- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
-
Rivaul
addikt
válasz
Sanctus #1028 üzenetére
Csak azt nem értem hogy a 4 mini topicba is elégedetlen voltál vele, meg itt is. Mi próbáljuk a legjobbat kihozni belőle s segíteni egymásnak. Nem teljesítmény, hanem megbízhatóság terén. Egy bizonyos kor felett ez már sztem fontosabb tényező. Abba meg mostanra egész jól teljesít. Ár érték arányban is szintúgy. ha neked ennyire egy xar ahogy mondod akkor miért nem váltod le? Semmi személyeskedést/minősítést ne szűrj le ebből, mert szó sincs róla, csak érdekel.
-
Rivaul
addikt
válasz
Sanctus #1021 üzenetére
Már nem azért de 3x gyorsabb a kezembe ez a telefon mint a videón. Érdekes. Teljesen új szoft kezelést kapott a mini, így a tiszta betöltési idő és a valós használat két külön dolog. Az ilyen videók arra jók hogy pereccel dobáld a majmokat... Iphone 5-el összevetett videón meg a mini a "gyorsabb". Szóval akkor az ace 4 meg jobb mint az iphone 5 és a droid rajta veri az iost. Ma is tanultam valamit. Hogy én hüle nem ace-t vettem
-
törölt tag
válasz
Sanctus #1021 üzenetére
Megnéztem. Tényleg máshogy pörög a kettő. Pedig főnököm Ace4-én nincs semmi app, mégis lassabb mint az S5 mini.
Azért 1:59-nél mintha az látszana, hogy az S5 minin van bőven app, a másikon meg jelentősen kevesebb.
Aztán lehet játszani a fejlesztői beállításokkal, is ha az a cél, Olyan animációs időket be lehet állítani, hogy még ennél is lassabbnak fog tűnni. -
gcsikos
tag
A DSLR Camera volt, sajnos kicsit több, mint 700 pénz. És köszi, örülök, hogy tetszik, de hozzátartozik, hogy ez az eredeti 70 százalékos kivágása, utána a fekete/fehér és a sötét felületek világosítása a Snapseed appal történt. Nagyon komoly ellenfény volt és a meleg kaja gőzölgésének mutatása miatt a fényt -1-re állítottam, tehát eleve alexponáltnak csináltam. Szóval ezek nem mennek egyből semmiféle appal, legalábbis az én tapasztalatom szerint.
-
törölt tag
Hja, tényleg. A link csak azoknak látszi akik a playből történő kivonás előtt telepítették a szoftvert, és van olyan hozzáadott készülékük amire annak idején telepíteni lehetett.
Ez amúgy egy qemu alapú x86 emulátor. Ha kellőképpen erős a készülék lehet rajta lemezképeket futtatni. Pl win, ubuntu, bsd, stb...
Viszont mivel régi a progi nincs felkészítve arra, hogy a menü gomb app switcher lett. Így otg nélkül ezen a vason nem tudsz kezdeni semmit vele. Pedig egy ubuntu iso gyorsabban bebootol mint a régi P4-emen...
Van egy másik telefonom, egy Galaxy express, de ami ezen 3mp, azon 40. De azon meg menne az otg... -
Rivaul
addikt
Valami szoftos hiba lesz mert az akku meg aztán mindenkinél kiváló így a 20% éjszaka biztos nem alap hiba. Nekem egy óra widget nem hagyta aludni a telót akkor merült picit gyorsabban de akkor se 20%-ot. A melegedés meg még az alap arénás cikk szerint se jellemző.
T_chrisFentebb volt róla szó hogy érhető el az otg. Alapból sztem max a lolliba lesz.
-
Rivaul
addikt
Vannak nagyobb tudású gépek. Leginkább a chinese piacon. 8 mag meg stb de soha nem ez számított. Nézd meg az iphonokat, 3-ad ennyi memóval és 1-2 maggal rongyosra veri ezeket a telefonokat. Míg ugyan az a droid van a 3 ezres vackokon meg a mi gépeinken addig mehet a géptető alá akármi, mindig lemaradás lesz.
-
pixelblondie
senior tag
Nem kell megnéznem, mondom használtam ilyet
Egyenesen a Spigentől rendeltem fekete-fehérbe év elején. Közel 13k volt.
Tapasztalatból mondom, hogy csak oldalra nyílik normálisan. Ha hátrahajtod, akkor megfeszülnek a zsanérok egy bizonyos szög után és nem csukódik már vissza az elejére rendesen, csak ha erőből nyomod. ez nem valami pihe-puha, ide-oda hajtogatható anyag, ez szigorúan a kijelző védelmére készült.
trixi78Áh, nem, köszi... Én a gyári S View tokra pályázom. Abból is a Copper Goldra. Az való a picurra színügyileg. De még mindenhol 10-11k.
-
Rivaul
addikt
Szia. Nincs olyan hogy "mi" témánk. Ez a teló topicja. Szimplán csak az én/mi szánk jár a legtöbbet de az szól bele aki csak akar, és azzal amivel akar
csabiksAhogy láthatod Sunfleur is írja hogy mennyit bír. Neked az elég karcsú. Milyen intenzíven használod? Milyen rom van rajta? Fényerő automatán van? Az akkut nem tudom és most nincs is hirtelen időm de mielőtt bevásárolsz lehet nem ártana újratenni egy tiszta romot és előtte wipe-olni a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest