Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csaba.no1
üzenetére
[http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=155&t=853]
Tessék.
Ez sima Advancre van. A P-re nem jó. -
Rivaul
addikt
válasz
Csaba.no1
üzenetére
Most olvasom. Amit linkeltel az az 5mini fuggetlenje. Nehogy azt probald az advance-re feltenni. Az csak a mi F-eseinkre jo. A sammobile oldalon keresd meg az advance-nek valot. Most mobilrol vagyok mar egy ideje de ugy emlekszem le volt irva itt tobszor hogy hogyan is kell keresni sam-en.
-
x1port
addikt
Ma bekapcsoltam a zseblàmpàt de ki màr nem tudtam kapcsolni.
Kikapcsoltam a telefont de töretlenül vilàgított.
Akku ki-be. Ez segített. -
Csaba.no1
tag
Nem volt hiába végigolvasni a topikot, holnap jönnek a minik! Szóval még egyszer, üdv bajtársak!

Mivel a minik érkezésével nyugdíjaznám az advancem, nincs valaki aki tud hozzá ginger független romot véletlenül? A topikjában sem tudtak ez ügyben segíteni
-
Rivaul
addikt
Hogy legyen is értelme az új lenyomat olvasónak.
FingerSecurity
Minden a telefonra telepített alkalmazást kezel. Amihez bekapcsolja az ember azt csak új lenyomattal lehet feloldani utána. -
Rivaul
addikt
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
Üdv itten

1. ha felteszed a független gyári romot akkor nem lesz ocsmány telekomos csingiling +sok előre telepített vacak.
2. passz, sztem csak teljesen lehet kilőni a ledet hogy semelyik funkcióba ne működjön.
3. se itt se a 4 mininél nem enged a lolli elvileg fog.
4. sajnos nem, ez egy alap újítás ami nem írható felül, sztem csak megszokás kérdése.
x1port
Ne aggódj, biztos hogy lesz. Nem valami alap újdonságról van szó hanem zászlós család egyik darabjáról. Mindenképp ki kell adniuk hozzá. Bár én itt is kötelezővé tenném a szoft frissítést 3 évig mint ios-on... -
törölt tag
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
Üdv. Én is a gyári rendszerre esküszöm, felhasználói igények szerint változik kinek mi kell.
1. A hangerőbeállítás erre is vonatkozik. Ha full hangerőn használod a készüléket ez is hangos lesz.
3. A samsung komolyan veszi az android kitkat azon alapelvét, hogy gyári app írhat csak a külső tárolóra. elvben ez egyesek szerint ilyen-olyan módon megkerülhető, de nem tudom mi az ára. (lehet, hogy root)
Lollival elvben ez pár hónapon belül változhat.
4. Tudomásom szerint nem, de engem is érdekelne, mert van több olyan play-es appom amit 2013-ban visszavontak, így csak azok tölthetik le akiknek régebben telepítve volt, és ebből adódóan ezek az appok nincsenek felkészítve erre.
2. Engem nem érint, ezt nem használom, nem tudok nyilatkozni róla. -
t_a_m_a_s
addikt
Tiszteletem az Uraknak,
készülékváltás miatt engedelmetekkel átköltözöm ide az S3 topikból. Sok vizet nem fogok zavarni, nagy gyári rendszer használó vagyok

Így 4 nap S5 mini használat után lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz:
1. A T-mobilos gyári bekapcsolási és kikapcsolási animáció (piszok hangos) hangját nem lehet kikapcsolni valahogy?
2. Nagyon zavaró, hogy a blokkolás üzemmódban az értesítési LED nem kapcsolható ki. Van erre valami megoldás?
3. Az AirDroid nem enged az SD kártyára másolni, azt mondja, hogy a Kitkat biztonsági mittudoménmije miatt. Miközben más 4.4-es eszköznél ez nem jelent gondot... Valami biztonsági beállítást kell változtatni, vagy ez ilyen?
4. A bal oldali érintőgombra nem lehet visszaprogramozni az S3-nál megszokott felugró menüt az alkalmazáskezelő helyett?Ezek a furcsaságai az S3 után, amúgy faja kis készülék! Azt hittem a hátlapja kevésbé lesz csúszós mint az S3-nak, de sajna ezt se érzem valami biztonságosnak, már úton van a Nillkin tok... Kicsit valószínűleg rontani fog a megjelenésén, de a fogása jobb lesz tőle remélem...
-
x1port
addikt
De minek egy ilyen telefont buherálni

-
-
Rivaul
addikt
válasz
gcsikos
üzenetére
Igen, mind a kettő változhat mert az 5 nem ráncfelvarrás lesz mint a 4 al verziói hanem egy "új" alapokon nyugvó rendszer. Ez természetesen nem azt jelenti hogy változik is mindenféleképpen de van rá esély. Én amiatt bízok a dologba mert ez a rendszer már úgy készül hogy ezek a procik és telefonok a forgalomba vannak és így komolyabb támogatást is kaphatnak. Vagy nem

-
gcsikos
tag
Egeresedjen, ez nagyon jó

Valamivel ütközhet a fotós app, nem értek hozzá, csak használom. Nálam velem ütközött először, mert pár száz pénzbe került, ha jól emlékszem. De túltettem magam rajta, szakmai okokból
Már korábban akartam kérdezni tőled, de most: szerinted az oprendszer frissítés után az eredeti fényképezőgép változhat? Vagy ez a kikapcsolódásos dolog esetleg? -
Rivaul
addikt
válasz
gcsikos
üzenetére
A kikapcsolás nem tudom mi lehet. Az elején sokunknak volt random reboot de nem ilyen időközönként. Viszont amúgy sem árt 2-3 naponta kikapcsolni hogy ne egeresedjen meg a droid

Mod: ami miatt kezdtem írni azt nem lett belőle semmi
az hogy szép képeket készítettél vele valóban. Nekem pl a DSLR camera azonnal kifagy és hibát dob. Több verziót is használtam, mind ezt csinálja nálam. -
gcsikos
tag
Hat hét után két dolgot jegyeznék meg, amiről már volt szó. Az akkuja elképesztősen sokáig bírja és a gyári kamera app helyett a DSLR Camera nagyon bejött. Ha nem kapcsolna ki két-három naponta, egy szavam nem lenne ellene. Ez utómunkás a Snapseeddel és erősen croppolva van Itt még élesítve is lett a táj
Ez csak fekete-fehér szűrőt kapott a hajléktalan téma miatt és erősen bele van nagyítva, alig pixelesedik -
Kiskino
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, köszönöm a sok hasznos tippet. Főleg a rádiót!
Én megpróbálkoznék a roottal, írtátok h van egy megoldás ami nem ugrasztja a számlálót. Erről írnátok vmi infót?Köszönöm
-
Csaba.no1
tag
Köszönöm a válaszotokat! Akkor édes mindegy melyiket veszem. Végigolvastam a teljes topikot és nagyon megtetszett a kicsike
Advance után felüdülés lesz
Ha minden jól megy és lezárul a T-s háborúm, jövőhéten hivatalosan is csatlakozom hozzátok 
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Tervezek a családba két minit, szerintetek a T-nél a mini és az ajándékos (hangszóró) között esetleg hardverben lehet különbség?
-
-
x1port
addikt
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy az S5 mini tulajdonképpen vízálló vagy csak cseppálló telefon? Sok helyen csak cseppállónak van írva és furcsa az is, hogy az usb és jack dugója nem lefedhető.
Próbálta valaki a víz alá nyomni? -
x1port
addikt
Ma akartam telefonàlni a készülékről de ez fogadott :
Nem regisztrált a hàlózaton. Wtf ?Repülő üzemmód majd vissza és ment.
Mi a franc... ? -
NO_KL
csendes tag
Mondjátok meg nekem légyszíves, hogy miért nem tudom rábeszélni a szövegfelolvasót, hogy a bejövő hívásokat bemondja. A naptárjelzést felolvassa, a hívást, sms-t nem.
Az S Duos-nál ezt használtam, és tök jó volt. -
x1port
addikt
Próbàlta màr valaki a víz alatt ?

-
boeing
őstag
válasz
nickcreeper
üzenetére
Nem,rá írta a csaj mi a baja,azt vittem hoztam.Pedig egy kicsit féltem hogy a víz tette tönkre de hát vízálló,vagy mi a fenne,na majd ússzodában jobban figyelek majd rá.

-
boeing
őstag
Na kész lett a telefonom ma kellet érte mennem.Teljes belső hátlap csere volt,nagyon korrektek voltak és 3 nap alatt meg is volt.Oktogon Samsungnál.

-
klacai
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy a gyári kamera szoftverben miként lehetne megkerülni azt, hogy panoráma módban ne csak 0,9M képeket készítsen? -
arpad5588
csendes tag
Érdekes 2g gsmhalozaton neha vanak hanghivas problemak ti is tapasztaltatok?
-
Rivaul
addikt
válasz
adriennke29
üzenetére
A beállításokba (fogaskerék ikon) mikor belépsz a fényképezőbe, akkor egy kis kéz ikon (kép stabilizálás). Nekem jelenleg a legfrissebb szoft van a telefonon de ugyan az a helyzet. Talán majd az 5.0-ba változik valamit márciusba.
-
adriennke29
csendes tag
Köszönöm
Közben felhívott a samutól egy csaj, rám csatlakozott
és azt mondta, mit Te, hogy a kamera eldönti, hogy mikor milyen opciót enged. Meg hogy csináljam kint a szabadban.Kérdeztem,hogy szoftveresen van -e baja, azt mondta tuti nem...Hát,érdekes, megvesz az ember egy telót jó sok pénzért és nem működik rajta minden. Nekem a sport mód se 100-as, ma végiggurítottam egy mandarint a földön, erre láttam, hogy mikor fotóz, ott van, a képről meg eltűnt a mandarin 
Ezeket a betegségeket hogy lehet orvosolni? Szoftverfrissítéssel??? -
Rivaul
addikt
válasz
adriennke29
üzenetére
Nah. Az a helyzet hogy nem vagy egyedül a dologgal. Elvileg a szoft magától "ítéli" meg hogy melyik felvételen milyen módok alkalmazhatóak. Gyakorlatilag meg marhára nem teszi, és szinte mindig ugyan azt ajánlja fel. Nekem még a radír opciót is csak minden 3. képnél engedi. Tele van a net ezzel a problémával így jelenleg hiába panaszkodsz és kérsz segítséget, mert szoftosan küzd betegséggel ez az opció.
-
fjudors
aktív tag
hm...
kiváncsiságból felraktam én is a magyar gyári szoftot...
egyből felajánlotta a galaxy app az ujjlenyomat olvasóhoz a frissitést, már müködik a paypal azonositás vele...érdekes...
-
szaki04
senior tag
válasz
adriennke29
üzenetére
Talán a kézremegés figyelését kell kikapcsolni, akkor aktív a dráma mód...
-
adriennke29
csendes tag
Köszönöm,kedves tőled

-
Rivaul
addikt
válasz
adriennke29
üzenetére
Szia.
Nem veszelyes de nincs baj se veled se a keszulekkel. Gyorsan en is megneztem es nekem sem enged mast mint neked. Ha varsz egy kicsit akkor holnap estefele ranezek mi lehet a hianyossag oka. Most melozok reggelig es eleg sok a munka. Utana kis pihi+csalad de ha ezt megvarod akkor megprobaljuk megoldani
-
adriennke29
csendes tag
Nekem meg nem segített senki
na, nem gond, érdeklődtem samsung online chaten a samsung oldalán,mondta egy csaj,h holnap felhívnak,rákapcsolódnak a telcsimre és megnézik mi a baj(van -e baj) Sztem csak én vagyok béna,mert ha a kamera szoftvere lenne hibás, akkor gondolom más se menne, nem csak a dráma funkció.No,de most nem is ezzel van a bajom. Ne nézzetek hülyének,de lány vagyok, nem értek ezekhez: azt mondta tesóm,h majd ha belelépnek a telómba,átírnak minden adatot,rám fogják, hogy lopott a telóm, meg lenéznek adatokat,stb... Telepítenem kellett előre egy smart tutor alkalmazást,azt mondta a csaj, hogy így könnyebben rám tud csatlakozni a technikus.Kérdésem nem témába vág:mennyire veszélyes ez? Máskor is majd csak úgy random rácsatlakozhat, vagy nekem ezt engedélyeznem kell?? Vigyem el inkább a a szervizbe (remélem nincs baja,csak én vagyok szerencsétlen, nem jól lövöm a képeket), vagy nem veszélyes ez a távoli csatlakozás????
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt az egyet nem oldotta meg a XRH de ritkította, A trükk hogy kikapcsolod a fényt (ez után is világít) és fényképezel egyet vakuval. Azonnal lelövi és mehet minden tovább 

1115 hsz. Már ezért megérdemled a tiszteletbeli tagságot ha van minid, ha nincs