Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
#33253120 #897 üzenetére
Egyszerűen lenyűgöző ez a teljesítmény okostelefon körökben. Mindenki meg van már elégedve ha 1 napot bír másfajta telefonja ezek meg... És az a legszebb hogy ha töltőre kell tennem, egy cseppet sincs olyan érzésem hogy hamar következne be a dolog annyira kiszolgálja a kellő időt.
-
törölt tag
-
Rivaul
addikt
válasz
bazsee83 #893 üzenetére
Szia.
Elsőre üdv köztünk és kellemes ünnepeket neked is.Másodikra viszont beleszaladtál a buliba ilyen téren. A samsung egy úgynevezett knox-ot használ a számukra nem kívánatos módosítások ellen. Ez jelenleg sehogy nem kerülhető meg. Se root se más rom, minden esetben ugrik így jó hogy előbb kérdeztél. Illetve van olyan root amit elvileg észrevétlenül lehet de ahogy kezdesz is valami értelmeset a root-jog keretein belül akkor szintén ugrik a knox.
Viszont!
A gyári romokat gyorsan és könnyen lehet cserélni galiba nélkül. Ezek közül van már olyan ami eddig hibátlannak tűnik és itt majd mindannyian azt használjuk nagy megelégedéssel. EBBEN a hsz-ben tallsz összefoglalást és csabiks kolléga jóvoltából gyorsabban meg is szerezheted az említett romot. Ha lenne valami kérdésed még akkor szívesen válaszolunk. -
bazsee83
tag
Sziasztok
Nem rég vagyok tulaja ennek a "kis" telónak. Nem vagyok kezdő az Android területén. Viszont mint minden teló az is más és minden gyártó más védelmet rak bele a nem gyári romokkal szemben. Ez az első samsung telóm. Szóval olyan kérdésem lenne, hogy gari vesztés nélkül milyen lehetőségeim vannak esetleg a gyárinál jobb romok felrakásában illetve esetleges vissza állításában?
Válaszotokat előre is köszi!U.i.: Minden fórumozónak Boldog, Békés ünnepeket kívánok!
-
csabiks
senior tag
Túl vagyok az 5 órás kijelzőidőn, úgy hogy egész nap ment a wifi, és most járok 30% on, nagyon jó ez a rom
-
Sanctus
aktív tag
-
Sanctus
aktív tag
Nem szeretem az ájfonokat! Azt ostoba, sültkrumpli zabálóknak találták ki!
Egyébként egyet értek. Úgy volt, hogy elállok a samuktól (knox), és inkább inkább Lenovo A806, vagy Miezu Mx4-et rendelek.
De aztán hű maradtam a márkához. Azok túl nagyok lettek volna már nekem. és ez meg langyos, szappanos vízzel tisztítható -
Rivaul
addikt
Vannak nagyobb tudású gépek. Leginkább a chinese piacon. 8 mag meg stb de soha nem ez számított. Nézd meg az iphonokat, 3-ad ennyi memóval és 1-2 maggal rongyosra veri ezeket a telefonokat. Míg ugyan az a droid van a 3 ezres vackokon meg a mi gépeinken addig mehet a géptető alá akármi, mindig lemaradás lesz.
-
Sanctus
aktív tag
Áldott, békés ünnepeket nektek!
-
Sanctus
aktív tag
válasz
viralmind #879 üzenetére
Érkeznek már! Itt vannak a spájzban!
Remélhetőleg ez most felkavarja kicsit az "állóvizet". Jönnek a nagyobb tudású kütyük is ezzel együtt! -
bandeevw
tag
Én is visszajelzem:
Mióta feltettem a legújabb XEH ROM-ot, nincs gond, eltűnt a gyenge akksival újraindulás, aztán bootképernyőn lefagyás effektus ☺
Thx for all ☺ -
dz1989
senior tag
Egyébként össze hasonlitottam a Samsung innov8-al.
És oda csap az S5 mininek.Amúgy a gyári kamera app természetesnél túlkontrasztoz, hogy szebbnek tünnyön.
Divat terepjáró? Ja a Szobaterepjárok.
Valamint magukat minősitik.
Majd írok ha tudni fogok.
Maximum keresünk egy programozot és megkérdezzük mennyiét csinálná meg. -
dz1989
senior tag
válasz
pixelblondie #880 üzenetére
Köszönjük.
-
pixelblondie
senior tag
Boldog karácsonyt Nektek.
-
Rivaul
addikt
Egy 20 forintos rádiót nem tesznek a telefonba. Nem csak spórolás miatt hanem mert az ilyen apróságok miatt lehet könyebb és vékonyabb a telefon. Ez most a menő. Ha minden ilyen benne lenne amit a nem regular user használ de igény az lenne rá, akkor lehet már nem kéne egy másik csoportnak akiknek meg pont más tényező számít. Értem amit mondasz de soha nem lesz olyan telefon ami mindenkinek megfelelő lesz
Bár a pulzusmérő helyett lehetett volna értelmes dolgokat is bee tenni az való igaz
-
gcsikos
tag
Köszönöm, már nem ebből élek, de ez volt a munkám 18 évig egy hírügynökségnél, volt időm gyakorolni
Nekem is nagyon hiányoznak az általad keresett állítási lehetőségek, az egészen bosszantó, hogy csak a "szép arc"-nak nevezett marketing hulladékszövegnél lehet az alap appban ISO-t állítani, de ott meg nem megy a stabi. Én a Procapture-t is használom, de abban sincsenek benne ezek a fotózás számára fontos lehetőségek, de van makró pl.
Nehogy félreértés legyen, ezért a pénzért jó telefonnak tartom az S5Minit, de említek egy példát, egy másik iparágban, a gyors autózásban, terepjárásban eltöltött legalább két évtized alapján.
Most off leszek. Az ABS jeladók csinálják, hogy ne blokkoljanak le a kerekek és maradjon a kormányzásra tapadás vészfékezés közben. Ezekre a jeladókra épül a most kötelezővé váló kitörésgátló, egy végtelenül primitív elektronikai egység jóvoltából. Ezekre a jeladókra épül a fékdifferenciál, ami kipörgéskor lefékezi a kereket, nem engedi a nyomatékot megszökni ugyanazon a tengelyen, magyarán egy egyetlen tapadó kerékkel is lehet tovább menni, ha jó a gumi és a körülmények alkalmasak. Ez van a vagyonba kerülő divatterepjárók többségében is. Semmiből nem állna ezt minden autónál megcsinálni, pár százezer és nem pár millió lenne a különbség a mai listaárhoz.
Ugyanez van a phone cameráknál is, dekáznak a képességekkel. Ha találsz jó appot, szívesen venném. -
csabiks
senior tag
Kedves S5 mini tulajok!
Feltöltöttem drive-ra, a független XEH romot, amit mindannyian nagy megelégedettséggel használunk.
A rom telefonra való helyezése rém-egyszerű.
Idézem Rivaul írását az általam feltöltött fájlokkal:"Első körben le kéne szedned róla mindent ami fontos neked mert törlődni fog minden
Utána szedd le EZT a romot+ az odint.
A leszedett odint rendszergazdaként indítod és az AP részbe betallózod a rom-ot.
Teló kikapcs és újra be: hang le+home+power, utána egy hang fel és már odin módban is vagy. Telót a gépre és meget az újrahúzás.
Ezek után kapcsold ki a telót és egyszerre nyomd a "hang FEL+home+bekapcs" gobokat. Ekkor előjön a gyári recovery amiben a hang le és fel gombokkal navigálsz, és a bekapcs gombbal választasz ki opciót. Ebben a menüben elsőre menj a "wipe data/factory resetre" és a továbbított menüben a YES-re.
Ha ez kész akkor az alatta lévő "wipe cache partition" esetében is így járj el. Utána "reboot system now" opcióval újraindul a teló és remélhetőleg megszűnik minden gondod. Nyugi, elszúrni semmit nem tudsz, ez mind gyári beállítás. Sok sikert."Kellemes töltögetés és Boldog Karácsonyt!
Üdv.
-
boeing
őstag
Boldog karácsonyt mindenkinek.!
-
Rivaul
addikt
-
arpad5588
csendes tag
Kellemes Karácsonyt kivanok mindenkinek!!!
-
viralmind
aktív tag
Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok a topic lakoinak, jo keszuleknyomogatast
-
csabiks
senior tag
Az ujjlenyomat érzékelő most már teljesen pontos, és 10ből 9x elsőre leolvassa (hála az egykezes húzásnak). Mióta megvan a készülék, a gyári telenoros romjával használtam, de már bánom, hogy nem rögtön az elején cseréltem
bátran ajánlom mindenkinek a független XEH romot (ha kell valakinek driveba feltolom és onnan lehet húzni nagy sebességgel).
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #866 üzenetére
Akkor csak úgy látszik, hogy kinyílik teljesen.
Kár érte. -
pixelblondie
senior tag
Nem kell megnéznem, mondom használtam ilyet
Egyenesen a Spigentől rendeltem fekete-fehérbe év elején. Közel 13k volt.
Tapasztalatból mondom, hogy csak oldalra nyílik normálisan. Ha hátrahajtod, akkor megfeszülnek a zsanérok egy bizonyos szög után és nem csukódik már vissza az elejére rendesen, csak ha erőből nyomod. ez nem valami pihe-puha, ide-oda hajtogatható anyag, ez szigorúan a kijelző védelmére készült.
trixi78Áh, nem, köszi... Én a gyári S View tokra pályázom. Abból is a Copper Goldra. Az való a picurra színügyileg. De még mindenhol 10-11k.
-
dz1989
senior tag
Kedves forumtársak.
Az S5mini az usb OTG kábelt nektek felismeri? Mert nekem semmit nem csinàl. Ti már probáltáltok ezt a funciót? Valamint van egy pendrivem-om micróUsb véggel, azt sem érzékeli (nokia 808 érzékelte és rendesen működött.)Más valaki tudt egy másik kamera app-t amivel az Iso, záridőt, kontrasztott, fokuszt tudok manuàlisan állitani?
Vàlaszokat előre is köszi.
-
L.L.
senior tag
válasz
pixelblondie #852 üzenetére
Esetleg egy ilyen? [link]
-
csabiks
senior tag
A fuggetlen XEH rom megoldotta az akkumlatoros- merulos problemam, 2 ora kijelzohasznalattal 10%ot merult. Koszonom a segitseget az odinhoz!
-
Sanctus
aktív tag
Hát ez első perctől kezdve rajta van (na jó, második napon ért ide.).
Ilyenem volt az s4 minin is -annak eleve fényes volt a hátulja, így azon nem tűnt fel ilyesmi.
Köszi a figyelmeztetést, majd odafigyelek rá!
Sűrűn nem szedegetem le. Ez is óta rajta van, ahogy rátettem. -
Sanctus
aktív tag
-
Sanctus
aktív tag
válasz
pixelblondie #854 üzenetére
Hát... pedig ha jobban megnézed a hátsó képet, akkor azon látszik a dupla zsanérozás, ami arra enged következtetni, hogy márpedig az hátrahajlik.
Viszont abban egyetértek, hogy még így sem lehet kényelmes a fogása.Egyébként brutál jól néz ki.
Hogy mennyire lesz? Nekem az üzletben, amikor vettem a kütyüt azt mondták a srácok, hogy nem nagyon van tartozék, mert nem igazán fogy a készülék...
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #854 üzenetére
Hmm értem. Pedig nagyon tetszetős. Kéne valami stílusos power tok de alig van minire valami
Talán később majd lesz de nem tudom...
-
Rivaul
addikt
válasz
pixelblondie #852 üzenetére
Basszus. Ez is csak a nagy tesóra van
-
pixelblondie
senior tag
Ha valakinél van esetleg felesleges s view tok és emberi áron megválna tőle, ne fogja vissza magát legyen kedves!
-
Rivaul
addikt
Biztos hogy jobb lesz a teló a frissítés után. Ha még is marad galiba akkor tedd fel a független romot a leírtak szerint és a maradék hiba is megszűnik. Az első bolti romok vállalhatatlanok voltak szinte mindenkinek így nem egyedi eset.
A kamera meg sokat változhat hisz a nyalóka már egy valóban ehhez a telefonhoz írt rendszer lesz és nem csak egy gyors megoldás amivel hirtelen piacra lehet dobni. Ha meg nomádba vagy akkor tedd energiatakarékosba vagy egyenesen ultrába. Úgy még egy hajótörést is túl lehet vele élniA bumper meg csak műanyagból van aminek sajna az alja szétreped (nekem is ez van) bár a gumi káva megtartja de a pántot nem biztos hogy beleakasztanám...
-
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #836 üzenetére
Kezdek megbarátkozni vele, különben sem vagyok minden áron kekeckedő típus. De...
Az Asus Memopad HD7-es tabletem kameráján rögzíthetem a fókuszt és a fénymérést és a fehér egyensúlyt a kívánt helyeken. Az más dolog, hogy egy 7 collos cuccal nem fényképezek. Azt akarom mondani, hogy kis szenzor ellenére csak firmware kérdése, hogy sokoldalúbb legyen a cameraphone szisztéma ebben a "telefonban". -
gcsikos
tag
válasz
bandeevw #840 üzenetére
Az új frissítés tényleg lehet, hogy hatott, azóta nem állt meg. Én a budaörsi Tesco Telenornál vettem, nem volt ígéret, csak csengettyű és el is hoztam. Most várom az ebay-en rendelt külső töltőt s pótakksival, néha nomádban vagyok, nincs konnektor. Egy bumpert még nznék hozzá, nemcsak a leeséses peremvédelem, hanem talán be tudok szorítani egy vékony csuklóra akasztható pántot, időnként extrém körülmények között fotózok, nem ártana.
-
viralmind
aktív tag
Felpattintottam a fuggetlen xeh rom-ot ami tegnap jelent meg , ota-n jott nem wipe-oltam rendben lement a frissites semmi beallitas nem allitodott el, valoban sokat javult az ujjlenyomat olvaso erzekenysege.Jonak tunik a rom.
-
bandeevw
tag
gcsikosNekünk is ugyanezt csinálja (pontosabban ha kezd gyengülni az akksi, 15-20% alatt van, akkor kezdődik a rumli, kikapcsol, megfagy a boot képernyővel stb), 1 hetes, Telenor-os készülék.
Itt, a többiek azt írták, hogy számukra ismeretlen a hiba, bár sztem ők jórészt a gyári, magyar, független (XEH) ROM-ot használják, javasolták, hogy frissítsük mi is arra.
Tegnap meg is csináltam, azóta egyszer merült le 3% alá, de a hibajelenség nem jött előMás: Telenor netshop-ban vetted? Ajándék S View Cover tokot kaptál hozzá? Csak mert mi ott vettük, kaptunk is hozzá tokot, de sima Flip Cover
azóta hisztizünk a Telenor-nak...kb le se szarják, volt olyan ügyfélszolis, aki közölte h így jártunk
mondtam is neki (többek között) h azért jól kezdődik ez a 2 év...
T_chrisAkkor lehet azért nincs nálad gond...
Ahogy látom, már másnál is baj van a Telenorossal, lehet h tényleg ROM lesz? -
csabiks
senior tag
Sziasztok, Odinnal telepíteném fel a firmwaret, miket kell kipipálni?
-
pixelblondie
senior tag
RivaulAz előbb feltettem az ANL1 XEH-et. Utána nyomtam egy wipe-ot, és érdekes módon az előző háttérképemmel együtt töltött be.
Nem is értem.Hogyan?
-
Rivaul
addikt
Szerintem a készülék használja a glonasst és nem az app. Az igo és a here az biztos hogy használják ha esetleg még is app függő is lenne mint a tcm esetében. Bár részemről ez inkább spekuláció de nem hiszem hogy a szoft lenne ezért a felelős. Ugye már van beidu alapú is, ezeket pedig sehol nem láttam felsorolva navi programoknál hogy: "minket válassz mert ezt is látjuk". Csak magán az eszközökön vannak feltüntetve.
-
pixelblondie
senior tag
Hát, ha ez a munkád is, akkor te tudhatnád a legjobban, hogy ezek telefonok kamerával, nem pedig kamerák telefon funkciókkal. Vagyis hát van olyan is, de azt Lumia 1020-nak hívják.
Egyébként pedig igen, a funkciók szoktak változni a romok fejlődésével együtt.
Azt viszont ajánlom, hogy cseréld vissza vagy el a készüléket, ha ennyire nem vagy vele megelégedve, mert tartok tőle, hogy eztán sem leszel.
-
zjuhasz
aktív tag
azt hogyan tudnám lecsekkolni, hogy használja-e valami a glonasst? Az OK, hogy a készülék tudja, de az appot is fel kell rá készíteni?
Endomondot, Igo-t, Google térképet használok műholdas segítséggel, de hogy ezek közül melyiknek segít, hogy a ruszki rendszert is látja.... vagy az app már csak a kész pozíciót kapja meg a telefontól?
Egy gps test app-ban látszik, hogy melyik műhold a gps és melyik a glonass? -
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #827 üzenetére
Köszi, ezt ismerem, eléggé átolvastam, néztem a videót is, de ott borul a dolog, hogy makró módot emlegetnek, de makró mód nincs a telefonban. Viszonylag közeli képet lehet csinálni, de ez elmarad a makróra állítható telefonoktól.
Sokak véleményével ellentétben és a mai telefonokat fényképezőgépeknek is tartom, ezért fenntartom pl, hogy hiba, amikor ISO-t állíthatok, nem megy a stabilizátor. De lehet, hogy egyszer csak jön egy frissítésEzért a pénzért (67e) nem bántam meg, de még a barátkozás elején vagyok. Különben hajlandó vagyok pár dologról lemondani, mert a munkámtól függően APS-C szenzoros vagy FF-es profi gép van nálam és vagy wifivel vagy NFC-vel tudok képet telefonnal elsősorban a fb-ra, instára. De az utcai esetek többségében a telefont használom.
-
tanzara
csendes tag
A gsmarena oldalán azt lehet olvasni, hogy az előd S3-hoz képest ebben már nincs benne a screen mirroring azaz a képernyőtükrözés?
-
klacai
csendes tag
Sziasztok!
Ha független a minim de a kártya Telenoros akkor független frissítést letöltését fel sem ajánl a telefon? -
-
pixelblondie
senior tag
1: A fókuszt oda rakja ahová nyomod az ujjaddal a képernyőn.
2: Ezt szerintem a mérési módoknál tudod konfigurálni, bár én soha nem használtam, ebben nem vagyok biztos.
3: Automatára teszed és a kezeddel megmutatod neki mire fókuszáljon. 6-7 centiről már megy szépen
4: Az én ANJ2 romomban auto üzemmódban rányomok a beállításokra, ott van, hogy ISO rábökök és máris ott vannak az opciók: Auto, 100,200,400,800 -
arpad5588
csendes tag
Igen csak elirtam Sunfleur.
-
gcsikos
tag
válasz
pixelblondie #821 üzenetére
1. Szeretném elérni, hogy máshova a fókuszt, mint ahol a fényt méri.
2. A fénymennyiségét külön lehessen állítani. Tehát van egy tárgy amire fény esik, akkor levehetném a fényt és a világosabb részre (virág, tárgy, arc, bármi) állíthatnám be, ezzel kiemelném az emiatt alulexponálódó, sötétebb környezetből.
3. Nem is akarom elhinni, lehet, hogy én bénázom, de hogy lehet makrót fotózni?
4. A harmadik, hogy csak "szép arc" üzemmódban lehet az ISO-t állítani, ezt sem akarom elhinni.
Úgyhogy most a ProCapture megy. Eddig az SGSII használtam és meg voltam elégedve. Ezekenk a fotóknak legtöbbjét az SGSII-vel csináltam, igaz van ott Sonya6000 és SOnyNEX5N isKülönben benne van már az ANL1, amit írtál (kösz), remélem, nem kapcsol ki magától
-
arpad5588
csendes tag
Na megjelent az uj XHE rom most toltotem le
-
gcsikos
tag
Éjjel magától kikapcsolt, töltésre dugva. Félt a sötétben? Vagy a szélvihar?
Pénteki délutáni vétel telenornál, még tudnám cserélni esetleg, a kamera funkciók hiánya miatt az e tekintetben sokkal jobb, meg erősebb belsőség miatt is a Sony Z1 kompakt jöhetne szóban, annak meg az akksija nem cserélhető. Most itt tartok és az alapkamera helyett a procamerát használom.
-
pixelblondie
senior tag
Kikerült a Telenoros ANL1, ha valakit érintene.
-
törölt tag
Hát nem tudom... Lehet bennem van a hiba, de én elvoltam végig a gyárival...
Voltak elsőindításos bajaim az elején, de mivel nem rakom újra a vasat naponta így annyira nem zavar. De ezek egyrésze valahogy megjavult a frissítésekkel. Ezért is kérdeztem, hogy a kedves érdeklődő hogy áll ezzel.. -
bandeevw
tag
válasz
pixelblondie #813 üzenetére
Van ott még más is egyébként, az biztos a tripla SIM-es
Nna, újrahúztam, rajta az XEH, meglássuk.
Majd referálok
-
Rivaul
addikt
válasz
#33253120 #803 üzenetére
Sajna azért nem opció mert az első romok szinte mindenkinek xarok voltak. Hiba, hiba hátán. A felesleges körök helyett inkább egyből tüzeltetek arra a bizonyos verébre
SunfleurA szándék meg volt
boeingThx. Látom hogy megy ez feljebb valóban. 1-2 hete én még 200-al kevesebbet értem el.
bandeevwEz ennyi idő. ha leszedted el kell rakni. Nekem is meg van de még lassabban tudnám csak megosztani.
-
bandeevw
tag
Hűha!
Nincs meg valakinek ez az XEH ROM véletlenül?
300 kB/sec a letöltési sebesség, ez lesz vagy 1 óra...
-
bandeevw
tag
válasz
#33253120 #803 üzenetére
T_chris1 hetes telefonon nem hiszem hogy nagy változást okozna egy factory reset...nem?
SD kártya nincs benne, letöltött progi is csak egynéhány.
SunfleurIgen, ez tiszta, csak nem voltam biztos a gép pontos típusában (van G800H is pl.).
Gondolom akksi mögött le vagyon írva, csak asszony aludt már tegnap este, és be volt vackolva mellé a telefon, nem akartam ezért felkelteni. -
boeing
őstag
Semmi extra nincsen benne,de irtozok a telekomos romtól,csak kivácsiságból raktam fel.Vissza a gyárit.
-
pixelblondie
senior tag
válasz
bandeevw #800 üzenetére
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek!
Mindig aktuálisan friss romokat a SamMobile oldalán találsz. Firmware szekció, azon belül a legördülő listából kiválasztod a megfelelőket, majd végül a country-nál a Telenor (PAN) részt.
Szerk: most töltött be az oldal alja, látom kaptál választ, de így hagyom, hátha valakinek még jól jön a részletes infó.
Rivaul: Rendes lány vagyok, megnézem a kedvedért a magentás ANL2-t tisztán wipeolva és nyomok majd vele egy AnTuTu-t.
-
bandeevw
tag
Közben kiigazodtam rajta, köszi
Az S3-at nem ROM-oztam, független volt gyárilag, meg nem is volt vele gond...Illetve még gondolkodunk, hogy visszaadjuk e a Telenornak...nem kaptuk meg hozzá az S View Cover tokot sem, normál Flip Cover-t adtak...és hiába hisztizünk nekik, nem történik semmi...
volt olyan válasz is részükről, hogy így jártunk...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest