- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigO
tag
Hello!
Aki írta ezt, arra gondolt, hogy nem csak a legkülső lencse és a védőlap között porosodik, hanem a legkülső lencse mögött is, a többi lencse között, ahova be sem látsz. Persze elvileg ki lehet fújni levegővel az egészet, saját tapasztalatom nincs. Arra figyeljetek, hogy mivel fújjátok! Nehogy befújjatok elektrosztatikusan feltöltött nem láthatóan pici porszemeket.
Amúgy ahogy írtam már, nekem nagyon szerencsém van, nem porosodik. Legalábbis március óta nem látszik még.
TomI
-
norcikácska
csendes tag
szia,én is sokat gondolkodtam ezen már de saját véleményem a következő:ha a paramétereket tekintjük természetesen ütőseeb a k zoom,és talán formásabb is,de amennyire le húzták a tesztekben az s4 zoom-ot sz.tem annyira jó képet csinál,nappal és este egyaránt,tehát a válaszom:ha meg tudod szokni az s4 zoom alakját és (negatívumait)mihez képest negatívum ugye, szerintem hülyeség lenne annyit rá dobnod,max egy 20-as.
-
Baku
aktív tag
Olvass vissza néhány oldalt! Van valahol belinkeve egy cikk képekkel, hogy kell leműteni az üveget. Egyébként hajszárító, és tapadókorong. ...
Az enyémet 8 hónapja használom teljesen zárt lencsevédővel és igyekszem -ha csak lehet - kerülni a zsebben hordást, így egy szem por sincs benne...
-
rizso
addikt
Üdv ismét köreinkben!
Én nem zsebre vágom, hanem szervizbe, "kicsit" beporosodott.
-
laszlolczka
őstag
S4 ZOOM KITKAT UPDATE -- with Custom Recovery, Root Guide, and SD Card Fix Included.Főleg a kamera javitására vagyok kiváncsi.
- smoother UI (Faster!)
- better cam firmware (it captures better auto) (but no new features)
- now supports emoji (like from swiftkey keyboard)
- faster launching of heavy games (tested with amazing spiderman and GTA) (only based on my previous experience, not side by side)
- statusbar icon changes
- wireless printing
- some new stuff in accessibility
- some new stuff in developer mode
- better battery life (especially in power saver mode)
- gps switch overall changed to location
- bug fixes like auto opening camera in some old firmwares
- fixed clock widget (centered)Kapott,a kamera első inditásánál települ.A képek véleményem szerint jobbak,videót még nem próbáltam. -
kakuk100
őstag
hitó:
Persze igazad van, de itt nem egy másik márkáról van szó. Mind a kettő Samsung.Lehet, hogy a Z1 en nem működik. Ha nem jó vagy nem működik úgy ahogy akarod törlöd és kész.
Baku:
Én a kipróbálás híve vagyok. Az optikai zoom-ot se használom mindig vagyis néha jól jönnek a letöltött kamerák. Kipróbálok egy beállítást stb. Az eredményt meg lehet tesztelni. -
kakuk100
őstag
Bármilyen kamerát fel tehet tenni ami androidos telefonra való. Az S5 is androidos. Olyan mintha a play-rol töltötted volna le.A Zoom-on nekem van már 2 kamerám amit onnan töltöttem le és kiválóan működnek.A ProCapture és egy HDR Kamera. Felváltva használom a Zoom saját kamerájával. Semmi különös célom nem volt csak ki akartam próbálni. Az XDA-n már megvan jópár alkalmazás az S5 ből. Pl. A S4 minire, ami a húgomé feltettük az S5 kameráját és remek képeket csinál míg a saját kamerája nem valami jókat.
Én meg vagyok elégedve a Zoom kamerájával, csak a kíváncsiság hajtott, de tanultam a leckéből.Többé nem kísérletezek olyan alkalmazással ami nem a Zoom-ra való. A kamera biztosan működne a Zoomon is, de csak recoveryből telepíthető. Az S4 minire van recovery és így sikerült feltelepíteni. -
kakuk100
őstag
Köszi. Gondoltam. Letöltöttem az S5 kameráját és azt akartam feltenni, de csak recoveryből lehet. Kínomban feltettem az S4 miniét, de sajnos nem jó hozzá. Be se akart kapcsolni. Teljesen téglának nézett ki a dolog. Végre JIG-el sikerült lelket verni bele és újra feltenni a romot és rootolni Szerencsére. Kissé betojtam.
Baku: Egy app feltelepítési forma röviden. Mindenhol néztem az XDA-n. Ha ott nincs akkor sajnos nincs. Azért köszi.
-
csszorsi
csendes tag
hito:
függtlenül, ok extra tartozékok mint tok nincs hozzá...de szépen csúszik lefelé az ár
http://www.argep.hu/product_2296749.htmlazt tudjátok, hogy esetleg mit jelenthet a SM-C105 és az SM-C1010??? itt árgépen vettem észre, hogy egyiket így másikat úgy jelölik....lehet vmi javított változat?
-
gti16v
őstag
-
rizso
addikt
Nem hiszem, hogy van ilyen. Ha lenne is, akkor Samsung nem csendesen hozta volna ki, hanem lett volna egy S4 Zoom Plus vagy valami hasonló, ami még egy kis pénzt hozna a konyhára. Nekik nem tartana semeddig azt mondani, hogy na ez a Plus, a vevő viszont rohadtul örülne, hogy még a Zoomnál is jobb a telója, merthogy ez már Zoom Plus.
Az meg, hogy van mikor kegyetlenül jó képet lehet vele lőne, van mikor meg iszonyat szart (én is lőttem már ilyeneket, nem is egyet), az szimplán azért van, mert lelke van a kicsikének
-
N.GÁBOR
aktív tag
Ebben teljesen igazad van, de minden hétvégén hazajárunk. Szóval anyumhoz szerintem megtudnám rendelni.
Te miért adod el?
Amúgy szerintetek az menne, hogy egy műanyag tokot (inak vagy mi a neve - bocsi még új vagyok) ráteszel a hátuljára és utána ezt a gyári samsungot. Ez esetben ugye az egész védve lenne. Csak nem tudom hogy a rátett hátlap miatt megvastagodott készülékre még rámenne-e ez a gyári samu tok
-
kakuk100
őstag
Nyugi-nyugi biztos lesz a Zoomra is csak nem azonnal. A Zoom is S4 biztos megkapja, de nem kell idegeskedni mert semmi különös nincs pl. a 4.3 ba se. Én feltettem az S4 re azért merem mondani.
Különben is a Zoom főleg fotózásra van kihegyezve. Mi van a 4.4.be ami olyan fontos neked? -
hito
nagyúr
Hát ezek szerint nem nagyon lehet számítani 4.4-re a zoom-on
-
gretzky77
veterán
-
kakuk100
őstag
Ne mondj látatlanba ilyet, ha még is így lesz gretzky77 átveszi tőled. Elküldöd neki utánvétel és veszel egy másikat. Minden megoldható. Persze belinkelheted a képet.
rizso: Nagyon sajnálom, hogy így jártál, de ha visszaadják a pénzt és veszel egy másikat ( remélem) akkor a végén még is Te fogsz nyerni. Minden rosszba van valami jó.
-
gretzky77
veterán
Ha annyira utálod jóáron átveszem! Ha kakukk megengedi belinkelnéd a képet amit emailben küldött neked! Sajna az én tokom nem jött be az eleje jó semmi gond vele de sajna a szilikon része elég pontatlan ìgy zavarò,de vagy spórolok egy eredetire vagy keresek egy jó minőségű hátlaptokot és ràbarkácsolom ennek az előlapjàt,nem nagy dolog! Sajnos tényleg nehéz jó tokot kapni az s4 zoomra!
-
-
rizso
addikt
Remélem a héten elkészül, és visszakapom. Amúgy velem is történt jó: megjött a 99centes állványom, amiről már lemondtam. Egyik nap elmentem bevásárolni, és megláttam a hoferban (ugyanaz, mint az aldi) egy 6€-s kis állványt. Mondom úgysem jött meg Kínából, ez itt van, egész pofás kis darabnak tűnik, hát megveszem - meg is vettem. Aztán ma hívott párom, hogy csomagom jött Kínából, biztos megjött az állvány - mást nem is vártam most -, és tényleg az jött meg. Így most van 2 miniállványom is - bár a kis kínai cucc az nagyon gagyi, még a mininél is minibb, a másik mellett semmi értelme.
Ja, ha megjön a Zoom, akkor megy a laptopom a szervizbe - ilyen az én formám
-
gretzky77
veterán
Te màr felraktad?
Akartam kèrdezni,hogy a mostani zoomodon a zoom gyűrűnek van egy minimàlis holtjàtèka? Ha megfogom a gyűrűt akkor enyhèn mozog termèszetesen nem a tekerèsre gondolok!?Ja megjött a tokom az eleje tetszik elèg jò, viszont ami a hàtlapra megy szilikon rèsz màr nem annyira,elèg vastag ès sajna nem annyira passzentos igy a kèt oldala minimàlisan elàll viszont èpp elèg,hogy az oldalso gomboknál kènyelmetlen legyen!
-
-
gretzky77
veterán
Felajánlotta igen viszont nem tudom frissiteni mert azt irja nem sikerült a telepitès próbáljam kies-sel vagy forduljak szervizhez! Most feltettem az odex-et meglátjuk arra is ajánl e frissitèst viszont kies-sel nem megy mert azt irja az smc 101 eszköz nem tàmogatja az fw telepitèst inicializàlàst!
kakukk neked mi a kamera szoftja? -
kakuk100
őstag
Te úgy írtad, hogy nem vagy kezdő ha jól emlékszem az androidba, de mindegy. Igen nagyon nehéz úgy leírni valamit hogy a másik semmit nem ért hozzá és megértse.Azért írtam ha valami nem tiszta szóljatok.Arról nem is beszélve, hogy a Sima S4 első oldalán is sok fontosat el lehet olvasni. A cs mappát, csak a cs mappát kell bemásolni a System mappába. Ha a cs mappát megnyitod ott kell lenni a XEH pr. kódnak és egy jopár másnak is de az nem érdekes. Az egész cs mappát be kell másolni a systembe és restart. Utána Ha letöltöd a CSC alkalmazást a plyről, avval meg tudod nézni, hogy XEH re állt a pr.kód.Rootolni kell. Ha nem akkor XEH re kell állítani és instalálni. Ilyenkor újraindul a telefon. és átáll a XEH re.Az nem érdekes, hogy cs mappába unknown van írva. Nekem is az van. Nincs különösebb jelentősége.
-
-
gretzky77
veterán
Hàt ha ezzel jön akkor elvileg csinàlj mindent ùgy ahogy èn egyesèvel odinnel csc modem minden ès akkor neked is jeleznie kell a frissitèst! Nem èrtem ha ezt az xda-s rootolt romot tetted fel te is akkor mièrt nem jelez frissitèst neked?
Mèg kb 15-20 perc mig lejön 80%-nál tart -
gretzky77
veterán
Az xda-s kamera szoftot nem raktad fel külön,bàr elvileg èn feltettem mègis règi maradt de akkor kakukkè honnan van?
Be vagyok lassitva most töltöm 65%,tuti nem a kamera szerintem annak sok a 90 mb szerintem csak progik frissitèse bár azt meg playböl tolnà! Ha lefrissitem kiirja mit frissitett?
-
kakuk100
őstag
Vigyázz ez nem több fájlos. Egy fájlos csak ki van szedve belőle külön a modem meg stb gondolom a rootolás miatt. Viszont pit fájl nincs hozzá. Ha csak a Deodexet felteszed és a többit nem akkor is működik rendesen.A Deodex egy Zip fájl és ha megnyitod csak egy tar fájl van benne az XDA-n. és a többit külön kell letölteni és mindegyik tartalmaz egy tar fájlt.Én külön tettem fel és jó lett, de mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
-
gretzky77
veterán
Elözö zoomod ami nálam van,mert a gyűrűvel való nagyitás nem megy ezen sem,bàr ugye az sms gond miatt volt egy reset nálam! Amúgy sajna a kamera nálam is kezd porosodni,szöszösödni!
kakukk : A hònap elején fogom tudni letölteni a komplett romot mert jelenleg csak mobilnetem van és ebben a hónapban màr átléptem a korlátot ìgy lassitva vagyok! Viszont nekem ez a rom felrakás nagyon kìnai, itt nem lehet memkártyáról telepiteni? Magyar leirást találok valahol,de vmi olyan amit nem tudok elszúrni? Köszi
-
rizso
addikt
Nem tudom mi tart eddig. Azt hittem, hogy itt a fovarosban pikk-pakk megcsinaljak, nem kell ennyit varni az alkatreszre - hat tevedtem...
kakuk100: tudnek en egyedul is balhezni, de minek. Szerencsetlen csajszi, aki atvette a telot, nem tud mit csinalni, o csak felveszi az adataimat, atveszi a telefont. Toluk megy tovabb a kozponti szervizbe, ott megy a szarakodas.
-
kakuk100
őstag
Igen, de a Root Exprorert is le kell tölteni a playről mert abba kell berakni a cs apk-t a magyar XEH product kóddal ha nincs a romba.A Deodexet töltsd le az XDA rol ne az odexet.
Örülök, hogy kezd világosodni. Nem bonyolult csak annak tűnik. 10-diknél már csukott szemmel is megcsinálod. -
kakuk100
őstag
Igen jobban izgulok mint Te. A független magyar product kód a XEH. ha nincs benne a rom ba akkor kell letölteni a Root Exp. fájlkezelőt és annak a Sytem mappájába beletenni. A cs az a fájl ami a product-kódokat tartalmazza. Nekem megvan és csak a XEH van benne. Majd elküldöm ha kész vagy. Ide nem tudom betenni. Kell az email.
-
-
-
kakuk100
őstag
Nem tudom meg kell nézni a sammobile-n, mert én csak root-olt Romot akarok feltenni és sajnos az XDA-nem nem csináltak még új root-ot.Szerintem ez a legújabb mert én feltettem egy még újabb Romot és abba is ugyan ez a kamera szoftver volt. rizso is nem rég frissített és neki is ez van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest