- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Nem gúnynak szántam.
Azt megértem ,hogy Te jószándékból javaslod másoknak a szoft. cserét.
Természetesen ki él vele ki pedig nem.De már lassan ott tartunk ,hogy sz@r a telefon és hülye aki nem ezzel kezdi.
Szerintem itt húzzunk egy vonalat és zárjuk ezt a témát.
Legalább is a vita részét -
cstom
aktív tag
-
x1port
addikt
Azért azt tegyük hozzá ,hogy ezeket a műveleteket csak laptopról illetve szünetmentes táppal ellátott asztali gépekkel végezzük mert egy flesselés közbeni áramszünet esetén kuka a telefon !
( mondjuk én feleslegesnek tartom ezeket gari alatt , pláne hogy egy zsír új készüléket kaptam javítás helyett )
-
-
Sanya72
csendes tag
-
looser
addikt
Az igazat megvallva most egy Lenovo A820-at használok és ezért úgy érzem, a kijelzőn kívül nagyon nem lesz előrelépés, de már ettől az egytől is elolvadok. Kollégám S3 telóját masszíroztam egy darabig és úgy szerettem bele (ez a kék-zöld téma nagyon tetszik). Tuti, ha megvenném az S3-at, akkor már azon tűnődnék, nem lett-e volna érdemes várni egy kicsit. De az IP67, ujjlenyomat olvasó is hasznosnak tűnnek. NFC mondjuk nem izgat, de az S5 Mini designja jobban tetszik az S3 Neoénál...
Kábé 4 éve vettem a tévémet és ott belezúgtam a Philips ambilightba. 40e volt a különbség az ambis és anélküli változatok között. Megvettem az előbbit végül és bár örültem, de kiderült, hogy úgyis szekrénybe teszem, szóval semmit sem látok a gyönyörű képkiterjesztésből. Szóval én voltam a hülye, de olyan nagyon azért nem bánom. Talán majd ha elköltözöm -
looser
addikt
Igazad van. Várok még, bár eléggé be vagyok sózva :-)
Ezt az összehasonlítást nézegettem... -
looser
addikt
Hú, lehet, hogy mégsem lesz aktuális, kicsit benéztem az árát :-/
Itt nézegettem, amikor oldalra tévedt a tekintetem és feltűnt: akciós S5 Mini Dual sim 66.990-ért! Gondoltam, hogy ez tényleg akciós, hiszen 87 alatt nem láttam. De ez a fura 'majdnem' 67ezres ár és a felirat megtévesztett: használt a készülék :-( -
Sanya72
csendes tag
Köszi. Kipróbáltam, de ugyan az, csak sistergés van akár mit is próbálok. Próbáltam 3 féle fülessel, újraindítva, eltávolítva, telepítve, újraindítva, mindig ugyanaz. Már azon gondolkodom, hogy esetleg módosíthattak a hardveren, mert a phoneinfo progi szerint 2015.01.08.-án gyártották, de ez csak gondolat. Viszont azt sem értem, hogy újraindítás után az alkalmazásváltó menü ram résznél a youtube alkalmazás mindig fut, ha bezárom, és újraindítom, megint ott van. Megpróbálom újratelepíteni, és a friss rendszeren megpróbálom a rádiót is, ha nem megy feladom.
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is úgy gondolom, hogy ha szar a gyári rom, tegye fel a szerviz azt ami jó... x1port is ezt mondja. Illetve OK, kicsit makacsul cseréltetni akar, de szerintem ha tök hivatalosan kap jó romot és megszűnnek a gondjai, azzal is elégedett lesz azért.
Tudom, hogy aki egy kicsit is benne van ebben a romolgatásban, az pikk-pakk megoldja, de én ebben kívülálló vagyok, valamiért én félek belenyúlni, másrészt meg céges tehát kvázi nem az enyém, és szükségem is van rá, tehát az sem fér bele, hogy 1-2-3 napra teló nélkül maradjak, amíg valaki megcsinálja, ha esetleg téglásítanám
Szóval nem ezen fogok megtanulni romolni, az biztos -
-
törölt tag
Azt hallottam, hogy Telekomnál egy ideje bizonyos összeghatár fölött automatikusan adnak a készülékek mellé biztosítást. Első(?) hónap kötelező, a többi lemondható...
Szerintem nem véletlen, és nem hülyeség. Sokan váltanak buta telefonról, vagy kis méretű okosról valami lapátra, egyrészt normális kicsi telefon nincs, másrészt meg mert 0Ft a beugró, meg a pontért kihozza, meg anyu/apu/pasi/asszony/tesó/cég megveszi neki, és nem tudja hogy hordani/tárolni. Mert egy egy 4-6 col környéke vasat már nem akasztasz a nyakadba, mint régen a (szó szerint) maroktelefonokat. (Táskaboltos ismerősöm szerint azok a női kézitáskák fogynak nagyon, amikben van 5+colos méretű telefonnak külön zseb.) Ha nem tudja hordani/tárolni, akkor ráül, elejti, odaveri, kirakja és ellopják az asztalról stb. stb....
-
-
gcsikos
tag
Egeresedjen, ez nagyon jó
Valamivel ütközhet a fotós app, nem értek hozzá, csak használom. Nálam velem ütközött először, mert pár száz pénzbe került, ha jól emlékszem. De túltettem magam rajta, szakmai okokbólMár korábban akartam kérdezni tőled, de most: szerinted az oprendszer frissítés után az eredeti fényképezőgép változhat? Vagy ez a kikapcsolódásos dolog esetleg?
-
adriennke29
csendes tag
Köszönöm
Közben felhívott a samutól egy csaj, rám csatlakozott
és azt mondta, mit Te, hogy a kamera eldönti, hogy mikor milyen opciót enged. Meg hogy csináljam kint a szabadban.Kérdeztem,hogy szoftveresen van -e baja, azt mondta tuti nem...Hát,érdekes, megvesz az ember egy telót jó sok pénzért és nem működik rajta minden. Nekem a sport mód se 100-as, ma végiggurítottam egy mandarint a földön, erre láttam, hogy mikor fotóz, ott van, a képről meg eltűnt a mandarin
Ezeket a betegségeket hogy lehet orvosolni? Szoftverfrissítéssel??? -
-
Dzsuri89
őstag
Köszi, ez elég velős leírás volt, valami ilyesmit képzeltem el.
75 lenne durván Telenornál céges előfizuban...Hogy érzed azt, hogy független friss rendszer?
Másik jelölt 15000-rel olcsóbb LG G3 S lenne. Ezen a kettőn vacilálunk barátnőmmel. Mind a kettőnek vannak előnyei, meg hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest