- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
Nekem sajnos beteg a billentyűzet. (ahogy fentebb már leírtam), és nagyon idegesítő, és lassú vele boldogulni... Nem lehet csak ezt valahogyan frissíteni, vagy lecserélni? Nem akarok +1 új billentyűzet appot felrakni. A google samsung billentyűzet 18 mega a Playen . Ha ezt felrakom, akkor nem lecseréli a meglévőt, hanem pluszba felrakja ugye? GOOGLE-billentyűzet
-
Baku
aktív tag
-
Varom en is..
spenglerjoci : szamomra ez csucstelefon
Rengeteg telefonom volt ami erosebb hardver es kijelzovel rendelkezett de egyik sem tud ugy idegesiteni mint a kamera ha lutri..ezert kotottem ki itt
Szerintem majdnem mindenre eleg ez a telefon.
na jo talan erosebb jatekokra nem.. de az nem is izgat annyira.
talan egy ips panel+nagyobb akku elferne. -
spenglerjoci
tag
Én annyi változást vettem eddig észre, hogy kicsit folyamatosabbak az animációk, teljesen sima és reszponzív a rendszer, mintha valami csúcstelót nyomogatnék. Semmi lagg. Aztán az akksi idő is talán egy nagyon picit javult és a lényeg nekünk ugye a kamera. Én már sok képet csináltam KitKattel és az a véleményem első körben, hogy rosszabb nem lett semmivel se
Sőt talán az éjszakai képek, manuális beállításokkal kicsit élesebbek meg természetesebbek a színek. De úgy mindent összevetve látszik hogy azért csiszolgatták még a kamerát, és tényleg kb. minden téren ha csak egy hajszállal is de jobb lett! Úgyhogy boldog vagyok! És ajánlom mindenkinek a 4.4.2-őt! De szigorúan csináljatok utána egy factory resetet recoveryből! Akkor tényleg tökéletes lesz!
-
madarasz92
őstag
Szintúgy ha magától kinyillik nekem se mindig megy vissza
Viszont ezt azóta csinálja a ki be huzogatást mióta meg lett root-olva.
Na mindegy nem érdekes mert nagyon jó fotókat lehet vele csinálni .
Azt esetleg nem tudjátok hogy ami a kamerát védi hogy az milyen anyag lehet műanyag vagy űveg?
Mert olyan gondom van vele hogy van pár apróbb karc ezen az űvegen és amikor zoomolok látszik a képen a karc sajnos.
Na most arra gondoltam hogyha műanyag akkor meg polirozom hátha kiszedi a karcokat.(Nem szeretnék új kamerát bele X ezer ft-ért) -
spenglerjoci
tag
Nekem szerencsére még nem volt ilyen. Viszont mivel én kupakot rakok az optikára mindig ezért attól féltem, hogy mi van akkor ha véletlenül úgy indítom el a kamerát, hogy rajta van a kupak...ugyanis egy Canon kompakt gépet nyírtam már így ki régen. Na egyszer meg is történt a dolog és már kaptam a fejemhez hogy bakker a zsír új telónak lehet hogy itt a vége? DE NEM!!! Hatalmas köszönet a Samsungnak hogy erre is gondolt, mert az optika úgy működik hogy mikor kijönne a hátlapból és érzékeli hogy nem megy akkor nem szorul meg hanem magától visszamegy és nem megy tönkre!
-
spenglerjoci
tag
Annak a fotós csávónak konkrétan az éjszakai Mátyás templom tetszett a legjobban. De ha megnézed közelről ( nem tudom dropboxon keresztül mennyire torzul) gyakorlatilag nincs zaj a képen ( najó, ISO 200 mellett még jó, hogy nincs zaj.) Melyik telefon vagy akár kompakt fényképezőgép tud éjszaka zajmentes képet csinálni?
-
spenglerjoci
tag
https://www.dropbox.com/s/ln3hfa03gatyqb4/20140820_212207.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/xkdn3x2rjwxqbeq/20140820_230805.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/y5m7ajthxo7ivcn/20140822_125601.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/8iju6oa7cn7smjp/20140826_204255.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/k3oqxdxlibwvuol/20140828_190705.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/kbjtwspx4r1gjuq/20140828_191129.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/desh5ysm9h6o40g/20140828_205626.jpg?dl=0
-
Baku
aktív tag
Nem kell rögtön perre gondolni, illetve addig tényleg nem érdemes elmenni, viszont ha egy nálad jobban beszélő valakit (kollégát, havert, ismerőst, stb... akit utána meghívsz egy sörre vagy kávéra) magaddal viszel, esetleg rájuk lehet kicsit "ijeszteni" ... Egy kaszni csere megérne ennyit...
Ismerős a helyzet, mert én meg a csigazabálóknál dolgozom, és az összes szókincsem a demizson... -
Buszos
aktív tag
Ha adott két munkalap, amin az ügyfél példányán kevesebb megjegyzés van, mint a szerviz példányán, az egyértelmű, hogy nem az ügyfél varázsolta le a szöveget a sajátjáról, hanem a szerviz trükközte meg a maga példányát. Tuti beperelném őket.
Mellesleg ha én adok egy szerviz-munkalapot, ez a fajta gerinctelenség meg sem fordulna a fejemben.
-
rizso
addikt
Két hét "kérjük legyen türelemmel" levelezgetés után ma kaptam egy olyan emailt, hogy az átvételi nyilatkozaton szerepel, hogy az eszköz sérült, így sajnos nem tudnak mit csinálni. Aha, érdekes, az én példányomon csak annyi szerepel, hogy poros a kamera. Szóval az van, hogy mivel nem tudom bizonyítani, hogy nem így adtam le javításra, a kedves Samsung tojik a panaszomra - nagyra nőttek, úgy vannak vele, hogy bármit megtehetnek, leszarhatják a vevőket (pedig máshogy is lehetne viselkedni). Ezért aztán megérte vigyáznom rá...
Na mindegy, ha Samsung barátom továbbra is tartja magát az "ÍJ" állásponthoz, akkor a következő telefonom valószínűleg már nem Samsung lesz (tudom, velük nem tolok, max magammal, de akkor is).
-
-
Baku
aktív tag
Abban tökéletesen igazat adok Neked, hogy a telefon van értünk, és nem fordítva...
Viszont... Jó lenne, ha ez a nagyjából 100.000-es kütyü nem válna szarrá fél év alatt,
tehát ahogyan tudunk, vigyázunk rá, hogy szalonképesen nézzen ki 2-3 évig (kinek hogy...)
Veszünk hozzá ilyen tokot, olyan tokot, ilyen védőt, olyan védőt, ilyen tartót, olyan tartót...
Én ezt minden telefonommal végigcsináltam, de mindegyik ki is húzott nálam kb. 3 évet...
A jó öreg N95-öm most is úgy néz ki, mintha ma hoztam volna ki a boltból.
Én jobban érzem magam, ha nincs lepusztulva a jószág a kezemben...
Természetesen ki-ki maga dönti el, (na meg a pénztárcája), hogy hol a határ,
mennyit érdemes tökölni vele, és áldozni az állagmegőrzés oltárán...
Ahogy magamat ismerem, valószínű, hogy akkor is óvnám a kopástól, koccanástól, retektől,
ha megtehetném fél évenként, hogy 150.000-ért megvegyem az újabb és újabb telefonokat...
De hogy a cserére jó ha 3 évenként sort tudok keríteni, így egészen biztosan... -
Baku
aktív tag
Ezt a GG porvédő izét nem lehet eltávolítani, eltávolíttatni, megszüntetni?
Az lenne a célja, hogy védje az optikát. Na most pont a por ellen nem védi,
viszont egy optikavédő kupak a fizikai sérülésektől megvédené,
a többire meg ott egy lencsetörlő kendő, amit a telefonhoz adtak... -
-
Baku
aktív tag
Na ennek igazán örülök!
Épp írni akartam az este, (csak már elég fáradt voltam hozzá), hogy
egyrészt nem kell a legrosszabbra (vírusra, trójaira, meg mindenféle kémkedésre) gondolni,
lehet, hogy csak egyszerűen BUG-os a progi, és amikor net kapcsolat jön létre,
megy a netre frissíteni, valamiért nyitja a kamerát...
A másik amit akartam kérdezni, hogy minek neked ilyen csicsa-picsa lámpa program,
amikor nincs ledes fotófény a telefonon, a xenon vakut meg úgysem lehet lámpának használni???Itt van helyette egy baromi egyszerű, csicsa nélküli lámpa, ami tökéletesen megfelel
egy kulcslyuk megtalálásához, egy sötét lépcsőházban a villanykapcsoló megkereséséhez,
vagy egy sötétben leejtett dolog megtalálásához:Kamera scanner-nek meg itt van egy, ami már ingyenes verzióban is képes képről .TXT szöveget
alkotni:vagy ez: Scanner
vagy ez: Scanthing
-
Baku
aktív tag
Sztem írj egy listát a telódon futó alkalmazásokról, tedd ide be.
Átböngésszük, kinek mi van fent, aztán kizárásos alapon talán szűkülhet a kör.A magam részéről nagyon meggondolom miket teszek a telefonra,
leginkább csak azt, ami nagyon szükséges, de ezzel azt hiszem mindenki így van...
Tudjuk, hogy az eltávolítás a legtöbbször nem megy végbe maradéktalanul... -
VigO
tag
Nekem sem volt még ilyenem, bár nekem meg csak 2-3 hete van meg a zoom.
Viszont én feltettem az ESET Mobile security-t. Találtam benne érdekes beállításokat, de még nem próbáltam ki őket.
A Biztonsígi Audit rész az érdekes.
http://download.eset.com/manuals/eset_ems_an_2_userguide_hun.pdf
pc world-ös kóddal elérhetőek (legalábbis jelenleg) a prémium szolgáltatások is, ahogy ez is.
-
Baku
aktív tag
Nekem még sosem csinálta, igaz még csak 3 hónapos zoomos tulaj vagyok...
De nem is nagyon tudná, ha akarná sem, mert a lencsevédőtől nem tud kinyílni...Ez valami olyasmi lehet, hogy valamilyen warez cuccal beszedtél egy kémprogit nem?
Én mostanában jártam így az asztali gépen: Leszedtem néhány mp4 playert innen-onnan...
Attól fogva minden gép indítás után figyelmeztetett az ESET, hogy "Fedett csatornás behatolási
kísérlet volt ...... IP címről...."
5-6 alkalommal próbálkozott behatolni valami minden egyes bekapcsolás után 1-2 percen
keresztül, folyamatosan, aztán feladta...
Természetesen az ESET blokkolta, de akkor is b@szta a csőrömet...
Leszedtem az összes akkor letöltött és telepített mp4 playert, és megszűnt a dolog...Szóval csak azért írtam ezt le, hogy valami hasonló dolog lehetséges a telódon is nem???
-
tybsen
addikt
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a reakciókat. Meglatom, hogy van-e fekete szinben aztan lehet, hogy benevezek egyre (ahol neztem tegnap, csak feher lett volna, ami nagyon szep ugyan de valahogy idegenkedek tole).
Egyébként ezekkel a tesztekkel nagy általánosságban az van hogy mielott a canon ixus 115-t vettem, nagyon sok tesztet átolvastam és azt írták hogy ennek nagyon jó a képminősége. En nem igy talalom.
Szoval meglatom, koszi a segitseget es a tanacsokat!
-
gti16v
őstag
Na azt én is hiányolom,a ledet mellé,akár csak a 808 ba..
Semmi gond mindent értesz,és én is
És mindegy a 2 mód nekem
,
csak egy árva kérdés volt,miért nincs amikor a többi készüléknél van.(illetve azoknál sincs alapból,de adott a lehetőség,ha még is szükség van rá)
Ennyi volt kb...
-
Baku
aktív tag
Hát akkor nálam valami fatal gebasz lehet, mert
most tettem fel a legújabbat, és szarik lejátszani
a ZOOM MP4-jeit... -
gti16v
őstag
Dropboxról jut eszembe,nagyon szeretem,fent a pc-n is,de a "camera upload" mappát már a Z1 em használja,be lehet állitani,valahol,valahogy hogy a zoom is töltse fel a a felfőre,majd a gépemre automatikusan a képeket,csak úgy ,hogy ne keveredjen a két telefonnal készült kép? Tehát egy másik mappába(de oda is automatikusan töltődjön fel)
-
csszorsi
csendes tag
Köszönöm, tiédet is mind végignéztem
Szuperek amúgy!
köszi
Én a mindennapokban kb 10-20 kattintásra használnám a munkám miatt a makro lenne nagyon fontos rajta.
Aztán ott van a közelgő nyaralás, ott pl reggeltől estig fotóznék az tuti, majd napközben feltöltöm valahol
Egy normál okostelót 1 napig tudok használni, folyamatos netezés mellett, mármint emailek-fb-viber ilyesmikkel, néha böngészés, feltételezem a fotózás sokat levesz ebből.
Az a fránya értesítő fény nekem is hiányozni fog, bár anno Ace volt, azon is már hiányzott -
hito
nagyúr
Ne lelke legyen, hanem tegye a dolgát
Bár tapasztalataim szerint teszi is becsülettel. Egyébként nem feltétlenül új modellként jött volna ki. Egy csomó készüléknél eszközölt apró változatásokat nem egy gyártó, mellőzve a médiavisszhangot, mert azzal csak elismerte volna a "hibákat". Illetve alkatrészeket sem mindig egy gyártótól rendelik és elég nagy eltérések is szoktak ebből adódni. Lsd.: Xperia Z Sharp vs JDC kijelző.
-
Baku
aktív tag
Ebben is igazat tudok Neked adni, viszont nem mindegy, hogy 1-2 évet használod
a cuccost, vagy 4-5-ig...
Az én N95-öm egy nagyon pöpec szilikontokban volt, ami nagyon sok esésnél,
koppanásnál, koccanásnál védte meg, de volt hogy fröccsenő víztől is.
Ha nincs rajta ez a tok, nem húzza ennyi ideig, az tuti.
A puha szilikon tok alatt pedig a por sem karcol úgy, mint egy keményebb műanyag alatt...Kétségtelen, hogy az lenne az ideális, ha akár évente 2-3x vehetnénk ilyen 100-ezres telefont,
ha szükség van rá.... Tojnék én a fóliára, meg a tokra.... -
Baku
aktív tag
Tökéletesen igazat adok Neked.
Viszont sajnos ettől momentán még nincs megoldva egyik probléma sem,
amin most füstölgünk...
Én azért védem - ahogy tudom - mert nem engedhetem meg magamnak
évente az új telefont... (Bár megtehetném!)
Az N95-tel is öt évig húztam, nagyjából ennek is addig kellene bírnia...
Azt meg nehezen viselem, ha az eszköz, amit használok hányadéknak néz ki amikor előveszem... -
Baku
aktív tag
Ugyanez a véleményem nekem is.
A csúszós házat én egy matt szilikonos műanyag tokkal kiküszöböltem, és még védi is...
Az eseményjelző led, és a LED segédfény a vaku mellé nekem is hiányzik,
de ez utóbbira van megoldásom (csak elméletben):
Az USB aljzat kiadja az 5V feszkót szabványosan...
Egy megfelelő fényű (fényerejű, fényhőmérsékletű, és szórású) LED-es kis lámpát
kell összehozni, amit az USB aljzatba kell bedugni videozáskor...
Ilyenem egyébként volt anno valamelyik őskövület Sony Ericssonomhoz (Talán K300-i)
De annak a színhőmérséklete, és fényere ma már vicc.....
Az is lehet, hogy valahol fel lehetne kutatni egy 5V-os ledes kameralámpát,
vagy akár saját akkusat is, és akkor nem szívja a telót... -
Baku
aktív tag
Hát ezémondom....
Bumszli ide, bumszli oda, azé imádom.
Jó fogása van, bele lehet kapaszkodni rendesen...
Viszont ha a lábam ujjára ejteném, lehet belilulna a körmöm, és ledobná magát...
DE! Kocsmai verekedésnél még jól jöhetMost elgondolkodtam azért azon, hogy nyáron hová fogom rakni...
Úgy értem, hogy, vagy hol fogom hordani???
Mert az Oké, hogy most tél van, és ezer zseb kivül-belül minden felé,
van hová rejteni...
De nyáron egy szál trikó póló, bermuda sort, meg tangapapucs kombinációnál ???
Ezt még ki kell találni....
Lehet, hogy nyakban, mint a túristák a kamerát??? -
mobilefan
aktív tag
Ez így van,teszi a dolgát
- Eseményértesítő led, és teljes értékű led az nekem is hiányzik
- Hangszóróval nincs gondom,ez így is veri az összes mobilt abban biztos vagyok ! (volt jó pár telefonom,de ami ilyen jól szólt utoljára az N95 volt,és a 808)Active burkolat engem személy szerint annyira nem izgat.
Kompakt kivitel( hát nem tudom,lehet beteg vagyok de nekem tetszik,hogy mindenki megnézi,és nem minden 2-ik telefon ez velem szemben az utcán
)
Amit írtam fentebb akku-ról,hogy lehet az,hogy míg az Lg F6 2%-ot merült egy éjjel (wifi on, 4g hálózat) ,addig ez akár 10% lehet a Zoomnál ?! Pedig a Zoom is wifi és 3g hálózat...
Használat közben okés semmi gond jól bírja,mert még a paraméterek is hasonlóak.
- LG F6 4,5 hüvelyk 960x540 IPS 2460 mAh
- Samu 4.3 hüvelyk 960x540 SAMOLED 2330 mAh.Hardverben melyik erősebb szerinted ?
Mert pl az F6-nál azért be-be szaggatott a Fast&Furious6 míg a Zoom röccenés mentesen viszi... -
N.GÁBOR
aktív tag
Ennyiért sajna már tuti nem fogsz tudni venni. A saturn-nak van ilyen adventkalendáriumos akciója, melynek keretében minden nap elég szépen leakcióznak valamilyen terméket. De persze előre nem tudod, hogy mit.
(Ilyenkor az öszes boltban és online is ennyi a termék)Épp mentünk reggel dolgozni és hallottuk, hogy az S4 Zoom csak 199 eur. Na mondom, ha Kedvesem úgyis jó fényképezővel ellátott okostelót akar, akkor itt a lehetőség. Megvesszük mindenképpen, aztán max ha nem tetszik eladjuk. De elképesztő, délelőtt 10-kor foglaltam le a kütyüt és már ez volt az utolsó fehér.
Amúgy olyan tokot szeretnénk ami védi a kamerát, de sajnos a többség amit láttam, az ott pont nem véd.
kakuk 100: csak most olvasom amit írtál! Kameravédős, fú nah olyan kell nekünk is. Erre gondolsz ilyened van?
Ezzel csak annyi a baj, hogy ez meg a hátoldalát nem védi, bár ez amúgy nagyon szimpatikus. Te hol vetted ha szabad kérdezni?
-
hito
nagyúr
Na végre akkor csak sikerült hozzájutni a saját telefonodhoz.
És ha már tok, meg lencsevédő: pont ma jött meg az eredeti Flip Cover tokom, amit e-bayről rendeltem. Sajnos nekem már nincs hozzá telefonom, úgyhogy ha érdekel odaadom annyiért amennyiért vettem (7eFt). Fehér, dobozos és nagyon szép
-
kakuk100
őstag
Hát nem semmi amit csinálnak veled. Meg vagyok nyugodva, hogy külföldön se állnak a szervizek a helyzet magaslatán, bár itthon a Samsung szervizre egyenlőre semmi rosszat nem mondhatok.Csak jó tapasztalatom van eddig.
Remélem holnap kapsz egy hibátlan telcsit. Nagyon várom a beszámolódat !!! -
kakuk100
őstag
Igen, én is tartom a frontot, csak nem kolléga vagyok hanem kolléganő. Megszerettem ezt a telefont, de nagyon.Nem csak a fotózás miatt, hanem mert mint telefon is jól működik. hito kolléga beszerzett egy Nokia 1020-at is, de majd meglátja, hogy nincs olyan nagy különbség a két telefon között fotózásilag. Nekem is van 1020 is kaptam a családtól és ezért merem állítani.Kicsit túlozzák amit a 1020 ról írnak szerintem.
Az a baj, hogy sokan támaszkodnak a MA tesztre pedig mi tudjuk, hogy ebben az esetben nem a valóságos fotótudást írta meg.
Van már valami fejlemény az ügyedben? -
hito
nagyúr
Ez nagyon rossz előjel
Én úgy tudom egyébként, hogy tartós fogyasztási cikkek esetén a gyártónak kötelessége a vásárlástól számított 8évig megadni minden alkatrész támogatást. Ezek szerint ha elromlik valami a kamera körül, akkor számítsunk arra, hogy a Samsung nem tudja szervizelni az 1éve piacra dobott készülékét?
Én nem nagyon szeretnék mást helyette, a pénzzel nem vagyok beljebb.
A másik amiért rossz hír, mert ha ekkora bukta volt, akkor a folytatásnak is búcsút inthetünk, rumored szintig nem fog eljutni az S5 zoom.
Gretzky: érjen ide aztán meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest