- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
válasz
spenglerjoci #1583 üzenetére
megírok,mindent,csak még nem volt időm levelet írni,de rajta vagyok.
Nem volt,de már egyszer cseréltek optikát,alap lapot is,IC-t is,készülék házat is.
Még volt egy-két dolog,de azt csak privátba,irom meg max.A lényeg,hogy megint porosodik,ezért írok egy sok oldalas levelet,a fentiekkel megtűzdelve.
Áprilisban vettem. -
Baku
aktív tag
válasz
spenglerjoci #1577 üzenetére
Köszönöm. Abszolút automata üzemben. Nem nagyon szoktam a beállításokkal bíbelődni. Két "titkom" van: 1: HAGYOM az autofókuszt DOLGOZNI, időt adok neki a beállításhoz, 2: Ha tehetem többet is "lövök" aztán később, nyugodt körülmények, és optimális látási viszonyok között kiválasztom a legjobbat, a többi kuka. ... Néha elképesztő különbségek is előfordulnak. ..
-
válasz
spenglerjoci #1569 üzenetére
Full patika állapotban vettem, 5 hónaposan az előző tulajtól.
Hát azért én nem csak néha megyek fel a netre, meg a viber - fb messenger kombó az megy
Tehát igénybe vettem rendesen,használtam... ez alapján írtam a tényeket.
Ezelőtt az Lg L90 nem viccelek ! 6 óra kijelző időt is produkált ! Pedig az 4.7 IPS de szintén "csak" qHD.
Viszont négy magos stb...Azelőtt volt egy Xperia SP-m a 4.6 TFT HD is bírt 4,5 - 5 órát.
Tehát volt viszonyítási alapom.
Sokat vagyok úton,netezek - nyomkodom ezért nekem nagyon számít a kijelző idő.- Jobban mint a kameraNekem is e-körül volt antutu
-
djcool
tag
válasz
spenglerjoci #1563 üzenetére
Közben máshonnan (igaz kicsit lassan) meglett, ha hazaérek ma este, vagy holnap délelőtt megosztom majd itt. C105-höz való.
-
válasz
spenglerjoci #1565 üzenetére
akkor oké
-
válasz
spenglerjoci #1551 üzenetére
ahha, megvan..
hát használni nem fogom, mert még HD felbontás sincs ilyenkor, meg hang se
csak úgy eszembe jutott,hogy néztem a fotós topic-ot és a Szifon 6 elég kemény ahogy belassítja a videót
gondoltam hátha Zoom-i is tud ilyet. -
válasz
spenglerjoci #1549 üzenetére
hat meglátom még...
s4 zoom-ra van slow motion ?
-
válasz
spenglerjoci #1542 üzenetére
-
VigO
tag
válasz
spenglerjoci #1537 üzenetére
Szupercsodálatos!
Köcce!
Én használtam már a cleaNmaster-t, de túlságosan beépült a telefonba és egyfolytában futott, beszólogatott.
Ez a cleaRmaster egyszerűbb, és csak akkor fut, ha elindítom? Hiába takarít rendesen, ha amúgy meg foglalja a memóriát. -
VigO
tag
válasz
spenglerjoci #1522 üzenetére
Hello!
Lenne pár kérdésem:
1.: Ha ő ajánlja fel a frissítést KitKat-re, akkor is előtte minden adatot ki kell menteni a telóról, ugye?
2.: Factory Reset Recoveryből? Hogy kell ezt enni? Beállítások/Fiókok/Mentés és visszaállítás? Vagy kikapcsolt állapotból a hangerő-fel+home+bekapcs.? Vagy mindegy melyik?Viber-re egyszerű megoldás lehet ez:
http://www.androidbeat.com/2013/11/app-ops-present-android-4-4-kitkat/Csak épp nem tudom, hogy működik-e, mert nekem még nincs fent a KitKat.
Köszi!
-
válasz
spenglerjoci #1528 üzenetére
Én tök analfabéta vagyok hozzá,most töltök is fel 2 fotót, mondjátok meg melyik a jobb minőségre ?!
A téma az 0, ne azt nézd.De szerintem normál telók,ami nem fotózásra kihegyezett mint pl sima S4, vagy S5 vagy pl LG G3 ezek közül az Iphone 6 veri mindet...
-
rizso
addikt
válasz
spenglerjoci #1522 üzenetére
Na hát most már kivárom, hogy feldobja nekem is a frissítést
-
Baku
aktív tag
válasz
spenglerjoci #1512 üzenetére
Kijött már c105-re is. Nekem felajánlotta úgy 2-3 hete, csak engem nem érdekel a kitkat így elutasítottam...
Ja, ha nem használod, nem is fogyaszt. .. Nálam 0/24 készenlét, 0/24 wifi, napi 1 óra viber beszélgetés, folyamatos chat, zene letöltés és hallgatás, több órányi szörfözés a neten Facebook...
Ezért vettem a telefont...
Van hogy 2x töltöm naponta.... -
VigO
tag
válasz
spenglerjoci #1493 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült. Leszedtem én is a Viber-t, és boot-oláskor nem nyitogatja semmi a kamerát. Üzem közbeni lezárt állapotról nem tudok nyilatkozni, mert nem figyelem egyfolytában a masinát.
Kérdésem a KitKat-esekhez, hogy ez a progi frankón fut-e? Elvileg nem kell hozzá root jog sem. Vibert szeretnék használni, és megoldás lehet, ha letiltom a hozzáférését a kamerához. Meg ugye akármihez is jó lehet. Figyelmeztetés, hogy összeomolhatnak programok, ha megvonunk tőlük hozzáférési engedélyeket.
http://www.androidbeat.com/2013/11/app-ops-present-android-4-4-kitkat/
TomI
-
madarasz92
őstag
válasz
spenglerjoci #1493 üzenetére
És azt hogy lehet feltenni?
Mert nekem nem kinálja fel a telefon -
madarasz92
őstag
válasz
spenglerjoci #1475 üzenetére
Hát itt nem ott jut be a por szerintem mert próbáltam fujni a kamerát hogy hátha kompreszor kiszedi a port de semmi mindegy valahogy ki pucolom.
Egyébként a por bárhol be tud jutni én is tokban szoktam hordani viszont az előző tulajt nem érdekelte a telefon igy eléggé koszos volt pedig 2013.12.15-vette -
Baku
aktív tag
válasz
spenglerjoci #1475 üzenetére
Ha muszáj lenne megcsinálnám simán, szervízbe csak a holttestemen át vihetik a telefonomat. ...
A baj csak az hogy valaki írta itt korábban, hogy a por sajnos nem csak az üveg mögé megy be,
hanem beljebb a lencse mögé is. ...
Én is első perctől a lencsevédőt használom, és zsebben - ha csak lehet - soha nem hordom tartósan. ..
De ha belegondolunk: A fényképezőgépet sem hordjuk sosem zsebben.
Annak is optikavédője és saját pormentes tokja van. ...
A zseb a papírzsebkendőnek, kulcsnak, ciginek, öngyújtónak, rágónak, stb való. ..
Nem pedig egy ilyen finom érzékeny műszernek... -
rizso
addikt
válasz
spenglerjoci #1469 üzenetére
Akkor mázlid volt eddig, mert mikor fent volt a kinyílásért felelős program, akkor bizony volt olyan is, hogy nem ment vissza a kamera - gondolhatod milyen jó volt úgy előszedni a zsebből.
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1463 üzenetére
Ezt ki mondta neked?A szerviz is odint használ.Nyugodtan felteheti,ebben a romban nincs knox számláló.Akkor az életben senki nem cserélne romot(Samsungon).Jövőre majd csak ideér a tiéd is
-
VigO
tag
válasz
spenglerjoci #1453 üzenetére
Sziasztok!
Frankók a képek! Főleg a fűszálas képnél értékelem a kompozíciót is.
Olyat vettetek észre, hogy intelligens és auto üzemmódoknál mintha jobban tömörítene, vagy valamilyen elmosás algoritmus rajta lenne a professzionális üzemmódokhoz képest? Állványról, 10X-es zoommal 1-2 kilométerre fotózva sok napsütéssel prof. üzemmódokkal mindig sokkal tisztább képet kaptam, mint intelligens vagy auto üzemmódban. Sőt! Az utóbbi két üzemmódban maga az előnézet (élőkép) is sokkal tisztább, mint aztán a végeredmény. Mintha túltömörítené. Pedig a képek mérete azonos, szóval nem lehet tömörítés. Beállításokban minden a legfinomabb, legnagyobb felbontáson van.
TomI
-
rizso
addikt
válasz
spenglerjoci #1450 üzenetére
Óóó, hát nekem nem kell bemutatni mit tud, egy éve nyúzom már
Pl. ezek is éjszakai, hosszú záridővel készített képek: 1, 2. Csak ezekhez tényleg kell a stabil kitámasztás, kézből esélytelen.
Amúgy linkekhez még: ha kicseréld a linkben szereplő "www.dropbox.com" részt "dl.dropboxusercontent.com"-ra, akkor megkapod teljes méretben is a képet.
-
rizso
addikt
válasz
spenglerjoci #1447 üzenetére
1-2 kép tényleg nagyon jól sikerült!
-
rizso
addikt
válasz
spenglerjoci #1443 üzenetére
Mire vársz? Lássuk a képeket!
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1440 üzenetére
Hát akkor az nem profi fotós,a leirtak véleményem szerint túlzás.A Zom mégis csak egy telefon.
-
laszlolczka
őstag
válasz
spenglerjoci #1433 üzenetére
Igen de tudod szerkeszteni is.
-
hito
nagyúr
válasz
spenglerjoci #1399 üzenetére
Érdemes mindenképpen, mert frissebb. Kamerában nem láttam nagy változásokat.
-
hito
nagyúr
válasz
spenglerjoci #1397 üzenetére
Kamera => beállítások => videó => több mozgás => 1/8. Asszem ez a 120fps.
-
stevelawyer
csendes tag
válasz
spenglerjoci #1393 üzenetére
Szia!
Privátban írd meg a mobilszamod és beszélünk.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest