Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
Csak "vendég" vagyok itt, nekem nem S5 minim van.
Már hónapok óta olvasom a hozzászólásokat, mert érdekel/érdekelt az S5 mini.
Korrekt kis csapat volt itt, de ami mostanában itt megy
Bakker, ha valaki romolni akar, azt tegye, aki nem, az ne. Viszont ez nyafogás,
Kész csoda, hogy nem léptek közbe a modik.Minden jót nektek srácok!
-
-
Acef
addikt
Akkor lett gyanús, amikor az Orosz felrakásáról írtál.
RS = RUSSIAezeknek más a régiókódjuk!
Megoldás lehet a régiókódhoz (csak amennyiben gariztatni kellene):
- ROOT innen [link]
!!!Ez elvileg nem billenti a Knox bitet, de a system-ben történő módosítás igen!!!
- play, vagy XDA-ról egy CSC "állító" app (ennek nézz utána: hatékonyság, Knox)
- UNROOT (a ROOT leírásánál)
- Odin / XEH romMás infó:
Már többen is írták, hogy a szerviz nem foglalkozott a Knox-al, csak a recovery-t, és a Root-ot nézték. -
Acef
addikt
válasz
pixelblondie #626 üzenetére
Teszteld, figyeld a töltést: play / charging report
A kernel vezérli a töltőáramot. Olyan romot keressetek, amiben más a kernel, hátha javul a töltés.
-
Acef
addikt
válasz
pixelblondie #596 üzenetére
árulóóó!
gratula, és sok szerencsét!
-
Acef
addikt
Függetlent is nézhetsz, nem fontos a T.
Ez is mehet, frissebb, hátha jobb.+ figyelj:
Figyeld a típust, nehogy a dual 5 mini romját szedd le.
Figyeld a romot. Most gondolom XXUB... vagy XXUC... romot használsz. Maradj az adott verzión belül.infó, vedd figyelembe:
Mindig van 0.001% esély, hogy gond lehet az Odinnál.
Áramszünet, hibásan letöltött rom, ... (nekem 1x volt, hibásan jött le a zip. Ismét töltés, felrakás = O.K.) -
Acef
addikt
Én szerviz előtt újraraknám odinnal a stock romot. Túl sokan vagytok "hibás" 5minivel, ez inkább szoftver, mint hardver.
/gyakran vacak a gyárilag felrakott rom/
-
Acef
addikt
válasz
#33253120 #277 üzenetére
Itt válaszolok, mert Rivaul-hoz is szól.
T_chris
Köszi!
Megnéztem.
Jól megizzasztottad, a végén már kezdte elveszíteni a fonalat, de végülis nem omlott össze, tehát stabil, és erős rendszer (hw + sw)
Ma teszteltem egy fehéret, kb 1h-t nyomkodtam.
Nagyon szép telefon, szép kijelző, élőben szép, nem csúszós hátlap (képen nem tetszett).Ezt egy módosított S4 mini tulajaként írom, tehát az Én véleményem nem mérvadó!
Egy gondja van: stock állapotban nem elég pörgős, komolyabban belenyúlni pedig csak garvesztéssel lehet, hiszen az S5 miniből már mind KNOX-os. Én még maradok az S4 mini + módosított rom pároson.Köszönöm az infókat és a videókat!
-
Acef
addikt
válasz
#33253120 #277 üzenetére
Semmi extra, full alap dolgok: amiket az Én videómban is láttok.
Nem az app volt a lényeg, hanem a telefon viselkedése "terhelt" állapotban.De: inkább Nova launcherrel (ebben megjelenés és görgetés: Nova), és fejlesztőiben 0,5-re állított animáció, áttünés, animátorral.
Így csak az Fmod rom miatt lesz különbség.az is jó amiti Rivaul készített, de csal a videó, ill neki még az alap beállítások (fejlesztői), és TW launcher volt.
-
Acef
addikt
Köszönöm!
Megnéztem.
Szerintem töröld, tényleg privát ...Őszinte leszek: jobbra számítottam, de ez sem rossz, főleg, hogy gyári rendszer.
Nem akadt, de nem olyan gyors (lassú, nem "ugrik"), mint az enyém (S4 mini).
Több oka is lehet:
- az enyém rootolt, más recordert használtam, nekem a valós sebességet mutatta, nálad zavaró az "akadozás".
- Én Nova launchert használok, valamint másként van beállítva a rom. (Ezeket nálad is érdemes!)
- nem gyári a kernelem, és természetesen az Fmod rom van a telefonon
- Be volt kapcsolva az enerigatakarékos funkciód? / azzal jelentősen lassabb -
Acef
addikt
Hi!
Egy ideje már olvaslak, látom, hogy jót beszélgetsz magaddal, és hogy kapható vagy egy kis tesztre.
A jelenlegi telefonom (S4 mini) valamikori utódjaként gondolok az S5 minire.Teszt:
Telepítenéd a playról az SCR Sreen recorder free app-ot? [link]
Én telepítettem, készítettem vele egy videót (nem állítottam semmit, úgy használtam, ahogy telepítés után volt).Az Én telefonomon egy módosított gyári rendszer van, és az érdekelne, hogy ehhez képest hogyan viselkedik a gyári S5 mini.
Tehát az alábbit tettem, miután elindítottam a sreen recordert, és ezt kérném töled is:
- Beindítottam minden apk-t, és azokat nem bezárva, hanem a HOME gombot megnyomva léptem a főképernyőre, a végén 21 apk volt megnyitva.
- Beindítottam egy videót, majd letettem kicsi képbe, és így folytattam apk-k megnyitását.
- Mindeközben amíg ment a lejátszás és az apk-k megnyitása/HOME, addig a telefonon ment a Screen recorder is, rögzítette a linkelt videót.
- A videó végén látható a megnyitott, és Aktív alkalmazások listája, a RAM, ...a free verzióban max 3 perc felvétel készülhet, kapkodni kell a 21 menyitott apk-hoz, videóhoz, hogy a végén még a RAM-ot, és a futó (21) appokat is meg tudd mutatni. Itt az Én videóm: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest