- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #14196 üzenetére
Nem lehet hogy a téma régebbi verzióját használod ? ... egy képernyőképet linkelnél a beállításokról és a billentyűzetről ? köszi !
Szerk.
Mindegy a beállításokról is elég a kép, kíváncsi vagyok !
A gyári billentyűzetre lettem volna kíváncsi hogy az is szép fekete vagy milyen ?
-
w333
félisten
válasz
N.otorious #14190 üzenetére
Nem az ... a beállításokban kékek az ikonok !
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Pubilol #14185 üzenetére
Szia,
Én ezt a tokot vettem. Körbe véd, kemény az eleje (mintha kevlár-szerű anyag lenne ott). Englisből 4-5 nap alatt itt van. -
Pubilol
tag
Végre nekem is megjött a Cafele tok fekete színben, nagyon kellemes mind külsőre, mind tapintásra. Most már van négy tokom a telefonra, ez után már csak egy olyan kéne, ami flip tok - olyan alkalmakra, amikor kiszámíthatóan kell az extra védelem. Valami "ócsó oszt jó" megoldás esetleg?
-
dnelb
veterán
válasz
Mr.Silkó #14183 üzenetére
Igazából elég pl 12 óra, abból már látni fogod mennyi az ébrenlét, meg a diagramok-egyebek fülön hogy egyáltalán van e doze-deep doze.
Szerintem tuti valami beragadt és pörgeti a procit, mert akkor van ilyen lineáris merülés. Resizni szoktad? Szerintem legalább 5 naponta érdemes, sok minden elkerülhető vele.. Sajnos az android továbbra sem iphone , igényli a restartot bárki bármit mond..
-
-
Nekem még az is volt a fő baj az elején, sőt még most is néha, hogy a kamerát vagy a vakut simogattam.
Nem tagadom jobb lenne, ha a kijelzőbe valahogy be tudták volna építeni, de még lehet ezt szokni szerintem.
-
laci0530
senior tag
válasz
SkyS1gn #14171 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szóló egyik fórumtárshoz, nekem sincs semmilyen problémám az ujjlenyomat érzékelővel. Nem tévesztett emlékeim szerint eddig. Ugyanígy az írisz szkenner is gyakorlatilag tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát. Lehet, hogy ott valamilyen hardveres hiba van a háttérben.
-
válasz
SkyS1gn #14171 üzenetére
Nekem is furcsa volt az ujjlenyomat eleinte aztán rájöttem, hogy én nem tartom úgy az ujjamat ahogy kellene!
Az Iris nekem nagyon kellemes csalódás, bármilyen fényviszony mellett simán felold lencsében is, szemüvegben meg csak le vagy fel tolom, ha úgy van.
Viszont a Face unlock az nem tudom milyen, nem is próbáltam meg feleslegesnek is tartom már!
-
SkyS1gn
félisten
Komolyan ilyen hulladék egy ujjlenyomatérzékelőt még életembe... még az S6E is jobb volt pedig az is igen tré.
Nexus 6P 10/10 felismerte azonnal ez meg pár napig jó 10/5, aztán mintha elfelejtené és egyántalán nem működik. Ez nem öntanulós? Visszafelé fejlődünk?
1 ujj 2x van regisztrálva.Iris scanner röhejes, face unlock másfelé álló hajjal már kuka. Marad a pattern. Flagshipproblems 2017
-
Egyébként én végül csak úgy döntöttem, hogy megveszem a Led Cover-t az S8+-ra. Jobban tetszik, mint a bőr hatású az S7E-nél, pedig az is nagyon szép volt. Elvileg ma már nálam is lesz, majd küldök róla véleményt vagy képet is akár. Egyébként, ha valaki eredeti Samsung tokot vesz, nem győzöm eléggé ismételni, hogy csak eredeti boltba vegyen. Ott a garancia a készülékre is vonatkozik, ha a tok okozna bármilyen sérülést neki.
-
törölt tag
Ezt akartam írni. Gariban cserélik, ráadásul kerettel együtt. Nekem a múltkor még a hátlapot is cserélték, gondolom megsérült szétszedés közben a belső szinfólia. Gyakorlatilag új , karcmentes telefont kaptam vissza. Nem olyan rossz érzés egy új telefont kézbe venni, ahelyett ami már le van harcolva.
-
hdekakas
senior tag
Azért nem semmi, hogy két hónapos S8+ telóm kijelzője két hónap alatt csumán be van égve!
És most lehet mondani, hogy biztos nem rendeltetésszerűen használtam, mert rohadtul de!
S2 óta megvan az összes széria, de sosem volt beégésem, általában bő 1 évig használtam őket.
Fent a status bar még "oké" hogy beégett, pedig le van véve a status bar egyedi lancheren, de ráadásul középtájt is egy csík be van égve, ami gőzöm nincs hogy mi lehet!
Ennyit erről!
Szép munka volt Samsung! -
Lanash
senior tag
válasz
bigdady #14154 üzenetére
Én BlitzWolf Qi Wireless Charger -t rendeltem és BlitzWolf QC3.0 USB Charger -t. Igaz nem ebay-ről, hanem Aliról, de ezek beváltak. Tudja a gyors töltést is. A padhoz van egy 0.5m kábel (Micro USB, mert az megy bele a padba), ha az elég a hálózati adapterhez tudsz választani másik fajta kábelt, ha nem elég akkor a hálózati adapternél válaszd a Micro USB-t.
-
válasz
Chrys_ #14129 üzenetére
Nem fekszik fel rendesen. Van rés az üveg meg a kijelző között. Csak a szélein tapad, előbb-utóbb alámegy a por. A szélei festve vannak és letakar a kijelzőből egy keveset.
(#14151) Roshan: hirtelen hőmérséklet változástól az üveg eltörhet, mint egy vékony pohár, amibe forró vizet öntesz. Pl. ha felhevült a teló, és hideg víz alá teszed, tuti, hogy elreped a kijelző.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vezetek nélküli töltő van ajánlott pl ebay-ről?
Kábelből? Iphone rol jövök ott nem mind1. Köszi -
gr.bence
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #13992 üzenetére
Hello. Beállítások-kijelző-edge képernyö- világító szélek pontra bökj és ott be tudsz minden állítani.
-
Roshan
tag
Hali, lehet kicsit hulyenek fog nezni par ember de na...
Lehet olyan hogy a kijelzo a semmitol betorik magatol? 1000% hogy nem.volt olyan helyzet ahol megtortenhetett volna, a kijelzon termeszetesen van folia is amin egvilagon semmi serules nincs, s8+rolnlenne szo. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Pubilol #14144 üzenetére
Szép eredmény!
lorant68
Nálam még a júniusi TMH-s szoftververzió van fent, szóval szerintem inkább csak a sok 4G használat lehet nálam a ludas, WiFi hiányában.
Viszont a készenléti fogyasztás i7 után nagyon gyászos, akkor is 1 napig megy a telóm, ha rajta lógok, és akkor is, ha alig használom. Ezzel szemben feleségem P10 lite-ja álltában szinte alig merül.
TyphooonHUN
Szerintem nem lehet gond a kártyával, lassulást a telefonon meg nem fogsz észrevenni, max, ha egyik tárhelyről a másikra másolnál.
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
Van egy ilyen memória kártyám. Az lenne a kérdésem hogy ez kompatibilis az s8 telefonommal és ha igen akkor ha ezt belerakom és csak adattárolásra használom akkor lassítja a telefont vagy semmi észrevehető különbség nem lesz csak annyi hogy több a tárhelyem?
Előre is köszönöm a válaszotok.
-
Luser2000
addikt
Használja valaki a "Partnerjelzés a széleken" EDGE panelt?
Én két oszlopnyi hívófelet tettem ki. Már többedszer veszem észre, hogy a bal oldali időről-időre eltűnik és újra össze kell kotorni a partnereket.
Aki szinté két oszlopot használ: nem tűnik el az egyik? -
OCTAMD
őstag
Na németben már szépen le is ugrott a nagykerekben az ára az s8 s8+nak
S8 485€ körül mozog
S8+555€ körül mozogszóval egyre olcsóbbá válnak majd ,kivétel a magyar forgalmazós
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #14139 üzenetére
Köszi srácok, mindkettőtöknek!
Közben egy sima újraindítás után megint működik gond nélkül az értesítő led, aminek felettébb örülök, ugyanis nem szívesen vittem volna ilyen apróbb hibáért szervízbe a telót, nem érte volna meg az esetleges sérülés, karcosodás kockázatát.
polonic
De hiszen ott van az Outlook mellett az alapértelmezés! Lehet, hogy inkább magában az alkalmazásban kellene állítanod, mert itt úgy tűnik, hogy minden rendben van.
-
smokin
tag
Sziasztok!
Kb. 1hete van meg a készülék(S8) de tegnap óta nem akar csatlakozni a wifi-hez,valami ötlet?
-
laci0530
senior tag
válasz
Mr.Silkó #14137 üzenetére
Pár napja nekem is elment az értesítési led, akkor vettem észre, amikor néztem, hogy feltöltött-e az akksi, de se pirosan, se zölden nem világított. Egy "Hi Bixby, turn on the notification led!" (vagy valami hasonló) hangparancs megoldotta.
Fogalmam sincs, mit állíthattam el előtte a menüben, de biztosan a részemről történt valami, mert előtte elég sokat szöszmötöltem benne.
-
sgeza
veterán
XEU-s S8-ra megint jött valami frissítés kb. 3 napja?
Ja nem, sztornó, ez a QH3 végű.
-
Chrys_
addikt
válasz
lanszelot #14040 üzenetére
Miért nem váltasz vissza a Motorolára, ha ennyire szarnak találod ezt? Megnyugodnál, hogy ismét van egy jó telefonod. Vagy neked megéri a kamera az idegeskedést?
Ha windows van a gépeden, akkor csak beállítod a kódlapot és kész. Nekem angol win van német billentyűzettel, mégis megy az ékezet...
-
k810
aktív tag
Nova: launchert használok, és letöltöttem a screen on and off nevű programot a katecca nevű fejlesztőtől, hogy dupla kattintásra kikapcsolja képernyőt. 1000 éve használom a telefonjaimon ezt a kombinációt, de most ha feloldom a telefont, mindenféleképpen kéri a mintát... ezt ki lehet valahol kapcsolni?
Az nem zavar, ha ujjlenyomatot vagy írisz mintát kér, de ez a kizárólag mintában való megbízás baromi idegesítő.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #14121 üzenetére
Gyári alap!
Mondjuk viccen kívül lehet, hogy dobna valamennyit a SoT-jaimon, csak többnyire nem jönnek be a testreszabott témák. Nyilván ugye az AMOLED kijelző fekete háttérrel nem fogyaszt, de nem tudom, hogy lenne-e komoly jelentősége ennek az akkuidőimre levetítve (nem 5-10%). Itt egyébként az is számíthatott sokat nálam, hogy pár hete nem használok WiFi-t, mivel az új lakásban még nincs beköttetve a net, így marad a 4G.
ΞlittlecarΞ
Nem mondom, hogy nem értek egyet veled némely dologban, de hátha majd megbékél a telefonja hiányosságaival a kolléga, vagy esetleg túlad rajta.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #14118 üzenetére
Természetesen tudom, ezért egy halk vélemény nyilvánitással jeleztem nemtetszésem neki, egy hozzászólására válaszolva .
Kicsit kimaradtam mostanában és ahogy pótoltam a kimaradt hozzászólásokat, így egyben a lovag úr kicsit soknak tűnt, illetve a "meglátásai" egy betérő, információt kereső vendég számára eléggé félrevezetőek tudnak lenni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
ZavaBalazs #14119 üzenetére
-
-
válasz
Hipnotic #14107 üzenetére
Vásárlás előtt nem hiszem, hogy tudnád ellenőrizni. De az gyanús, ha fel van vágva a samsung matrica a dobozon (vagyis ki volt bontva): Ugyanis egy adott régióba szánt telefonhoz, ugyanolyan régiós simet kell tenni első alkalommal, hogy működjön (telefonálni is kell egyet). Ezért a nem Európába szánt telefonokat fel kell bontani, és használni kell azokat egy olyan régiós simmel, ahova eredetileg szánták, egy telefonálás erejéig.
Ha 100%-ig megállapítható, hogy a doboz nem volt felbontva, akkor valszeg európai régiós. -
Az mitől van, hogy nekem az iPhone jelezte a GMail-nál, hogy jött üzenet. Itt kapok egy értesítést róla, de nem szerepel a jobb felső sarokban szám az ikonnál, mint pl a Facebooknál vagy Instagramnál. Ezt valahogy meg lehet oldani, mert így már egy jó pár e-mailre késve írtam meg a választ!
-
polonic
félisten
Az akkuadatoknal nalam olyan keves alkalmazas latszodik. Marmint, ami fogyasztja az akkut.
Alapeetelmezett alkalmazast hogy lehet beallitani? Hogy mondjuk az outlook legyen az email app?
-
válasz
Hipnotic #14101 üzenetére
Ez:
G950F (Europe, Global Single-SIM)
De amúgy ez még nem a régiókód, csak a verziója a telefonnak. Ugyanezt több helyre is szállítják a világon. A CSC kód mondja meg egyszerűen, hogy hova szánták a telefont, azt meg legkönnyebben a Samsung Phone Info alkalmazással tudod megnézni (ill. ez azonnal kiírja az országot is).
Érdemes neten rendelni a telefont, és beleírni a rendelésbe, hogy csak akkor küldjék, ha európai régiós, különben visszaküldöd (15 napig elállhatsz a vásárlástól).
Azt hiszem csak számlának kell lenni, és persze IMEI-vel és/vagy sorozatszámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged