- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
A fórumokban ez a szép, mindenki csak a negatívumokat írja, illetve segítségért jön ha elszart valamit
Az elején még Maci is elégedett volt, sőt ő ajánlotta nekem is a telót, az S3-at váltotta nálam is. A váltás helyességéről nem vagyok meggyőződve, de amúgy én egész jól elvagyok vele.Maci meg keményen felszállt a szopórollerre, régóta hajtja szegény...
-
csori23
aktív tag
Nálam 4.4.2 van fenn rajta, és 1259MB Ram-ot ir az alkalmazásoknál.Ezért próbáltam a plusz ramot kicsikarni belőle, de nics változás. Pedig LOW-on volt.
RÁDIO??? azt hogy lehet előcsalogatni? Nálam a GPS jól működik (egyenlőre), csak az elején keresett sokáig jelet, azóta hamar talál jelet. -
zjuhasz
aktív tag
5.1.1 alatt csak 1GB-ot lát, gyakran elveszti a gps jelet, döcögős néha, az értesítés kezelése szar lett, pl jön egy email, megnézem, törlöm a mappából, de az értesítés megmarad. vagy megnézés nélkül törlöm az értesítő jobb oldali törlés gombjával, törlődik is, de az értesítés ott marad. Fenn a státussorban bal oldalt eddig lehetett látni, mi érkezett, az első sort ki is írta, most helyette a 2 szolgáltató neve szerepel. mintha nem tudnám vazze...
Az értesítő led kezelhetetlen a külső programokkal (led blinker pro, lightflow és társaiban van külön menüpont a Samsung 5.1.1-es telefonoknak, de nem sokat segít) bejövő hívást nehezen vesz fel, elhúzom a zöld ikont, de még vár 2 másodpercet, mire kapcsol. Ezek egy rész betudható annak, hogy nem használja a teljes memóriát...
ezek mind jók voltak 4.4 alatt
fasz kivan, hogy decemberben is azt mondták, hogy minnnyá' jön a Lolli, erre eltelt egy év és olyan, mintha nem is lenne. Sztem az a baj, hogy 5.0-t kezdtek fejleszteni, aztán amikor kiderültek a biztonsági rések nyár elején, akkor átálltak 5.1-re és mivel alig adtak el ezekből a típusokból, így gondolom annyi erőforrást is állítottak csak rá.
Nem baj, Nokia is beledöglött a piacvezetésbe, Samu is pórul járhat, ha így folytatja -
Rivaul
addikt
Az egész készülék nagyon új és nehéz is vele foglalkozni mert pl az exynost nem adta ki a samu így nem tudnak rá fejleszteni. Ezért sincsenek romok sem. A duos meg még ritkább és nem mellesleg más hw is van a többségében mint a sima miniben. A hangfájlt kérdezd sztem a 4mini topicban ott több a rom építgető.
SunfleurGondolom te se próbáltad megtartani a knoxot 0x0 állapotba és csak simán rootoltad. Reméltem hogy valaki leteszteli az ugrás mentes rootot
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Videós, mozgóképes topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest