- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajszer91
tag
Gyári Telenorosra frissítés érkezett, június 1. bizt. szint.
-
pajszer91
tag
Gyári Telenorosra most érkezett frissítés.
-
pajszer91
tag
Gyári, Telenoros készülékre nem nagyon érkeznek frissítések, pl. ez a wifit megkavaró frissítés sem érkezett meg
-
pajszer91
tag
válasz
mediumgecso #7706 üzenetére
Szia!
Igen, tegnap kerestem manuálisan frissítést a beállításokban, és indult is a letöltés. Végre van gyári Kék-fény szűrő. Viszont a LED nem villog ha van vmi értesítés. Én az ikonok fehér hátterét levettem, mert szerintem nem túl szép. Ez az első pár észrevételem a Nougat-ról.
-
pajszer91
tag
"Gyárilag" Telenorosok, valami érkezik. 7.0 Nougat
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Vissza szeretném állítani a telefonomat, gyári beállítási értékekre, de úgy, hogy miután ez végbement, csak azokat az alkalmazásokat telepítse fel újra automatikusan, amik jelenleg telepítve vannak. Hogyan tudnék eljárni ez ügyben? -
pajszer91
tag
Sziasztok!
Ma reggel minden előzmény nélkül kikapcsolt a készülékem használat közben, és azóta csak fekete háttér mellett a Samsung felirat villog, és folyamatosan világít kéken az értesítő led, mit lehet vele kezdeni? Teljesen gyári a telefon, nincs rootolva.
-
pajszer91
tag
Mostanában hetente egyszer legalább előfordul, hogy amikor Messengeren telefonálok, mobilneten és wifin egyaránt, hogy engem nem hallanak, viszont én kiválóan hallok mindenkit, ilyenkor ha újra indítom a készüléket, a probléma megszűnik. Eközben a rendes hívásnál hallanak. Akkor a Messenger lehet ludas?
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Tudtok olyan online rádió alkalmazást ajánlani ami nem zabálja a monilnetet? Jelenleg a TuneIn Radiot használom, az alkalmazás tetszik, de napi pár 10 perc használata mellett, hamar lepörget 1GB netet.
-
-
pajszer91
tag
Van olyan bevállt matt fólia, amin kevésbé marad rajta az ujj lenyomat, és az ívelt részt is fedi?
-
pajszer91
tag
Erős fénynél, minimális "levegőt" látni a képernyő alsó részénél, de az eddigiekhez képest ez legalább strapabíró.
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Szeptember közepén vettem újonnan Telenoros S6 edge telefonomat, az első üzembe helyezésekor lefrissült, 6.0.1-re,de azóta semmiféle frissítés nem érkezett rá. Valakinek frissült ez idő alatt, akinek Telenoros gyárilag? Erre Nougat nem várható? -
pajszer91
tag
Hello
Én semmiképpen sem ajánlanám eBay-ről, Aliról való okostelefon rendelést.
A nyáron rendeltem 2 db S.G.S4-et eBay-ről, mind a kettőt hibásan küldte az eladó, látszott ha levettem a hátlapját, hogy a csavarok már elnyűttek a telefonokon és nagyon melegedtek és vibrált a kijelzőjük. Az egyiket a vámon is megfogták, mondjuk, ugye alap, hogy a telefonokra ki vannak hegyezve a vámosok. Szerencsére PayPal megtérítette a visszaküldés postaköltségét és az eladó is full refundot adott, de egy telefon vámját csak le kellett nyelnem.
Előtte Alin vettem Lenovo telefont, az eladó akkor original, újat adott, de az sem bírta 1 évig, áfát akkor is kellett fizetnem.
Használt készüléket sem ajánlanék, inkább újat, itthoni hivatalos forrásból, 24 hó garanciával. -
pajszer91
tag
Esetleg más is tapasztalt már ilyet: megnyomtam a bekapcsoló gombot, hogy feloldjam a képernyőt, majd azt vettem észre, hogy négyre osztotta a kijelzőt, és mindenféle színeket jelenített meg, gyorsan kikapcsoltam. Majd újra indítottam, jelenleg stabil. Annyi előzmény van csak, hogy ma reggelre lemerült 0-ra, az éjszaka során. Feltöltöttem, használtam és utána történt. 1 hónapos a készülék.
-
pajszer91
tag
Én használom az ujj lenyomat olvasóját, képernyőzár feloldására, nincs bajom vele. S5 volt az előző készülékem annak kezdetleges volt, ahhoz képest klasszisokkal jobb.
-
pajszer91
tag
Sziasztok
Azt be lehet állítani az értesítési Led-el kapcsolatban, hogy az email miatt ne villogjon, mert sűrűn érkezik emailem, de a fb messenger üzeneteknél viszont jelezzen?
-
pajszer91
tag
Köszönöm a válaszokat, idáig minden androidos telefonom az volt az első, hogy ezt bekapcsoljam, de megszokható nélküle is
-
pajszer91
tag
A gomb világítást nem lehet állandóra tenni? Valaki megtalálta ezt az opciót?
-
pajszer91
tag
Sziasztok!
Mai napon csatlakoztam az S6 Edge "birtoklók" táborába.
Milyen tokot használtok hozzá? Illetve hol érdemes üvegfóliát venni rá?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest