- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NO_KL
csendes tag
válasz
zjuhasz #2553 üzenetére
South Africa G800HXXU1ANGF -t tettem fel.
Ma Bp-Szeged-Bp vonalon teszteltem a GPS-t. Az első órában szokásosan sz*r volt, már csúnyákat is mondtam, hogy felesleges volt az egész SW csere. Majd letöltöttem a GPS Test alkalmazást, és a beállításai között találtam egy Datum opciót amit "WGS84"-ről "S-42 Hungary"-ra változtattam. Ebben a pillanatban megtáltosodott a GPS, és a további 3-4 órában rendben működött.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés, vagy csak a véletlen műve.
Mindenesetre azt gondolom, hogy talán azért szenvedünk a GPS-szel, mert nem erre a területre van kitalálva. Cáfoljatok, vagy erősítsetek meg benne! -
Langsam
aktív tag
válasz
zjuhasz #2507 üzenetére
Szerintem a kijelzőt vegyük ki a képből, majd csak látunk valamit a képen.
Már én is ott tartok, hogy bármennyit megadnék egy a paramétereknek megfelelő telefonért.
Egy ideig vártam hogy lesz S6 mini dual, de mivel nem vízálló az S6 sem, nem hiszem hogy lesz ilyen.
A vízállóság nálam is alap, amióta a szerviz beintett nekem egy még esőben sem használt , nem is olcsó új telefonnál (amit ráadásul tokban használtam) hogy beázott. Ezért is kattantam rá a Sony vonalra.
Ha a Z5 C lenne dual simmel, azonnal venném.
Üdv. -
x1port
addikt
válasz
zjuhasz #2437 üzenetére
Semmi köze a zug vagy nem zug gsm bolthoz.
Ha rendes Samsung garanciával árusítják , akkor ez az eljárás ami a kollégánál is van.
Ha csak bolti gari van ...na akkor futhatsz a pénzed után.(#2438) djbahool : Felejtsd el az S5 mini akármelyik fajtáját is.
Akkor már inkább S4 ( és nem a mini )
-
steevo0
tag
válasz
zjuhasz #2020 üzenetére
Köszi. Valószínű, hogy egyedi hibát fogtam ki. Szombathely, belváros, lakás és nem megy, de ugyanezt produkálja bárhol, teljes hálózat mellett, így szerintem nem a sávok közti váltást nem bírja. Amúgy, ha csak edge-re állítom, akkor nincs hiba.
Ha addig nem távozik ablakon keresztül, akkor talán szervizben mondanak vmit..bár elsőre sem jártak sikerrel.. -
törölt tag
válasz
zjuhasz #2020 üzenetére
de elsőre én is fostam, mert garancia ugye nincs a vízállóságra
Ha a specifikáció szerint IP67, akkor engem nem érdekel, hogy szerintük mire van garancia.
Ha nem tudja, akkor az az ő bajuk. Ha az IP67 miatt veszem meg a készüléket, akkor kutya kötelessége tudni.
Jó vicc. Villanyszerelő vagyok. Berakok a zuhanyzódba egy IP67-es lámpát, és ha megráz a villany a nem vagyok felelősségre vonható? Ez így nem reális. Vagy ne IP 67-esként árulják, vagy vállalják azt aminek eladják.
-
steevo0
tag
válasz
zjuhasz #2013 üzenetére
Hello, bocsi, csak egy kérdésem volna, ha már egy szintén Duos tulajhoz van szerencsém.
Nálad nincs gond a mobil internettel, H+ módban főleg? Nálam nagyon hektikusan akar működni..mintha, próbálna kommunikálni az adott szreverrel, de nem fogad adatot, majd egy darabig megint jó. Teljesen random módra csinálja teljes hálózati lefedettség mellett, nagyon idegesítő. Esetleg a tapasztalataidnak örülnék. Köszi. -
Snoop27
őstag
-
jobbkanyar
csendes tag
válasz
zjuhasz #1236 üzenetére
Szia! most olvastam a hozzászólásod az s4 mini dual-os hoz!!
Az s5 mini dual-ról annyit, hogy legalább működik!!Az elődje, ennyi idős korára, már 2 szer volt szervizben!!
( 1 hónapos) De azt hozzá kell tennem, ez sem egy tökéletes készülék.
- gps jelet nehezen talál
- dobál a wifi és a mobil net között ( jó wifi mellett )
- hívás indításkor sokszor elgondolkodik erősen, hogy mi van.
- van, hogy belassul
- előfordul, hogy funkciók nem működnek rajt. ( újraindítás segít! )Egyenlőre ennyi!
ui.: De boldog vagyok, mert működik!! -
-
Sanctus
aktív tag
válasz
zjuhasz #1018 üzenetére
Zoló1981!
Valószínűleg a gugli fejlesztése nem igazán áll összhangban a készülékgyártókéval!
Egy frissítéssel szerintem simán megoldható lenne ennek feloldása! Nem kellene várni a nyalókára!
Azt is simán megoldhatta volna, hogy ki lehessen kapcsolni ezt a funkciót! Aki kikapcsolja a védelmi rendszer eme részét, az magára vessen.
Én személy szerint vállalnám a kockázatot (eddig sem okozott gondot a memkártyára írás, vagy arról való törlés)
Vagy jó lesz üzletpolitikának: vegyél nyalókás telót... -
Zoló1981
tag
Tuneres FM rádió
Több forrásból is szedtem le, nekem sem mindegyik működött, az xda developers fórumán több hivatkozást is találni, remélem valamelyik működik végül:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=11&t=2491
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html
http://www.mediafire.com/download/dihuat4pi2bm18l/HybridRadio.apk
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=hybridradio2013
-
szaki04
senior tag
Installation:
Download the HybridRadio2013.apk file to your sdcard or internal storage
Using a root browsing tool such as Root Explorer, navigate to /system/priv-app/
Delete the two files HybridRadio2013.apk and HybridRadio2013.odex
Copy/Move the downloaded HybridRadio2013.apk file to /system/app/
Set the file's permissions to rw--r--r--
Reboot your phone
You should now have a working Galaxy S5 FM Radio app. -
Zoló1981
tag
Azért írtam, mert találtam, működik az FM Tuneres Rádió, tehát az FM modul benne van a készülékben !
Nem kísérleteztem tovább, de lehet, hogy van másik vagy újabb HybridRadio alkalmazás is.http://www.s4miniarchive.com/2014/08/galaxy-s5-fm-radio-for-galaxy-s4-mini.html
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html -
Rivaul
addikt
Szerintem a készülék használja a glonasst és nem az app. Az igo és a here az biztos hogy használják ha esetleg még is app függő is lenne mint a tcm esetében. Bár részemről ez inkább spekuláció de nem hiszem hogy a szoft lenne ezért a felelős. Ugye már van beidu alapú is, ezeket pedig sehol nem láttam felsorolva navi programoknál hogy: "minket válassz mert ezt is látjuk". Csak magán az eszközökön vannak feltüntetve.
-
Rivaul
addikt
Asszem opera és dolphin browser addonok között keress mert ott olvastam. Én most CM browsert használok mert a a leggyorsabb a minin de itt nem láttam még ilyesmit. Bár reklámot se, és ebbe van csalás tiltó alapból.
Az SD-ről nincs tippem mert az egyik első romnál eldobta a kártyát és minden adatot
így kivettem és azóta se tettem vissza.
-
pixelblondie
senior tag
Én csajszika vagyok
Nekem arany színű van. Meseszép na. Sosem volt színes telefonom, megrögzött Black user voltam, de ahogy ezt megláttam, végem volt.
A rom váltásról meg annyit, hogy ha Odinnal teszed, nem nyúl semmihez. Olyan, mintha csak ki meg bekapcsolnád a telefont, minden marad ahogy volt. -
Rivaul
addikt
Fiúnak inkább kék sztem. Bár stílus függő mert az arany se kizárólag csajos, viszont agyon mutatós. A sűrű romcseréhez én pont hogy nem mentek le semmit. Hisz valós eredményt csak úgy kapok ha minden tiszta lappal indul. A számokhoz nem nyúl, a többit meg belakom 10 perc alatt. A knoxot inkább ne piszkáld, főleg hogy 2 év prémium gari érhető el a telóra. Amúgy egyszerű a dolog. Várd ki hogy mi megtaláljuk a megfelelő romokat és te csak akkor cserélj ha van értelme
Most amúgy a töltésen kívül minden tökéletes a telefonon a fentebb leírt rom kombinációval.
-
-
törölt tag
A Galaxy Express LTE és az S5 mini is fel lett rakva a biciklikormányra, oda-vissza mentem egy Bodaszőlő-Debrecen utat. Oda Endomondo, vissza Sportypal. Endomondo alatt a 15km-es szakaszon 70m különbség jött elő, ami a megállások-indulások alatt generálódott (kereszteződések, forgalmi helyzetek, ilyesmi) A Sportypal alatt is megvolt a különbség, de érdekes módon fordítva. Amelyik készülék Endomondo alatt többet mért az Sportypal alatt kevesebbet.
Emiatt nem is írom le, hogy melyik készülék merre csalt, mert szerintem ez szoftver oldalon volt.
Régebbi telefonomon a Gps tracker lite-ot használtam, mert igazából nekem nem kell a csicsa, csak az adat. Na az elvérzett mindkét telefonon. Dobálta a gps jelet, akadozott, meg ilyenek. Ez egyértelműen a régi android verzióra készült app-nak köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest