- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoló1981
tag
válasz
#33253120 #1017 üzenetére
Tudom, hogy a legtöbbször nem a készülék, nem a hardver felelős a hibákért vagy korlátozásokért, hanem a szoftver, ezért is várom és telepítem rögtön a frissítéseket (remélve, hogy csak jobb lehet). Eddig nem volt szükségem a bővíthetőségre, legalábbis alkalmazásokat nem telepítettem SD kártyára, de most már betelt az LG G2 minim belső tárhelye (van még 200-300 MB szabad hely, de már nem enged alkalmazásokat telepíteni) úgyhogy át kell rakjak appokat. Már csak UHS-es micro kártyákat veszek (64GB SDXC).
Azért tudják nagyon jól, hogy az Android jóval több csupán a Nexus kütyük kezelőfelületénél. Ne menjünk már a hülye Apple nyomdokain...
Remélem a Lollipopnál észhez térnek, vagy a Google, vagy a készülékgyártók/frissítéskészítók !
Nem hiszem, hogy a külső tár írása/olvasása olyan nagy biztonsági kockázat lenne. Különben meg hívják fel rá a figyelmet, és mindenki használhassa saját felelősségére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest