- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
válasz
Csigger #3988 üzenetére
Nincs mit
Ha meg úgy is teszed fel egyből, akkor elég a 32.
Más: Lassú lefele görgetésnél a képernyő fehéren bevillan. Hol ritkán, hol sűrűbben. Illetve akadni is szokott, nem csak weben, hanem a beállításoknál is. Illetve a telefon sebessége se az igazi. Kicsit gondolkodós. Beáll majd, vagy utána kéne járni, hogy miért csinálja? Illetve az automatikus alkalmazás optimalizálásnak van értelme?
-
Viktor18
tag
válasz
Csigger #3986 üzenetére
Szia!
A legnagyobb felbontásban, olyan 5-6 megás képeket lő. Videoból nem tudom. Függ a hosszától is.
Note 3-on max felbontással csináltam videót, kb 3-4 perceset. Akkor az 1 giga felett volt. Szóval ha lentebb veszel mindent kicsit, akkor elég. Ha nem akarsz spórolni, akkor a 64-es biztosabb. Bár a 32 gigával eddig sose volt bajom. Nem tudtam még belakni. -
Viktor18
tag
Az nem jó.
Köszi a segítséget!
Tigerteam: Én is nézegettem most, hogy mik vannak. Maximum az átlászós toknak lenne értelme, hogy védje is valami. De ki tudja miből van, a képekből nem sokat veszek ki, illetve 2 üzletben vehető csak át, sem biztató. S4-hez nincs vezeték nélküli töltőjük. Max megveszem az S6-hoz, aztán eladom a fenébe.
-
Viktor18
tag
Megérkezett a telefon
Lefrissítettem, másik telóról belaktam. Egy kis összefoglalót írnék, hátha valaki gondolkodik még a vásárláson. Egy Note 3 készülékről váltottam. A telefon nagyon szép, főleg ebben a Gold Platina színben. Formás, elegáns. Kézbe véve egyből érezhető, hogy könnyű és van benne anyag. Ég és föld a Note 3 műanyagjához képest. A vékony oldalak miatt kicsit macerás felvenni a telefont, illetve zsonglőrködni a kezemben, de majd megszokom. A legfeltűnőbb változás a Note-hoz képest a mérete. Egy kezes használatra tökéletes, viszont a képernyő méret már most hiányzik. Majd megszokom. Ujjlenyomatot annyira nem gyűjti. A hangerő és bekapcsoló gomb nekem túl kemény benyomásnál. A Note-nál könnyebben és egyszerűbben be tudtam nyomni. Na de azért itt sem kell megszakadni, hogy benyomjam, de nekem kicsit gagyi így. Jó pár funkcióval tud többet, amik egy része hasznos, másik része viszont amolyan "giccs", hogy ilyet is tud. A lekerekített kijelző nekem nagyon bejön. Beállításokat szokni kell kicsit, hogy mi hova került át. A gyors töltés elég jó, hamar feltölti a telefont. Jelenleg mindkét telefont töltöm. Az S6 26%-ról, a Note 3 57%-ról indult 40 perce. Mindkét telefon mindjárt feltölt, a Note kikapcsolva, az S6 bekapcsolt wifivel, szinkronizálással, letöltéssel. Jelenlegi összegzést figyelembe véve, megérte a telefon. A kijelző méret hiányozni fog, de a munkám miatt, elég macerás már az 5.7-es kijelző. 1 hónap múlva visszaolvasom, meglátom mennyit változtak a dolgok.
Lenne is két kérdésem:
1. A zárolt képernyőn hogyan tudom eltüntetni a hívás és fényképező gyors gombot? Mert nem találtam meg, vagy csak átsuhantam rajta.
2. Érdemes a gyári vezeték nélküli töltőre beruházni? Mert van hozzá kuponom + kedvezményes áron van és nem mindegy, hogy 4.500-at fizetek érte, vagy 12 ezret. -
Viktor18
tag
válasz
tomee007007 #3968 üzenetére
Zene, fényképezés, sok net. Ritkán filmnézés.
-
Viktor18
tag
Sziasztok!
Tudom, írták sokan, hosszú a topic. Kinek mi a véleménye az Edge-ről? Note 3-at cserélném le. Bár gondolkodtam még az Edge+on is. Bár lehet méretbeli visszalépés jobb lenne. Pozitív, negatív dolgok. Mennyit bír az akksi, melegszik-e túlzottan játék, töltés közben ilyenek. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest