- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
Szia-letöltöd a Odin 3.0.9-es verziót,majd a romot.A romot és az odint kicsomagolod.A telefont kapcsold ki,majd ezután a home- hangerő le és a bekapcsoló gombot egyszerre lenyomod,és ekkor eljutsz a download módba.Ezután a hangerő fel gombot megnyomod,megnyitod az odint a pda részhez betallózod a romot-majd csatlakoztatod a telefont.megvárod mig az odin felismeri és start.Az odinnál az auto reboot és a F resetnél legyen pipa(a többinél nem kell).Mikor az odin végez zöldel kiirja hogy PASS-ekkor bonthatod a kapcsolatot,és élvezed az új romot.
-
gti16v
őstag
na rég voltam megint,de tudok írni egy-két dolgot arról ami szorosan ide kapcsolódik...
kb 3 hete,sokszor lefagyott a telefon,újra indult stb...majd már úgy kikapcsolt,hogy soha többet nem kapcsolt be...aztán beadtam a telemaxba,ahol egy hét múlva vissza adták(csináltak... mikrofon,és akku cserét,valamint valamilyen IC cserét),aztán közben hazafele örültem ,hogy újra van telefonom(egy kis X8 as volt a csere telefonom...botrány) majd fél úton Pesterzsébet és Budaörs közt megint kikacsolt,és újra bekapcsolhatatlan....
-
tybsen
addikt
Igazából a tesztek mindenhol nagyon lehúzzák úgy hogy ezért kicsit tényleg elbizonytalanodtam. Tegnap olvasgattam elég sok cikket róla de szinte kivétel nélkül le van húzva. És nyilván ha annyival nem jobb a minősége a képeknek akkor nem szeretném a vékony nexus helyett ezt cipelni magammal mindenhová. Mondjuk az optikai zoom tegnap amikor kipróbáltam nagyon meggyőző volt. Sok helyen viszont azt olvasni hogy azért egy kompakt gép még mindig jobb. Mindenesetre köszönöm szépen a tippet megnézem a képeket.
-
rizso
addikt
Csak én nem értem, hogy mi a gondod?
Kb. tök nyolc, hogy automatikus vagy makró módot használsz, az eredmény, a tárgytávolság kb. megegyezik, tök hasonló a két különböző üzemmódban készült kép. Ha már vaku és probléma, szerintem annyi hiányossága van a Zoomnak, hogy a xenon mellé nem kapott ledes villanót, ami a videóknál sötétebb fényviszonyoknál jól jönne. Na de talán majd az S5 Zoom
-
Baku
aktív tag
Az oké, hogy van rajta kijelzővédő flip, ami hasznos is lehet, de....
Tapasztalatból mondom, hogy a védelmen felül egy átok használat közben...
MINDIG útban van: Ha lefelé nyílik, akkor beszélgetésnél jó, de fektetett
üzemmódban útban van, kényelmetlen.
Ha oldalra nyílik, fektetett módban jó, de telefonálás közben nem tudod
átfogni miatta a telót. Én meg (főleg e 20 dekás darabot) nem szeretem 3 ujjal tartani...
Ezen merre nyílik a flip?...........................................................................
vigO: A csipeszes jött be nálam is, már csak azért is, mert nem találtam
ennél se jobbat, se rosszabbat, csak használhatatlant...Letöltöttem már ilyen utikamera progit, de még nem telepítettem fel...
dailyroads a neve, jókat írtak róla, viszont (azért sem telepítettem még fel, mert)
a csipeszes tartó remeg út közben, kamerázáshoz attól stabillabb kellene,
ezért kacsintgattam a menetes tapadókorongos kameratartó felé,
de abból meg nem lehet csak úgy sitty-sutty kikapkodni a telót...
(Hozzáteszem, a csipeszes tartó kezelése is kétkezes történet...)
Szóval alakulnak még ezek a dolgok.... -
Baku
aktív tag
Háááát ettől a toktól nem vagyok elhalva...
A teló egész háta csupasz...
Akkor mit véd? A kávát körben?
A lencsevédőt meg hajókötéllel kötözték a tokhoz?
Így én sem használnám...
Vagy "ajándék lónak" ne nézzük a fogát?
Az a tok amit én korábban belinkeltem jóval többet ér sztem
305Ft-ért....
A saját készítésű lencsevédőmről nem is beszélve....-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vigO:
Kösz a tippeket, és a véleményt...
Ezek után erősen meggondolandó egy ilyen tartó megvétele...
Maradok a csipeszesnél, eddig bevált, és hetek óta nem esik le... -
csszorsi
csendes tag
áá én itt csak a zoom fórum miatt regiztem nem tudom mit hogy kell itt keresni állítgatni
igen természetes fényen is meg bent is
de nem is lényeges annyira mert nagyon beleástam magam a fényképezős mobil témába és lehet xperia Z lesz vmelyik.... láttam lehet hozzá lencséket is vennieszem megáll .... szóval durva mik vannak manapság, pedig nagyjából azért képben vagyok a technikai újdonságokkal
T-nél kell vmit buherálnom, mert most jár le a hűségem és max 100 körül... igen tudom a Z1 és a compakt az mr magasabb ár, de a Z is talán jó, na meg ez a zoom, vergődök nagyon -
csszorsi
csendes tag
teljesen jó! szuperek! engem meggyőzött!
ami nekem van most fényképező az ehhez képest extrafO$
kösziiiiesetleg ha kedved időd engedi megteszed, hogy nyomsz velük 1-2 makrot? nekem a munkám miatt ez lenne a legfontosabb funkció...
akár egy virág akár egy háziállat, vagy bármi
(mindenkép vaku nélkül)
Nagyon köszi -
kakuk100
őstag
Szia!
Nekem is volt Z-m, de valahogy nem jött be. Hamar túladtam rajta.Nem is tudom miért lett a Zoom is S4, bár mindent tud amit az S4 is tud.Van S 4-em is, de én valahogy jobban megszerettem a Zoom-ot mint az S4 et.
A T.nél kapható lesz, bár én nem szoktam soha szolgáltatós telefont venni különböző okok miatt. Az ára úgy tudom nagyjából az S4 minivel hasonló. +- 120 e. körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest