- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriennke29
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma vettem egy s5 minit, végre egy okosteló, ami nem tepsi a pirinyó kis kezeimben(habár ezt sem érem át
) Lőni akartam vele pár shot and more képet, mert az milyen frankó ugyebár, de amikor bejött akamera, rámentem, hogy shot and more, ott csak a legjobb kép,majd a radír bejött. Dráma funkció és egyebek csak szürkén világított, rá se tudtam menni
Megnéztem 600 bemutatóvideót, de nekem valahogy nem jön be.Tuti én csinálok valamit rosszul, vagy vmi rosszul van beállítva. Ezen a vidin is mutatja, 1:47-től:
https://www.youtube.com/watch?v=u1_7WeHDn6gValaki elmagyarázná, hogy hogyan tudok ilyet készíteni? Kösszencs
-
boeing
őstag
Na ma be ázott a telcsim hangszoroja,totál serceg peddig ki is fujtam rendesen.Ja és folyamatosan fülhalgató csatlakozást jelez.Peddig nem is volt sokat a vizben.Irány a samsung szerviz gariztatni.
-
Rivaul
addikt
válasz
arpad5588 #1091 üzenetére
Az igo nekem elég xar volt, húzta a képet. Én here-t használok. Visszatettem a xeh-t mert a német telekomos annyi szeméttel volt telerakva ami nagyon kevés ramot hagyott szabadon. Most már az igo is egyébként a here térképeket használja. Egyedül a sáv infot hiányolom, minden másban jobb mint az igo. Pedig 8 éve azt használom...
-
Rivaul
addikt
Újra kellett tennem mégis a minit mert dropolt az akku hirtelen. Bár mostanában sok szemetet, emut stb-t tettem a telóra így gondolom kinyírtam a rendszert. Viszont a legújabb német t-s romot tettem fel. Eddig RUS volt a régiókódom, most azt átírta DE-re így akinek ez zavaró, az várjon a köv frissítésnél míg megjelenik belőle a hazai, és akkor tegye fel. Így visszaáll a HU régió és se root se semmi nem kell hozzá.
-
törölt tag
Ha az alapcsomagod olyan, vagy feltöltős vagy, akkor H+ a maximum...
Kapcsolódó sztori:
Kollégának G3 van, el is van ájulva magától. Nem azért kell neki a készülék mert bármire is használná, hanem mert az a jó ha neki van a legjobb a cégnél. És előrelátó, kétévente vesz valamit ami egy ideig odaver.Node... Az előző telefonja nem tudott LTE-t. Amikor ezt megvette díjcsomagot kellett váltania, mert lezárt csomaghoz ezt nem adják. Másnap mondja, hogy milyen k**va jó dolog az LTE, gyors meg minden...
Eltelt pár hónap jött az évzáró buli, egyik kolléga értetlenkedett, hogy mi az a szélessáv, és toltam neki egy 30/10 eredménnyel záródó speedtestet...
A srác erre rászaladt, hogy majd az ő überphone-ja biztos többet tud... Lett is 10/2 a vége... Az előfizetése ekkora sebességet ad. (Szerk.: mindkét esetben LTE-t írt a készülék.)Nem hitte el.
Az évzáró buli után el kellett vele menni kocsmázni, ott újra teszt, utána kitalálta, hogy sim csere, és újra teszt, és akkor most mi van? Miért van az én simemen gyorsabb net mint az övén...
Utána hazament, és másnap ráguglizott...
Amúgy ő is ph-s fórumtárs. Nem mondom meg a nevét. Aki járatos a G3 topicban az akkor látta, hogy erről kérdez...
-
szaki04
senior tag
Fuggetlen keszulek. Telenor kartya.4G van mindenhol.
-
Rivaul
addikt
Merre laksz? 4G ikon kell hogy legyen és nem LTE. Viszont elég nyamvadt a lefedettsége a kék virágos szolgáltatónak 4G lefedettség.
-
ferero
tag
válasz
pixelblondie #1080 üzenetére
nálam telenor van, 2GB+deser mobilnet csomag...
-
ferero
tag
Ti már láttatok LTE kapcsolatra utaló kis ikont a telefonban? elég komoly mobilnet csomagot rendeltem, eddig csak az E, H, H+ ikonokat láttam.
-
NO_KL
csendes tag
Új rádió kérdés vetődött fel bennem.
Nekem a Duos-on nem megy a Hybridradio2013.
De minden egyéb .apk mellett van egy .odex is.
nem lehet hogy ennek a hiánya okozza a bajt? Ha valaki kűldene egy fájlt akinek működik, kipróbálnám. -
Rivaul
addikt
Semmi baj nem lesz. Az is gyári samu rom így senkitt nem érdekel. Odin mód alapból a telóba van integrálva így nem is kérdéses. Független ettől nem lesz a telód így semmi jogsértés nem következik a dologból. Az meg hogy piszkáld, isten ments hogy erre buzdítsalak. Ha nincs vele baj akkor nem kell bántani. Én csak leírtam az én véleményem s hogy én azért újratenném. Már a sajátomat is újrahúznám csak nem vittem végig egy játékot
-
-
benete
tag
OK! Megértelek, de a sufnis garancia is csak egy papírral több a semminél. Az eredetéről meg csak annyit, nem valószínű, hogy az Egyesült Arab Emirátusig mentem volna telefont lopni.
Legfeljebb megmarad. Elfér a többi lom között.
Na többet nem off-olok! További jó fórumozást! -
benete
tag
válasz
pixelblondie #1060 üzenetére
Tudod az a furcsa, hogy az én hirdetésemre összesen 2 érdeklődő volt. Azok is cserélni akartak.
-
-
Rivaul
addikt
Szia.
Ebbol nem lehet megmondani mert mindegyikek ez a szama. Csak a jelolesuk mas. Pl XEH (fuggetlen) TMH (telekom) stb. Ha a gyarit frissitetted es nem fuggetlen a telefon akkor a rom sem lesz az. Kulon le kell szedni es a nemreg linkeltek szerint felrakni. Bar mint lathatod most irtak hogy van akinek a gyari frisitettel is jo a telo. Sztem azert viszont erdemes feltenni a XEH-t. -
Rivaul
addikt
Az a baj hogy most több hasonló készülék van a samu kínálatában. (alpha, a3, 5mini) és a piacon is sok a hasonló. Nem kapott akkora reklámot sem. Mindemellett olvastam más fórumokon ahol a gyári szoftos hibák tömkelegét említve egyenesen nem ajánlott telefonnak minősül
Persze mi ezeken túl vagyunk és tudjuk mit is ér igazából, de aki nem ért hozzá és csak vesz egy telefont az lehet csalódik. (gyári szoftos használat)
-
pixelblondie
senior tag
Ne is mondd, én is most adok el egyet ( nem az enyémet, ofc, csak egy ugyanilyet) és azért a kva i5S-rt még rá is kell fizetnem egy huszezrest. Huginak lesz, almafan már szerintem születése óta. Őérte meg mindent, ugyeh, csak hát az agyam elhagyom, hogy csak a név miatt kell ennyit még rádobni egy feleolyan erős készülékért, mint ez.
Mikor lett a Samsung, mint márka ennyire értéktelen?? -
benete
tag
Hali!
Érdekes ennek a telefonnak a megítélése. Vagy alul értékelik, vagy nem ismerik az emberek. S4.- S5. után használok egyet, de teljesen korrekt teljesítményt nyújt.
Ennek ellenére most, hogy eladósorba került, hibátlan állapotban, extrákkal sem találtam rá vevőt 65000 Ft.-ért. Egyetlen gondja, hogy hazaköltözéskor elkeveredett a garanciája.
Méretben, teljesítményben, képminőségben majdnem ideális készülék. Egyedül a GPS jelet találja meg kissé lassabban. -
Rivaul
addikt
válasz
Dzsuri89 #1047 üzenetére
Szivesen
Vannak a gyari szoftverek a telefonon, pl ti is azzal vennetek: telenoros droid, amivel elso bekapcsra talalkoztok. Es van a fuggetlen amivel akkor talalkkzol ha nem szolgaltatotol hanem pl media markban veszed. Mind a ketto gyari csak mas van beleintegralva. Marmint a fuggetlen joval kevesebb szemettel rendelkezik. Ebbol a hivatalos oldalon megtalalhato legfrisebbet kell feltenni par perc alatt es akkor egy rendkivul megbizhato telefon tulajdonosa lesz az ember. A g3-rol nem tudok nyilatkozni mert nem ismerem. Ez csalodast biztos nem okoz de a tobbi a ti donteseteken mullik. Mar telorol vagyok igy sry ha valami nem ertheto -
Dzsuri89
őstag
Köszi, ez elég velős leírás volt, valami ilyesmit képzeltem el.
75 lenne durván Telenornál céges előfizuban...Hogy érzed azt, hogy független friss rendszer?
Másik jelölt 15000-rel olcsóbb LG G3 S lenne. Ezen a kettőn vacilálunk barátnőmmel. Mind a kettőnek vannak előnyei, meg hátrányai.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #1043 üzenetére
Ne is mond. Ez olyan mint a pc-be az intel vs amd. Inkább meg sem szoktam szólalni
Amúgy meg, ha összehasonlítás. Ma volt a kezembe egy ace 3. Nah ne röhögtessetek
Pöröghet az a telefon akárhogy de egy vasat nem adnék érte, főleg nem ehelyett
-
Rivaul
addikt
válasz
Dzsuri89 #1044 üzenetére
Nah hazajöttem melóból.
Szóval sorrendbe válaszolnék a kérdésedre.
1. ismert hibái:
Telefon váratlan újraindulása.
Beragadó alkalmazások.
Töltés rendkívül lassú ütemben.
Beragadó lámpa
Ritkán nem megfelelő hívásminőség.Ezek viszont a gyári szoft gyermekbetegségei. A hozzászólásokba található leírás alapján lefrissítve már meg is szűnik minden említett hiba. Kivéve a beragadó lámpa mert azt az elmúlt 1,5 hónap alatt 2x produkálta.
2. Akku
Nah ez az a pont ahol kb versenytárs nélküli a mini. iszonyatos kijelző és használati időket produkál szinte mindannyiunkban. Még extrém használat alatt sem lehet 1 munkanap alatt leölni. Normál ütemben napokra tehető a készenléti idő. És még nem beszéltünk a takarékos módok bekapcsolásáról...3. Ram
A szabad ram gyárilag és szolgáltatós romokkal elég gyatra. 2-300 mega csupán. A független friss rendszer viszont átl 700-850mb körül mozog. Nálam a launcherek nem igazán szerepeltek jól.4. Rendszer
Root és kisöprés után lehetne sokkal gyorsabb is de ez már csak csomó a kákán. Ha nem tech mániás az ember akkor elégedett lesz a gyorsasággal.5. Játék
Eddig még nem volt olyan ami ne ment volna. Persze van ahol kompromisszum kell a grafikába de minden folyamatos és szépen játszható.Összességében egy nagyon jó kis telefon. Ha 80 körül hozzájutsz egy példányhoz pl itt az oldalon újonnan akkor best buy kategória. Csalódást biztosan nem fog okozni
-
pixelblondie
senior tag
Hajj gyerekek, épp most kerültem egy jóféle flame-be egy ájfonossal, aki meg akarta magyarázni nekem, hogy miért jobb az i5 mint ez
A végén már a röhögéstől sírtam. Ezeket a fanokat a szimpla tények sem tudják meggyőzni. -
zjuhasz
aktív tag
Az SD kártyát milyen fájlrendszerbe formáztátok? Tudja kezelni ez a telefon az exFAT vagy NTFS rendszereket?
Mert lenne néhány 4GB-nál nagyobb fájlom. Viszont próbaképp nem törölnék, majd írnék vissza a kártyámra kb 30GB adatot. Az android tudtommal csak fat32-re formáz és androidos formázóprogramhoz meg csak roottal férnék hozzá... -
L.L.
senior tag
válasz
Dzsuri89 #1038 üzenetére
Pár hete használom, gyári T-s rommal, akkuidőben az eddigi legjobb telefonom (pedig volt egy pár), erős használattal estére nem tudom lemeríteni, pedig minden fut ami csak van rajta, (nálam közepes fényerőn min. 5 óra kijelzőidő megvan)a sebessége teljesen rendben van, volt Nexus 5-öm is, természetesen nem ahhoz kell hasonlítani, de egy átlag felhasználó talán nem is veszi észre a sebességbeli különbséget. Játékról nem tudok nyilatkozni, mert csak a 7 éves fiam használja alap játékokra.
-
E770
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #1038 üzenetére
nemrég vettem én is ajándékba,
az első tapasztalatok abszolút pozitívak, semmi de semmi negatív élmény nem volt eddigaz akksi nálunk átlagos felhasználás mellett mindig kibírt egy egész napot, sőt
néha néztem rá a szabad RAM-ra, átlagosan úgy 1/3 volt szabad - de hát ez nyilván nagyon sok minden múlik, a lényeg, hogy diagnosztikai céllal még sosem kellett vizsgálni
sztem nem érzékelhető a válaszideje, már ami egy telefontól elvárható - kivéve a videó felvétel után szokott gondolkodni, de ezt még nem nyomoztam ki
(egy régi SD kártya került bele, nem is néztem mennyire érzékeny a sebességére, azt lehet hogy majd cserélni kell)
játékokkal nem teszteltük, arra ott a PC nekünk
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék telefont választani, aztán az egyik kiszemelt az S5 Mini lenne.
Nem nagyon van most időm mindennek utána olvasnom, így hát kikérem valakinek a segítségét közületek, aki leírná a telefonnal való tapasztalatait. Minden elfogultság nélkül kérem a kérdéseimre a válaszokat!1. Milyen ismert hibái vannak? (Akár szoftveres, akár hardveres)
2. Mennyit bír az aksi kijelzőidőben Wi-Fi-vel / Mobilnettel? (Netezés, viber, telefonálás stb...)
3. Átlagban mennyi a szabad RAM? (Ha másik launchert használsz, mennyiben változik ez az érték?
4. Mennyire folyamatos a rendszer?
5. Játékokat mennyire mennek rajta?Köszönöm szépen előre is a segítőkész hozzászólásokat. Nyugodtan bombázzatok privátban a válaszokkal!
-
Rivaul
addikt
Nem tudtam mennyire hiányzik a rádió, míg a szünet után megint nem mentem melózni, most már rádióstól. Még a szigetelt hűtőházba is jó a vétel.
-
Rivaul
addikt
Az egész készülék nagyon új és nehéz is vele foglalkozni mert pl az exynost nem adta ki a samu így nem tudnak rá fejleszteni. Ezért sincsenek romok sem. A duos meg még ritkább és nem mellesleg más hw is van a többségében mint a sima miniben. A hangfájlt kérdezd sztem a 4mini topicban ott több a rom építgető.
SunfleurGondolom te se próbáltad megtartani a knoxot 0x0 állapotba és csak simán rootoltad. Reméltem hogy valaki leteszteli az ugrás mentes rootot
-
NO_KL
csendes tag
Legyenszives mondja meg nekem valaki, hogy hol találom a kamera hangfájlt? Kicserélném némára. Más Samsungnál működött, de itt nem találom.
Rádióhoz nincs új ötlet? Széttúrtam a netet, de a duos-szal senki nem foglalkozik. Vagy csak még túl új? -
NO_KL
csendes tag
válasz
pixelblondie #1030 üzenetére
Végre valaki hasonlóan gondolja mint én.
A garin kívűl okoz még problémát a knox?
Figyelembe véve hogy nem kívánok az állambiztonsági szerveknél dolgozni. -
pixelblondie
senior tag
Na srácok, én rootoltam.
Szükségem volt pár hozzáférési joghoz, így megcsináltam. Nem tapasztalok semmi problémát. Knox ugrott, de ez amúgy is bolti garis, szóval mindegy. -
Rivaul
addikt
válasz
Sanctus #1028 üzenetére
Csak azt nem értem hogy a 4 mini topicba is elégedetlen voltál vele, meg itt is. Mi próbáljuk a legjobbat kihozni belőle s segíteni egymásnak. Nem teljesítmény, hanem megbízhatóság terén. Egy bizonyos kor felett ez már sztem fontosabb tényező. Abba meg mostanra egész jól teljesít. Ár érték arányban is szintúgy. ha neked ennyire egy xar ahogy mondod akkor miért nem váltod le? Semmi személyeskedést/minősítést ne szűrj le ebből, mert szó sincs róla, csak érdekel.
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #1023 üzenetére
Nem a tiedét, az enyémet!
-
Zoló1981
tag
Nálam sincs semmi akadás.
Jó kis cucc ez, már akinek hibátlanul működik.
Ettől jobb készülék nem is kéne, amíg 100 alatt nem lehet kapni ezekkel a képességekkel és funkciókkal, de jobb kamerával rendelkezőt. -
törölt tag
válasz
#33253120 #1022 üzenetére
Hja, és szeretném kijelenteni, hogy pont az a rom van az én telefonomon is. Jelentős bekapcsolási időket szoktam tolni. Van, hogy így viselkedik párszáz óra után.
Illetve van pár app ami miatt tud ilyet.
Ettől függetlenül elismerem, hogy az Ace4 nem rossz vas. Főnökömnek olyan van, első androidos vasként. Minden gyári rajta, max csak frissítéseket kapott... Egy külső telepített program sincs rajta.... Gyors a maga módján, de nem ennyire.
-
Rivaul
addikt
válasz
Sanctus #1021 üzenetére
Már nem azért de 3x gyorsabb a kezembe ez a telefon mint a videón. Érdekes. Teljesen új szoft kezelést kapott a mini, így a tiszta betöltési idő és a valós használat két külön dolog. Az ilyen videók arra jók hogy pereccel dobáld a majmokat... Iphone 5-el összevetett videón meg a mini a "gyorsabb". Szóval akkor az ace 4 meg jobb mint az iphone 5 és a droid rajta veri az iost. Ma is tanultam valamit. Hogy én hüle nem ace-t vettem
-
törölt tag
válasz
Sanctus #1021 üzenetére
Megnéztem. Tényleg máshogy pörög a kettő. Pedig főnököm Ace4-én nincs semmi app, mégis lassabb mint az S5 mini.
Azért 1:59-nél mintha az látszana, hogy az S5 minin van bőven app, a másikon meg jelentősen kevesebb.
Aztán lehet játszani a fejlesztői beállításokkal, is ha az a cél, Olyan animációs időket be lehet állítani, hogy még ennél is lassabbnak fog tűnni. -
Sanctus
aktív tag
hehe! EZT a SZ@RT az Ace 4 lepörgi! Még a srác is röhög rajta (lásd: 1:28-tól).
Persze értem én, hogy komolyabb kijelző, komolyabb meghajtást igényel...
De azért ilyen moslékul "optimalizálni" egy kétszer annyiba kerülő sz@rt... -
Zoló1981
tag
válasz
#33253120 #1017 üzenetére
Tudom, hogy a legtöbbször nem a készülék, nem a hardver felelős a hibákért vagy korlátozásokért, hanem a szoftver, ezért is várom és telepítem rögtön a frissítéseket (remélve, hogy csak jobb lehet). Eddig nem volt szükségem a bővíthetőségre, legalábbis alkalmazásokat nem telepítettem SD kártyára, de most már betelt az LG G2 minim belső tárhelye (van még 200-300 MB szabad hely, de már nem enged alkalmazásokat telepíteni) úgyhogy át kell rakjak appokat. Már csak UHS-es micro kártyákat veszek (64GB SDXC).
Azért tudják nagyon jól, hogy az Android jóval több csupán a Nexus kütyük kezelőfelületénél. Ne menjünk már a hülye Apple nyomdokain...
Remélem a Lollipopnál észhez térnek, vagy a Google, vagy a készülékgyártók/frissítéskészítók !
Nem hiszem, hogy a külső tár írása/olvasása olyan nagy biztonsági kockázat lenne. Különben meg hívják fel rá a figyelmet, és mindenki használhassa saját felelősségére. -
Sanctus
aktív tag
válasz
zjuhasz #1018 üzenetére
Zoló1981!
Valószínűleg a gugli fejlesztése nem igazán áll összhangban a készülékgyártókéval!
Egy frissítéssel szerintem simán megoldható lenne ennek feloldása! Nem kellene várni a nyalókára!
Azt is simán megoldhatta volna, hogy ki lehessen kapcsolni ezt a funkciót! Aki kikapcsolja a védelmi rendszer eme részét, az magára vessen.
Én személy szerint vállalnám a kockázatot (eddig sem okozott gondot a memkártyára írás, vagy arról való törlés)
Vagy jó lesz üzletpolitikának: vegyél nyalókás telót... -
törölt tag
válasz
Zoló1981 #1016 üzenetére
Ez nem a telefon hibája. Az android ilyen minden kitkat-es modellen. Legyen az LG G3, Samsung S5 mini, vagy akár egy Lenovo tablet.
Számomra nem tisztázott a pontos oka, de olvastam ezt-azt.
A lassú (class 2-4-6, esetleg hamisított) kártyáktól hiheted azt, hogy lassú az android, pedig csak a külső tár lassú.
A Nexus vonal nem bővíthető, és mivel az Androidot főleg erre fejlesztik, nincs előtérben a bővíthetőség. És mivel az a referencia a gyártóknak, így próbálják rávezetni őket arra, hogy normális méretű belső tárral adják ki a készülékeket. (Anno pl a spica-ban volt talán 250mega hely a rendszernek, és a progiknak összesen, akinek több kellett az rakjon bele kártyát. Mára ez a szemlélet megváltozott.)
Így próbálnak rávezetni, hogy lehetőleg a kevesebb biztonsági kockázatot jelentő gyárilag telepített programokat használd.
Meg ilyesmi. -
NO_KL
csendes tag
Üdv, BUÉK!
S5mini duos-on próbáltam a rádiót, root-olva, bemásolva, de csak a rádió leált üzenet van.
Lehet hogy csak az egykártyásban van rádió, és a kétkártyásba fizikailag nincs is benne? -
arpad5588
csendes tag
Boldog uj évet.Nekem is a legujab magyar frimware van fent,de néha ujra szokot indulni vajon mitol van ez valamejik ap csinàlja ?odinal ujra raktam Rivaul leirasa szerint.
-
Rivaul
addikt
Lecsapok az év első hozzászólására
Amúgy eredményekben gazdag ez évet kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Motoros topic
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest