- Mobil flották
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zizidor
őstag
válasz
#33253120 #3697 üzenetére
Nem tudom mire való, de amilyen megoldásokat eddig láttam, ott vagy az usb csatlakozóba volt bedugva a töltő (szalagkábellel kivezetve a hátlap alatt), vagy pedig belül forrasztották az usb csatlakozóhoz vagy a sim foglalathoz.
-
törölt tag
válasz
#33253120 #3663 üzenetére
Nálam is második teló, egy S4 mini mellett!
Vagy ha lassan belakom, akkor ez lesz az első. Már nagyon rég óta vágytam egy S5 minire, most végre találtam egy nagyon jó állapotban levőt, és megvettem. Nem mintha nagyon ki tudnám használni, 3-4 évig még bőven jó lesz nekem!
Ennél komolyabbra meg aztán tényleg semmi szükségem... -
tPedro_
őstag
válasz
#33253120 #3669 üzenetére
Nalam is ez a helyzet, hirtelen azt hittem valami malware kerult a telora.
Nem sikerult rajonnom, hogy melyik app csinalja, nalam tovabbra is a 4.4.2 Android van rajta, a hivatalos Telekomos.
Viszont nem csak reggel jelentkezik, hanem este is amikor toltore rakom a telot.
-
törölt tag
válasz
#33253120 #3652 üzenetére
Na, mivel másodtelefonom az S5 mini keveset használom.
De ugye volt ez a némítás/merülés esetén felugró ablak amit nem lehet hova tenni, és most jött hozzá egy reggeli első feloldás utáni plusz zárképernyő is amit félálomban elnyomok mielőtt bebootolna az agyam annyira, hogy levideózzam az S7-el.
De ez mi ez? -
Cucuska2
addikt
-
lockgood41
újonc
válasz
#33253120 #3573 üzenetére
Szia!
Hogy tudtad feltenni a good lock-ot ?
Látom neked sikerült
Érdekelne engem is ez az applikáció, és úgy tűnik, hogy nem elérhető az s5 minire (6.0.1), hiszen nem találom egyik storeban sem..Illetve olvastam korábban, hogy a 6.0.1-ben már lehet témát cserélni, ez hogy működik pontosan?
Köszi előre is !: )
-
-
Batistuta7
tag
válasz
#33253120 #3544 üzenetére
így van .az ui-ban is és a widgetekben is jó lett volna egy kis változás. de enegem mondjuk ezek nem annyira érdekelnek , engem még az akksi kezelés izgat , mert a lolli-val nekem nagyon meggyűlt a bajom. 2,5 óra kijelző időnél többet nem nagyon tudtam vele elére .kitkat-al 3,5 is megvolt. valószínúleg a telóm sincs teljesen rendben mert mikor megvettem az új akksit akkor sem értem el vele olyan számokat mint mások , de azért a 3órás kijelző idő elég lenne, bízom benne hogy meglesz
mindenesetre nem tudna rávenni most semmi hogy a lollit visszarakjam.
-
Robi86
senior tag
válasz
#33253120 #3461 üzenetére
A Samsungé a cucc, és akár kettőnél több telefonnal is lehet használni egyszerre (pontosan nem tudom mennyi a max.) Most találtam ezt: Videót is lehet, nemcsak zenét Ez 4 darab S7 edge-el már egész jó lehet a minimális oldalkávák miatt...1 milláért
Kíváncsiságból ki akartam próbálni, hogy milyen lehet előben, biztosan rá lehetne mókolni valahogy, de annyira azért nem érdekel -
bnorci71
addikt
válasz
#33253120 #3124 üzenetére
köszi
nektek is Dorcika50, Zittaettől függetlenül egyre jobban érzem, hogy el fognak válni útjaink.
Egyébként szeretem, de a megfagyásai számomra nem megengedhetőek van amikor elérhetőnek kell lennem ebbe nem fér bele ,hogy gondol egyet és megfagy nem nézegethetem 10 percenként, hogy vajon működik-e még
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest