Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Kihalt a topik
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
jobbkanyar #1296 üzenetére
láttam ott is.
Kösz az infót.
Szemeztem egy ideig az s4 mini duossal, de a vízállóság a hd felbontás és az ujjlenyomat olvasó az s5mini duos felé billentett. Talán érdekes, hogy az ujjlenyomat miért is kell nekem. A feloldással mindig is gondjaim voltak, mert gyors megoldás kell, tehát pinkódos, alakzatos varázslat kizárva, az egyéb megoldásokkal meg nem egyszer sikerült a gatyámban fotózni, sms-t írni, sőt, telefonálni a tudtom nélkül a régi telefonjaimmal. Így oda mindig fel kellett raknom egy widget lockert, ahol egyéni felodást lehet beállítani.
Ezt most kiváltottam az olvasóval...
Nekem panaszmentes, gps külön fontos szempont volt (a duos snapdragon procija amúgy is híresen jól kezeli a gps, glonass holdakat) és eddig nem csalódtam, nem dobja el a jelet, sokkal jobb, mint a Core duos telefonom volt.
ANK2 orosz rom van fenn.
Most már csak annyi kell a boldogságomhoz, hogy rendesen írható legyen az sd kártya-ezért várom a nyalókát, bár van ahol arról panszkodnak S5 fórumban, hogy nem lett az... -
jobbkanyar
csendes tag
válasz
zjuhasz #1236 üzenetére
Szia! most olvastam a hozzászólásod az s4 mini dual-os hoz!!
Az s5 mini dual-ról annyit, hogy legalább működik!!Az elődje, ennyi idős korára, már 2 szer volt szervizben!!
( 1 hónapos) De azt hozzá kell tennem, ez sem egy tökéletes készülék.
- gps jelet nehezen talál
- dobál a wifi és a mobil net között ( jó wifi mellett )
- hívás indításkor sokszor elgondolkodik erősen, hogy mi van.
- van, hogy belassul
- előfordul, hogy funkciók nem működnek rajt. ( újraindítás segít! )Egyenlőre ennyi!
ui.: De boldog vagyok, mert működik!! -
arpad5588
csendes tag
Akit esetleg érdekel és használja a Heremaps nak van ujaban magyar hang navigacios utasitasa is☺
-
taip
senior tag
Hát ez érdekes. A Telenornál kifutó státuszba tették a telefont. WTF?
És 15 ezerrel olcsóbb, mint január elején volt. Nem gondoltam volna hogy ennyit esik az ára, akkor vártam volna a vásárlással pár hetet... -
törölt tag
Nézd csak meg az uptime-ot reboot után.
Sok esetben a reboot amikor magától csinálja a készülék nem olyan mintha te kézzel indítanád újra, hanem egy sokkal rövidebb folyamat. És nem kér utána pin kódot, meg a bekapcsolást figyelő számláló sem nullázódik. Mintha csak a rendszer egy része indulna újra...Ha mákod van csak annyit veszel észre, hogy rezdült egyet a telefon.
-
törölt tag
Rendszeresen veszem elő valamelyik telefonom amikor kimegyek dohányozni. Van hogy +25 -ből -10-be. Az egyik az S5 mini, a másik egy galaxy express lte. Soha meg nem fordult a fejemben hogy ettől baja lehet...
Dolgoztam már vele 80%-s páratartalom mellett +60 fokban de nem lett baja. És az elméletileg nem védett expressnek sem..Pedig az nem védett, és azzal is kimentem a +60 után a 0 fokba... -
Rivaul
addikt
A garancia nem terjed ki erre valóban, ugyan úgy mint bármilyen beázásra ha megtörténne... Megnyugtatlak egyik cég/telefon sem vállal ilyesmit. Viszont én hűtőben dolgozom így sokat jár ki és be a teló komoly hőmérséklet különbségek között, az elmúlt 5 hónap alatt eddig semmi bajt nem okozott.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
#33253120 #1276 üzenetére
Mondjuk az ügyfélelégedettséget tudnák fokozni azzal, ha faszán jönnének a frissítések. Bár igazából nem vagyok nagy szoftvernáci, én elvoltam az S3-on is a 4.1-el, semmivel nem volt rosszabb mint a messiásként várt 4.3 (sőt...). Most sem fogok a kardomba dőlni, ha nem lesz az S5 minire 5-ös.
Viszont a prémium garancia nálam is sokat nyomott a latba, hogy az S3 után is Samut (és abból is valami jobbat) vegyek.
-
mpv
aktív tag
Sziasztok!
Az IP67 vèdelem mennyire vèd pàrakicsapódàs ellen? Úgy èrtem kinti hidegbe való hasznàlat utàn meleg uszoda,a kèpernyőjèn kivűlről bepàràsodott.
Szerintetek bejuthat a kèszülèkbe? A Samsung szerint erre nem terjed ki a vèdelem. -
-
törölt tag
Egy egészséges szintű paranoia szükséges manapság az élethez.
De szerencsére ez nem érinti a telefon szervizelést.
Tegyünk egy próbát?
Mondjuk beírom a my samsungra, hogy mivel az s5 mini fehér töltője ugyanolyan formájú mint a Galaxy Express-hez mellékelt fekete, de mivel fordítva kell beledugni a kábelt ezért belefutottam abba, hogy rossz látási viszonyok között fordítva próbáltam meg bedugni az usb kábelt a töltőfejbe ami miatt előbb-utóbb várhatóan elromlott a töltőfej. (Amúgy azt is tarkón vágnám egy hallal aki kitalálta a jelenlegi lakkozott alig kitapintható polaritású töltőkábelt) Ez most jelenleg valós probléma, de eddig nem piszkáltam őket, mert n+1 töltőfej van itthon 300mA és 2.0Ah között.
Borítékolni lehet a választ, hogy ők kérnek elnézést amiért én vagyok a hülye. Mert én a Samsunggal cseverészek. És ők utasítják arra majd a Telemaxot amire kell.
Igen. A Telemax magától hülye és kötekedős, de ha a Samu megmondja mi van akkor megcsinálja.
Ha gondolod, hogy érdekel akkor rámegyek, és ledokumentálom a teljes folyamatot screenshotokkal. -
Rivaul
addikt
A topic 95%-a XEH (független) gyári romot használ az itteni leírás alapján. Senkinek semmi baja nem származott eddig belőle. Volt már ilyen teló gariba is és ott is rendben volt. A szerviz is van hogy a XEH függetlent teszi fel a visszaadandó telefonokra. Ez nem egyenértékű a rootolós romolgatással meg turkálással.
Persze szíved joga azt csinálni a telefonoddal amit akarsz ebbe eszem ágában sincs beleszólni csak a paranoiát ne generáldFőleg hogy a legtöbb hiba amivel találkoznak a felhasználók és ami miatt szidva van ez a telefon pont így küszöbölhető ki eredményesen.
-
törölt tag
Telemax. Kb a saját órájukban nem tudnak rendesen elemet cserélni. A samsungosoknál csak a lenovosok utálják jobban őket a hozzá nem értés miatt...
Úgy lett az Advance-ből, Galaxy Express LTE, hogy amikor a 4. alkalommal (kétszer usb aljzat, egyszer kijelző hiba) beküldtem a telefont my samsungon keresztül mert folt került a hátsó kamerába, kicserélték a front kamerát, ami a kijelzővel van együtt, és lazán beírták a pappírra, hogy a készülék javítva, és átment a gyártói teszteken.
Amúgy mivel a Telekomos rom egy vicc volt, már az első szervíznél is gyári független volt rajta... És volt amikor sw-t is raktak, akkor is az ment fel rá, nem a Telekomos.Megreklamáltam a my samsungon a szervízt, és kaptam egy csereutalványt, meg egy ajándék szivargyújtó töltőt, meg sok bocsánatkérést...
-
x1port
addikt
-
törölt tag
Pff....
Galaxy S Advancre akkor jött meg a Jelly amikor már szinte senki nem várta pár fanatikuson kívűl... Az meg nem egy Sx. Samsungék sokfele agyalnak, de ez a vas is ott van közte. Elvben minden készülék kap egy főverzió frissítést, amire hamar ki lett adva az többet is.
-
cirx
senior tag
-
Rivaul
addikt
Sajnos a duossal kevés a tapasztalatunk. Kicsit más mint a többségünké. Viszont ennél a droidnál elég sok mindent külön kell beállítgatni nem csak hang terén így lehet mindent végig kell nyálaznod ha eredményt akarsz.
x1portEnnyire nem akartam drasztikus lenni de a márciusi ígéretre sztem 3 hó ráfért. Droid téren az ilyen csúszás megszokott. És mivel már írtam hogy az F széria ami az általános (van vagy 5 féle és van más hw-is)... Így arra korlátozódjunk. Amúgy is az érdekel sztem minket
Szóval ha nem tudod legálisan feltenni Júni végéid akkor postázom neked a fóliát. Így jó?
-
Rivaul
addikt
Szia.
Az hogy mind a kettő ugyan úgy viselkedjen az érdekes. Nyugodtan felteheted a független romot az teljesen hivatalos. A szerviz is sokszor azt teszi fel. Viszont teljesen tisztára tedd. Tehát odinnal fel és utána a wipe-ok. Semmit ne tölts vissza programokból. Mindent frissre.
x1portKicsit sok lett hirtelen a pesszimizmusod ellenére is a kritérium
-
vna
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy S5 mini duos (SM-G800H) készüléket. Egyetlen problémám van vele, de szoftveres, szóval bátorkodom ide leírni. Ha már milliószor kérdezték mások is, akkor olcsón lehet követ venni nálam.A problémám az, hogy hiába állítom át az értesítési hangot bármire, nem igazán érzékelek változást. Egészen pontosan még mindig vannak olyan programok, amelyek értesítésekor a számomra idegesítő fütyörészést lehet hallani. A legjobb példa a Touchdown: ha egyszer azt állítom be, hogy az alap értesítési beállításokat használja, akkor miért nem a telefonon beállított alapértelmezett dolgokat műveli??
Már beállítottam egy "sima" e-mail fiókot is, hogy át tudjam állítani az arra vonatkozó hangot, ami eggyébként csengetés volt.
Az előző telefonomon ICS volt. Ha átállítottam a beállításokban a hangokat, akkor az minden programban egyformán érvényesült.Eredeti gyári ROM van fent, minden frissítve és nincs rootolva sem. Nem is fogom, úgyhogy olyan megoldást kérnék, ami ezek változtatását nem igényli.
Előre is köszi!
-
cirx
senior tag
sziasztok
ma hoznak hozzám 2 db Telekomos s5 minit, mindkettő gyakori időközönként halózati hibával eldobja a kapcsolatot.
nyugodt szívvel ráflashelhetem a G800FXXU1ANL1_G800FOXX1ANK1_XEH romot ugye?
gondolom G800FXXU1ANL1_G800FTMH1ANH2_TMH-val hozzák… -
Rivaul
addikt
válasz
donjohnson #1239 üzenetére
Automata valaszto van az operaban. Sokszor mast akar irni mint en es csak egyet fel vagy le poccintek. Viszont orulok neki hogy ez a legnagyobb bajod
-
törölt tag
-
zjuhasz
aktív tag
úgy néz ki, csúszik a nyalóka.
[link] -
arpad5588
csendes tag
Ti használtok takarito tisztito progikat?én cleanmastert hasznalok.
-
Rivaul
addikt
válasz
Kiskino #1221 üzenetére
Nincs olyan root a minire ami ne borítaná a knoxot. Pár napja nyálaztam szét a netet és minden lehetőség végén egy 0x1-es telóba futottam. Sajna csak garivesztéssel rootolható, úgy viszont gyorsan és mind1 milyen romra.
arpad5588Többször előhozott probléma volt a topicban főleg a kezdetekkor. Mára nagyjából kihalt (bár van akinél még jelenleg is hibádzik).
A független romot tedd fel de teljesen tisztára. Telepítés és utána wip-ok. -
Kiskino
csendes tag
Igazából a XEH-t szeretném feltenni és utána rootolni.
-
arpad5588
csendes tag
Ti tapaztaltok váratlan ujraindulásokat néha?nekem néha ujraindul pedig már sokat variáltam hogy jol működjön.
-
x1port
addikt
A másik ,hogy az S jegyzetben bekapcsoltam az időjárás funkciót.
Ekkor megjelent a naptár widgeten a napoknál a várható időjárás.Na az most nyomtalanul eltűnt.
Kezdem magam úgy érezni ezzel a telefonnal mint anno sok éve az Ace-nél
-
x1port
addikt
Időjárás widget -2 fok zàrolt képernyő időjárás +4 fok.
Szinkron az van rendesen -
Rivaul
addikt
válasz
#33253120 #1209 üzenetére
Ez így rendben is lenne de engem külön megkérdezett hogy szeretnék-e... Mondtam hogy nem. 1890ft-ra sikeredett ez a nemleges válasz
Mod: Ez pont az a különbség amivel az iphone került volna többe a másik szívem csücske. Persze pillanatig nem bánom ezt a készüléket csak nah... Nem így számoltam.
-
törölt tag
Azt hallottam, hogy Telekomnál egy ideje bizonyos összeghatár fölött automatikusan adnak a készülékek mellé biztosítást. Első(?) hónap kötelező, a többi lemondható...
Szerintem nem véletlen, és nem hülyeség. Sokan váltanak buta telefonról, vagy kis méretű okosról valami lapátra, egyrészt normális kicsi telefon nincs, másrészt meg mert 0Ft a beugró, meg a pontért kihozza, meg anyu/apu/pasi/asszony/tesó/cég megveszi neki, és nem tudja hogy hordani/tárolni. Mert egy egy 4-6 col környéke vasat már nem akasztasz a nyakadba, mint régen a (szó szerint) maroktelefonokat. (Táskaboltos ismerősöm szerint azok a női kézitáskák fogynak nagyon, amikben van 5+colos méretű telefonnak külön zseb.) Ha nem tudja hordani/tárolni, akkor ráül, elejti, odaveri, kirakja és ellopják az asztalról stb. stb....
-
Rivaul
addikt
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Csaba.no1 #1203 üzenetére
A matt nagyon sokat ront ezen a kijelzőn. Életlen lesz a túl sok kontraszt miatt. A clear a jó. Csak ott helybe nézd meg, mert nagyon sok a széria hibás ehhez a telóhoz. Én 3-at már visszaadtam és mind különböző gyártóé volt. +itt az oldalon is hirdettek gombokért fóliát mert túlvágott volt egy ezres csomag...
-
Csaba.no1
tag
Gyári fóliát szeretnék rá venni, melyik célszerűbb a clear vagy a matt? A matt csak annyiban különbözik, hogy nem látszódik meg rajta az ujjlenyomat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Last Epoch
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest