- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
válasz
Dzsuri89 #1038 üzenetére
Pár hete használom, gyári T-s rommal, akkuidőben az eddigi legjobb telefonom (pedig volt egy pár), erős használattal estére nem tudom lemeríteni, pedig minden fut ami csak van rajta, (nálam közepes fényerőn min. 5 óra kijelzőidő megvan)a sebessége teljesen rendben van, volt Nexus 5-öm is, természetesen nem ahhoz kell hasonlítani, de egy átlag felhasználó talán nem is veszi észre a sebességbeli különbséget. Játékról nem tudok nyilatkozni, mert csak a 7 éves fiam használja alap játékokra.
-
E770
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #1038 üzenetére
nemrég vettem én is ajándékba,
az első tapasztalatok abszolút pozitívak, semmi de semmi negatív élmény nem volt eddigaz akksi nálunk átlagos felhasználás mellett mindig kibírt egy egész napot, sőt
néha néztem rá a szabad RAM-ra, átlagosan úgy 1/3 volt szabad - de hát ez nyilván nagyon sok minden múlik, a lényeg, hogy diagnosztikai céllal még sosem kellett vizsgálni
sztem nem érzékelhető a válaszideje, már ami egy telefontól elvárható - kivéve a videó felvétel után szokott gondolkodni, de ezt még nem nyomoztam ki
(egy régi SD kártya került bele, nem is néztem mennyire érzékeny a sebességére, azt lehet hogy majd cserélni kell)
játékokkal nem teszteltük, arra ott a PC nekünk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest