- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
madarasz92 #1494 üzenetére
Letöltöd a romot a Sammobile oldalról és Odin-nal felteszed.
-
spenglerjoci
tag
válasz
madarasz92 #1477 üzenetére
Értem....hát az a lényege az egésznek, hogy az S4 Zoom sokkal érzékenyebb eszköz mint a többi teló. Én amúgy is mindig vigyázok a cuccaimra de az S4 zoom-ot még több odafigyeléssel kezelem. Például soha nem hordom zsebben, maximum pár percre néha, mikor gyorsan el kell rakni ( mikor elindul a busz stb. ). A gyári tokja mindig rajta van, csak 2 hetente egyszer szedem le kitisztítani alatta. És az optikavédő kupak is csak fotózásnál kerül le. Az én Zoomom most lesz 2 hónapos ( tudom ez még semmi) de még egy darab karc és egy szem por sincs rajta/benne. És remélem ez még így fog maradni legalább addig amíg meg nem jelenik a K Zoom utódja. Mert ha valamire akkor csak arra fogom lecserélni. De ha azt is elcseszik mint a K Zoomot akkor marad az S4 zoom.
-
spenglerjoci
tag
válasz
madarasz92 #1474 üzenetére
Hú....hát én ilyet biztos nem csinálnék.... :-) De szerintem nem is lesz rá szükség mert optikavédő kupakkal használom, így a por nem tud bejutni.
-
rizso
addikt
válasz
madarasz92 #1471 üzenetére
Elvileg GG a kameravédő is. Nekem szerencsére nincs rajta karc. Egyébként biztos, hogy a karcok látszanak a képeken? Nem lehet, hogy kicsit poros/szöszös belül? Nekem akkor voltak feketés foltok a képeken...
-
rizso
addikt
válasz
madarasz92 #1467 üzenetére
De persze lehet még egyéb másik alkalmazás is. Olvass be a K Zoom topikba, ott is volt erről szó nem is olyan régen. Hiába, ezek a telefonok szinte már élnek
-
rizso
addikt
válasz
madarasz92 #1465 üzenetére
Valamelyik alkalmazásnak engedélye van a kamerához, és az basztatja. Nálam is volt ilyen probléma, és ha minden igaz, akkor ezek egyike volt a hibás a kamera elindulásáért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest