- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
és mindez a stock-rom telepítés miatt.érted? stock-gyári...kiváncsi vagyok az OTA frissítést hova sorolják...mint pl anno a nexus s, hogy kivetted a dobozból, és első bekapcsolásnál verziót ugrott OTA-n...fujj..
ha még custom-romról, vagy root-ról ment volna a téma...de nem, csak a gyári romról...
ugye? na, vajon miért annyira kevés a jelenlévő aktív tag...almoska84
látom, neked is sikerült értelmezned a leírtakat.mivel nincs cm a telefonra, így nem is ajánlhatta senki.
root van, knox ugrással, de azt se ajánlotta senki.
fuss neki mégegyszer, mert nem sikerült elsőre megérteni a lényeget. -
benete
tag
OK! Megértelek, de a sufnis garancia is csak egy papírral több a semminél. Az eredetéről meg csak annyit, nem valószínű, hogy az Egyesült Arab Emirátusig mentem volna telefont lopni.
Legfeljebb megmarad. Elfér a többi lom között.
Na többet nem off-olok! További jó fórumozást! -
Rivaul
addikt
Akkor pont belenyúltunk
Tipikus
VangelisNem kell csak én ilyen vagyok, és türelmetlen. Inkább összevadászom hozzá a romokat mint hogy várjak két hónapot mire kiadják nálunk is a frissítést. Kíváncsi fajta vagyok. Pl most annyira meg vagyok elégedve hogy nem biztos feltennék újabbat hogy azt is be kelljen lakni mert ez így rendben van. Max ha kiderülne hogy a töltés mizériát maximálisan megszünteti.
Sajnálom hogy nem úgy jöttek be a dolgok ahogy szeretted volna. Túl nagy most a szórás ahogy mondtam többször is. Bár én vat..át akkor is bepróbálnék 85 körül így "fenyőállításiévszaktájékán"
-
Rivaul
addikt
Ugy olvastam hogy barmelyik szolgaltato es orszag hivatalos romjat felrakhatjuk az nem okoz problemat. Direkt meg is kerdeztem vagy 3x
A kovetkezo legfrisebb kiadas feltetele nem orvosolja majd? Vagy majd a nyaloka? A regiokod ekkora problat jelentene pl ha a telefont ugy vinnem be hogy elotte felteszem a gyari tmob-os romot?
-
pixelblondie
senior tag
Látom ittvagy te is azért, jól van, nem kerültem messzire
Rivaul: Meg-meg,. nem is volt nagyon kérdéses...Na meséljetek srácok, melyik a legjobb rom erre a szépségre? Láttam a nagytesó megkapta már az ötöst.
Erre valami? Még nem jártam SamMobile-on.
Egyébként hihetetlen mennyire más ugyanaz a 4.4.2 ezen. Teljesen átdolgozták. Fenomenális. Kb semmit se találok még rajta -
törölt tag
-
Rivaul
addikt
Ez valoban egy gyari rendszer. Semmit nem allitottam rajta a megvetele ota. Egyedul a nem kello appokat tiltottam. A root, custom rom, launcher kombo dramai valtozasokat hoz barmilyen telefonon. Eleg regi motoros vagyok de ez a telefon minden csak nem lassu.(tudom hogy nem ugy ertetted) Ha nem most vettem volna akkor huznam de az az igazsag hogy nem erezteti igenyet egyaltalan. Pedig ios hoz vagyok szokva... Meg nagyon uj a keszulek, talan a kov sw hoz meg meglepetest ezen felul is. Sztem azzal jarsz a legjobban ha bemesz valahova pl a t-be es a kihejezett telot kezded el sokkolni
A videot meg csak a link birtokaban lehet megtekinteni de majd leszedem
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
Igen. Legalább nincs kivel összeveszni és mindig igazam van
Nincs túl sok app a telefonomon így a 21 biztos hogy nem lesz meg, de ami van azt megcsinálom természetesen. Annyi hogy másik rec program kell használnom mert a telefonom nincs rootolva és az általad írthoz kell a root.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest