- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferero
tag
válasz
pixelblondie #1080 üzenetére
nálam telenor van, 2GB+deser mobilnet csomag...
-
benete
tag
válasz
pixelblondie #1060 üzenetére
Tudod az a furcsa, hogy az én hirdetésemre összesen 2 érdeklődő volt. Azok is cserélni akartak.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #1043 üzenetére
Ne is mond. Ez olyan mint a pc-be az intel vs amd. Inkább meg sem szoktam szólalni
Amúgy meg, ha összehasonlítás. Ma volt a kezembe egy ace 3. Nah ne röhögtessetek
Pöröghet az a telefon akárhogy de egy vasat nem adnék érte, főleg nem ehelyett
-
NO_KL
csendes tag
válasz
pixelblondie #1030 üzenetére
Végre valaki hasonlóan gondolja mint én.
A garin kívűl okoz még problémát a knox?
Figyelembe véve hogy nem kívánok az állambiztonsági szerveknél dolgozni. -
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #1023 üzenetére
Nem a tiedét, az enyémet!
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #986 üzenetére
Melyik linkről szedted az apk-t? Feltettem drive-ba azt ami nekem megy TESSÉK. Töröld az előző próbálkozást és indítsd újra a telót, aztán próbáld ezt.
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #938 üzenetére
Ammá' azóta jól berúgott valahol -így dolgát végezvén...!
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #938 üzenetére
NEEEE.......
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #932 üzenetére
Már azt hittük el vitt a télapó.
-
dz1989
senior tag
válasz
pixelblondie #880 üzenetére
Köszönjük.
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #866 üzenetére
Akkor csak úgy látszik, hogy kinyílik teljesen.
Kár érte. -
L.L.
senior tag
válasz
pixelblondie #852 üzenetére
Esetleg egy ilyen? [link]
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #854 üzenetére
Hát... pedig ha jobban megnézed a hátsó képet, akkor azon látszik a dupla zsanérozás, ami arra enged következtetni, hogy márpedig az hátrahajlik.
Viszont abban egyetértek, hogy még így sem lehet kényelmes a fogása.Egyébként brutál jól néz ki.
Hogy mennyire lesz? Nekem az üzletben, amikor vettem a kütyüt azt mondták a srácok, hogy nem nagyon van tartozék, mert nem igazán fogy a készülék...
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #854 üzenetére
Hmm értem. Pedig nagyon tetszetős. Kéne valami stílusos power tok de alig van minire valami
Talán később majd lesz de nem tudom...
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #852 üzenetére
Basszus. Ez is csak a nagy tesóra van
-
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #836 üzenetére
Kezdek megbarátkozni vele, különben sem vagyok minden áron kekeckedő típus. De...
Az Asus Memopad HD7-es tabletem kameráján rögzíthetem a fókuszt és a fénymérést és a fehér egyensúlyt a kívánt helyeken. Az más dolog, hogy egy 7 collos cuccal nem fényképezek. Azt akarom mondani, hogy kis szenzor ellenére csak firmware kérdése, hogy sokoldalúbb legyen a cameraphone szisztéma ebben a "telefonban". -
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #827 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, eléggé átolvastam, néztem a videót is, de ott borul a dolog, hogy makró módot emlegetnek, de makró mód nincs a telefonban. Viszonylag közeli képet lehet csinálni, de ez elmarad a makróra állítható telefonoktól.
Sokak véleményével ellentétben és a mai telefonokat fényképezőgépeknek is tartom, ezért fenntartom pl, hogy hiba, amikor ISO-t állíthatok, nem megy a stabilizátor. De lehet, hogy egyszer csak jön egy frissítésEzért a pénzért (67e) nem bántam meg, de még a barátkozás elején vagyok. Különben hajlandó vagyok pár dologról lemondani, mert a munkámtól függően APS-C szenzoros vagy FF-es profi gép van nálam és vagy wifivel vagy NFC-vel tudok képet telefonnal elsősorban a fb-ra, instára. De az utcai esetek többségében a telefont használom.
-
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #821 üzenetére
1. Szeretném elérni, hogy máshova a fókuszt, mint ahol a fényt méri.
2. A fénymennyiségét külön lehessen állítani. Tehát van egy tárgy amire fény esik, akkor levehetném a fényt és a világosabb részre (virág, tárgy, arc, bármi) állíthatnám be, ezzel kiemelném az emiatt alulexponálódó, sötétebb környezetből.
3. Nem is akarom elhinni, lehet, hogy én bénázom, de hogy lehet makrót fotózni?
4. A harmadik, hogy csak "szép arc" üzemmódban lehet az ISO-t állítani, ezt sem akarom elhinni.
Úgyhogy most a ProCapture megy. Eddig az SGSII használtam és meg voltam elégedve. Ezekenk a fotóknak legtöbbjét az SGSII-vel csináltam, igaz van ott Sonya6000 és SOnyNEX5N isKülönben benne van már az ANL1, amit írtál (kösz), remélem, nem kapcsol ki magától
-
bandeevw
tag
válasz
pixelblondie #813 üzenetére
Van ott még más is egyébként, az biztos a tripla SIM-es
Nna, újrahúztam, rajta az XEH, meglássuk.
Majd referálok
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #791 üzenetére
Kár hogy nem vállalkozol
Sokáig élt a tok nálad is
Én is így vagyok vele. Már a 3-at keresem
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #787 üzenetére
Esetleg tesztelhetnéd "nekünk" az új t-s romot. Abba vannak alapból t-s beállítások így lehet azon menne, vagy csk kicsit kéne hozzá módosítani. Persze ez csak egy ötlet
-
L.L.
senior tag
válasz
pixelblondie #785 üzenetére
Feltöltöttem nálam milyen a beállítás alapból, ez nálam működik kipróbáltam. Telekom MMS Gondolom a mobilneted be van kapcsolva küldésnél?
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #763 üzenetére
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #758 üzenetére
Megvan. A Galéria Dropbox mappában itt is ömlesztve vannak a képek. Nem törődik a mappákkal...
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #751 üzenetére
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #751 üzenetére
Valaha használtam, ha holnapig nem oldódik meg, akkor kérek egy új jelszót és rápróbálok.... De a holnap még sokára lesz... Ha kell a próbálkozásom, akkor majd dobj egy üzit. Arról kapok mail-t...
Ma már semmit nem csinálok.
(Megvesztegettek pár kupica házi főzettel... )
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #743 üzenetére
Fuh. Ezt nem is néztem így. Én csak beleömlesztek amúgy is mindent azt kész. Itt legalább nem rak rendet a feleségem
Dropbox topicba biztos van más droidos user is. Nem hiszem hogy ez típusspecifikus dolog lenne. Egy kérdést meg ér.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #740 üzenetére
Van persze. Mit szeretnél?
E770Szia.
Üdv köztünk.
Nem nagy ördögőség. Olyan mint a többi droid. A nem kellő appokat érdemes letiltani és eltávolítani mert sok erőt szabadít fel a telóba.Ha kicsit érdekel a teló akkor keress a nevemre a topicban és olvasgasd át a hsz-eket mert az elején sokat teszteltem és írogattam.
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #734 üzenetére
Uhh ez tényleg jó wazze.Honnan is van.?
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #732 üzenetére
Igen igy vagyok vele én is,de most jött 39 Mb frissités.És ANL1 lett a rom verzió.
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #730 üzenetére
Igen nagyon jók a romok,de biztós javitótak valamit ezzek is.Én majd a Xeh várom majd,mert nekem függetlenem van.Nagyob problémám nekem sincsen.
-
taip
senior tag
válasz
pixelblondie #713 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik.
-
taip
senior tag
válasz
pixelblondie #709 üzenetére
Az S4 (nagy) nyilván gyorsabb, ez nem kérdés, ez is képben van, csak már túl nagy az 5"-os kijelző.
De az megnyugtató, ha tapasztalatból is gyorsabb az S5mini, pont erre voltam kíváncsi, köszi.Rivaul:
A képernyő és úgy maga a készülék tetszik nekünk is, nyomogattuk az egyik helyen a kitett példányt, csak sok minden nem derül ki ennyiből. Pl. furcsa, mit írtam, hogy az órajel meg a grafikus gyorsító ugyanaz (?), de mégis gyorsabb az S5 mini.Még az jutott eszembe kérdésként, hogy a kamerája tudja ugyanazt? Megapixelre ugyanaz, de szoftveres oldalról specifikációs oldalakon kevesebb beállítási lehetőséget mondanak (ISO, fehéregyensúly, stb.)
Illetve van-e rajta értesítési LED, ami kék/zöld/piros színnel tud jelezni ha esemény van?Köszi.
-
viralmind
aktív tag
válasz
pixelblondie #670 üzenetére
Igen , irtam is , hogy talan az mar megy a frissitett firmen , nem volt meg idom felrakni, de akkor ez kipipalva, amint lefrissitem akkor en is beallitom a fingerprintet, koszi a megerositest.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #667 üzenetére
Nekem is ilyen a töltésem. Pl ha lehúzom a töltőről és fél óra múlva berakok egy sorozatot. Mire lemegy a sorozat még mindig 99%-on áll. Ráadásul utána se esik hirtelen így nem a kijelzés ami csalóka.
Más: A térerő látványos gyengesége csak a beállítás miatt van. Ki kell kapcsolni az állandó sávválasztást és alap 2g-re tenni. Akkor retro nokia korba lép a teló és maxon megakad. Én egy jól szigetelt hűtőházba dolgozom 5 emelet vasbetonnal a fejem fölött és még ott is van 1-2 csík. Ha hagyom az autómatikus választást akkor viszont semmi. Netezés előtt a dockot lehúzva a mob.int.kapcs-ot hosszan tartva a menüjébe dob ahol 1 katt a 4g engedélyezése. Utána már hasít is az 4g/lte. Net után meg lehet offolni szintúgy. Már egyszer leírtam csak láttam hogy valaki még tegnap is említette a halovány vételt.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #665 üzenetére
Miért? Sztem tiszta édes volt
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #662 üzenetére
Nekem sem volt bajom vele,de a ram 1gb alatt van és a térerő is jobb lett egy kicsivel.Szerintem 4.4.4 ki lesz hagyva mert màrciusba lolipop.De ne legyen igazam.
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #657 üzenetére
South East Europa SEE.
-
boeing
őstag
válasz
pixelblondie #654 üzenetére
Én inkább ezt [link]De ha ez is Fail Odinal a végén a Hiddenél akkor csak a magyar majd,lassan az is ki jönn majd.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #639 üzenetére
Én azért a wipokat meg szoktam ejteni. Szerintem nem árt, csak úgy meg ugrik minden.
-
Vangelis
félisten
válasz
pixelblondie #634 üzenetére
Ment pü! :
-
Acef
addikt
válasz
pixelblondie #626 üzenetére
Teszteld, figyeld a töltést: play / charging report
A kernel vezérli a töltőáramot. Olyan romot keressetek, amiben más a kernel, hátha javul a töltés.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #618 üzenetére
Sajna nálad is bukik a dolog. Ez van nálunk is. 2 megoldás van.
1. Töltő be, és ahogy érzékeli ki is húzod. Aztán megint vissza. Ezután tölt rendesen.
2. Kikapcsolva töltöd. Így marha gyorsan és hiba nélkül tölt. Sajna szoftos a gond de nem sikerült rájönnünk hogy mi okozza
CartmanPie
Az első rommal amivel kapod a telót valóban itt is vannak gondok. Viszont a mostaniakkal már a töltés néhai lassulásán kívül semmi. Mondhatni androidhoz képest kifejezetten stabil.
AndrewtaylorSzia.
Hozzászólásaim kezd el olvasgatni sztem. Az elején elég sokat teszteltem és írtam a telóról. A hibák ne riasszanak el mert mára mint írtam fentebb, már kiküszöbölésre kerültek. -
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #615 üzenetére
Olyan mint egy tok csak ki van vágva a hátoldala. Így látszik a hátlap (nekem is bejön) és védve is van a telefon. Picit kiemelkedik mind hátul mind elől. Így nem közvetlen a készüléket teszed le akár arccal akár háttal van, hanem a tokot. Semmivel nem véd kisebb hatékonysággal mint egy sziló tok csak ez esztétikusabb. Van vagy 10 féle színben.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #611 üzenetére
Itt ettől nem kell tartani. Real racing 3 és Angry bird, meg net mellett 5h+ kijelző idővel 2 napot bírt a teló...
De megy minden a XEH-be, csak míg a gyári T-s romba már be van kapcsolva a kényelmi funkciók zöme úgy ebbe a romba kézzel kell bekapcsolgatni ami kell, ennyi
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #609 üzenetére
Ennyire jó az akku. Egyszerűen brutális. 30 százalékon simán elviszem egy napra csak akkor már nem nyomom orrba szájba. És akkor még ott a takarékos meg az ultra mód is. Voltak régebbi tesztjeim ahol megmutatta miket bír
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #602 üzenetére
A XEH ANJ2 a legmegfelelőbb sztem. Csak ott még nekem volt töltéshibám. Ha van időd előtte dobd fel a vodkavedelőkét és arra tedd a XEH-t.
VangelisMármint el akarod adni? Abban az esetben bontatlanul 90k jelenleg sztem amiért "könnyen" túl lehet adni rajta. A samu most jól megszívatott mindenkit mert egy vagon hasonló telefont adott ki így nagyon elcsúsztak az értékhatárok
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #599 üzenetére
Igen Acef sokat segít itt is. Bár ez még zárt így csak a gyári dolgokkal megy a vacakolás. Azzal is inkább csak én...
Nekem most a független hazai XEH van fent viszont a legfrissebb az orosz rom. Sajna abba rengeteg szemét van és nincs hun bill. Visszaraktam a függetlent amit updatelt a teló az orosz után így most valami öszvér van de ez jónak néz ki. Több a szabad ram és brutál sokat bír az akku.
Amúgy márciusra írták a lolit a minire.
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #596 üzenetére
Akkor meg lett a két 5-ös közül (alma, droid) a nyertes. Üdv kis körünkben
-
Acef
addikt
válasz
pixelblondie #596 üzenetére
árulóóó!
gratula, és sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Honda topik
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest