Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Azért ez nekem furcsa.
Nekem, mint egyszerű felhasználónak honnan kellene ilyeneket tudnom, hogy "főverzió váltás történt, gubanc lehet". Szerintem ezt a programozóknak kell megoldani, hogy letakarítson mindent, ami nem kell, vagy bezavarhat a régi verzióból és nekem egy jól működő rendszer álljon rendelkezésre anélkül, hogy nekem kellene mindent legyalulni és kézzel újrarakni.
Ez egyáltalán nem felhasználóbarát hozzáállás. Persze az is lehet, hogy hivatalosan szerintük így jó, ahogy csinálják, aki azt tapasztalja, hogy "gubanc van" attól, hogy csak simán frissített, ott ráfogják, hogy nála van a hiba valahol. Fene se tudja, mi az igazság. -
Monn
újonc
"Szoftverfrissítés sikertelen" mi lehet az oka?
-
törölt tag
válasz
Ghostman78 #3295 üzenetére
Szerintem ez sima kattintásvadász hoax.
S6 és S7 miniről is írtak, és azóta már az S6 is kivezetés alatt áll, a minije meg sehol. Ezekre rákérdeztem a SES-ben, a srácok szerint is kamu. -
S5 Minire Marsmallow nemsokára ?
-
Edi77
őstag
Megmaradt.. de előbb-utóbb kell majd csinálj rá legalább egy gyári visszát, mint minden főverzió váltáskor, különben gubanc lesz.
(#3287) mastodon: névjegyzék mentés gmail fiók, sms-ek mentésére sms backup progik, egy rakat van a Play-en..képeket meg pl TC-vel vagy intézővel gépre, meg még külső sd-re,vagy felhőbe menthetsz
-
ferero
tag
úgy tűnik megjött a telenoros frissítés. "lollipop"
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csocsesz75 #3284 üzenetére
Igen. De ahogy mondták a többiek - valószínűleg csak az S6 és társainál.
-
vvega30
senior tag
Oh.. hát az nem fog menni
Analfabéta vagyok a telepítéshez.
Téglásítani meg nem akarom.
Samsung store nekem nincs csak play store, ott meg csak a hátteret állítják a témák. Vagy legalábbis csak olyat találtam.
Azért köszönöm a segítséget.De ugyanitt van egy eladó S5 mini...
-
vvega30
senior tag
Sziasztok.
Hibáztam
Kiírta a telefon, hogy frissíthetek 5.1.1-re. Teljesen hidegen hagy, hogy milyen rendszer van a telefonomon, lollipop vagy cukorbórsó, nem érdekel. A lényeg, hogy feltelepült és azóta a menűk háttere mindehol fehér lett. Telefonkönyvben, üzenetekben, mindenholKb mint a #3270 -es hozzászólásnál.
Eddig ugye fekete volt és nem bántotta a szemem...
Kérdés: mit kell tennem, hogy újból fekete legyen a menük háttere vagy legalábbis sötét? Megőrülökthx
-
Dorcika50
tag
Le lehet valahonnan tölteni a magyar telekomos 5.1.1-et, hogy odinnal fel tudjam rakni?
-
klacai
csendes tag
Sziasztok!
A legújabb szoftververzióval (Lollipop) megoldódnak a kamerahiba és zseblámpa problémák?
Illetve a ram kezelése jobb lesz? Még nem frissítettem a független telefonomat mert nekem tetszik a fekete design de ha megoldódnak ezek a hibák nem várok tovább.
Köszi!
Üdv.:Laci -
bruno008
csendes tag
Kedves NPG_!
Köszönöm a választ!
Elnézést, ha megsértettelek (nem volt célom), de újra megnéztem az általad csatolt linket, háát elég furi oldalra visz (ezt bármelyik fórumozó társunk ellenőrizheti).
- A link alatt Nekem egy ált. Google kereső oldalt dob ki ami a problémára keres rá. Semmilyen konkrétum nincs benne! Ezért írtam amit írtam. -
Amúgy a (szerintem nem csak engem érdeklő témával kapcsolatban) "kitkat frissítés mellőzése üzenet kiiktatására vonatkozó kérdésre" a Google-ban sok fórumot végigolvasva sem találni megfelelő megoldást!Ha Te tudod (vagy tudtad volna) a témával kapcsolatos megoldást, akkor nem egy általános kereső oldalt illett volna belinkelni, hanem pl. röviden leírja az ember a megoldást amúgy, vagy nem?!
u.i:
Mondjuk végigolvasva az utolsó mondatodat, lehet, hogy mégis csak találó volt az első mondatom a segítőkészségedről?!
Jómagam nem egy jelzővel hanem egy mondással búcsúznék:
"Segíts magadon,Isten is megsegít" -
NPG_
tag
válasz
bruno008 #3262 üzenetére
Kedves bruno008!
Köszi a szép jelzőt! Hasonló jókat neked is!
Az oldal nem fake hanem segített volna megtalálni amit akarsz.
Így nem kellett volna másra várni egy olyan dologban amit te is könnyen megtalálsz.Jómagam nem egy jelzővel hanem egy mondással búcsúznék:
"Segíts magadon,Isten is megsegít"Csá
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csocsesz75 #3267 üzenetére
Ha jó a telefon akkor nem téma.
Használd és örülj!
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Gábor-KJ #3266 üzenetére
Először kaptam egy olyat, hogy 2 zárómatrica volt rajta, egy bontott és egy ráragasztott bontatlan. Kértem egy olyat amin 1 sértetlen zárjegy van. Ki is cserélték. Az előzőn nem volt ilyen zöld matrica, ezen van. Csak meg akarok róla győződni, hogy valóban gyári a dolog, nem valami újra összerakott darab.
Nem hivatalos gyári garanciás, a Mobilkereskedésnél vettem.
Egyébként jó a telefon.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csocsesz75 #3265 üzenetére
Emlékeim szerint új telefonon is láttam...
De amúgy mi a sztorid?
Kaptál új telcsit a Samsungtól?
Ha dobozban kaptad, akkor biztos új, ha nem dobozban kaptad akkor lehet refurbished, de egyik sem rosszabb a másiknál - a matrica meg jelen van itt is ott is.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csocsesz75 #3263 üzenetére
Nekem a szenzor matricán volt ilyen, amikor cseréltettem a keretet a Samsung szervízben.
Szóval van ilyen.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Új telefon hátulján mit jelent az a zöld fólia piros filccel jelölve, valami gyári dolog ?
Valakinek van ilyen rajta ?
-
bruno008
csendes tag
Kedves NPG_ !
Köszi a választ, de az általad belinkelt link sajna egy FAKE oldalra visz
Amúgy még mindig nem kaptam érdemi választ a feltett kérdésre!
(ami az OTA frissítés értesítésének törlésére vonatkozott..)Ja, és felejtsük már el végre a: Google a barátod típusú infantilis bejegyzéseket!
-
NPG_
tag
-
Gábor-KJ
őstag
-
bruno008
csendes tag
Sziasztok!
Megjelent az értesítősávomon, hogy frissítené a szoftvert a teló.. (mivel jelenleg 4.4.2 a rendszer, így gondolom Lolli frissítést szeretne)
Kérdésem, hogy hol tudom kikapcsolni az opp rendszer frissítést, (nem a Pay-es szoftverekről van szó!), illetve hogyan tudom eltüntetni a frissítésre vonatkozó fejléc üzenetet, amit mindig előhoz?
(Hova töltötte le a frissítési tartalmat? Hol tudom törölni?)Nekem amúgy egyenlőre teljesen ok a 4.4.2 rendszer.
Utána olvasva a Loli-nak nem is látok benne semmilyen hasznos előremutató dolgot, ráadásul borzasztóan csúnya (tudom szubjektív) és nem is praktikus a világos design. Bár lehet, hogy van rá sötét "téma", de napi felhasználóként nem akarok sokat foglalkozni avval, hogy visszahozzam a "régi", jól bevált feelingetKöszi a válaszokat!
-
Monn
újonc
Sziasztok! Van egy S5 minim, az a baj vele, hogy a képelforgatás, a fényerőérzékelés és a közelségérzékelés egyszerre lefagy naponta egyszer biztosan. Újraindítás után megjavul. Lehet ezen segíteni valahogy?
-
bnorci71
addikt
mivel elhagytam a telót maradt egy tok hozzá
gyári S-view szürke tok, én használtan vettem, de nem sokat volt használva nálam se, szinte új
3e pénz -
Sanctus
aktív tag
Én is rászántam magam. Igaz vakarom a fejem, mi hol található... De amúgy minden oké (még a fejlesztői menüben kicsit tekertem az opciókon... egész fürge lett)
De, hogy ezek eltüntették belőle a nagyítót...?! -
Hoppá! Elkezdett vibrálni a kijelző, vihetem gariba, pedig egy hete sem volt, hogy FR-eltem.
-
"A WebGL akadályba ütközött" üzenetet kapok folyton a Chrome-ban. Hogyan lehet megszüntetni?
-
Gábor-KJ
őstag
Nah lefrissítettem ... Szerintem rendben van ez a Lollipop.
-
törölt tag
Google launchert felrakva az értesítések zárképernyőn való megjenése megoldódott....
Ez máshogy/máshol nem tetszik. -
-
törölt tag
Jut eszembe. 55 nap múlva hozhatok ki új készüléket a Telekomtól.
Mivel két telefonom van, az volt a koncepció, hogy az Express-t kukázom, (mióta beázott nem az igazi) megy a helyére a mini, a mini helyére pedig nézünk valamit ami ekkora, ezt tudja és picit jobb proci, több ram van benne.
Esélytelennek látszik.
Az a baj, hogy rászoktam arra, hogy ami benne van a telefonban azt használom. Ilyen tudású telefon, ekkora méretben meg nincs a piacon másik, jobb meg pláne.Így jelenleg azon agyalok, hogy milyen telefont hozzak ki. Mi az amit tudnék úgy használni, ahogy ezt. Kicsi, ha kell észrevehetetlen, ha kell meg azért ott van benne az erő, és egy feliratos filmhez sem rossz a kijelzője.
-
törölt tag
Másfél nap lolli után a fenti hülyeségek továbbra sem tetszenek. (alapértelmezett app választás, billentyűzet) Jó kis pörgős rendszer lenne, de nekem sok benne a fehér, és van pár érdekes dolog benne.
Az értesítési sáv üres, az értesítések meg ki vannak hajítva a zárképernyőre. Baromság. Legalábbis ahogy kivitelezték. Nem látom se a nagyméretű órát, nem látom a lépésszámlálót, mert ez van helyette. Miért nem lehetett lentebbről indítani?
Ami pozitív, hogy kitkat alatt ha jött egy sms, akkor ha az értesítési sávon nem a két tevékenységre böktél, hanem az üzenet szövegére, akkor nem jelölte olvasottnak az üzit, és ugye akkor 3perc után újra jelez. Ez mintha meg lenne javítva.
A Chrome berakja a tabokat az app switcher-be, de szerencsére ez kikapcsolható. Nálam nagyon kaotikus lett használat szempontjából. Ha appra akarok váltani akkor útban vannak a tabok, ha tabra akkor meg azokból alig látszik valami. Amíg 1-2 tab van addig nem lenne lényeg, de pont addig hatékonyabb a címsoron swipeolni a tabváltáshoz.
App switcher ha már szóba volt. Szép lett. Baromira tetszik ez a kártyás kialakítás, de meg kell szokni, hogy kevesebbet látok az appokból, inkább a nevüket kell olvasgatni, illetve látszólag kevesebb hely van rájuk bökni, ha nem elöl vannak.Volt még valami, de most annyira nem jut eszembe. Igaz még be sincs lakva a telefon, mert itthon csak mobilnetem van, az meg 00:00-06:00 között ingyenes...
-
törölt tag
Jut eszembe.
Használ valaki Samsung Level U, vagy Level U Pro bluetooth headsetet?
Milyen minőségű? Megéri a 19990/29990Ft-ot? -
-Mazsola-
csendes újonc
válasz
Dorcika50 #3217 üzenetére
Nem, nekem független a telóm. Én egyelőre nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne, remélem nem is fog.
Korábbiakhoz: Igen, a billentyűzet valóban más lett, de nekem nem zavaró, sőt eddig jobban tetszik.
A második dolog tényleg lehet, hogy idegölő, szerencsére én ritkán használom mobilneten ahhoz, hogy ez problémát jelentsen. De meg tudom érteni, hogy ez zavaró.
-
Gábor-KJ
őstag
Rányomtam hogy van e frissítés és el is kezdte leszedni azt a 800mb körüli pakkot amit leállítan nem lehetett, csak elrejteni.
Mivel eddig minden frissítésem egy szívás volt - legyen akár ios vagy android a platform, így eltüntetném ezt a letöltött, frissítési engedélyre váró adathalmazt és lemondanék a lollipopról, csak azt nem tudom hogyan kell.(?)
Szerintem marad is a kitkat, mert azzal nekem tökéletes.
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #3215 üzenetére
Amikor én próbáltam emellett még két dolog okozott csalódást.
-A billentyűzet kapott egy plusz sort emiatt kicsit kisebbek lettek a gombok, és landscape-ben sokkal keskenyebb a beviteli mező.
-Ha olyan dolgot nyitsz meg amihez nincs app rendelve akkor eltűnt a csak egyszer lehetőség. Mivel mobilnetes vagyok nekem baromi jó volt hogy nem kezdett el automatikusan betölteni pl egy youtube videó linkre kattintásnál, illetve van olyan pdf olvasó ami rondán nagyít de mindent megnyit, illetve van olyan is ami kényeskedik a túl nagy pdf-re, szebb a nagyítási képe. -
-
-Mazsola-
csendes újonc
válasz
Csocsesz75 #3212 üzenetére
Szia!
Bár egy napból sok következtetést nem lehet levonni, de én hibát eddig nem véltem felfedezni. A zárolt képernyő máshogy néz ki, a beállítások menüben a háttérszín fehér a régi sötét helyett, és a futó programok (vagy fene tudja, mi a neve, a bal oldali érintős gombbal behozható menü) néznek ki másképp. Nekem még az tűnt fel, hogy a megosztás is kicsit kinézetében változott, de itt egy oldal, amin a fő dolgok, általánosságban szerepelnek: [link]
Egyébként eddig nekem nagyon gyors tőle a telefon (előtte se volt rá panaszom mondjuk, de még így is érzékelek gyorsulást), zökkenőmentesen működik minden. De néhány hozzászólással ezelőtt még írtak itt páran arról, hogy az értesítéseket lehet priorizálni, vagy micsoda, azzal még nem törődtem, így nincs infóm. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
Csocsesz75 #3212 üzenetére
Én mindenképpen várnék.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Kedden kapom meg a készüléket (ismét).
Ennél a típusnál lolli miben változik a kitkathoz képest ? Lesznek bent plusz dolgok ? Más dizájn ? Van valahol, valami pontos leírás erről ?
Érdemes frissíteni rá egyből, vagy várjak vele az esetleges hibák befoltozásáig ?
-
nyulcipo
csendes tag
Sziasztok! Ma nekem is megjött a hivatalos frissítés 5.1-re. Minden szép és jó, viszont a 4.4 alá heggesztett fm rádió itt már nem működik. Tud valaki megoldást?
-
törölt tag
Pár napja odatettem a táskába a számlát, és hajrá. Amelyik nap megint meghülyül aznap irány az Experience Store.
Ez ma volt. Leporszívóztam a melósruhát, és hajrá.
Mutatom a srácnak, hogy megvolt az egymillió lépés ma is, nem forog el, nem reprodukálható a probléma.
Mi legyen?
Hát ez szoftveres lesz.
Említem neki, hogy volt gyári visszaállítás, ugyanolyan. Volt Smart Switch-el inicializélés, ugyanolyan. Nem raktam mentést vissza.
Akkor ez bizony alaplap.
Holnapra kész, majd küld sms-t.Ez szerintem annyit jelent, hogy bukom a rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest