Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
"Szót érdemel még a rezgőmotor, mely mély frekvenciát teszi a dolgát, kicsit gyengécske, ágyon fekve, vagy zsebben hordva esélyes, hogy nem fogjuk megérezni a telefon jelzéseit."
Wtf?
-
johnny500
tag
válasz
correctman #72 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Ilyen a világ meg a piac. Profi hozzáértő emberek terveznek telefont (vagyis remélem
), tisztában vannak vele, hogy hogy kellene jó telefont gyártani és sokszor olyan hülyeségeket csinálnak amin mindenki hőbörög sokszor joggal is persze. Csinálnak egy majdnem tökéletes ár/érték arányú telefont de mintha direktbe elcsesznének rajta valamit pl. gyenge akksi, 512 ram vagy valami. Miért??!! Erre ott a válasz nálad. Felosztják egymást közt a piacot...
-
Dilikutya
félisten
4,5" és Mini... tovább nem is olvastam, tepsi. 4 colos épkézláb androidos telefon sose lesz már? Ez alig kisebb az S5-nél, így nincs túl sok értelme.
-
ak76
senior tag
"Az oldalakon műanyag keret fut körbe, dizájn szempontjából jól néz ki"
Bruhahahahahahahah....
Oké,szubjektív meg minden,de bakker,az "S" Samsungok generációk óta LEGGYENGÉBB alkotóelemére ezt mondani,nettó facepalm,pláne hogy kb egy év átlagos használattal könnyes búcsút inthetünk a műkrómbevonatnak...
Így van ez az S1-2-3-4 óta,így lesz az ötösön is,és most ezen a rókabőrön is,mindezt 140K+ árért...
Ne legyen igazam... -
belajkl
tag
Sziasztok
Javítsatok ki ha tévedek(ilyen nem lesz), de szerintem az s4 mini kijelzőn és kamerán kívül minden téren erősebb az utódjánál. Bár unsamsungos vagyok de nem értem a samsungot hogy miért kelllet az előd hardveréhez képest kb fele olyan erőset rakni az s5 minibe pláne hogy a kijelzőfelbontást is növelték, megmaradt pár raklap Exynos 3470 chipset és gondolták elhasználják vagy mi?
Szerintem ha valaki samsungot akar venni és pont ezt nézte ki akkor inkább vegyen egy s4 minit ami jobb és 70k allat hozzájuthat vagyis feleannyiért mint a mostanihoz és a maradék pénzt elköltheti kiegészítőkre vagy valami másra, még akár egy okosórát is vehet belőle, igaz nem vizálló meg incs benne pulzusmérő sőt ujjlenyomatolvasó sem(de az annyira nem is jó) de a hardvere sokkal jobb. -
Omlas33
csendes tag
Kiváncsi vagyok menyit fizetett samu a cikk írójának hogy ennyire pozitív cikket írt erről a szutyokról!
-
dsr
senior tag
Elég soknak tartom az árát, de összességében nincs vele baj
-
Magnat
veterán
Nem értem, miért nem lehetett beletenni legalább egy 2500-as akksit, amikor az üzemidő az egyik sarkalatos pontja az egész okostelefon-mizériának. Az ára meg, ehh... LG G2 (meg sok minden más) is van ennyiért, az meg hiába nem a legújabb modell, mégis más ligában játszik.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Balathruin #80 üzenetére
Nemsokára tényleg az lesz hogy 7 colos lesz egy telefon
-
satz18
őstag
Tehát 1 év alatt sikerült annyit fejlődni a samunak, hogy az előd grafikus gyorsítóját egy gyengébbre cserélték, persze a felbontást is növelve, hogy több sebből is vérezzen. Persze kissé drágább is az elődnél. Söt a Sony z1 compactnál is!!! Ezen mégis mi tetszett nektek? Ez a telefon sztem vérlázító.
-
roli543
őstag
Nekem bejön s telefon maga, de az ára egyszerűen horror ennyiért! Kár
-
azopi74
addikt
De az a Samsung döntése volt, hogy nem vált be. Ha nem a droid mellett tör lándzsát, akkor lehet, hogy rövid távon nehezebb lett volna nekik domináns szereplőve válni, de ma sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a platfomok közötti megoszlás, és ők pedig nem függenének a google-től. Így viszont most nézhetik, ahogy a kínai és indiai gyártók elárasztják készülékeikkel az elsősorban a Samu által hatalmassá tett droid piacot.
-
CoDWaW07
őstag
Bírom amikor ráakasztják a "mini" jelzőt egy 4.5 colos telefonra
2 év mulva 5.5 colos lesz a "mini"?
-
dz1989
senior tag
Jól sikerült darab. Szerintem azér vannak filléres hiányosságok. Az infra tudhatna a fogadni, FM rádió hiánya nagyon nem jó, meg illett volna már F2.0 vagy F2.2 blendel felruházni a kamerát.
De az IP67, az Amoled az eléggé szimpatikus.
-
azopi74
addikt
válasz
Dr.Anonymus #22 üzenetére
Nem vagyok Samsung fan, de azt azért megjegyezném, hogy akkoriban nem csak az androidot röhögte ki a Samsung, hanem általában az okostelefonokat. Azt nyilatkoztak, hogy egy niche market, minimális bevétellel, de nagy kockázattal, ezért inkább a feature phone piacra koncentrálnak. Volt ugyan mutatóba egy-két symbianos és winmo-s modeljük, de minimális erőfeszítéssel épp, hogy csak jelen voltak az okostelefon piacon. Igazán az első galaxy s volt az első olyan okostelefonjuk, ahol már kicsit megerőltették magukat, és az s2-vel kezdték el szórni a marketingpénzeket is számolatlanul. Aztán egy-két év alatt letarolták gyakorlatilag a nulláról indulva az akkorra hatalmasra hízó egész smartphone piacot. És az igaz, hogy a htc volt az első droidos gyártó, a Samsung meg az utolsó (a nagyok közül), de azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a samsung beindulásával (és az android mellett való voksolásával) tudta a droid is elkezdeni a diadalútját. Sok minden máshogy alakult volna, ha a Samu nem az android vonatra száll fel.
-
Csapoati
nagyúr
Hat persze, eladasok es hasonlo suket dumak.
Ha a magyar szolgaltatokbol indulsz ki, akkor nagyon rossz helyen kapizsgalsz. Amugy azota van ennyi hater, miota a Samu az elso. Ilyen az emberi elme.
Sok HTC meg mindenfele hater van, az se veletlen? A lusta emberek meg magukra vessenek, ha nem olvasnak utana a dolgoknak.
-
correctman
tag
Maximálisan egyetértek veled.
Leszarozni egy telefont nem kell azért mert nem tetszik viszont a vérpistiknek meg észre kellene venni hogy nem történik semmi a kedvenc gyártójuk háza táján már évek óta.
Szerintem a dizájn egy nagy nulla pedig már elég régóta ígérik hogy lesz változás. Fényképezőben ott vannak a felső szegmensben meg a hardware választék is tényleg lefed minden igényt viszont itt vége a történetnek. Elfogadom hogy ez sok embernek elég de hol marad az egyediség? Ott a Sony pl. Nekem nagyon tetszik a mostani formaviláguk. HTC is ott van + audioban jelenleg ők képviselik a csúcsot. Nokia kamerában tette oda magát. Apple maga a minőség csak sok embernek megfizethetetlen. Kínaiak is kezdenek egyre jobb telefonokat gyártani és árazásban verhetetlenek. Nekem olyan érzésem van mintha felosztották volna maguk között a piacot és senki nem tervez olyan telefont amivel a másik tyúkszemére lépne. Javítsatok ki ha tévedek de én ezt így látom. -
jookomak
őstag
Elég fura szerzet ez a telefon, az S4 (nem a mini) is ennyi, ha nem olcsóbb, csak 5-5 mm-el nagyobb a külseje, és a ip67 védettségen kívül mindenben jobb. Jó, nincs benne pulzusmérő. Akkor miért?
-
galaxys80
veterán
"Viszont mostanság jelentősen megnőtt a Samsung ellenesek tábora"
Korábban az Apple-t volt divat fikázni, most a Samsungot. Mindig az éppen legsikeresebb gyártót találják meg az emberek."Tehát nem kell a süket dumával jönni, meg az eladásokkal,"
Pedig az üzleti életben csak ez számít. A többi a kutyát nem érdekli. -
ctvagyok
őstag
Nagyon rossz ár érték arány szerintem.S4 minihez képest alig van valami előrelépés.Bár kamerája talán jobb mint az s4 mini,de a kijelző sajna pentile.Várom a következő sony kompaktot hátha javítják a z1c hibáit. Ez az utolsó mentsváram, hogy tudjak venni egy telót ami az s4 mini utódja lehet.
-
zsoltirte
aktív tag
Tetszik a tel és már csak T-s ár kellene. Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg T-mobile-nál? Nem bánnám ha lenne csomagban jó áron Gear Fit-tel is.
Pár hete telefont keresek és hihetetlen, hogy az összes Samsung tel topic eleje arról szól, hogy pár ember nekiáll savazni a telefont, amit még soha életében nem használt és 99%-ban nem is fog. Ez spec kategóriájában az egyik legjobb telefon. Az árról meg annyit, hogy akinek nincs pénze rá vegyen mást.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ugye tud ez a gép 16:9 - ben fotózni ?
-
TechData
tag
"A Samsungról mindenki csak úgy beszél, mint az androidos készülékek alfája"
- érdekes, én úgy beszélek róla mint az a gyártó ami tömegcuccokat gyárt olcsó anyag minőséggel.
Nekem volt Samsung S3 minim és kopott a hátlapja elég rendesen... a szervizben nem akarták garanciában kicserélni,csak ha fizetek érte nem kevés összeget. -
babkukta
senior tag
Azért egy statisztikát megnéznék, hogy az eladott készülék közül hány szolgáltatói. Csak azért, mert az én szolgáltatómból kiindulva (Telenor) a választék 60%a Samsung. És nem azért, mert nem létezik más telefon. Rengeteg telefonnal ki lehetne tölteni a kínálatot, nem csak ezzel. Pl a csúcstelók közül a Sony Z2őt nem is lehet kapni, az M8 pedig nem is tudom, mennyit késett. Ezzel szemben az S5 egyből megjelent. Na akkor ez mi? A felhasználók java része nem is foglalkozik vele, milyen telefont vesz, csak vegyen. És itt jön képbe a nagy Samsung arány. Lát 3 HTC-t, 5 Sonyt, pár LG-t, pár Alcatelt, meg 20 Samsungot. Hát... na. Aztán sokan megnézik melyik a legolcsóbb, hopp, egy Samsung, 8 Mp-es kamerával, ez jó lehet, ez lesz. Az S5 minit is azért fogják venni, mert a nagy testvér képviseli a jelenlegi "csúcsot", meglátják a nevét, meg azt h drága is, és gondolja a sok nagytudású, h ez biztos jó, mert drága is.
Pl kiindulok most édesapámból. Nem szereti a drága telefonokat, mert olyan helyen dolgozik, ahol elég könnyen megsérülhet (a telefon). 15 ezer ft-ból szokott venni telefont max. Hát.... sok választék azért nincs az ő díjcsomagjában. Így is rá kellett dumálnom, h pótoljon, nehogy egy sz.r Samut vegyen. Szerencsére annyira azért nem kellett erőszakoskodnom, mert ő is b.szott már rá Samsung telefonnal, így ő se lelkesedett annyira, amikor közöltem vele, h csak ez van, ami használható vmennyire.
Na és aki nem ért hozzá? Szó nélkül megveszi a Samsung telefont, mert nyomja a szolgáltatókat, az MA-t, a marketinget. És qrvára nem azért veszik sokan, mert ők ezt szeretik, hanem azért, mert nem érdekli őket, milyen, csak legyen.
Én nem állítom, h egy kupac sz.r a márka, mert tényleg ízlések és pofonok, és vannak jó termékei, ezért aki eddig nem fogott bele rossz szériába, annak semmi gondja nincs ezzel a márkával. Most magamból indulok ki, sokan utálják a Sonyt, nekem ez a 2. készülékem tőlük, mindkét nővéremnek ez van, és semmi baja nincs, tökéletesen működik. Ezzel szemben más meg undorodik tőle. Ez van.
Viszont mostanság jelentősen megnőtt a Samsung ellenesek tábora, ami szvsz nem véletlen. Tehát nem kell a süket dumával jönni, meg az eladásokkal, meg a hiper-szuper ficsőrökkel (ujjlenyomat, pulzus????), egyre többeknek van ki a töke ezzel a márkával, ami nem hiszem, h véletlen lenne -
devast
addikt
Tyűha.... így 2014 közepén egy S5 variánsba a7-et meg mali400-at rakni... Lehet, hogy mivel csökken az eladott mennyiség, ezért az egy készüléken elérhető hasznot próbálják növelni, hogy a profit target meglegyen.
-
Balathruin
veterán
Kicsit furcsa ez a visszalépés, az pedig, hogy a RR3 közepesen sem megy, az még inkább. Egyszer próbáltam S Advanceon, alapból High-ra rakta a játék, közepesre levettem, de nekem nem volt gond vele. Lehet nem futott a legjobban, de 8-15 FPS-sel nyomattam a játékokat 1 éve, így nem csoda ha nem tűnik fel annyira.
-
Köszi a tesztet, maga a kütyü nem nyert meg. inkább vennék helyette egy z1c-t vagy bármi mást. ebben az árban.
-
AS
félisten
Talan lesz megváltás Samsung Alpfa 4.7 es kijelzővel s805 vagy ex4233 al.
-
Bakus
tag
Valaki nem tudja, hogy a sok gyártó (Samsung,LG,HTC) miért nem tudja bele tenni a csúcs hardvert a mini telefonjaiba.?
Pedig mint tudjuk nem lehetetlen (Z1C). -
Csapoati
nagyúr
válasz
correctman #57 üzenetére
De hat az eladasok tenyleg nem ezt mutatjak.
Jo, csokkentek (es fognak is), de kb annyit adnak el, mint az LG, a Sony es a HTC egyuttveve. Sokszor rossz ar-ertek aranyuak a teloik (mint pl ez is), de azert amikor azt olvassa az ember, hogy a Samsungok legutolsa alja szarok, konnyen elmosolyodik.
-
correctman
tag
Hogy kell érteni azt hogy mindig?
Maradjunk annyiban hogy az utóbbi 2-3 évben ők a legsikeresebbek köszönhetően annak a marketing gépezetnek aminek részben ti is erőteljesen részesei vagytok mint "független" mobilos oldal...
De hogy a telefonról is szó legyen, annyi pozitívumot tudok elmondani hogy a mérete megfelelő.
Anyaghasználat, formavilág -> uncsi!
Ujjlenyomat pulzus mérő -> parasztvakítás.
Minden más csak a szokásos samsung. Egy kicsi só egy kicsi bors csak hogy meglegyen a heti új készülék amivel lefednek egy újabb piaci rést.
A nemtetszésüket kifejező kommentelők mennyiségéből arra lehet következtetni hogy kezd kipukkadni a samu varázs. Rossz hír ez a hívőknek.
Már látom is a védekezést : kopj le troll/eladások nem ezt mutatják.... stb stb
Inkább egy Sony Z1 Compact mint ez. -
wozzy
tag
De az LG (is) a 4,7et kisebb házba rakja, mint a Sony a 4,3-at! Ettől függetlenül a "kompaktok" közül nálam a z1 compact vna a nyerő!!
-
Dr.Anonymus
addikt
igen, valahogy hozzászoktunk már az ilyen apró trükkökhöz, amivel a Samsungot jobb fényben lehet feltüntetni, bár kicsit fárasztó már, lehetne egy fokkal elfogulatlanabb legalább ez az oldal
(gsmarenánál pl. már teljesen megszoktam, hogy a Samu irányába billen a mérleg, akár mit is csinál a konkurencia) -
AS
félisten
válasz
Z a hangya #50 üzenetére
És nano ( 3.5 ös telo
)
-
Flyme
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
+1
Illetve a 130K-s hivatalos árhoz.. a One mini 2 is kapható 140-ért hivatalosan, de milyen érdekes, hogy ahhoz a lehető legdrágább, edigitalos ár lett írva...
-
Trooper82
senior tag
S4 minin nem szaggat maximum beálításokon a real racing 3! És az antutu is magasabb pontot ad. Nem értem miért kell visszafejlődnie a hardvernek. Marad a jó öreg s4 mini..
-
Z a hangya
tag
Jah, mininél is lehetne kategorizálni : mini-mini, mid-mini, meg max mini
-
AS
félisten
válasz
Z a hangya #47 üzenetére
Lg nél már 4.7 is mini. Kinaiknál meg 5 is..
-
Z a hangya
tag
Úristen, nem bírnak magukkal Samuéknál. Már ez a mini is 4,5"-os. Mininél 4"-4,3"-nál max meg kéne állni szerintem.
-
youngboy
senior tag
A Z1 compact ház / kijelző méret aránya azért nem olyan jó.
Mondom ezt annak ellenére, hogy 1 hete vettem egyet.
Most már nagyon jó áron meg lehet venni.
HTC-ről váltottam és van is pár dolog, ami nagyon hiányzik, de biztos megtalálom majd a megoldást ezekre is.A Samu IP védettségével kapcsolatban vannak fenntartásaim, ha megnézem a hátlapot. És ez igaz a nagytestvérre is.
Bár én irtózom a Samutól, mert szoftveresen borzalom, a TW egy rémálom. A külalakról meg ne is beszéljünk.
Persze ezzel sokan nem így vannak. Sokszor megkérdeznek vásárlással kapcsolatban és legtöbbször azzal jönnek, hogy egy Samsung-t néztek ki. Mikor megkérdezem, hogy miért, mert az biztos jó és fehér. Ekkor én azt mondom, hogy van másik is, ami fehér, olcsóbb és szerintem még jobb is az ár/érték aránya.
-
AS
félisten
Elmondom hogy egy Mini sem éri meg sem ez se HTC se LG. De ha egyszer embernek 4.5 ös telo kell mit csináljon?
Rá van kényszerítve hogy megvegye. -
Ricardo823
tag
Ez a teló szerintem nagyon ronda,bár egyik samu sem tetszik igazán.Meg drága is,de még igy is venni fogják az tuti.
-
bollokcs80
Korrektor
Borzasztó drága (akárcsak az S4 Mini), főleg úgy, hogy a CPU-GPU páros sem tökéletesen kiegyensúlyozott...
-
wozzy
tag
drága ! ennyiért inkább z1 compact, bár az meg ugye nem is kompakt...
-
tothmaxy182
őstag
Ennyiért rossz vicc...
-
Márko88
aktív tag
A sok butus trollnak üzenem, hogy jajj a csúnya Samsung majd megint mennyi telefont elad :/ Annyira rossz lehet.
-
Bucsi13
tag
A Z1 COMPACT OLCSÓBB, MINT EZ?? Valamelyik koreai bácsinak elgurulhatott a gyógyszere...
-
törölt tag
Nem vagyok egy nagy gamer, de ennyi pénzért elvárnám, hogy fussanak rajta a komolyabb játékok is. Benchmark alapján (tudom, ez nem minden) jóval gyengébb még a snapdragon 400-as gépektől is, amik a középkategóriát képviselik (árban is). Az a baj, hogy a név miatt meg az ilyen ujjlenyomat olvasós parasztvakítások miatt így is meg fogják venni, mert még mindig rengetegen elhiszik, hogy "ez egy S5 kisebb méretben".
-
Dr.Anonymus
addikt
ez így van, de ha nagyon kötözködni akarnék akkor most azt mondanám, hogy:
az alfája az azt jelenti, hogy kezdete valaminek, ami ez esetben a HTC, mivel ők hozták ki az első Androidos telefont, míg a Samung épp kiröhögte anno az egész Androidot
de rohadtira nem akarok trollkodni, úgy hogy jó úgy ahogy van -
dkface
aktív tag
Korrekt készülék lenne.. A kínált ár feléért. Egyébként ronda, a hátlaptól kiráz a hideg, a TouchWiz addig jó amíg feltelepítem a CM-et, és még az üzemidő se valami nagy eresztés.
-
Švejk
őstag
Gratula! Egy lépés vissza az elődhöz képest. Az RR3-at pedig egy Snapi 400 is elviszi full grafikán.
De nem baj, venni fogják mert Csamcsung. -
Legendd
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
Annyiból megvédem az állításom, hogy mindig Samsung áll elöl a készülékeladásokban, leszállításokban stb.
(#14) Xaels: nagyobb felbontás, de rosszabb minőség.
-
Xaels
félisten
Érdekes... Itt jöttök a 130k-s GSMboltos árral, miért nem itt is hivatalos forgalmazói árat nézünk? egyébként az említett One Mini 2 az adott GSMboltban olcsóbb...
A One Mini 2 azért nem csak a SoC tekintetében nyújt többet(és itt most a burkolatot nem említem). Nagyobb felbontású elő- és hátlapi kamera, sztereó hangszóró. Persze ott spóroltak fél giga RAM-ot ehhez képest.
-
kovadika
őstag
Fail. Z1 compact mellett főleg.
-
Márko88
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #11 üzenetére
-
AS
félisten
Címről a Tronok Harca jutott eszembe
-
MuzikJunkie
aktív tag
Inkább meg sem szólalok...
-
Márko88
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
te lehet,viszont a többség nem.
-
Márko88
aktív tag
Komoly kis teló nagyon, bár nem bánom,hogy S4esem van
. Ezt is vinni fogják mint a cukrot.
Kamerában a Samsung és Apple a csúcs. Meg a Nokia fényképezőse.
-
Fr0z3n
őstag
Csak 3 apró bibi van vele. 1, csúnya. 2, drága. 3, UI nem tetszik.
TSI PH!oswagent (?) le kéne motni fotózás előtt
-
Dr.Anonymus
addikt
"A Samsungról mindenki csak úgy beszél, mint az androidos készülékek alfája"
- érdekes, én úgy beszélek róla mint az androidos készülékek legaljáról.. -
babkukta
senior tag
"A Samsungról mindenki csak úgy beszél, mint az androidos készülékek alfája" - Hmmm.....
Érdekes állítás! Lehet bennem van vmi bibi...
Egyébként nem lenne rossz készülék, de ennyiért már majdnem bele kellett volna pakolniuk egy S801et, nem egy ilyen SoC-t. Engem nagyon zavar az, h ilyen telefonokért ennyit elkérnek. Egy csomó konkurens van házon belül is, ami szinte ugyanezzel a teljesítménnyel bír, mégis sokkal olcsóbb. A kínai cuccokról ne is beszéljünk. Most csak azért ennyi, mert a nevében van az "S5 mini", és úgy néz ki mint egy S5, ami szintén nem nagy durranás? Azért ez elég drága felár. De ugyanezt mondhatom a One mini 2re is.
A különbség viszont ugye az, h az S5 minit fogják venni, még a HTC-t kevésbé.
Ami pozitív, azok a fényképek. Tényleg nagyon rendben vannak. Nem tudom a Samsung mit csinál ott szoftveresen, de a Sonyhoz is átküldhetnének pár embert!!!
A többi dolog viszont szvsz nem számít kiemelkedőnek. Se a dizájn, se az anyaghasználat, se a hardver, se az üzemidő, és ehez képest rengeteget elkérnek érte. Nem szeretek más telefonnal dobálózni, h mi éri meg jobban, meg mi nem, de droid fronton rengeteg olyan készülék van, amelyik sokkal erősebb és jobb vételnek számít, akár kisebb, akár nagyobb kijelzővel. És szolgáltatói árazás ide vagy oda, akkor se éri meg! -
-Faceless-
őstag
Hajj, jóval gyengébb az elődnél, és még büszkék is rá... Grat..
-
Zolik
senior tag
Tetszetős kis jószág! Kíváncsi vagyok mennyiért fogják adni a szolgáltatók ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest