- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Ricardo #1163 üzenetére
Nem jó, persze, de sajnos ez ilyen, nem tudunk vele mit csinálni. Anno a Sensationnél is mennyi kijelzőporosodás, volt, nem győztük hordani szervizbe. Sajna nem 100%-os a tömítés.
Baku: én meg csak zsebben hordom, de csak egymagában. Végül is ez csak egy telefon, azért van, hogy kiszolgálja az igényeimet, nem gyerekpótló, hogy minél jobban vigyázzak rá. Ha már a kedves Samsung így elb@szta, akkor cserélje nekem kéthavonta a kamerát. Ha meg nem lesz már rajta garancia, akkor megy alkalmi telefonnak, és ha beporosodna, akkor majd én megoldom a tisztítását. De eladni én sem fogom szerintem
-
VigO
tag
válasz
Ricardo #1161 üzenetére
?????
Én azt írtam, hogy szerintem nem csak a védőlap és a külső lencse közé megy be a por, hanem a külső lencse mögé is. Miért lenne jobb porvédelem a külső lencse körül, mint a védőlap körül? Hiszen pont ezért van a védőlap.
Ha igazam van, és bemegy a por a külső lencse mögé is, akkor viszont nem ér semmit, ha levesszük a védőlapot, és kitisztítjuk a külső lencse és a védőlap közötti térfogatot. Ebben az esetben az egész szerkezet poros belülről...
-
VigO
tag
válasz
Ricardo #1158 üzenetére
Hali!
Én találtam már cikket arról, hogy hogyan kell kitisztítani, még mielőtt megvettem. Le lehet melegíteni róla a külső védőlapot a lencse elől.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2553444
Egyetlen egy aggályom akad ezzel, hogy biztosan csak a legkülső lencse és a védőlap között porosodik-e.
Nekem ez sántít. Miért ne tudna mögé is bemenni a por???TomI
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Ricardo #1121 üzenetére
Sziasztok!
Egy nappal azelőtt, mielőtt az utódot bejelentették, megvettem az S4 zoom-ot.
Nekem nagyon tetszik, a fotózást még nem próbáltam, de a többi meggyőző. Volt nekem ennél bumszlibb telefonom is.Találtam és rendeltem hozzá egy ilyen tokot: [TOK]
Egy kérdés van, amire nem találtam megnyugtató választ: hogyan lehet rootolni a telefont? Melyik módszert ajánljátok?
Köszi előre is:
G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest