraindításkor (sim-reset) arra az országra, amilyen kártya van benne.
A változat meg olyan, amilyet választasz.
Sajnos mivel a tiéd Duál, azt a romot nem rakhatod fel, amit korábban írt valaki, hogy megy rajta a hangrögzítés és innentől kezdve nincs semmi biztos, valamit választanod kell, aztán remélhetőleg működik majd rajta a hangrögzítés.
Mondjuk ha 7-esen maradsz, akkor valszeg működni fog, talán még 8-as on is, 9-esen kb biztos, hogy nem. -
dkovizoli
addikt
válasz
lanszelot #58213 üzenetére
Ezt odinnal úgy kell, hogy le kell tölteni az odint a számítógépre. Kell a Frija nevű program is, mert azzal töltöd le magát az op rendszert, amit az odinnal telepítesz fel. Ha régebbi op rendszer kell, akkor viszont marad a sammobile nevű oldal, ahol a régebbi szoftverek is megtalálhatóak, ugyanis a Frija mindig a legfriissebbet tölti le az adott régióhoz. Viszont cserébe a sammobile legalább lassú, mint a tetü.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58193 üzenetére
A factory resetnél nem igazán lehet jobban legyalulni egy telefont...ha az nem oldja meg a problémát, akkor félő, hogy ott valami hardveres probléma kezd kialakulni, elvégre nem mai a telefon (ettől függetlenül engem is bosszant, hogy 3 évesen már bármikor előjöhet egy komolyabb hardveres probléma...) Bár nem tudom, hogy olyan lassulást, amit mondasz, okozhat e bármilyen hardver probléma. Esetleg valami érzékelési hiba magán a képernyőn.
Másik lehetőség, hogy a régi 7-es android miatt vannak problémák, de igazából ezt kétlem, hogy attól reagálna ilyen furcsán.
Mindenesetre mivel most kb használhatatlan, jobb híján valamit akkor is kell csinálnod vele és hogy a hangrögzítést ne bukd el, marad az, hogy Odinnal frissítesz arra a 8-as androidra, amit korábban írtak, hogy megy vele a jó minősítésű rögzítés.
Odinos frissítésnél két lehetőség van attól függően, hogy melyik fájlt tallózod be Odinba a frissítés során: vagy megmaradnak a régi beállításaid, vagy egy teljesen új, úgy értem üres, még be nem lakott telefont kapsz, lényegében ez egy factory resettel egyenértékű. -
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58190 üzenetére
Az első mondatot is olvasd el! "Ha rootolsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz." Ez után minden más a nem rootolás esetére vonatkozik.
Illetve a kolléga is összefoglalta. De ahogy ő is írja, nagy mókolásokba így tényleg ne kezdj bele szerintem se! És ezt nem rosszból mondom, hanem jótanácsként.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58190 üzenetére
Ahogy én látom, ezek a lehetőségeid:
1: Ha rootolsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz, bármilyen GDPR korlátozást át lehet hágni, semmi megkötésed nem lesz. (mondjuk egy csomó banki program nem nagyon megy rootolt telón). Ezek mellett én ezt nem ajánlanám, mert látszólag nincs meg hozzá a tudásod/tapasztalatod (nekem sincs meg, de épp ezért nekem ez eszembe se jutna
)
2: Ha nem rootolsz, akkor a legegyszerűbb megoldás egy izraeli sim, amit lehetne szerezni innen a fórumról is akár. Ezzel simán, mindenféle "rom-mókolás" nélkül menne a fasza minőségű rögzítés és simán normál OTA frissítést is csinálhatnál a telefonon, mert izraeli simmel a legfrissebb hivatalos Android verzióval (ez S8 esetén a 9-es) is megy a hangrögzítés, hisz Izrael nem EU-tag, náluk nincs GDPR. (na jó, annyi mókolás kell, hogy egyszer berakod az izraeli simet és csinálsz egy resetet indításkor, ami 0-ra törli a telód és izraelire állítja a romod, utána meg jöhet a magyar sim de akkor és később bármilyen újraindításkor már nem csinálsz több resetet, hogy izraeli maradjon a telód a magyar sim ellenére)
3: Ha nem akarsz/tudsz izraeli simet szerezni és/vagy nem akarsz 9-es droidra frissíteni OTÁn, akkor marad az Odinos rom-mókolás. Persze ha nincs izraeli simed, akkor 9-esre nem is mehetsz mert azon biztosan bukod a hangrögzítést, a 8-ason ЯΞD 58187-es kommentje alapján nem.
Ebben az esetben célszerű lenne azt a 8-as romot felraknod, amit ЯΞD javasolt, hisz neki azzal megy a jó minőségű rögzítés. -
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58188 üzenetére
Ne vedd rossz néven, de ha ennyire nem vagy tisztában a root lehetőségeivel, akkor azt addig ne próbáld, amíg nem jársz utána kellőképpen! Azt írtam, hogy azzal azt csinálsz, amit akarsz. Ezért root. Nem értem, hogy ezt miként kapcsoltad össze a korlátozott, mikrofonos rögzítéssel.
Ha a többi opció nem játszik (egyébként izraeli SIM kártyát egyszerű szerezni), akkor nem tudok segíteni. A többi Android verzióról nem tudok nyilatkozni, hogy melyiken megy normálisan. -
ЯΞD
senior tag
válasz
lanszelot #58184 üzenetére
Nekem Android 8 van fent G950FXXS4CSA5_G950FODX4CRK3_TMH.zip
Már másfél éve. Nekem is frissült anno 9-re de nekem nem jött be. Meg nem ment a hívásrögzítés az ACR-el. Így vissza tettem a fent említettet. Azóta is jól működik. Teljesen elégedett vagyok amúgy a készülékkel azt leszámítva, hogy 3 éves és kezd az aksi már gyengélkedni. A 8-as Droid amúgy teljesen jó. Nekem sosem volt semmi gondom vele. A 7-esnél jobb az tuti. ACR-ből meg, hogy tökéletesen működjön és rendeljen a számokhoz nevet stb a 33.3-as verziót használom. És természetesen a PRO-t! Annyi, hogy nekem ki van kapcsolva az automata frissítés a Play-en és így az ACR-t nem frissítem le. -
sgeza
veterán
válasz
lanszelot #58184 üzenetére
Ha rootolsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz.
Ha nem rootolsz, akkor például izraeli SIM kártyával el tudod érni a nyers/natív/digitális/stb. - hívjuk bárhogy -, vagyis a jó minőségű, minden esetben rögzíteni képes funkciót. Ebben az esetben a gyári rögzítés is működik, nem kell még külön program sem. Ha nem akarsz izraeli SIM-et, akkor magyar CSC kódon maradva a korábban említett alkalmazással csak a mikrofonos rögzítést fogod elérni (vagyis 10-esen, a 9-esen még lehet, hogy azt sem). Ennek azért lehetnek hátrányai, mondjuk például fülessel gondolom semmit nem fog tudni rögzíteni.Rom csere (csak vázlatszerűen, most nincs időm hosszasan leírni, meg már szerintem párszor le lett):
- Friyával - az egyszerűség kedvéért - ILO kóddal lekéred az aktuális legfrissebb romot, amit abban a régióban kiadtak. Ennek azért van jelentősége, hogy később kapjál OTÁ-n frissítést (mivel ILO CSC-n leszel.
- A legfrissebb Odinnel felteszed a romot. Nem kell PIT fájl, azt a rom tartalmazza. Semmit nem kell állítani, csak a megfelelő fájlokat a megfelelő helyre betallózni, a CSC-k közül a simát, nem a HOME-ot. Teljesen felesleges utána wipe cache, mivel eleve nulláról indulsz. De egyébként azt mindentől függetlenül bármikor nyomhatsz, az semmi bajt nem csinál (a wipe cache csak, nem a data factory reset!).
- Induláskor már legyen benne az izraeli SIM (korábban is beteheted, elvileg nincs jelentősége).
- Amikor elindult, SIM resetet fog kérni, erre nyomj igent, hogy átálljon az izraeli SIM szerinti ILO régióra.
- Kikapcsolod, beteszed a magyar SIM-et. Indulás után megint SIM resetet fog kérni, hiszen most a magyar kártya miatt XEH régióra gondolná, hogy beállna. De csak gondolná, mert ezt már nem engeded neki, hogy ILO-n maradjon. Ez minden újraindítás után megkérdezi, sosem engeded neki! Ennyi kényelmetlenséget okoz, ki lehet bírni. Viszont vigyázz, mert egyébként a SIM reset egyúttal gyári alaphelyzettel jár együtt, szóval véletlenül nem célszerű rányomni egy már belakott, használatban lévő készüléken.Átfogóan ennyi. Ha beszerezted a szükséges dolgokat, akkor segítek még, ha gondolod, de onnan kb. negyed óra alatt megvan. Nem árt még egy usb 3-as kábel, hogy a firmware gyorsabban menjen fel a készülékre. Sokkal gyorsabb úgy.
-
Tomiii258
tag
válasz
lanszelot #58179 üzenetére
Ha szereted a telót, akkor szerezz inkább egy működő izraeli simkártyát.
(erre egyik megoldás az, amit írt is itt valaki az előbb, hogy neki volt izraeli sim és itt adta tovább a fórumon belül, csak már nem emlékszik kinek...rá kell keresni a fórumban, aztán ráírni arra a fórumozóra, hátha még nála van és működik is)
Azzal nyugodtan mehetsz 8-as vagy 9-es droidra is, 5 perc szöszmötölés a kártyával és simán megy a digitális rögzítés klafa minőségben. -
-
-
Predatorr
őstag
válasz
lanszelot #58088 üzenetére
Az enyém (is) tokban, 5D üveggel együtt tört, amely a szélére is ráhajlott, szóval ami butaság, azt írni, hogy az üveg majd megvédi. Nem a sarka, az oldala, jobbra lent, 5 cm hosszan.
szubrutin: Az enyém is esett párszor, aztán * tört. Ellentétben az S5-tel és a f.sza Gorilla 3-mal.
Aki félti a telefonját, vegyen egy 360° szilikon tokot, az tényleg véd.
-
toompa
őstag
válasz
lanszelot #58084 üzenetére
Nagy butaságot írtál!
Nem egy telót láttam már a védő üvegével törni.
Egyébként azt sem tartom jobbnak ha a hátlap törik, mint a tiéden. Biztos nem tartanám úgy sem meg. Egyszerűen zavarna.
Látod, nem butaság csak mások vagyunk, szerencsére.
Még csak jómódú sem vagyok, nem hogy luxus autó. Akkor nem biztos hogy ebben a topikban beszélgetnénk.
Ha nem vigyázol rá, hát dobáld. Nem fog mindent kibírni, hiába az üveg.
Én használom, de vigyázok a dolgaimra. 2 éves lesz, de full karcmentes. Nem, nincs màsik telefonom. -
toompa
őstag
válasz
lanszelot #58082 üzenetére
Soha nem törtem össze telefonom, pedig egyiken sem volt még csak fólia sem.
Akinél "potyog", ott baj van. :)
Ha úgy esik, lehet rajta bármilyen üveg...
Én egy fóliát nem tudok elviselni, nemhogy egy üveget.
Ha egyszer összetöröm, na bumm. Veszek másikat.
Fogyóeszköz. De ha eddig kibírtam, szerintem nem nagyon fogok telefont törni. -
Predatorr
őstag
válasz
lanszelot #57946 üzenetére
De, lehet. Csak nem biztos, hogy megéri.
Toompa: tegnap frissült a rendszerem (20200901). Azóta alig jön valami hang a bt fülesből, és nem kezeli a hangerőt, pedig ON van. És ez „biztonsági” frissítés.
A biztonság miatt sírjanak a snapdragonosok, srácok, ott van gond 400+ biztonsági réssel, nem az Exynoson.
-
dnelb
veterán
-
viktorhu
veterán
válasz
lanszelot #57939 üzenetére
Gyorsabb, megbízhatóbb lett. A hetes droidodat senki nem fogja már javítani.
"Máshol van ez vagz az se jobb."
Igen, ennyi volt kb. az össz panasz, hogy egyik oldalról másik oldalra került az óra. Ezt vagy két nap alatt megszokja valaki, vagy jobban jár egy nyomógombos telefonnal 1500 forintért a tescoból.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
lanszelot #57935 üzenetére
~majd mikor nem támogatott lett onnantól csak hiba van vele.~
Itt azért érzek némi ellentmondást, miután a megjelenéskori android van rajta és nincsenek meg az új securiti patchek a telón...
Félre ne érts nem vitát akarok és nem a samsungot védem, csak ez így ilyen formában illogikus!
-
hunluigi
senior tag
válasz
lanszelot #57630 üzenetére
Valahol olvastam én is, hogy a google ismét elérhetővé teszi a hívás rögzítést minden régióban. Ennek örömére le is rántottam az ACR-t (annó meg is vettem, szerettem). Nem működik. De... rémlett még a cube acr mint külön utas fejlesztés. Na az megy (leszámítva, hogy bt fülessel nem ok).
Mindez s20u droid10, de egy próbát megér, hátha jó s8 droid9-en is...
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #57586 üzenetére
Hello,
Elvileg az ACR (Another Call Recorder) /ingyenes/ működik Android 9 -essel.
Valaki kipróbálná Galaxy S8 Plus -on, hogy tényleg működik-e?
/automatikusan indítsa el a bejövő-kimenő hívásoknál, ne kelljen semmit se csinálni, és vissza tudjam hallgatni, annyi érdekel/
Előre is köszönöm -
sebgutkopf
őstag
válasz
lanszelot #57584 üzenetére
A hívás rögzítést biztosan buknád, bár hozzáteszem, ha a másik tudta nélkül automatán rögzítesz, azzal jelenleg te jogszabályt sértesz egész Európában. A nem legális felvételt pedig bizonyítás során se használhatod fel, mert ahogy hozzájutottál az nem legális, amiért külön eljárás indulhat, ha a másik fél szóvá teszi...
Gondolom ezeket tudod és ennek tudatában használod.A google asszisztenst nem érinti az újabb droid, az él megvan és virul.
Összességében a telefonod szoftvere elért az életciklusában egy olyan helyzetbe, ahol döntened kell, hogy mely appok és funkciók a fontosabbak, minden egyszerre már nem megy. Idővel egyre több lesz az olyan app, amelyek aktuális verziója nem működik megfelelően régebbi rendszeren, így azzal, hogy a droidot nem frissíted érdemes lehet az appok frissítését is teljesen leállítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest