Új hozzászólás Aktív témák
-
adriennke29
csendes tag
Hali. Nekem az a problémám ezzel a készülékkel,hogy amikor hívnak nem csöng ki, vagy azt mondja, a hívott szám nem létezik,stb...ezt csak a tesómtól hallottam(vodafone és vezetékesről hívott), más nem jelezte.Most kikapcsoltam az LTE-t és sima WDMA/GSM-re állítottam. Vhol olastam,h ez a megoldás. Én tudok hívni, eddig ezzel nem volt gond. Januárban vettem, 2 hónapos sincs....ja,és még csomószor lefagy. Visszaviszem a trémobilba és cs***ék meg!! Vesz az ember egy tök drága telefont és sz*rt sem ér...Vajon ha gyorsan leadnám egy gsm boltba,mennyit adnának érte???
-
adriennke29
csendes tag
Köszönöm
Közben felhívott a samutól egy csaj, rám csatlakozott
és azt mondta, mit Te, hogy a kamera eldönti, hogy mikor milyen opciót enged. Meg hogy csináljam kint a szabadban.Kérdeztem,hogy szoftveresen van -e baja, azt mondta tuti nem...Hát,érdekes, megvesz az ember egy telót jó sok pénzért és nem működik rajta minden. Nekem a sport mód se 100-as, ma végiggurítottam egy mandarint a földön, erre láttam, hogy mikor fotóz, ott van, a képről meg eltűnt a mandarin
Ezeket a betegségeket hogy lehet orvosolni? Szoftverfrissítéssel??? -
adriennke29
csendes tag
Köszönöm,kedves tőled
-
adriennke29
csendes tag
Nekem meg nem segített senki
na, nem gond, érdeklődtem samsung online chaten a samsung oldalán,mondta egy csaj,h holnap felhívnak,rákapcsolódnak a telcsimre és megnézik mi a baj(van -e baj) Sztem csak én vagyok béna,mert ha a kamera szoftvere lenne hibás, akkor gondolom más se menne, nem csak a dráma funkció.No,de most nem is ezzel van a bajom. Ne nézzetek hülyének,de lány vagyok, nem értek ezekhez: azt mondta tesóm,h majd ha belelépnek a telómba,átírnak minden adatot,rám fogják, hogy lopott a telóm, meg lenéznek adatokat,stb... Telepítenem kellett előre egy smart tutor alkalmazást,azt mondta a csaj, hogy így könnyebben rám tud csatlakozni a technikus.Kérdésem nem témába vág:mennyire veszélyes ez? Máskor is majd csak úgy random rácsatlakozhat, vagy nekem ezt engedélyeznem kell?? Vigyem el inkább a a szervizbe (remélem nincs baja,csak én vagyok szerencsétlen, nem jól lövöm a képeket), vagy nem veszélyes ez a távoli csatlakozás????
-
adriennke29
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ma vettem egy s5 minit, végre egy okosteló, ami nem tepsi a pirinyó kis kezeimben(habár ezt sem érem át
) Lőni akartam vele pár shot and more képet, mert az milyen frankó ugyebár, de amikor bejött akamera, rámentem, hogy shot and more, ott csak a legjobb kép,majd a radír bejött. Dráma funkció és egyebek csak szürkén világított, rá se tudtam menni
Megnéztem 600 bemutatóvideót, de nekem valahogy nem jön be.Tuti én csinálok valamit rosszul, vagy vmi rosszul van beállítva. Ezen a vidin is mutatja, 1:47-től:
https://www.youtube.com/watch?v=u1_7WeHDn6gValaki elmagyarázná, hogy hogyan tudok ilyet készíteni? Kösszencs
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- LEGO klub
- Yettel topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest