- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoló1981
tag
válasz
#33253120 #1017 üzenetére
Tudom, hogy a legtöbbször nem a készülék, nem a hardver felelős a hibákért vagy korlátozásokért, hanem a szoftver, ezért is várom és telepítem rögtön a frissítéseket (remélve, hogy csak jobb lehet). Eddig nem volt szükségem a bővíthetőségre, legalábbis alkalmazásokat nem telepítettem SD kártyára, de most már betelt az LG G2 minim belső tárhelye (van még 200-300 MB szabad hely, de már nem enged alkalmazásokat telepíteni) úgyhogy át kell rakjak appokat. Már csak UHS-es micro kártyákat veszek (64GB SDXC).
Azért tudják nagyon jól, hogy az Android jóval több csupán a Nexus kütyük kezelőfelületénél. Ne menjünk már a hülye Apple nyomdokain...
Remélem a Lollipopnál észhez térnek, vagy a Google, vagy a készülékgyártók/frissítéskészítók !
Nem hiszem, hogy a külső tár írása/olvasása olyan nagy biztonsági kockázat lenne. Különben meg hívják fel rá a figyelmet, és mindenki használhassa saját felelősségére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest